Banket Sala Hotel Jugoslavija

Info

O nama

Banket sala hotela Jugoslavija od samog otvaranja davne 1969. godine je lider u organizaciji svih vrsta događaja. Dobro poznato ime koje je decenijama sinonim za vrhunski kvalitet u ugostiteljstvu.

Banket sala Jugoslavija nije samo ugostiteljski objekat, već jedan od simbola srpske prestonice. Skoro šezdeset godina ponosno stoji na obali Dunava, tačnije na Dunavskom keju, sa sigurno najlepšim pogledom.
Opuštajući pejzaž ostavlja utisak kao da ste daleko od grada, iako ste na samo 3 km od strogog centra Beograda.
Potpuno renovirana banket sala opremljena je najnovijom tehničkom opremom: rasvetom, ozvučenjem, sopstvenom kuhinjom i ekskluzivnim detaljima, koji vam pružaju velike mogućnosti za organizaciju svih vrsta događaja.
Ekskluzivitet sale na viši nivo podiže, po Ginisovoj knjizi rekorda, najveći Swarovski luster na svetu sa preko 40.000 hiljada kristala, koji se nalazi u predbanketu, kao i 16 velikih Swarovski lustera u samoj Banket sali.

SVADBE

Da li ste verovali da u Beogradu postoji mesto za venčanje koje Vam može ispuniti svaku Vašu želju! Tim Banket Jugoslavije će do detalja organizovati najspektakularniji dan u Vašem životu!
Kompletno renovirana Banket sala hotela Jugoslavija je savršeno mesto za organizaciju Vašeg venčanja.

Savremeno opremljen prostor banket sale od 750 m2, kapaciteta do 650 sedećih mesta, upotpunićemo širokom lepezom menija koje vam stavljamo na raspolaganje: bogat švedski sto, set menije, finger food…
U predbanketu, u čijem sklopu je i najveći Swarovski luster na svetu, imate na raspolaganju 500 m2 prostora sa velikim i funkcionalnim šankom, kao i terasu sa koje mozete uživati sa pogledom na Dunav.
Naš meni pića je osmišljen tako da obuhvata sve probrane vrste domaćeg i stranog, alkoholnog i bezalkoholnog pića, kao i najfinijeg espressa.
Neverovatan izbor švedskog stola Vam pruža mogućnost da u svakom trenutku izaberete ukuse koji su baš po Vašoj želji.

POSLOVNI EVENTI

Pripremajući se za konferenciju, predavanje ili seminar, naš tim će vam obezbediti najbolje tehničke uslove, vrhunsku opremu i salu prilagođenu isključivo vašim potrebama! Wireless konekcija će vam omogućiti da lako završite sve poslovne obaveze putem interneta.

Izuzetno nam je drago što je novi ambijent Banket sale upotpunjen najsavremenijom opremom za potrebe vaših konferencija, seminara i predavanja. Raspolažemo vrhunskim sistemom ozvučenja za sve tipove manifestacija. Pored osnovnog paketa ozvučenja, tu su i konferencijski sistemi, bežični sistemi za simultano prevođenje, kao i sva neophodna oprema, mikrofoni, govornice i druga binska oprema.
Naravno mi imamo rešenje za sve potrebne video sadržaje na našim LCD i LED televizorima, LED ekranima, projektorima i projekcionim površinama u svim veličinama, uz mogućnost mapiranja cele sale. Pored tehnike, nudimo i kompletnu scenografsku adaptaciju prostora, počevši od bine, podijuma, piste u svim mogućim dimenzijama, pa sve do posebno dizajniranih scenografskih elemenata, kulisa itd.
Tu smo da sve vaše ideje pretvorimo u stvarnost!

Osim velike banket sale, Hotel Jugoslavija u svom sastavu ima još dve konferencijske sale koje omogućavaju organizaciju svih vrsta sastanaka, konferencija, izložbi, seminara ili radionica.
Konferencijska sala 1, površine 120 m2 i konferencijska sala 2, površine 200 m2 – raspolažu idealnim uslovima za organizaciju skupova do 120 osoba.
Sale su klimatizovane, sa dnevnim svetlom i mogu se iznajmljivati sa ili bez tehničke opreme.

PROSLAVE

Banket sala Jugoslavija poseduje apsolutnu moć transformacije prostora za sve vaše potrebe. Najlepši rođendani, najveselije maturske i apsolventske večeri sa najlepšim ambijentom, održane su baš kod nas!

Ambijent, boja rasvete, dekoracija i meni sastavljen baš za vas dočaraće svaku vašu želju, i pokazati vam da ništa nije nemoguće!
U okviru banket sale hotela Jugoslavija nalazi se prelep predbanketni prostor sa neverovatnim pogledom na Dunav. U samom predbanketu, nalazi se najveći luster na svetu napravljen od Svarovski kristala koji se nalazi u Ginisovoj knjizi rekorda!
Zamislite koktele dobrodošlice pod takvim sjajem!
Ali naravno, to je samo zagrevanje! Banket Jugoslavija vam omogućava održavanje svih vrsta događaja, dok je naš tim tu da realizuje sve što je potrebno! Press konferencije, cocktail party, fashion show, izložbe i postavke, promocije brendova i najnovijih proizvoda…sve što poželite, Banket Jugoslavija realizuje!

Naš menadžer stoji Vam na raspolaganju za sve informacije i pitanja.

Prostor takođe možete da pogledate svakog dana i uverite se u tačnost svega o čemu smo pisali na ovoj prezentaciji.
* Bukiranjem prostora skinućete sa sebe tu veliku obavezu pronalaženja adekvatnog prostora.
* Naši timovi će odmah preuzeti kompletnu organizaciju vašeg eventa.
* Vama tada preostaje jedino da opušteni sačekate svoj dan i bavite se drugim stvarima u životu, jer ćete biti sigurni da ste organizaciju Vašeg događaja predali u prave ruke.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

52 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Olja
1 godina pre

Lepa atmosfera i prijatno osoblje, divno mesto

Biljana
1 godina pre

Sve pohvale, jako lepo mesto. Usluga kao i konobari jako organizovani.

[wpsites_comment_form]
52 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Olja
1 godina pre

Lepa atmosfera i prijatno osoblje, divno mesto

Biljana
1 godina pre

Sve pohvale, jako lepo mesto. Usluga kao i konobari jako organizovani.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Banket Sala Hotel Jugoslavija

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja