Brod HORIZONT

Info

O nama

Na našem brodu možete organizovati Vaše venčanje. Pružićete svojim gostima jedinstvenu priliku da uživaju u očaravajućem pogledu na Kalemegdan, Veliko ratno ostrvo, ušće Save u Dunav, Beograd na vodi i mnoge znamenitosti, dok plovimo ispod beogradskih mostova! Tu smo da odgovorimo na sve Vaše zahteve i želje.

Intimna atmosfera Vašeg dana je zagarantovana. Naše stručno osoblje je tu da svaku proslavu upotpuni sitnim, ali značajnim detaljima – cilj nam je da Vaš dan bude savršen. Oslonite se na našu pomoć u dekoraciji prostora, kao i odabiru posluženja za goste.

Jedinstveno iskustvo venčanja na reci uz veličanstven pogled na Beograd, zvuk reke, svež vazduh za Vas i Vaše goste će Vaš dan učiniti nezaboravnim. A i matičar će se provesti nikad bolje. Idealna destinacija za obeležavanje životnih i poslovnih uspeha.

Brod Horizont je tu za sve vrste proslava koje Vi zamislite. Pozovite nas da krenemo da dogovaramo Vaš nezaboravan dan.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

STARI GRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

27 Komentara

 1. Prelepo. Bili smo na proslavi vencanja i sve je izgledalo jako lepo i drugacije. Brod sa odlicnim pogledom na Beograd, kao i na reku. Sama unutrasnjost broda je prelepo stilizovana, sa prelpim i prijatnim osvetljenjem, jako lepom i uskladjenom dekoracijom. Sam cin gradjanskog vencanja je izgledao kao iz bajke. Hrana je jako ukusna, prelepo posluzena. Konobari su jako ljubazni i usluzni.

 2. Jako lepo mesto za organizaciju vencanja u letnjim danima. Brod je odlicno organizovan, sa jako ljubaznim i nasmejanim konobarima. Hrana sveze servirana.

 3. Prelepo mesto za organizaciju vencanja, jako autenticno i nesvakidasnje. Brod sa prelepom palubom za vencanje na otvorenom, okruzeni prelepim pogledom i rekom. Usluga je jako ljubazna i nasmejana. Sve preporuke.

 4. Odlicno mesto za proslavu vencanja u letnjim danima, jako lep brod sa odlicnom organizacijom.

 5. Sjano mesto, sa prelepim pogledom, jako velikom palubom sa koje se pruza prelep pogled.

 6. Brod sa odlicnom organizacijom, brzom i efikasnom uslugom.

 7. Sve pohvale. Nesto sasvim drugacije, na reci uz prelep pogled.

 8. Supruga i ja smo se odlucili da organizujemo vencanje na brodu Horizont, prvenstveno jer smo hteli nesto drugacije i mogu da kazem da je sve ispalo savrseno. Gradjansko vencanje je bilo na brodu pod otvorenim nebom, sve je ispalo odlicno. Hrana je jako ukusna, raznovrsna i sveza. Sve pohvale za uslugu, kao i osoblje broda koje je jako profesionalno i iskusno.

 9. Sve pohvale. Nesto sasvim drugacije, na reci uz prelep pogled. Unutrasnjost broda je jako lepa, odlicno organizovana, sa prelepom i uskladjenom dekoracijom.

 10. Jako lep brod. Sa prelepim pogledom na Beograd. Odlicno uredjen, prelepog stila, jako lepe cvetne dekoracije. Hrana jako ukusna, prelepo servirana i raznovrsna. Sve pohvale.

 11. Sve preporuke. Jako lep brod, sa prelepim spoljnim delom, jako lepim za odrzavanje gradjanskog vencanja. Unutrasnjost broda jako lepo stilizovana i dekorisana.

 12. Prelep pogled, jako dobra organizacija, vrhunska usluga i odlicna hrana. Sve pohvale.

 13. Bili smo na proslavi vencanja i prelepo smo se proveli. Brod je jako autentican, prelepo stilaizovani i dekorisan, sa svetlim i neznim bojama. Odlican pogled na Beograd, kao i na reku.

 14. Sjajno mesto, sa prelepim pogledom. Brod je odlicno organizovan, sa prelepim i modernim stilom, velikog i svetlog prostora. Usluga je jako profesionalna i ljubazna. Sve pohvale.

 15. Pohvala. Odlican brod, jako dobr usluge, odlicne hrane. Sa prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom.

 16. Veoma lepo mesto. Brod se nalazi na odlicnoj lokaciji sa prelepim pogledom na Beograd. Hrana je jako ukusna, sveza, prelepo posluzena.

 17. Prelep pogled na reku i Beograd. Sa odlicnom kuhinjom i jako prijatnom uslugom. Idealno mesto za organizaciju manjih slavlja. Sve pohvale.

 18. Sve pohvale. Brod sa odlicnom organizacijom, brzom i efikasnom uslugom. Hrana jako ukusna i raznovrsna.

 19. Brod na odlicnoj lokaciji, sa pogledom na Beograd. Sjajna usluga i odlicna kuhinja. Sve preporuke.

 20. Prelepo. Sve je izgledalo kao iz bajke, od samog pogleda do cele organizacije vencanja. Ceo tim je jako ljubazan i efikasan. Sve preporuke.

 21. Od prelepog pogleda na Beograd, do odlicne organizacije, prelepog stila, jako lepe dekoracije, kao i odlicne kuhinje i veoma ljubazne usluge. Sve u svemu odlicno.

 22. Sve pohvale! Ljubazna i profesionalna usluga. Vrhunska hrana.

 23. Sve izgleda prelepo. Sjajan pogled, odlican stil, sa jako lepim svetlim bojama, prelepo dekorisanim i modernim stolovima. Sa veoma brzom i efikasnom sulugom.

 24. Brod sa sjajnim pogledom, sa prelepim stilom i odlicnom dekoracijom. Spoljasni deo idealan za oraganizaciju gradjanskog vencanja. Jako dobra usluga i vrhunska hrana.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Brod HORIZONT

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja