Dvor ALEKSANDAR

Info

O nama

Restoran Dvor Aleksandar Leštane nalazi se na Kružnom putu 64, Leštane, Beograd.

Ovaj ekskluzivni restoran nudi vam mogućnost organizovanja proslava od 150 do 600 osoba. Kapacitet zavisi od vrste proslave, a vrste proslava mogu biti koktel proslave, proslava venčanja, proslava firme, svadbe, venčanja i druge vrste. Cene menija za proslave u dvoru Aleksandar Leštane je u rasponu od 19€ do 33€, u zavisnosti od Vaših potreba i želja.

Mladencima je na raspolaganju mladenački apartaman kao i fotograf kako bi svi nezaboravni trenuci bili zabeleženi.  Ambijentalna LED rasveta i ekskluzivni enterijer su ono što restoran Dvor Aleksandar Leštane čini jedinstvenim.

Za parking mesta za Vaše goste ne morate da brinete. Obezbedili smo Vam 400 parking mesta koja su pod video nadzorom.

Takođe, gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi brzog protoka. Da se i najmlađi gosti lepo provedu na Vašoj proslavi pobrinuće se profesionalni animatori. Garantovano će im biti zabavno zahvaljujući vazdušnom dvorcu kao i drugim propratnim zabavnim sadržajima.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

GROCKA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

+400

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

39 Komentara

 1. Prelepa sala za proslavu vencanja. Mi smo odsusevljeni, sve je proslo i bolje nego sto smo ocekivalki. Sala poseduje ogroman parking. Sto se tice unutrasnjeg uredjenja sve je sredjeno u stilu sa dekoracijom koju sami birate, prelepim efektima za prvi ples. Osoblje je jako profesionalno i posveceno gostima. Hrana dekorativna i u ukusna.

 2. Sjajno mesto. Sala sa prelepim stilom, sve izgleda jako glamurozno i moderno. Prostor je prelepo dekorisan, sa odlicnom rasvetom i efektima. Hrana preukusna, sveza i jako lepo dekorisana.

 3. Sala je odlicno stilizovana i uredjena, sa veoma lepim osvetljenjem, odlicnom klimatizacijom i ventilacijom.Usluga je profesionalna, sa veoma iskusnim i ljubaznim konobarima.

 4. Restoran sa velikim parkingom, odlicnom organizacijom, sa jako ljubaznim konobarima i super klopom. Unutrasnjost jako lepoo uredjena i stilizovana, svetlih boja.

 5. Jako lep restoran. Odlicna preglednost, veliki podijum za igru i odrzavanje gradjanskog vencanja, uz odlicno osvetljenje i prelepu dekoraciju.

 6. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom.

 7. Prelep restoran, sa prelepim unutrasnjim stilom koji izgleda jako moderno. Usluga je veoma ljubazna i profesionalna.

 8. Sala je velika i pregledna,sa jako prijatnim osvetljenjem koje se odlicno uklapa uz dekoraciju i uredjenjem prostora. Odlicna hrana i ljubazna usluga.

 9. Savrseno, sve izgleda jako stilizovano i kulturno. Osoblje stalno na usluzi.

 10. Sve pohvale, sala sa velikim brojem mesta. Odlicne organizacije, sa privatnim parkingom.

 11. Sjana sala, sa velikim brojem mesta, pregledna.. Odlicne klimatizacije,ventilacije.

 12. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom.

 13. Sve pohvale, velika i prostrana sala sa velikim brojem mesta, velikim delom za igru. Usluga je efikasna i brza.

 14. Sala je odlicno stilizovana i uredjena, sa veoma lepim osvetljenjem, odlicnom klimatizacijom i ventilacijom.

 15. Restoran sa savrsenom organizacijom, prelepim ambijentom, savrsenim osvetljenjem i efektima za prvi ples i tortu. Prostor je pregledan i poseduje ogroman deo za ples. Osoblje je profesionalno i odlicno obavlja svoj posao. Sto se tice hrane veliki izbor domacih je jela.

 16. Sve preporuke! Sala je velika i pregledna,sa jako prijatnim osvetljenjem koje se odlicno uklapa uz dekoraciju i uredjenjem prostora. Mladenacki sto je prelepo dekorisan i stilizovan sa pogledom na goste. Ceo tim je profesionalan i obavlja savrseno svoj posao, od menadzera, pa do konobara, kuvara.. Veliki izbor hrane, kako domace tradicionalne,tako i savremene kuhinje.

 17. Prelep restoran! Jako mi se svideo sam prostor i unutrasnji ambijent, sve izgleda skladno i prelepo ukimbinovano… Hrana je obilna i ukusna, sa velikim izborom pica.

 18. Savrseno mesto za vencanje. Prostor je veliki i prostran, sa velikom preglednoscu i pogledom na mladenacki sto. Sve savrseno uklopljeno. Pohvala za konobare, jako ljubazni i profesionalni.

 19. Sve preporuke! Prelep restoran, savrsen za proslavu vencanja

 20. Od nas sve preporuku. Jako veliki prostor, sa savrsenim ambijentom, prelepom dekoracijom.. Veliki prostor za ples i gradjansko vencanje. Sa odlicnim efektima i rasvetom koji izgledaju romanticno.

 21. Sjajno mesto! Posebno bih izdvojila mladenacki sto i podijum za igru, koji prate odlicna dekoracija i rasveta uz to i savrseni efekti.

 22. Savrseno, sve izgleda jako stilizovano i kulturno. Osoblje stalno na usluzi. Veliki izbor menija i pica.

 23. Sve preporuke od mene, odlicno smo se proveli. Jako ljubazno osoblje i odlicna hrana

 24. Prelepo mesto, savrsena organizacija. Veliki izbor hrane kako domace tako i strane kuhinje! Aperitiv raznovrstan i usluga je veoma brza i odgovorna.

 25. Sve pohvale od mene! Posebno mi se svidja usluga koja je jako efikasna i stalno je tu za vas. Za mene idealno mesto za vencanje.

 26. Jako lep restoran. Odlicna preglednost, veliki podijum za igru i odrzavanje gradjanskog vencanja, uz odlicno osvetljenje i prelepu dekoraciju. Osoblje restorana jako ljubazno i efikasno.

 27. Sve preporuke! Restoran sa velikim parkingom, odlicnom organizacijom, sa jako ljubaznim konobarima i super klopom. Savrseno mesto za vencanje.

 28. Sve preporuke od mene, prelep ambijent i odlicna organizacija.

 29. Sjajno mesto za vencanje. Poseduje veliki parking, velika i pregledna sala sa podijumom za igru. Mladenacki sto je jako lepo dekorisan i stilizovan. Ljubazno i prijatno osoblje i uz sve to odlicna hrana.

 30. Sjajno mesto, sa jako ljubaznim i prijatnim osobljem. Velikim izborom jela, kako domacih tradicionalnih tako i savremenih.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Dvor ALEKSANDAR

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja