Event Centar ACAPULCO

Info

O nama

Venčanje na talasima Dunava, u najlepšem delu Beograda

Da li postoji romantičnije venčanje, od venčanja na reci?

Splav Akapulko je pravo mesto za vaše venčanje. U blizini hotela Jugoslavija, sa pogledom na Kalemegdansku terasu, uz šum dunavskih valova, započnite svoju životnu avanturu…

Sa bezgranično mnogo ideja spremni smo da vam pomognemo u organizaciji venčanja. Počevši od dekoracije prostora, fotografa, poslastičara, bendova, tu smo da vam predložimo ono što je najbolje za vas, što odgovara vašem ukusu. Spremni smo da se upustimo u sve izazove koje nam nametnete, i da zajedno sa vama isplaniramo svaki detalj.

Dugogodišnje iskustvo je dokaz da nijedna sitnica neće biti zaboravljena. U skladu sa budžetom sa kojim raspolažete u prilici smo da vam ponudimo četiri paketa.

Splav Akapulko, već dve decenije na glasu kada je reč o dobrom provodu, renoviran je i ovog puta može poslužiti kao idealno rešenje za romantično venčanje na reci, poslovni prijem, rođendansku zabavu, maskembal, ili neki drugi vid zabave.

Tim Event Centra Acapulco, u skladu sa vašim željama i afinitetima, učiniće da prostor izgleda moderno i ekstravagantno ili će ga prilagoditi klasičnom ili pak tradicionalnom stilu. Uvek vam stojimo na raspolaganju da pogledate prostor i uverite se u magičnu lepotu Acapulco Events-a. Na prvi pogled bićete zavedeni njegovim ekskluzivnim enterijerom, kao i velikom terasom koja kao da lebdi iznad Dunava.
Vrhunska organizacija događaja, profesionalno osoblje, veliki izbor menija, kao i bogata karta pića, garancija su da će svi vaši gosti imati nezaboravan provod.

Kapacitet splava je 270 sedećih mesta i može se podeliti ukoliko je planiran manji broj gostiju, tako da u unutrašnjem delu splava možemo ugostiti do 160 gostiju, dok sa terasom možemo prihvatiti do 270 gostiju, uključujući i slobodan prostor kao podijum za igru. Konstrukcija terase je najsavremenijeg tipa, tako da se digitalno tj. jednim klikom na taster, cela terasa može otvoriti ili zatvoriti po potrebi u roku od jednog minuta i predstavlja idealno mesto za uživanje, bez obzira na vremenske uslove. Sistem pokretnih stakala, omogućava da nam vremenske nepogode neće pokvariti raspoloženje i da možemo uživati u pogledu i lepoti Dunava. Terasa je prilagođena za prilaz plovilima.

Cilj nam je da prevaziđemo vaša očekivanja i da vam pomognemo u organizaciji događaja koji će se dugo prepričavati.
Pozovite nas i na vreme rezervišite termin.
Dobro nam došli.

Organizacija venčanja

Nakon višedecenijskog iskustva u ugostiteljstvu, odlučili smo da spojimo sva naša znanja i iskustva, i napravimo mesto koje će po izgledu, kvalitetu usluge i mogućnostima koje pruža biti jedino rešenje, ako tražite prostor za venčanje, ili bilo koju drugu vrstu proslave. Ono po čemu nas prepoznaju je sposobnost da ponudimo kompletnu uslugu kada je reč o organizaciji događaja. Cilj nam je da podržimo sve poslovne aktivnosti naših klijenata ili priredimo nezaboravna venčanja.

Čuven po dobrom provodu, moderno dizajniranog enterijera, sa idealnim položajem na reci, splav Acapulco Events nametnuo se kao najbolje rešenje koje može da odgovori na ekstravagantne zahteve klijenata.

Nudimo vam najbolje: restoran sa moderno opremljenom kuhinjom, besprekornom uslugom, vrhunskom klimatizacijom i ventilacijom prostora, tehnicki opremljen prostor za sve vrste događaja, obezbeđen parking…

Uvek idemo u korak sa svetskim trendovima, ali tu smo da ispoštujemo i tradiciju. Kod nas kvalitet, znanje i trud igraju ključnu ulogu, i ne smeju nikom biti uskraćeni.

Organizacija Privatnih Proslava

Porodične proslave, godišnjice, krštenja, rođendani
Akapulko pravo mesto za sva porodična slavlja

Organizacija privatnih proslava je naša specijalnost. Proslavite sa nama diplomsku žurku, dečiji rođendan, punoletstvo, maskenbal ili bilo koji drugi vid zabave. Event Centar Acapulco raspolaže sa 350 mesta kada je reč o koktel varijanti ili 200 mesta za sedenje, ako je manji tip zabave u pitanju.

Na usluzi su vam profesionalno ozvučenje, dobra rasveta, moderno dizajniran prostor, prostrani plesni podijum, kvalitetna hrana i kompletna usluga oko organizacije proslave. Ponesite sa sobom veselo raspoloženje i uživajte, neka dobar provod bude jedina obaveza koju imate.
Pozovite nas i na vreme rezervišite termin
Dobro nam došli.

Korporativne proslave i prijemi

Splav Akapulko, prostor za sve vrste prijema.

Bilo da je reč o organizaciji Vip događaja, motivaciji zaposlenih, plasiranju novog proizvoda, ili „team building event-a“, na pravom ste mestu. Profesionalan, pouzdan, dinamičan, mlad tim Acapulco Evets Centra vam je na raspolaganju.

Naš uspeh se zasniva na sposobnosti da ponudimo kompletnu uslugu organizacije prijema, koja će pospešiti poslovne aktivnosti i otvoriti mogućnosti za bolju poslovnu saradnju našim klijenatima.

Prostor koji se pamti, po dobrim zabavama, zavodljivim pogledima, širokim osmesima, i poslovnim ugovorima.
Event centar Acapulco je uređen tako da inponuje vašem ukusu i čini istinsko rešenje kada je o poslovnim i privatnim prijemima reč. U zavisnosti od vrste zabave splav Akapulko raspolaže sa kapacitetom od 200 mesta za sedenje i 350 mesta u koktel varijanti.
Raspolažemo sa odličnim klupskim osvetljenjem, profesionalnim ozvučenjem, i jelovnikom koji potpisuju vrhunski kuvari Party Service Catering tima.

Pozovite nas i na vreme rezervišite termin.
Dobro nam dosli.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

49 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tijana
1 godina pre

ACAPULCO je definitivno najbolji izbor za venčanja i druge svečanosti. Zahvaljujemo se na vrhunskoj organizaciji i predivnom ambijentu.

Hana
1 godina pre

Hvala Event Centru ACAPULCO na predivnoj organizaciji i vrhunskoj usluzi. Sve je bilo savršeno za našu proslavu.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Event Centar ACAPULCO

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja