Event Centar ACAPULCO

Info

O nama

Venčanje na talasima Dunava, u najlepšem delu Beograda

Da li postoji romantičnije venčanje, od venčanja na reci?

Splav Akapulko je pravo mesto za vaše venčanje. U blizini hotela Jugoslavija, sa pogledom na Kalemegdansku terasu, uz šum dunavskih valova, započnite svoju životnu avanturu…

Sa bezgranično mnogo ideja spremni smo da vam pomognemo u organizaciji venčanja. Počevši od dekoracije prostora, fotografa, poslastičara, bendova, tu smo da vam predložimo ono što je najbolje za vas, što odgovara vašem ukusu. Spremni smo da se upustimo u sve izazove koje nam nametnete, i da zajedno sa vama isplaniramo svaki detalj.

Dugogodišnje iskustvo je dokaz da nijedna sitnica neće biti zaboravljena. U skladu sa budžetom sa kojim raspolažete u prilici smo da vam ponudimo četiri paketa.

Splav Akapulko, već dve decenije na glasu kada je reč o dobrom provodu, renoviran je i ovog puta može poslužiti kao idealno rešenje za romantično venčanje na reci, poslovni prijem, rođendansku zabavu, maskembal, ili neki drugi vid zabave.

Tim Event Centra Acapulco, u skladu sa vašim željama i afinitetima, učiniće da prostor izgleda moderno i ekstravagantno ili će ga prilagoditi klasičnom ili pak tradicionalnom stilu. Uvek vam stojimo na raspolaganju da pogledate prostor i uverite se u magičnu lepotu Acapulco Events-a. Na prvi pogled bićete zavedeni njegovim ekskluzivnim enterijerom, kao i velikom terasom koja kao da lebdi iznad Dunava.
Vrhunska organizacija događaja, profesionalno osoblje, veliki izbor menija, kao i bogata karta pića, garancija su da će svi vaši gosti imati nezaboravan provod.

Kapacitet splava je 270 sedećih mesta i može se podeliti ukoliko je planiran manji broj gostiju, tako da u unutrašnjem delu splava možemo ugostiti do 160 gostiju, dok sa terasom možemo prihvatiti do 270 gostiju, uključujući i slobodan prostor kao podijum za igru. Konstrukcija terase je najsavremenijeg tipa, tako da se digitalno tj. jednim klikom na taster, cela terasa može otvoriti ili zatvoriti po potrebi u roku od jednog minuta i predstavlja idealno mesto za uživanje, bez obzira na vremenske uslove. Sistem pokretnih stakala, omogućava da nam vremenske nepogode neće pokvariti raspoloženje i da možemo uživati u pogledu i lepoti Dunava. Terasa je prilagođena za prilaz plovilima.

Cilj nam je da prevaziđemo vaša očekivanja i da vam pomognemo u organizaciji događaja koji će se dugo prepričavati.
Pozovite nas i na vreme rezervišite termin.
Dobro nam došli.

Organizacija venčanja

Nakon višedecenijskog iskustva u ugostiteljstvu, odlučili smo da spojimo sva naša znanja i iskustva, i napravimo mesto koje će po izgledu, kvalitetu usluge i mogućnostima koje pruža biti jedino rešenje, ako tražite prostor za venčanje, ili bilo koju drugu vrstu proslave. Ono po čemu nas prepoznaju je sposobnost da ponudimo kompletnu uslugu kada je reč o organizaciji događaja. Cilj nam je da podržimo sve poslovne aktivnosti naših klijenata ili priredimo nezaboravna venčanja.

Čuven po dobrom provodu, moderno dizajniranog enterijera, sa idealnim položajem na reci, splav Acapulco Events nametnuo se kao najbolje rešenje koje može da odgovori na ekstravagantne zahteve klijenata.

Nudimo vam najbolje: restoran sa moderno opremljenom kuhinjom, besprekornom uslugom, vrhunskom klimatizacijom i ventilacijom prostora, tehnicki opremljen prostor za sve vrste događaja, obezbeđen parking…

Uvek idemo u korak sa svetskim trendovima, ali tu smo da ispoštujemo i tradiciju. Kod nas kvalitet, znanje i trud igraju ključnu ulogu, i ne smeju nikom biti uskraćeni.

Organizacija Privatnih Proslava

Porodične proslave, godišnjice, krštenja, rođendani
Akapulko pravo mesto za sva porodična slavlja

Organizacija privatnih proslava je naša specijalnost. Proslavite sa nama diplomsku žurku, dečiji rođendan, punoletstvo, maskenbal ili bilo koji drugi vid zabave. Event Centar Acapulco raspolaže sa 350 mesta kada je reč o koktel varijanti ili 200 mesta za sedenje, ako je manji tip zabave u pitanju.

Na usluzi su vam profesionalno ozvučenje, dobra rasveta, moderno dizajniran prostor, prostrani plesni podijum, kvalitetna hrana i kompletna usluga oko organizacije proslave. Ponesite sa sobom veselo raspoloženje i uživajte, neka dobar provod bude jedina obaveza koju imate.
Pozovite nas i na vreme rezervišite termin
Dobro nam došli.

Korporativne proslave i prijemi

Splav Akapulko, prostor za sve vrste prijema.

Bilo da je reč o organizaciji Vip događaja, motivaciji zaposlenih, plasiranju novog proizvoda, ili „team building event-a“, na pravom ste mestu. Profesionalan, pouzdan, dinamičan, mlad tim Acapulco Evets Centra vam je na raspolaganju.

Naš uspeh se zasniva na sposobnosti da ponudimo kompletnu uslugu organizacije prijema, koja će pospešiti poslovne aktivnosti i otvoriti mogućnosti za bolju poslovnu saradnju našim klijenatima.

Prostor koji se pamti, po dobrim zabavama, zavodljivim pogledima, širokim osmesima, i poslovnim ugovorima.
Event centar Acapulco je uređen tako da inponuje vašem ukusu i čini istinsko rešenje kada je o poslovnim i privatnim prijemima reč. U zavisnosti od vrste zabave splav Akapulko raspolaže sa kapacitetom od 200 mesta za sedenje i 350 mesta u koktel varijanti.
Raspolažemo sa odličnim klupskim osvetljenjem, profesionalnim ozvučenjem, i jelovnikom koji potpisuju vrhunski kuvari Party Service Catering tima.

Pozovite nas i na vreme rezervišite termin.
Dobro nam dosli.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

49 Komentara

 1. ACAPULCO je definitivno najbolji izbor za venčanja i druge svečanosti. Zahvaljujemo se na vrhunskoj organizaciji i predivnom ambijentu.

 2. ACAPULCO je predivno mesto za venčanja. Zahvaljujući ljubaznom osoblju, naša proslava je bila savršena.

 3. Zahvaljujući Event Centru ACAPULCO, naše venčanje je bilo nezaboravno iskustvo. Sve je bilo savršeno organizovano i ukusno.

 4. ACAPULCO ima predivan ambijent i profesionalno osoblje. Naša proslava je bila savršena zahvaljujući njima.

 5. Hvala Event Centru ACAPULCO na nezaboravnoj proslavi. Preporučujemo ih svima koji traže savršeno mesto za venčanja i druge svečanosti.

 6. ACAPULCO je savršeno mesto za venčanja i druge proslave. Zahvaljujemo se na predivnoj organizaciji i vrhunskoj usluzi.

 7. Naša proslava u Event Centru Acapulco bila je nezaboravna zahvaljujući profesionalnom osoblju i predivnom ambijentu.

 8. ACAPULCO ima predivan ambijent i ljubazno osoblje. Naša proslava je bila savršena zahvaljujući njima.

 9. Zahvaljujemo se Event Centru ACAPULCO na predivnoj organizaciji naše proslave. Sve je bilo vrhunski i profesionalno.

 10. Sve pohvale Event Centru ACAPULCO na predivnom ambijentu i profesionalnoj usluzi. Naša proslava je bila nezaboravna.

 11. Zahvaljujemo se Event Centru ACAPULCO na nezaboravnoj proslavi. Predivan ambijent i profesionalna organizacija su nas oduševili.

 12. ACAPULCO je savršeno mesto za venčanja i druge proslave. Hvala vam na predivnoj organizaciji i ljubaznoj usluzi.

 13. Naša proslava u Event Centru ACAPULCO bila je nezaboravna. Sve je bilo savršeno organizovano i profesionalno.

 14. ACAPULCO je predivno mesto za venčanja. Zahvaljujući ljubaznom osoblju, naša proslava je bila nezaboravna.

 15. Hvala Event Centru ACAPULCO na divnoj organizaciji i vrhunskoj usluzi. Sve je bilo savršeno za našu proslavu.

 16. ACAPULCO ima savršen ambijent za venčanja i druge svečanosti. Zahvaljujući profesionalnosti, naša proslava je bila nezaboravna.

 17. Predivan prostor, savršena organizacija, nezaboravno iskustvo.

 18. Zahvaljujući ACAPULCO-u, naše venčanje je bilo spektakularno. Hvala vam na profesionalnosti.

 19. Ne možemo se dovoljno zahvaliti na čudesnoj organizaciji našeg venčanja. Event Centar ACAPULCO je jednostavno najbolji.

 20. Divan ambijent, odlična usluga i hrana, sve je bilo savršeno za našu proslavu. Hvala Event Centru ACAPULCO!

 21. Sve je bilo vrhunski. ACAPULCO je pravi izbor za nezaboravne proslave.

 22. ACAPULCO je zaista predivan prostor za venčanja. Zahvaljujemo se na profesionalnosti i lepom ambijentu.

 23. Bilo nam je zadovoljstvo proslaviti naše venčanje u Event Centru ACAPULCO. Hvala vam na divnoj usluzi.

 24. Hvala vam na neverovatnoj proslavi! ACAPULCO je bio savršen izbor za naše venčanje.

 25. Fenomenalna organizacija! Vaše venčanje u Acapulcu biće nezaboravno iskustvo za sve goste.

 26. Hvala Event Centru ACAPULCO na predivnoj organizaciji i vrhunskoj usluzi. Sve je bilo savršeno za našu proslavu.

 27. Acapulco je definitivno najbolji izbor za venčanja i druge svečanosti. Sve je bilo savršeno organizovano i ukusno.

 28. Naša proslava u Event Centru Acapulco bila je nezaboravna zahvaljujući profesionalnom osoblju i predivnom ambijentu

 29. Zahvaljujući Event Centru ACAPULCO, naša proslava je bila nezaboravna. Preporučujemo ih svima koji traže savršeno mesto za venčanja i druge proslave.

 30. ACAPULCO je savršeno mesto za venčanja i druge svečanosti. Hvala vam na predivnoj organizaciji i usluzi.

 31. Event Centar ACAPULCO ima predivan ambijent i profesionalno osoblje. Naša proslava je bila nezaboravna zahvaljujući njima.

 32. ACAPULCO je predivan prostor za venčanja. Zahvaljujući profesionalnosti i lepom ambijentu, naša proslava je bila savršena.

 33. Zahvaljujući Event Centru ACAPULCO, naše venčanje je bilo nezaboravno iskustvo. Preporučujemo ih svima!

 34. ACAPULCO ima predivan ambijent i profesionalno osoblje. Naša proslava je bila savršena zahvaljujući njima.

 35. Hvala Event Centru Acapulco na nezaboravnoj proslavi. Savršeno mesto za venčanja i druge svečanosti.

 36. Acapulco je definitivno najbolji izbor za venčanja. Sve je bilo savršeno, od hrane do atmosfere.

 37. Naša proslava je bila nezaboravna zahvaljujući Event Centru ACAPULCO. Hvala vam na profesionalnosti i predivnom ambijentu.

 38. Proslava u Event Centru Acapulco bila je nezaboravna. Zahvaljujemo se na vrhunskoj organizaciji i ljubaznom osoblju.

 39. ACAPULCO je savršen izbor za venčanja. Hvala vam na divnoj organizaciji i predivnom ambijentu

 40. Zahvaljujući Event Centru ACAPULCO, naša proslava je bila nezaboravna. Preporučujemo ih svima!

 41. ACAPULCO je pravi raj za venčanja. Hvala vam na profesionalnosti i predivnom ambijentu.

 42. Sve je bilo savršeno organizovano, hrana je bila ukusna, a ambijent predivan.

 43. ACAPULCO je predivan prostor za venčanja. Uz profesionalnu organizaciju, ne možete pogrešiti.

 44. Zahvaljujemo se Event Centru ACAPULCO na predivnoj organizaciji našeg venčanja. Sve je bilo savršeno.

 45. Naša proslava je bila neverovatna zahvaljujući Event Centru ACAPULCO. Preporučujemo ih svima!

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Event Centar ACAPULCO

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja