Event Centar CITY HALL

Info

O nama

Dragi mladenci,

Od srca Vam čestitamo na prvom koraku ka zajedničkom životu sa željom da bude ispunjen beskrajnom ljubavlju, iskrenom radošću i neraskidivom slogom.

Želimo da znate da je „Club City Hall“ više od podijuma na kojem bi se dogodio Vaš prvi ples, više od mesta na kojem bi se okupila Vaša rodbina i prijatelji kako biste zajedno proslavili jedan od najradosnijih dana u Vašem životu. „City Hall“ je mesto koje odiše toplinom, elegancijom, komforom i pozitivnom energijom, a naše osoblje nije samo skup ljudi koji su kod nas zaposleni, već su članovi „City Hall“ porodice koja Vas dočekuje raširenih ruku i otvorenog srca, uvek spremna da vam izađe u susret i upriliči Vaš poseban dan na bilo koji način.

Zato ne oklevajte, već nam iznesite vaše želje, a mi ćemo učiniti sve da one postanu stvarnost.

Lociran u samom srcu Beograda, nedaleko od Vukovog spomenika, „Club City Hall“ je ekskluzivan, moderan, višenamenski prostor koji je zbog svog fleksibilnog kapaciteta, promenljivog izgleda i profesionalne usluge idealan za proslave, svadbe, rođendane, seminare i ostale vrste dešavanja, a za njegov dizajn zadužen je naš čuveni dizajner Vasa Vitorović.

Sala je površine 750 m2, promenljivog enterijera i velikog kapaciteta do 350 sedećih ili 800 stajaćih mesta, u zavisnosti od željene postavke inventara i tipa proslave.

„Club City Hall“ u ponudi ima raznovrstan asortiman hrane i pića, iz kog se selekcija i posluženje vrši po Vašoj želji.

Takođe, nudimo Vam kompletnu organizaciju muzičkog programa, shodno saradnji sa kompanijom „Team System Music” koja posluje sa najkvalitetnijim bendovima i izvođačima na tržištu, dok će Vaše uspomene od zaborava sačuvati foto video tim.

Pored toga, možemo da obezbedimo Photo Booth, Magic mirror i adekvatnu dekoraciju (balone, konfete…) za proslave, svadbe ili rođendane. „Club City Hall“ poseduje dobru ventilaciju i protivpožarnu zaštitu, kao i parking u blizini event centra.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ZVEZDARA

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

104 Komentara

 1. Odlican mesto za odrzavanje vencanja. Prostor je odlicno organizovan, sa velikom preglednoscu i jako lepim delom za ceremoniju gradjanskog vencanja. Ceo unutrasnji ambijent je prelep, sa odlicnim efektima i sjajnim osvetljenjem. Sam restoran poseduje deciju igraonicu za druzenje malisana. Sto se hrane tice veliki izbor kako domace tako i savremene kuhinje. Ceo tim je jako iskusan i stalno na usluzi. Od mene sve pohvale.

 2. Mi smo odusevljeni kao i nasi gosti. Restoran na odlicnoj lokaciji u samom centru grada. Restoran izgleda jako moderno i luksuzno, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja, sam prostor je jako lepo organizovan i prelepo dekorisan. Kao mladenci u sklopu cene imali smo i mladenacki apartman koji je takodje prelep. Sve pohvale i za osoblje restorana, jako ljubazni i profesionalni. Hrana je preukusna, prelepo dekorisana.

 3. Prelepo mesto za odrzavanje vencanja. Ceo prostor izgleda jako luksuzno i moderno, sa sjajnom dekoracijom i rasvetom.Sam restoran poseduje deciju igraonicu za najmladje. Sto se hrane tice veliki izbor kako domace tako i savremene kuhinje. Ceo tim je jako iskusan i stalno na usluzi. Od mene sve pohvale.

 4. Imali smo tu srecu da bas ovde organizujemo nase vencanje i mogu samo da kazem da i mi i nasi gosti smo odusevljeni. Prelepa sala koja izgleda jako glamurozno, sa prelepim osvetljenjem, odlicnom klimatizacijom. Osoblje koje je ispunilo sve nase zelje i zahteve. Jako veliki profesionalizam i veliko iskustvo.

 5. Prelepa sala na par minuta od centra grada. Unutrasnjost rsale je prelepo uredjen sa velikom preglednoscu, velikim prostorom za ples i odrzavanje ceremonije gradjanskog vencanja, sa izuzetnom dekoracijom koja moze da se kombinuje u vise boja.. Osoblje sale je na visini zadatka, stalno na usluzi.Sve preporuke.

 6. Odlican restoran u centru Beograda, sa prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom. Konobari su jako ljubazni i stalno na usluzi.

 7. Sala na odlicnoj lokaciji sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sale koja izgleda j+moderno i autenticno, sa prelepom dekoracijom. Konobari stalno na usluzi, nasmejani. Sve pohvale.

 8. Sve pohvale. Jako autenticno mesto, sa prelepim stilom i odlicnom dekoracijom, neznih tonova i prijatnih boja. Konobari jako ljubazni stalno na usluzi.

 9. Predivno mesto.Sala je prelepa, sa velikim brojem mesta, jako velike preglednosti, sa velikim delom za igru,jako lepom dekoracijom.Usluga je jako ljubazna i profesionalna. Hrana sveze posluzena, prelepo servirana.

 10. Prelepo, restoran sa jako prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom.

 11. Sve pohvale, prelep prostor, sa odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 12. Jako autenticno mesto, sa prelepim stilom i odlicnom dekoracijom, neznih tonova. Osoblje je jako profesionalno i ljubazno, stalno na usluzi. Odlicna hrana kao i veliki izbor pica.

 13. Divna sala, na odlicnoj lokaciji. Unutrasnjost autenticna, sa prelepom dekoracijom.

 14. Sve pohvele, prelepa sala na odlicnoj lokaciji. Usluga je jako ljubazna i profesionalna.

 15. Sjajan restoran u centru grada. Odlicne organizacije, jako prijatnog ambijenta, sa prelepim delom za gradjansko vencanje, ples, tortu.. Restoran poseduje igraonicu, gde i vasi klinci mogu lepo da se provedu. Svecki sto je prelep, sa jako dosta specijaliteta. Sve pohvale!

 16. Sala sa velikim brojem mesta, visok plafon, odlicna klimatizacija, rasveta. Osoblje jako iskusno i brzo.

 17. Sala izgleda jako stilizovano i moderno, odlicne dokoracije koja se uklapa u ceo prostor. Hrana je raznovrsna veliki izbor, kako domace tradicionalne kuhinje.

 18. Prelepa sala, sa jako prijatnim i svetlim abijentom, odlicnom rasvetom. Sve preporuke.

 19. Sve preporuke. Sala koja izgleda jako autenticni i stilizovano sa odlicnom organizacijom i sjajnom uslugom.

 20. Prelapa sala, sa prijatnim ambijentom, jako lepo stilizovana i odlicnom dekoracijom koja se uz sve to odlicno uklapa. Usluga profesionalna i ljubazna.

 21. Sala se nalazi na odlicnom mestu, sa sopstvenim parkingom. Ceo prostor je odlicno organizovan sa ljubaznim osobljem.

 22. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom, jako dobrom hranom i ljubaznom uslugom.

 23. Prelepa sala, jako lepo sredjena i dekorisana, sa prijatnim bojama.

 24. Prelepa sala, jako prijatnog ambijenta, prelepe dekoracije, rasvete..

 25. Sala sa velikim brojem mesta, odlicne preglednosti, velikim prostorom za igru, odlicne rasvete, kao i odlicnim efektima za prvi ples i tortu.

 26. Jako lepa sala, prijatnog ambijenta, odlcne atmosfere. Konobari stalno na usluzi i vrlo ljubazni.

 27. Mesto na sjajnom mestu, sa prelepim ambijentom, jako ljubaznom i prijatnom uslugom. Sve preporuke.

 28. Prelepa sala, unutrasnjost koja je autenticna i glamurozna sa prijatnim osvetljenjem i dekoracijom koja se odlicno uklapa.

 29. Sala je odlicno organizovana, sala sa dosta prostora, sa odlicnom preglednoscu, jako lepo stilizovana i dekorisana. Konobari koji odlicno obavljaju svoj posao. Sve pohvale.

 30. Jako lepa sala, sa prelepim unutrasnjim delom, prelepo dekoracijom do najsitnih detalja, odlicnom rasvetom. Profesionalnom uslugom.

 31. Sve pohvale za salu. Usluga je jako ljubazna i profesionalna. Hrana sveze posluzena, prelepo servirana.

 32. Moderna i glamurozna sala, sa jako prijatnim osvetljenjem, divnom dekoracijom.

 33. Preporuka, prelep prostor, sa odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 34. Jako lepa sala, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja, sa prelepim dimnim efektima, rasvetom. Usluga veoma profesionalna i ljubazna.

 35. Voma velika sala, sa odlicnom klimatizacijom i ventilacijom. Usluga je veoma profesionalna.

 36. Sve pohvale za osoblje, jako ljubazni i profesionalni. Hrana je preukusna, prelepo dekorisana.

 37. Hrana je odlicna i veoma ukusn. Profesionalan tim konobara stalno na usluzi.

 38. Prelepo mesto, sa odlicnim osvetljenjem, prijatnog ambijenta.

 39. Prelepo mesto za sve vrste proslava, jako lepo uredjena i dekorisana sala sa sjajnom uslugom.

 40. Sve preporuke, jako lepa sala sa odlicnom organizacijom i jako dobrom i brzom uslugom.

 41. Moderan i luksuzan prostor, sa prijatnim osvetljenjem. Hrana jako ukusna, prelepo posluzena, dekorisana.

 42. Restoran na odlicnoj lokaciji. Ceo prostor izgleda jako autenticno i moderno, sa jako lepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja kao i za igru. Sve pohvale i za osoblje restorana, jako ljubazni i profesionalni. Hrana je preukusna, prelepo dekorisana.

 43. Mesto na odlicnoj lokaciji koje izgleda jako moderno i stilizovano.

 44. Sve preporuke. Jako lep restoran, sa prelepim unutrasnjim delom, prelepo dekoracijom do najsitnih detalja, odlicnom rasvetom. Posebnom igraonicom za malisane. Osoblje restorana je jako profesionalno i na usluzi. Hrana jako ukusna, sveze posluzena.

 45. Restoran koji je savremeno uredjen, sa stilom i sve izgleda jako luksuzno. Prelepim delom za gradjansko vencanje, sa savremenim efektima i prelepim osvetljenjem. Sve preporuke.

 46. Sve preporuke, odlicno mesto. Hrana jako ukusna, usluga profesionalna i brza.

 47. Sjajno mesto. Svojim elegantnim i modernim stilom izdvaja ga od drugih restorana i prostora za vencanje.

 48. Sjano mesto, super smo se proveli. Sve pohvale za hranu, kao i za profesionalne konobare.

 49. Restoran sa odlicnom kuhinjom i iskusnim timom konobora. Ceo prostor je prelepo uredjen i dekorisan. Sve preporuke.

 50. Prelepo! Restoran idealan za odrzavanje vencanja, sa jako lepo stilizovanim prostorom,.

 51. Restoran odlicne organizacije, jako prijatnog ambijenta, sa prelepim delom za gradjansko vencanje Usluga je jako profesionalna. Sve preporuke.

 52. Savrseno mesto za organizaciju vencanja. Nalazi se na odlicnom mestu, sa sopstvenim parkingom. Ceo prostor je odlicno organizovan, sa jako ljubaznim osobljem.

 53. Sve pohvale za osoblje restorana, jako ljubazni i profesionalni. Hrana je preukusna, prelepo dekorisana.

 54. Preporuka, prelep prostor, sa odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 55. Sve pohvale od nas, bili smo na vecanju i odlicno smo se proveli. Restoran je jako autentican i prostoran, sa prelepom dekoracijom.

 56. Sve pohvale, pocev od lokacije, do ambijenta, sjajne atmosfere, jako ljubaznog i profesionalnog osoblje.

 57. Preporuka, sjajan restoran, na odlicnoj lokaciji, sa odlicnom uslugom.

 58. Prelepo mesto, ceo prostor je jako lepo stilizovan, odlicne organizacije.

 59. Sve preporuke! Od same lokacije, do celog unutrasnjeg prostora koji je savremeno uredjen i sa stilom, sa jako prijatnim osvetljenjem, odlicnim efektima za prvi ples i tortu, prelepom dekoracijom koja upotpunjuje ceo prostor. Od raznovrsnog svedckog stola koji je prelep i same hrane koja je preukusna. Ceo tim restorana je stalno na usluzi i uvek nasmejan.

 60. Sve preporuke, odlicno mesto za odrzavanje vencanja, sa prelepim delom za igru, odvojenom decijom igraonicom. Usluga je jako profesionalna.

 61. Odlican restoran u centru Beograda, sa prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom. Konobari su jako ljubazni i stalno na usluzi. Hrana odlicnog kvaliteta.

 62. Jako lep restoran u srcu Beograda. Prelepo mesto za organizaciju vencanja, sa odlicnom hranom i vrhunskom uslugom.

 63. Restoran u srcu Beograda koji je uredjen po polsednjim standardima, sa velikim stilom. Prelepim mladenackim apartmanom, koji je mladencima uracunatu cenu. Sve pohvale za ceo tim, koji je jako profesionalan i sa iskustvom.

 64. Sve pohvale, prelep restoran. Hrana je odlicna i veoma ukusn. Profesionalan tim konobara stalno na usluzi.

 65. Ako zelite da Vam vencanje izgleda kao na filmu, ovo je idealno mesto za Vas. Restoran koji je savremeno uredjen, sa stilom i sve izgleda jako luksuzno. Prelepim delom za gradjansko vencanje, sa savremenim efektima i svetlima. Hrana je jako ukusna i dekorativna. Sve pohvale od mene.

 66. Sve pohvale za restoran, idealno mesto za odrzavanje vencanja.

 67. Prelepo, restoran sa jako prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom. Sa jako strucnim timom konobara koji su stalno na usluzi. Hrana vrhunskog kvaliteta.

 68. Iz ugla gosta mogu slobodno da kazem da je ova sala nadmasila sva moja ocekivanja.

 69. Sve pohvale od nas, bili smo na vecanju i odlicno smo se proveli. Restoran sa odlicnom kuhinjom i iskusnim timom konobora. Ceo prostor je prelepo uredjen i dekorisan.

 70. Sala na odlicnoj lokaciji jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfer.

 71. Jako lep restoran u srcu Beograda. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Ceo restoran je prelepo dekorisan i savremeno stilizovan.

 72. Savrseno mesto za organizaciju vencanja. Nalazi se na odlicnom mestu, sa sopstvenim parkingom. Restoran je savremenog ambijenta, sa jako neobicnim i posebnim stilom. Svecki sto je raznovrstan i prelepo dekorisan. Posebna pohvala za tim restorana koji je jako iskusan i odlicno organizovan.

 73. Jako lepo mesto za organizaciju vencanja, sa jako lepim i prijatnim ambijentom, odlicnom atmosferom. Vrhunskom kuhinjom.

 74. Svojim elegantnim i modernim stilom izdvaja ga od drugih restorana i prostora za vencanje. Sa jako iskusnim timom i odlicnom hranom.

 75. Restoran na odlicnoj lokaciji, jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere. Sve pohvale za hranu, od prelepe dekoracije sveckog stola do savrsenog ukusa.

 76. Prelep restoran Jako lepo uredjen i stilizovan, sa prelepom dekoracijom koja prostor cini jos luksuznim. Savrsen tim konobara, koji su stalno na usluzi.

 77. Sve pohvale, pocev od lokacije, do ambijenta, sjajne atmosfere, prelepe dekoracije, odlicnog tima konobara,vrhunske hrane…

 78. Sve preporuke, odlican restoran za organizaciju vencanja. Restoran sa prelepim unutrasnjim ambijentom, sjajnom dekoracijom, prelepim delo za organizaciju gradjanskog vencanja, prvi ples, tortu..Sjajna hrana

 79. Prelepo! Restoran idealan za odrzavanje vencanja, sa jako lepo stilizovanim prostorom, odlicnom hranom i strucnim timom i iskusnim timom.

 80. Sjano mesto, super smo se proveli. Sve pohvale za hranu, kao i za ceo tim koji je jako profesionalan.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Event Centar CITY HALL

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja