Event Centar dARIA

Info

O nama

Event centar “d’Aria” je smešten na veoma atraktivnoj lokaciji preko puta Kalemegdanske tvrđave. Raspolaže kapacitetom od 320 sedećih mesta – 240 u jednom nivou i jos 80 na gornjoj galeriji. U prelepom okruženju sa terasom koja gleda na ušće reka Dunava i Save, “d’Aria” je savršeno uređen prostor za venčanje iz vaših snova.

Uz odlične menije i veliki izbor pića, uživajte u vašem danu, posvetite se vašim gostima, opustite se i kompletnu organizaciju venčanja prepustite nama. Profesionalno i ljubazno osoblje će vas dočekati i biti tu za vas tokom cele svečanosti, sa ciljem da ponesete predivne uspomene sa venčanja.

Ponudu menija kao i ambijent možemo prilagoditi vašoj ideji, kreirati piće dobrodošlice ili poseban koktel pri dolasku vaših gostiju.

Ako želite da organizujete vaše venčanje sami, i od nas vam je potreban samo prostor, raspoloženi smo i da vam iznajmimo Event centar “d’Aria uz naše predloge i pomoć oko organizacije.

Dragi mladenci, dobrodošli ste u Event centar “d’Aria” da se dogovorimo oko detalja o vašem venčanju za pamćenje!

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

8h

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

104 Komentara

 1. Sve preporuke! Idealno mesto ukoliko zelite da proslavite vencanje sa dragim ljudima i da svi budu jako zadovoljni. Restoran sa prelepim pogledom na reki i Kalemegdan, prelepim unutrasnjim ambijentom, jako lepom i stilizovanom dekoracijom. Jako velike pohvale i za osoblje restorana, koje je jako ljubazno i profesionalno. Hrana je odlicna, sveze servirana i prelepo dekorisana.

 2. Restoran na odlicnoj lokaciji, sa pogledom na reku i grad. Sala restorana je odlicno organizovana, sala sa dosta prostora, sa odlicnom preglednoscu. Ceo prostor izgleda jako luksuzno i autenticno. Balkon restorana takodje velike preglednosti sa velikim brojem mesta. Ceo tim restorana je jako iskusan i prijatan. Sve pohvale!

 3. Savrseno mesto sa prelepim pogledom na Kalemegdan i reku, uz prelep ambijent i prostor koji izgleda jako luksuzno i umirujuce. Ljubazno osoblje koje je jako profesionalno i usluzno. Hrana koja je i izgledom i ukusom savrsena, uz jako veliki izbor pica i savrsenih koktela. Sve pohvale.

 4. Mesto u centru Beograda, sa prelepim pogledom na usce reka i Kalemegdan. Unutrasnjim ambijentom koji izgleda jako luksuzno i stilizovano sa diskretnim svetlom.. Osoblje je profesionalno, iskusno i uvek na usluzi. Sve pohvale od mene!

 5. Idealna lokacija, sa prelepim pogledom. Odlicna organizacija prostora, jako lepo sredjeno i autenticno sa prelepom dekoracijom. Konobari veoma ljubazni i nasmejani.

 6. Sve preporuke. Restoran sa prelepim pogledom na stari deo Beograda, sa prelepim unutrasnjim ambijentom, ljubaznim i profesionalnim osobljem.

 7. Sve pohvale. Restoran sa odlicnom organizacijom, sa prelepim pogledom na Dunav. Unutrasnjost restorana jako lepo stilizovan i dekorisana. Konobari kao i ceo tim jako ljubazni.

 8. Prelepo mesto, sa prelepim pogledom na Beograd. Sjajnim unutrasnjim uredjenjem, velikim balkonom koji gleda na podijum i mladenacki sto, sjajnom dekoracijom i rasvetom.

 9. Prelep restoran sa divnim pogledom na Beograd i reku, jako prijatan unutrasnji ambijent sa prelepim tonovima i nijansama. Konobari veoma profesionalni i ljubazni.

 10. Predivan restoran na odlicnoj lokaciji sa prelepim pogledom na Kalemegdan i reku, restoran sa odlicnom uslugom i organizacijom.

 11. Savrseno mesto ako zelite vencanje kao iz bajke. Sve je prelepo od samog balkona sa prelepim pogledom, kao i jako lep ambijent. Osoblje jako profesionalno. Hrana preukusna, kako domaca tako i savremena kuhinja.

 12. Sve pohvale, jako lep restoran sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom.

 13. Sve preporuke, prelep restoran, sa odlicnom organizacijom. Restoran ima prelep pogled na Dunav. Konobari su veoma ljubazni i nasmejano.

 14. Sve pohvale, restoran na odlicnoj lokaciji, sa jako lepim pogledom na reku i grad. Ceo prostor je jako lepo uredjen i stilizovan, sa dekoracijom koja izgleda prelepo. Ljubazni i nasmejani konobari.

 15. Ceo prostor izgleda jako luksuzno i autenticno. Balkon restorana takodje velike preglednosti sa velikim brojem mesta, sve je jako lepo organizovano.

 16. Restoran sa prelepim pogledom, jako lepim unutrasnjim prostorom, koje je odlicno organizovano i pregldno.

 17. Restoran na jako dobroj lokaciji. Unutrasnjim ambijentom koji izgleda jako luksuzno i stilizovano. Osoblje jako organizovano stalno na usluzi.

 18. Restoran sa odlicnom organizacijom, jako lepom dekoracijom i efektima uz prvi ples i tortu.

 19. Restoran na odlicnoj lokaciji, sa pogledom na reku i grad. Sala restorana je odlicno organizovana, sa velikim staklenim prozorima iza kojih se pruza prelep pogled, sala sa dosta prostora, sa odlicnom preglednoscu. Sve preporuke.

 20. Jako lep restoran,na prelepoj lokaciji, sa jako lepim pogledom na Beograd i reku. Restoran je prelepo stilizovan, sa jako lepom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo ambijent.

 21. Sve pohvale, jako organizovan restoran sa sjajnom uslugom.

 22. Divan restoran na prelepoj lokaciji u samom centru grada. Restoran jako prijatnog ambijenta, prelepo uredjen i odlicno organizovan.

 23. Prelepo mesto, na odlicnoj lokaciji sa jako ljubaznim osobljem. Hrana sveza, prelepo servirana.

 24. Sala restorana je odlicno organizovana, sala sa dosta prostora. Ceo prostor izgleda jako luksuzno i autenticno. Usluga je jako ljubazna i brza.

 25. Divno mesto, sa sjanim pogledom i prijatnom atmosferom.

 26. Ukoliko zelite vencanje iz snova ovo je idalno mesto! Savrsen ambijent, savrseno osoblje kao i sam menadzer! Svaka preporuka.

 27. Prelep restoran, sa jako lepim pogledom na Kalemegdan i reku. Prelepo uredjenim prostorom, jako prijatnog ambijenta.

 28. Mesto sa najlepsim pogledom na stari deo Beograda, veoma organizovan i prijatan restoran sa sjajnom uslugom.

 29. Sve pohvale, odlican restoran za sve vrste proslava sa jako ljubaznim i nasmejanim osobljem.

 30. Restoran sa prelepim pogledom na grad i reku, prelepim unutrasnjim ambijentom, jako lepom i stilizovanom dekoracijom, ljubaznim osobljem.

 31. Veliki i organizovan restoran. Ceo prostor je prelepo uredjen i jako moderan, sa prelepom dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo prostor.

 32. Sve preporuke, sjajno mesto sa odlicnom organizacijom i ljubaznim osobljem.

 33. Sve preporuke, sjajno mesto za proslavu vencanja. Restoran sa odlicnom uslugom.

 34. Restoran na odlinoj lokaciji, sa odlicnom uslugom i hranom.

 35. Sve pohvale, veliki restoran, jako lepo uredjen sa ljubaznim konobarima.

 36. Restoran na jako dobroj lokaciji. Unutrasnjim ambijentom koji izgleda jako luksuzno i stilizovano.

 37. Veliki i organizovan restoran, sa velikim brojem mesta jako ljubaznom uslugom.

 38. Odlican restoran, na jako lepom mestu, sa odlicnom uslugom.

 39. Prelepo mesto, na odlicnoj lokaciji sa jako ljubaznim osobljem.

 40. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim prostorm za igru.

 41. Sve pohvale za organizaciju. Restoran sa usluznim i nasmejanim konobarima. Sto se hrane tice sve izgleda jako dekorativno i ukusno.

 42. Sve preporuke, prelep restpran sa jako lepim pogledom, odlicnom uslugom.

 43. Sjajno mesto! Sve izgleda kao iz bajke od prelepog pogleda na stari deo grada pa do savrsene organizacije, prelepog ambijenta, odlicne atmosfere.. Jako usluznih i nasmejanih konobara. Sto se hrane tice sve izgleda jako dekorativno i ukusno. Sve preporuke od mene.

 44. Odlicno mesto, na odlicnom mestu. Usluzno osoblje, veliki izbor pica i odlicna hrana.

 45. Sve pohvale, restoran sa odlicnom organizacijom i ljubaznim osobljem.

 46. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Restoran je odlicno stilizovana, akusticna, klimatizovana, prijatno osvetljena, jako velike preglednosti. Ceo prostor je prelepo dekorisan, sa neznim i romanticnim bojama. Usluga je odlicna, jako profesionalno osoblje. Sve preporuke!

 47. Sve pohvale, prelep restoran. Hrana je odlicna i veoma ukusn. Profesionalan tim konobara stalno na usluzi.

 48. Sve je prelepo od savrsene lokacije, terase sa prelepim pogledom, unutrasnjeg enterijera, balkona sa pogledom na podijum, prijatne dekoracije. Odlicne usluge i vrhunske hrane.

 49. Prelepo organizovan prostor, sa odlicnim rasporedom stolova, velike preglednosti, velikog dela za igru. Odlicna hrana i vrhunska usluga. Sve preporuke.

 50. Mesto sa prelepim pogledom i jako ljubaznim i profesionalnim osobljem. Sve preporuke.

 51. Restoran sa prelepim pogledom, jako lepim unutrasnjim prostorom, koje je odlicno organizovano i pregldno. Hrana je jako ukusna i prelepo servirana.

 52. Profesionalan odnos prema svim gostima. Jedan od najlepsih restorana za proslavu vencanja, sve izgleda drugacije i sa stilom.

 53. Odlican restoran sa jako lepim pogledom, vrhunska organizacija i brza usluga.

 54. Sve pohvale! Svaki detalj je savreno uklopljen uz ceo prostor. Hrana jako ukusna i pri tome dekorisana, sa velikim izborom pica.

 55. Preporuka, prelepo mesto za vencanje, jako ljubazno osoblje.

 56. Sve mi se svidja, od celog prostora, do ambijenta, podijuma, savrsene dekoracije stolova, sa prelepim stolicama, romanticnim osvetljenje, efektima za ples i tortu..Sve pohvale od mene!

 57. Sve pohvale. Prelep restoran odlicne organizacije, veoma brze usluge.

 58. Ceo restoran je pregledan i odlicno organizovan. Pohvale za osoblje koje savrseno obavlja svoj posao, stalno na usluzi.

 59. Prelepo! Ceo prostor izgleda jako autenticno, sa prelepim balkonom. Odlicna usluga.

 60. Sve pohvale, jako lep restoran sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom.

 61. Sve pohvale! Super smo se proveli, odlicna atmosfera, jako ljubazno osoblje.

 62. Idealno mesto za sve vrste proslava sa sjajnom uslugom i odlicnom organizacijom.

 63. Predivan prostor. Restoran sa predivnim pogledom i odlicnom hranom.

 64. Veliki i restoran sa odlicnom organizacijom, jako velike preglednosti. Prelepo stilizovan i moderan unutrasnji prostor.

 65. Sve pohvale! Restoran sa prelepim pogledom na stari deo Beograda, sa prelepim unutrasnjim ambijentom, ljubaznim i profesionalnim osobljem, hranom koja je jako ukusna uz to i dekorativna

 66. PRELEPO! Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples. Hrana je preukusna i veliki izbor pica i koktela

 67. Sve pohvale! Od savrsene lokacije, terase sa prelepim pogledom na Beograd, unutrasnjeg enterijera, balkona sa pogledom na podijum, skladne i romanticne dekoracije i uz sve to nasmejano i ljubazno osoblje.

 68. Idealno mesto za vencanje. Sa prelepom terasom za slikanje, koja gleda na usce reka i unutrasnjeg prostora koji je savrseno organizovan, centralnim delom za ples okruzenim prelepo dekorisanim stolovima. Sto se tice osoblja jako profesionalno i iskusno.

 69. Sjajno mesto za vencanje. Prelep pogled kao i unutrasnji ambijent. Jako profesionalno osoblje. Sve pohvale od mene.

 70. Odlicno mesto, na odlicnom mestu. Usluzno osoblje, veliki izbor pica i odlicna hrana.

 71. Prelepo mesto, sa prelepim pogledom na Beograd. Sjajnim unutrasnjim uredjenjem, velikim balkonom koji gleda na podijum, jako prijatnim osvetljenjem i stilskom dekoracijom.

 72. Idealna lokacija, sa prelepim pogledom. Odlicnom organizacijom, jako lepom dekoracijom i efektima uz prvi ples i tortu. Konobari su jako usluzni i profesionalni. SVE POHVALE.

 73. Preporuka, odlican prostor i ambijent. Profesionalno osoblje. Sve sto vam treba.

 74. Topla preporuka za sve koji planiraju vencanje. Mesto sa prelepim pogledom i jako ljubaznim i profesionalnim osobljem.

 75. Prezadovoljni smo organizacijom svadbe, menadzerom, konobarima i citavim osobljem, kao i fotografom. Sve je ispalo i bolje nego sto smo zamislili. Gosti su odusevljeni. ‍♀️

 76. Mesto sa prelepim ambijentom i pogledom na reku. Veoma usluzan i profesionalan tim koji ce vas ispratiti od pocetka do kraja.

 77. Prelepo mesto za svadbu pogotovo leti. Mesto je prostrano i gleda na reku sto zaista prelepo izgleda. Konobari su vrlo ljubazni. Hrana raznolika i vrlo ukusna.

 78. Savrseno! Veliko, prostrano i pregledno. Sa jako ljubaznim osobljem i preukusnom hranom, kao i velikim izborom pica, koktela.

 79. Jako lepo mesto sa prelepim pogledom na usce reka kao i na Beograd, sa jako lepom terasom za slikanje, kao i unutrasnjim delom koji je prelepo dekorisan i stilizovan.

 80. Prelepo, od lokacije do samog ambijenta i atmosfere. Sa profesionalnim osobljem i savrsenom klopom.

 81. Idealno mesto za vencanje. Savrsen pogled na Beograd. Sve je jako organizobvano, osoblje profesionalno,hrana ukusna, a pice raznovrsno.

 82. Sve pohvale! Prelep pogled, savrsen ambijent, osvetljnost, dekoracija. Konobari su na usluzi. Hrana preukusna i dekorativna, veliki izbor pica i koktela.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Event Centar dARIA

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja