Event Centar EXCLUSIVE GOLD

O nama

Grandiozna venčanja do 400 mesta

Idealna sala za događaje i proslave do 400 ljudi.

Velika sala kapaciteta od 150 do 400 mesta je idealan izbor za velika i glamurozna venčanja ili svadbe, punoletstva i sve vrste drugih svečanosti. Poseduje lux mladenački apartman kao i apartmane za Vaše goste.

„Exclusive GOLD“ velika svečana sala poseduje osvetljen parking, kao i park igralište za decu sa elegantno uređenim zelenilom i prirodnim cvećem.

Svečani meni četiri opcije

Uz odličan meni, kvalitetnu hranu i veliki izbor pića uživajte u Vašoj proslavi i posvetite se Vašim gostima

Pogledajte naše svečane menije, i odaberite između četiri opcije svečanih menija koji su u našoj ponudi.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

36 Komentara

 1. Sve mi se svidja, od celog prostora, do ambijenta, podijuma, savrsene dekoracije stolova, sa prelepim stolicama, romanticnim osvetljenje, efektima za ples i tortu.

 2. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 3. Odlicna sala za organizacuju slavlja. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja. Konobari sa velikim iskustvom jako ljubazni.

 4. Jako lepa sala, sa prelepim unutrasnjim delom, prelepo dekoracijom do najsitnih detalja, odlicnom rasvetom. Profesionalnom uslugom.

 5. Sala poseduje privatni parkin. Unutrasnjost je jako lepo stilizovana, sa led rasvetom, odlicnom izolacijom, prelepom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo ambijent.

 6. Sala izgleda jako moderno sa prelepim visokim plafonima, takodje jako moderne dekoracije. Uz to konobari koji su veoma profesionalni, stalno na usluzi.

 7. Prelepa sala, sa jako prijatnim i svetlim abijentom, odlicnom rasvetom. Sve preporuke.

 8. Veoma lepo mesto sa privatnim parkingom, sa velikim brojem mesta. Ceo prostor je lepo stilizovan, prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere. Sve pohvale.

 9. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples, dekoracijom koja se prelepo uklapa u ceo prostor.

 10. Sve pohvale. Jako lepa sala, sa velikim brojem mesta. Odlicna usluga, jako prijatno osoblje.

 11. Sve pohvale za salu i organizaciju. Hrana je ukusna, raznovrsna, sveza.

 12. Prelepo uredjena sala, sa privatnim parkingom. Sala je odlicno stilizovana i uredjena, sa veoma lepim osvetljenjem, odlicnom klimatizacijom i ventilacijom. Sala poseduje i decije igraliste koje se nalazi u sklopu sale. Sve pohvale.

 13. Sala sa velikim brojem mesta, odlicne preglednosti, velikim prostorom za igru, odlicne rasvete, kao i odlicnim efektima za prvi ples i tortu.

 14. Prelepo. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 15. Sve preporuke. Sto se tice same sale jako prostrana, sa velikim brojem mesta, odlicne organizacije. Osblje je jako profesinalno, brzo i efikasno.

 16. Sala ima veliki parking, odlicno organizovan. Sto se sale tice jako velika, pregledna, akusticna, sa prelepim mladenackim stolom koj je prelepo dekorisan i jako pregledan.

 17. Sve preporuke. Sto se tice same sale jako prostrana, sa velikim brojem mesta, odlicne organizacije. Osblje je jako profesinalno, brzo i efikasno.

 18. Prelepo sala, sa jako lepim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom. Organizacija je jako profesionalna sa ljubaznim konobarima.

 19. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sale je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno. Usluga jako ljubazna i profesionalan.

 20. Odlican kompleks, sa velikim brojem mesta, sjajne organizacije i vrhunske usluge.

 21. Jako lepo organizovan prostor, odlicne preglednosti, klimatizacije, akustike. Vrhunska i brza usluga.

 22. Fenomenalno uredjeno i stilizovano mesto, jako velike preglednosti, odlicne usluge.

 23. Sve pohvale. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom.

 24. Sve pohvale za organizaciju i konobare koji su jako profesionalni i ljubazni.

 25. Odlicno mesto za organizaciju proslava, konobari su veoma profesionalni i ljubazni.

 26. Idealno mesto za proslavu vencanja sa veoma ljubaznim oslobljem.

 27. Sala sa jako velikim brojem mesta, odlicne preglednosti, velikim prostorom za igru, odlicne rasvete, kao i odlicnim efektima za prvi ples i tortu.

 28. Prelepa sala sa velikim brojem mesta, sjajne organizacije. Sve pohvale.

 29. Sve preporuke. Sala sa prelepim delom za organizaciju gradjanskog vencanja na otvorenom. Sa prelepo dekorisanim i stilizovanim prostorom.

 30. Sala je odlicno stilizovana, akusticna, klimatizovana, prijatno osvetljena, jako velike preglednosti. Ceo prostor je prelepo dekorisan, sa neznim i romanticnim bojama.

 31. Sala je odlicno organizovana, klimatizovana, sa velikim brojem mesta, akusticna. Usluga veoma profesionalna.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Event Centar EXCLUSIVE GOLD

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja