Event Centar ŽIVKOVIĆ

Info

O nama

SPECIJALAN POKLON ZA MLADENCE ZA PREMIUM TERMINE U OKTOBRU 2022!

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA!

Restoran Bazeni Živković nalazi se u najlepšem delu Surčina, okružen šumom, i predstavlja idealno mesto za uživanje u društvu članova Vaše porodice i prijatelja.

U sklopu restorana nalazi se prelepo dekorisana sala za svadbe, kao i romantičan prostor na otvorenom kraj bazena, koji zajedno čine jedinstvenu celinu sa najvišim standardima usluge.

Nudimo Vam mogućnost organizovanja svih vrsta proslava: svadbe, rođendani, krštenja, banketi, dečiji rođendani, poslovni skupovi, proslave firmi, kao i proslave na otvorenom u prelepom ambijentu pored bazena.

Kako bi Vaše venčanje ili bilo koje drugo slavlje proteklo na najbolji mogući način, nudimo Vam mogućnost kompletne organizacije proslave, vodeći računa o svim detaljima.
U našoj ponudi nalazi se veliki izbor raznovrsnih menija u modernim aranžmanima, a postoji i mogućnost dogovora oko kreiranja jelovnika u skladu sa Vašim željama i zahtevima.
Pružamo Vam mogućnost organizacije ceremonije građanskog venčanja, uz dolazak matičara, pokraj prelepih bazena.

Na raspolaganju su Vam i brojni drugi sadržaji kao što su stoni tenis, bilijar, pikado… Za najmlađe posetioce tu je posebno osmišljena igraonica, opremljena brojnim sadržajima namenjenim za igru mališana.
Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je parking prostor za preko 100 vozila, tako da će Vaši automobili biti na sigurnom dok Vi i Vaši gosti uživate na slavlju.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

SURČIN, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

+100 mesta

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

122 Komentara

 1. Sve preporuke. Organizovali smo vencanje u restoranu Živković i odusevljeni smo celokupnom uslugom i organizacijom. Sam restoran je jako velikog kapaciteta sa velikim brojem mesta. Unutrasnjost je jako moderna, stilizovana osvetljena, sa prelepom dekoracijum. Restoran poseduje privatni bazen sa velikom bastom i prelepoim delom za organizaciju gradjanskog vencanja na otvorenom. Osoblje restorana jako profesionalnao i efikasno.

 2. Prelep restoran, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja. Restoran ima veliku terasu, sa prelepim bazenom i zelenilom koje mogu da se koriste za proslavu vencanja na otvorenom.. Unutrasnjost restorana jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima. Ceo tim obavlja odlicno svoj posao, vidi se jako veliko uskustvo u radu.

 3. Sjajno mesto. Ceo prostor izgleda jako luksuzno i glamurozno, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom. Usluga restorana je jako profesionalna i ljubazna. Veliki izbor jela, prelepo dekorisanih i ukusnih. Sve preporuke.

 4. Odlicno mesto za proslavu vencanja, sa prelepom terasom. Sam restoran je jako velika i pregledna, sa velikim delom za ples, jako lepo stilizovanog i romanticnog izgleda. Ceo tim je ljubazan i nasmejan, na raspolaganju. Hrana velikog izbora od tradicionalne do strane kuhinje.

 5. Restoran na odlicnoj lokaciji, sa jako lepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja pored bazena. Usluga restorana je jako profesionalna i ljubazna. Sve pohvale od mene.

 6. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom. Osoblje je jako profesionalno, pohvale za menadzera sa sjajnim preporukam i idejama. Velikim izborom jela.. Sve pohvale!

 7. Restoran na jako dobroj lokaciji. Unutrasnjim ambijentom koji izgleda jako luksuzno i stilizovano. Osoblje jako organizovano stalno na usluzi.

 8. Sve pohvale, sve mi se jako svidja. Posebno bih izdvojila vencanje na otvorenom koje je izgledalo fantasticno. Predivan prostor.

 9. Restoran sa prelepim ambijentom, sa prelepim delom za gradjansko vencanje, koji je popunjen romanticnom dekoracijom i sjajnim osvetljenjem.

 10. Veliki i organizovani restoran, sa jako lepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom. Usluga konobara profesionalna i veoma ljubazna

 11. Sjajno mest, restoran sa prelepoim delom za vencanje na otvorenom pored bazena. Jako dobrom i brzom uslugom.

 12. Predivan restoran. Nalazi se na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkingom. Restoran je veliki i jako prijatnog ambijenta.

 13. Odlicna preglednost, veliki podijum za igru i odrzavanje gradjanskog vencanja, uz odlicno osvetljenje i prelepu dekoraciju.

 14. Idealn restoran za proslavu vencanja, sa prelepim unutrasnjim delom koji je odlicno stilizovan, pregledn, sa prijatnom rasvetom, jako lepim efektima za prvi ples i tortu. Velika basta, sa jako lepim mestima za slikanje.

 15. Jako lepo uredjen prostor, sa prijatnim osvetljenjem odlicnom klimatizacijom. Usluga konobara je jajko profesionalna.

 16. Jako lepo mesto. Moguce i za vencanje na otvorenom pored bazena, tako i u prelepoj sali koja odise luksuzom. Sve pohvale.

 17. Savrsen mesto za organizaciju vencanja. Restoran sa velikim brojem mesta I jako dobrom organizacijom. Unutrasnjost restorana prelepo stilizovana sa jako lepom dekoracijom koja izgleda prelepo. Deo pored bazena izgleda jako glamurozno. Sve pohvale i na osoblje restorana veoma prijatni i nasmejani.

 18. Sve pohvale od mene! Posebno mi se svidja usluga koja je jako efikasna i stalno je tu za vas. Za mene idealno mesto za vencanje.

 19. Prelep restoran, na sjajnom mestu sa veoma dobrom organizacijom i ljubaznom uslugom.

 20. U restoranu Zivkovic smo organizovali vencanje i utisci su izvanredni. Restoran je jako autentican, sa jako lepim delom za vencanje na otvorenom pored bazena i prelepog zelenila. Organizacija je jako profesionalna, od menadzera do celog tima. Hrana svezae servirana i raznovrsna. Sve preporuke.

 21. Veliki i organizovan restoran, sa velikim brojem mesta jako ljubaznom uslugom.

 22. Restoran odlican za proslavu vencanja, sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom. Ceo restoran je jako lepo stilizovan, od terase do unutrasnjosti. Sve pohvale za osoblje restorana, jako organizovan i iskusan tim. Odlicna hrana i veliki izbor pica. Od mene sve pohvale.

 23. Predivno mesto za proslave. Restoran jako prijatnog ambijenta, sa prelpom rasvetom, dekoracijom.. Takodje prelep spoljni deo pored bazena. Sve pohvale.

 24. Sve pohvale! Jako lepo uredjen restoran, veoma prostran sa odlicnim osvetljenjemm klimatizacijom, ventilacijom. Usluga je jako brza i efikasna.

 25. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom.

 26. Restoran sa velikim parkingom, odlicnom organizacijom, sa jako ljubaznim konobarima i super klopom. Savrseno mesto za vencanje.

 27. Prelep restoran. Sala je velika, pregledna i sa odlicnom organizacijom. Hrana vrlo ukusna, sa velikim izborom jela.

 28. Veoma lepo mesto, sa odlicnom uslugom i veoma lepom dekoracijom.

 29. Restoran sa prelepim delom za gradjansko vencanje, prelepog ambijenta i odlicne atmosfere. Hrana jako ulusna, sveza..

 30. Hrana je jako ukusna, raznovrsna. Osoblje je jako profesionalno i ljubazno. Od mene sve preporuke.

 31. Mesto je prelepo sa prelepim ambijentom i profesionalnim osobljem.

 32. Restoran sa velikim parkingom, idealnim delom za ples i gradjansko vencanje. Jako dobrom klimatizacijom i rasvetom, kao i dekoracijom. Sve preporuke.

 33. Prelepo organizovan prostor, sa odlicnim rasporedom stolova, velike preglednosti, velikog dela za igru. Odlicna hrana i vrhunska usluga. Sve preporuke.

 34. Sve pohvale, organizaovan i prelep prostor za sve vrste proslava.

 35. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Restoran izgleda jako stilizovano i moderno.

 36. Predivan restoran. Hrana je jako ukusna, raznovrsna. Osoblje je jako profesionalno i ljubazno.

 37. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom

 38. Sjajno mesto. Unutrasnjost restorana jako autenticna, sa prelepom dekoracijom i jako lepim rasporedom. Konobari stalno na usluzi. Preporuka.

 39. Idealno mesto za organizaciju vencanja, sa jako dobrom uslugom i vrhunskom hranom.

 40. Spoljni deo koji je idealan za vencanje na otvorenom okruzeni prelepom prirodom, jako lepom organizacijom i dekoracijom.

 41. Sve pohvale, jako lepo organizovan restoran. Restoran izgleda jako stilizovano i moderno, odlicne dokoracije koja se uklapa u ceo prostor.

 42. Restoran izgleda jako stilizovano i moderno, odlicne dokoracije koja se uklapa u ceo prostor. Sve pohvale.

 43. Sjajan restoran na odlicnom mestu, sa ljubaznom i brzom uslugom.

 44. Restoran je jako autentican, sa jako lepim delom za vencanje na otvorenom.

 45. Sve pohvale za ceo prostor i organizaciju. Hrana je jako uksna, sveze servirana.

 46. Odlicno mesto za organizaciju proslava, konobari su veoma profesionalni i ljubazni.

 47. Jako lepo uredjen i stilizovan prostor, sa prelepim delom pored bazena za gradjansko vencanje.

 48. Prelepo mesto. Restoran sa odlicnom klimatizacijom, akustikom, led rasvetom, jako lepom dekoracijom stolova i celog prostora.

 49. Lep restoran za sve vrste proslava, odlicna hrana i usluga.

 50. Jako lep prostor, od dvorista do unutrasnje sale koja je jako lepo dekorisana i stilizovana. Konobari su jako ljubazni, stalno su na usluzi.

 51. Prelepo mesto, sa jako dobrom organizacijom i odlicnom hranom.

 52. Restoran izgleda jako stilizovano i moderno, odlicne dokoracije koja se uklapa u ceo prostor. Hrana je raznovrsna veliki izbor.

 53. Restoran sa prelepim delom za gradjansko vencanje, odlicnom i uskladjenom dekoracijom.

 54. Restoran sa prelepim ambijentom, sa prelepim delom za gradjansko vencanje, koji je popunjen romanticnom dekoracijom i sjajnim osvetljenjem. Konobar jako ljubazni.

 55. Prelep restoran, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja.

 56. Sve preporuke, restoran sa odlicnim ambijentom i brzom uslugom.

 57. Veoma lepo mesto za vencanje. Hrana je odlicna, sa velikim izborom pica.

 58. Prelepo. Pohvale za konobare koji su ljubazni i nasmejani.

 59. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Restoran izgleda jako stilizovano i moderno, odlicne dokoracije koja se uklapa u ceo prostor. Hrana je raznovrsna veliki izbor, kako domace tradicionalne kuhinje, tako i savremene, sa preukusnim poslasticama. Sve preporuke.

 60. Restoran je prelep. Sve izgleda uskladjeno i sa stilom.Sve pohvale za organizaciju.

 61. Idealno mesto za vencanje, kao i za organizaciju gradjanskog vencanja na otvorenom, pored velikog bazena i okruzeni prirodom. Sa posebnom cvetnom dekoracijom za gradjansko vencanje. Sve izgleda kao iz bajke. Sto se tice osoblja, svi su jako lepo organizovani i profesionalni. Hrana preukusna i raznovrsna, sve pohvale.

 62. Prostor je prelep i jako lepo organizovano. Hrana jako ukusna, prelepo dekorisana. Sve pohvale.

 63. Ceo prostor je prelepo dekorisan, sa neznim i romanticnim bojama. Terasa koja je prelepa i idealna za odrazavanje ceremonije gradjanskog vencanja, sa velikom belom tendom,cvetnim arazmanom. Usluga je odlicna, jako profesionalno osoblje. Sve preporuke!

 64. Bili smo na proslavi vencanja i odusevljeni smo prostorom kao i organizacijom sale.Restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete… Osoblje sale je jako ljubazno, brzo i stalno na usluzi.

 65. Restoran jako prijatnog ambijenta, sa odlicnim osobljem.

 66. Restoran sa prelepim delom za gradjansko vencanje, odlicnom i uskladjenom dekoracijom. Hrana raznovrsna, sveze servirana.

 67. PRELEPO! Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples. Hrana je preukusna i prelepo dekorisana.

 68. Sve pohvale!Restoran sa prelepim ambijentom, sa prelepim delom za gradjansko vencanje, koji je popunjen romanticnom dekoracijom i sjajnim osvetljenjem. Ceo restoran je pregledan i odlicno organizovan. Pohvale i za osoblje koje savrseno obavlja svoj posao, stalno na usluzi.

 69. Sve preporuke, odlican restoran sa odlicnom organizacijom.

 70. Restoran sa prelepim delom za gradjansko vencanje, odlicnom i uskladjenom dekoracijom. Konobari stalno na usluzi.

 71. Sjajno mesto za proslavu vencanja, sa odlicnom organizacijom, prelepim delom za ples uz savrseno osvetljenje i dekoraciju koja se uklapa uz sve to. Veoma brza i efikasna usluga.

 72. Restoran sa odlicnom organizacijom, jako brzom i prijatnom uslugom.

 73. Restoran sa velikim brojem mesta, jako lepim delom za vencanje na otvorenom.

 74. Restoran na prelepom mestu, sa velikim parkingom i savrseno uredjenim i organizovanim prostorom.

 75. Sve pohvale za restoran i ceo tim koji je jako ljubazan i usluzan. Super smo se proveli!

 76. Jako lepo uredjen i stilizovan restoran za sve vrste proslava.

 77. Odlican restoran, sa velikim parkingom vrhunskom uslugom i odlicnom hranom.

 78. Savrseno mesto za sve vrste proslava, sa ljubaznim konobarima i odlicnom hranom.

 79. Ukoliko zelite vencanje iz snova ovo je idalno mesto! Savrsen ambijent, savrseno osoblje kao i sam menadzer! Svaka preporuka.

 80. Restoran sa prelepim ambijentom i jako lepo uskladjenim prostorom za gradjansko vencanje, velikim delom za igru. Osoblje je jako ljubazno i efikasno.

 81. Prelep retoran, sve izgleda jako lepo i otmeno, sa prelepim delom za vencanje i jako lepom dekoracijom. Veliki izbor hrane, kao i prelep svecki sto. Osoblje je jako ljubazno i efikasno.

 82. Divno, toplo i svetlo mesto. Osoblje je uvek na usluzi, nasmejano i stalno pored vas. Veliki izbor hrane i pica. Sve pohvale.

 83. Veoma lep i komforan prostor. Ukusna hrana i veliki izbor pica. Osoblje je jako ljubazno.

 84. Odlican prostor za slavlje vencanja na izuzetnom mestu sa ljubaznim i komunikativnim osobljem koje je uvek na raspolaganju. Sve pohvale.

 85. Prijatan ambijent, sa jako lepim delom za vencanje, sve je jako dekorativno i lepo uskladjeno. Svi su jako ljubazni i prijatni.

 86. Prostor uredjen sa ukusom i idejom, sa jako velikim parkingom i odvojenim delom za vencanje. Ljubazno osoblje. Fotograf restorana je jako profesionalan i strpljiv. Hrana izgeda dekorativno i sto je bitno jako je ukusna.Sve preporuke.

 87. Restoran za svaku pohvalu, sve je lepo organizovano i sa prelepim ambijentom.

 88. Restoran je prelep. Sve izgleda uskladjeno i sa stilom.Sve pohvale.

 89. Lep prostor sa profesionalnom uslugom. Sve izgleda jako otmeno.

 90. Prezadovoljni smo organizacijom vencanja. Menadzer je jako profesionalan kao i ostalo osoblje. Sve je ispalo i bolje od planranog. Sve pohvale.

 91. Odlican restoran. Izuzetno ljubazno osoblje. Sve pohvale.

 92. Restoran za svaku pohvalu. Ambijent je odlican, osoblje usluzno i profesionalno. Ukusna hrana i veliki izbor pica.

 93. Restoran sa prelepim delom za gradjansko vencanje, odlicnom i uskladjenom dekoracijom. Celo osoblje je jako profesionalno i nasmejano. Sve pohvale.

 94. Odlicno mesto za vencanje, sa jako ljubaznim osobljem i velikim izborom hrane i pica.

 95. Restoran sa prelepim ambijentom, sjajnim osobljem i ukusnom hranom. Savrseno mesto za vencanje kao iz bajke.

 96. Savrseno!
  Restoran poseduje ogroman parking. Sam restoran je jako lepo srejden, sa velikim podijumom za igru i prelepim delom za vencanje. Ljubaznim i nasmejano osoblje.

 97. Prelep restoran sa jako lepom dekoracijom, ljubaznim hostesama i konobarima. Sve pohvale.

 98. Na prelepom mestu, sa velikim parkingom i savrseno uredjenim i organizovanim prostorom, jako ukusnom hranom i nasmejanim zaposlenima.

 99. Veoma lepo mesto za vencanje. Hrana je odlicna , sa velikim izborom pica.

 100. Restoran je savrsen. Sa velikim parkingom, idealnim delom za ples i gradjansko vencanje. Jako dobrom klimatizacijom i rasvetom, kao i dekoracijom. Jela su preukusna i dekorativna. Osoblje jako ljubazno. Pohvale

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Event Centar ŽIVKOVIĆ

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja