GRAND HERTZ Exclusive Sala

Info

O nama

GRAND HERTZ EXCLUSIVE JE NOV I JEDINSTVEN PROSTOR U BEOGRADU, KOJI ĆE UČINITI VAŠ DOGAĐAJ NEZABORAVNIM.

U PITANJU JE NOVOSAGRAĐENI OBJEKAT, NAPRAVLJEN OD NAJSAVREMENIJIH MATERIJALA MODERNOG IZGLEDA U KOJEM ĆETE SE OSEĆATI DRUGAČIJE, POSEBNO, JEDNOM REČJU JEDINSTVENO.

KAPACITETA DO 350 MESTA ZA SEDENJE, SAVRŠENO RASPOREĐENIH DA SE SVE ZVANICE U TOKU PROSLAVE OSEĆAJU KAO DEO VELIČANSTVENOG SLAVLJA.

OBEZBEĐEN PARKING ZA SVE ZVANICE, SA MODERNIM VIDEO NADZOROM.

Luksuzna rasveta, i svetlosni efekti, učiniće posebne trenutke jos lepšim i dužim za pamćenjem. Klimatizovan prostor sa odličnom ventilacijom i ljubaznom poslugom obezbediće lep i ugodan boravak.

Profesionalno i veoma ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je tokom trajanja Vama važnog događaja. Potrudićemo se da naše usluge podredimo Vašim željama i izađemo Vam u susret prilikom svakog Vašeg zahteva. Cilj našeg rada je da sa sobom ponesete prelepe uspomene sa Vašeg venčanja kojih ćete se uvek rado sećati.

Uz izvrsnu ponudu kvalitetne hrane i pića, luksuznu rasvetu, svetlosne efekte i ozvučenje prostora, zagarantovani su Vam trenuci za pamćenje. Po Vašoj želji možemo da Vam ponudimo i obezbedimo bend, koji će biti zadužen da podizanje atmosfere i dobrog raspoloženja prisutnih gostiju.

U mogućnosti smo da vam ponudimo po najpovoljnijoj ceni:

+Teški dim (suvi led) za prvi ples i izlazak torte
+Balončiće
+Čokoladnu fontanu visine 1.5m
+Šampanjac fontanu visine 1.3m
+Papirno cveće(pozadina za slikanje)

Učinićemo sve da opravdamo stečenu reputaciju i poverenje koje ste nam ukazali. Biće nam čast i zadovoljstvo da organizujemo jedan od najlepših trenutaka u vašem životu!!!

Učinite vaše slavlje nezaboravnim u jednoj najlepših sala u Beogradu, sa ljubaznim i profesionalnim osobljem svečane sale GRAND HERTZ.

Sala za proslave „Grand Hertz“ se nalazi u ulici Ljiljane Krstić 2ć, u naselju Altina u Zemunu. Naša svečana sala Vam nudi mogućnost da Vaš poseban dan učinite jos lepšim i nezaboravnim za Vas i Vaše goste.

Kao jedna od najelegantnijih i najlepše uređenih sala za venčanja i svadbe, „Grand Hertz“ Exclusive Sala, svojim izgledom zadovoljava najviše kriterijume budućih mladenaca.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ZEMUN, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

60 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan
2 godine pre

Veoma lepo mesto.

Nenad
2 godine pre

Prelepo mesto, sve pohvale.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | GRAND HERTZ Exclusive Sala

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja