Hotel i Restoran BALAŠEVIĆ

Info

O nama

Venčanje u Hotelu Balašević | Povoljne cene u luksuznom ambijentu

Smešten na samo 7 km od centra Beograda Hotel Balašević pored komfora svetskih standarda, posebno je ponosan na svoju prirodnu oazu zelenila, potoka i vodopada. Osim oaze, atraktivna lokacija i neposredna blizina Košutnjaka, Ade Ciganlije i Beogradskog sajma izdvajaju naš kompleks od drugih prestoničkih hotela.

Svečane sale su posebno dizajnirane, klimatizovane i prilagodjene svim Vašim potrebama. Akustika, komfor, romantika, luksuzna rasveta i svetlosni efekti koji sve ostavljaju bez daha učiniće Vaše posebne trenutke još lepšim i dužim za pamćenje.

Velika svečana sala za venčanja

Klimatizovana sala kapaciteta do 350 gostiju. U sklopu sale na raspolaganju je i bašta sa atrijumom za venčanja.

Restoran sala za venčanja

Klimatizovana sala kapaciteta do 160 gostiju.

Povoljne cene proslave na otvorenom u Beogradu

Hotel Balašeić Vam pruža mogućnost organizovanja venčanja, rođenadana i svih drugih proslava na otvorenom.

Na terasi hotela, kapaciteta 60 mesta, možete organizovati vaše proslave u sigurnom okruženju.

Bašta hotela pruža mogućnost da broj gostiju bude i veći – sve uz poštovanje preporuka o distanci i sigurnom okruženju.

Ne morate odlagati vaše proslave.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

RAKOVICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

123 Komentara

 1. Sve pohvale. Hotel za sve vrset proslava. Jako veliko i nesvakidasnje dvoriste sa prelepim zelenilom, mini fontanama, jako lepom baldahinom kao i prelepom terasam za vencanje na otvorenom ili sam cin gradjanskog vencanja. Unutrasnja sala sa velikim brojem mesta, odlicne organizacije i velie preglednosti. Usluga kao i osoblje hotela vema ljubazna i efikasna.

 2. Mi smo odusevljeni i vise nego sto smo ocekivali.. Jako lepo hotel, sa velikim parkingom… Proslava je bila na otvorenom, na velikoj terasi, sa prelepim pogledom na unutrasnjost hotela, jako lepim zelenilom, idealnim za slikanje. Sto se osoblja tice jako smo zadovoljni, vrlo su ljubazni i puni saveta. Hran je odlicna, veliki izbor kako domace tako i strane kuhinje.

 3. Prelep hotel, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja. Hotel ima veliko dvoriste, sa prelepom prirodom, fontanama, terasama koje mogu da se koriste za proslavu vencanja na otvorenom.. Unutrasnjost hotela jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima. Ceo tim obavlja odlicno svoj posao, vidi se jako veliko uskustvo u radu.

 4. Hotel ima veliko dvoriste, sa prelepom prirodom, fontanama, terasama koje mogu da se koriste za proslavu vencanja na otvorenom..Unutrasnjost hotela je takodje prelepa, sa jako lepim i dekorisanim stolovima, odlicne preglednosti. Usluga je jako ljubazna i efikasna, stalno na usluzi. Hrana prelepo dekorisana i sveza. Sve preporuke.

 5. Suprug i ja smo organizovali vencanje u hotelu Balasevic usluga koju smo dobili je nadmasila sva nasa ocekivanja. Hotel sa jako dobrom organizacijom, kako menadzera tako i celog osoblja. Hotel ima prelepo dvoriste, idealno za izradu fotografija, sa prelepom prirodom. Sve preporuke od nas.

 6. Sve pohvale. Hotel ima veliko dvoriste, sa prelepom prirodom, fontanama, terasama koje mogu da se koriste za proslavu vencanja na otvorenom.. Unutrasnjost hotela jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima. Ceo tim obavlja odlicno svoj posao, vidi se jako veliko uskustvo u radu.

 7. Sve preporuke. Hotel sa idealnom bastom za vencanje na otvorenom, okruzen prelepom prirodom, sa malom oazom. Usluga veoma ljubazna i efikasna.

 8. Sve pohvale. Jako velika i organizovana sala, sa velikim podijumom za igru, odlicnim pogledom na mladenacki sto, sve izgleda vrlo stilizovano i odlicno dekorisano.

 9. Sve pohvale. Veliki i organizovan hotel, sa prelpim dvoristem sa jako lepim delovima za organizaciju gradjanskog vencanja. Unutrasnja sala prelepo stilizovana sa velikim brojem mesta, odlicne preglednosti, klimatizacije, akustike. Osoblje jako profesionalno i efikasno.

 10. Veliki i organizovan hotel, sa prelpim dvoristem sa jako lepim delovima za organizaciju gradjanskog vencanja.

 11. Prelepo mesto. Hotel sa velikim parkingom jako lepim dvoristem kao mala oaza. Oraganizacija je jako profesionalna sa sjajnom i uslugom. Hrana veoma ukusna, sveza sa velikim izborom tradicionalne i savremene kuhinje.

 12. Prelepo dvoriste hotela, koje je idealno ukoliko zelite gradjansko vencanje na otvorenom u maloj prirodnoj oazi.

 13. Sve preporuke. Odlicna lokacija. Jako ljubazni konobari. Prelepo dvoriste hotela, sa velikim zelenilom i prelepom prirodom.

 14. Sve pohvale, odlicna sala hotela za velike proslave. Sala sa jako dobrom organizacijom, sjanom uslugom.

 15. Odlicna lokacija, jako dobra usluga. Prelepo mesto za vencanje na otvorenom, sa prelepom prirodom, jako lepim zelenilom, fontanama.

 16. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom, takodje jako lepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja.

 17. Prelepo dvoriste koje je idealno za vencanje na otvorenom, sa prelepim fontanama, zelenilom, terasama.. Usluga jako ljubazna i braza.

 18. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom.

 19. Hotel sa prelepim dvoristem. Unutrasnjost hotela je takodje prelepa, sa jako lepim i dekorisanim stolovima, odlicne preglednosti.

 20. Hotel sa prelepim dvoristem. Unutrasnjost hotela je takodje prelepa, sa jako lepim i dekorisanim stolovima, odlicne preglednosti. Hrana preukusna.

 21. Jako lep prostor, odl spoljasnje mini oaze do prelepe sale sa velikim brojem mesta.

 22. Prelep hotel, narucito mi se svideo u vecernjim casovima sve izgleda prelepo i autenticno, sa prelepim mosticima, zelenilom, fontanom, baldahinom, prijatnim osvetljenjem..

 23. Odlican hotel, jako dobra organizacija i vrhunska usluga.

 24. Sala je velika, pregledna i sa odlicnom organizacijom. Hrana vrlo ukusna, sa velikim izborom jela.

 25. Sve pohvale, jako lep i organizovan hotel sa veoma ljubaznim i profesionalnim konobarima.

 26. Sve preporuke. Hotel sa idealnom bastom za vencanje na otvorenom, kao i jako velikom i stilizovanom salom, sa velikim prostorom za ples, organizovanim i preglednim stolovima.

 27. Sve preporuke, veliki i organizovan hotel, sa jako lepim delom ukoliko zelite vencanje na ovorenom. Hotel sa sjajnom uslugom.

 28. Divan hotel, jako mi se svidelo vencanje na otvorenom u prelpoj prirodi hotela.

 29. Odlicna sala hotela… Sama unutrasnjost je prelepa, sa odlicnim osvetljenjem, klimatizacijom, jako lepom dekoracijom koja se savrseno uklapa u ceo ambijent.

 30. Veoma veliki i organizovan hotel, sa ljubaznim osobljem.

 31. Sve preporuke.Hotel na jako lepom mestu, sa jako ljubaznim osobljem.

 32. Hotel sa sjajnom organizacijom i uslugom. Unutrasnja sala jako lepo uredjena, stilizovana, prelepo dekorisana.

 33. Idealno mesto za proslavu vencanja, sa prelepim delom ukoliko zelite vencanje na otvorenom okruzeni prelepim zelenilom. Veoma ljubazna usluga.

 34. Prelepo mesto, sa prelepim delom za vencanje na otvorenom, jako velikom salom, koja izgleda jako stilizovano i moderno

 35. Hotel sa prelepim delom ukoliko zelite vencanje na otvorenom. Usluga veoma ljubazna i organizovana.

 36. Veliki i organizovan hotel.Sala rhotela je odlicno organizovana, sala sa dosta prostora, sa odlicnom preglednoscu.

 37. Predivno mesto, bili smo na proslavi u hotelu Balasevic i nasi utisci su pozitivni kako na mesto i sam izgled hotela tako i naljubaznu uslugu.

 38. Prelepo mesto za organizaciju vencanja, sa jako lepim dvoristem.

 39. Sve pohvale. Ceo unutrasnji prostor izgleda jako moderno i luksuzno. Konobari koji su jako ljubazni, brzi i nasmejani stalno na usluzi.

 40. Sve pohvale veliki i organizovan hotel sa sjajnom uslugom.

 41. Prelep hotel sa jako lepim dvoristem koje predstavlja mini oazu sa prelepom prirodom takodje prelepo mesto za vencanje na otvorenom.

 42. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom. Hotel sa velikim dvorstem, takodje jako lepim za odrzavanje gradjanskog vencanja.Osoblje je jako profesionalno, pohvale za menadzera sa sjajnim preporukam i idejama. Odlicnom i raznovrsnom hranom.. Sve pohvale!

 43. Hotel sa idealnom bastom za vencanje na otvorenom, kao i jako velikom i stilizovanom salom, sa velikim prostorom za ples, organizovanim i preglednim stolovima. Hrana je jako ukusna i raznovrsna, kao i veliki izbor poslastica. Sve preporuke!

 44. Izuzetna ponuda, diskretno i nasmejano osoblje, prijatan ambijent, veliki izbor jela i pica. Savrseno mesto za vencanje kao iz bajke!

 45. Sve preporuke, hotel poseduje jako veliku bastu sa prelepim zelenilom, vodopadima koji su prelepo okruzenje ukoliko zelite vencanje na otvorenom. Usluga je jako profesionalna i brza.

 46. Mesto sa idealnom lokacijom prelepim ambijentom. Savrseno mesto za vencanje!

 47. Jako lepo mesto. Hotel sa privatnim parkingom, prelepom delom za vencanje na otvorenom sa jako lepom prirodom.

 48. Prelep hotel, u vecernjim casovima sve izgleda prelepo i autenticno.

 49. Veliki i organizovan hotel na odlicnoj lokaciji sa sjajnom uslugom i odlicnom hranom.

 50. Prelep hotel, odlicne organizacije. Osoblje jako ljubazno i usluzno, sto se hrane tice veliki izbor domace tradicionalne i strane kuhinje. Preporuka!

 51. Sjajno mesto, sa prelepim delom za vencanje na otvorenom, jako velikom salom, koja izgleda jako stilizovano i moderno. Sve preporuke.

 52. Sve preporuke. Hotel sa prelepim delom za organizaciju gradjanskog vencanja kao i vencanja na otvorenom. Sa prelepo dekorisanim i stilizovanim prostorom.

 53. Jako lep prostor, od dvorista do unutrasnje sale koja je jako lepo dekorisana i stilizovana. Konobari su jako ljubazni, stalno su na usluzi.

 54. Hotel na prelepom mestu, sa prelepim pogledom na prirodu, savrsenim ambijentom, ljubaznim i usluznim konobarima.

 55. Sve preporuke! Prelep hotel, sa jako lepoim dvoristem, sa prelepom oazom. Sve je odlicno organizovano od prostora do konobara koji su jako ljubazni.

 56. Prelep hotel, sa jako lepom delom za odrzavanje vencanja na otvorenom.

 57. Hotel sa velikim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom, okruzen prelepom prirodom.. Unutrasnjost restorana jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima.

 58. Sve preporuke, odlican hotel, sa jako dobrom organizacijom i brzom uslugom.

 59. Idealan hotel za proslavu vencanja..Sa jako lepim dvoristem i unutrasnjom salom koja je jako lepo stilizovana i dekoracijom koja se savrseno uklapa uz ceo ambijent.

 60. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Restoran je odlicno stilizovan, akusticn, klimatizovan, prijatno osvetljen, jako velike preglednosti.

 61. Hotel sa privatnim parkingom. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete.

 62. Hotel na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkingom. Sala hotela je jako lepo stilizovana i uredjena sa prelepom dekoracijom koja se savrseno uklapa uz ceo prostor. Usluga jako profesionalna.

 63. Veliki prostor, sa velikim parkingom i super organizacijom, jako prijatnog ambijaenta i odlicne atmosfere.

 64. Prelep hotel. Sala je velika, pregledna i sa odlicnom organizacijom. Hrana vrlo ukusna, sa velikim izborom jela.

 65. Ukoliko zelite savrseno vencanje iz snova, ovo je idealno mesto.. Savremen ambijent, savrseno osoblje. Svaka pohvala i preporuka od mene.

 66. Veliki prostor, sa velikim parkingom i super organizacijom, jako prijatnog ambijaenta i odlicne atmosfere.

 67. Sve pohvale za ceo prostor i organizaciju. Hrana je jako uksna, sveze servirana.

 68. Restoran je veliki i jako prijatnog ambijenta. Vrhunska usluga, odlicna hrana.

 69. Lep i stilizovan hotel sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja i odlicnim i ljubaznim timom. Sve preporuke.

 70. Jako lep ambijent, sa prelpom dekoracijum i unutrasnjim uredjenjem. Prelep deo za vencanje. Usluga je jako profesionalna i brza.

 71. Sve preporuke, jako lep i velik hote, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom.

 72. Sve preporuke. Jako lep hotel, sa prelepim unutrasnjim delom, prelepo dekoracijom do najsitnih detalja, odlicnom rasvetom, prelepim efektima. Odlicna i brza usluga.

 73. Sve pohvale, prelepo mesto. Sa jako dobrom uslugom i odlicnom hranom.

 74. Odlican hotel, jako dobra organizacija i vrhunska usluga.

 75. Sjajno mesto, sa prelepim delom za vencanje na otvorenom, jako velikom salom, koja izgleda jako stilizovano i moderno.

 76. Sve je jako lepo i uskadjeno. Ljubazno i prijatno osoblje!

 77. Predivan hotel za sve vrste proslava na sjajnom mestu sa odlicnom uslugom i hranom.

 78. Odlicno mesto sa velikim parkingom, unutrasnjost hotela je prelepa, sa prelepom prirodom, zelenilom, fontanama, letnjom terasom odlicnom za ceremoniju gradjanskog vencncanja. Jako lepa unutrasnjost sala, prelepo stilizovana i sa odlicnom dekoracijom koja se savrseno uklapa uz ceo ambijent. Osoblje hotela je profesionalno i vrlo iskusno. Sve preporuke!

 79. Jako lep hotel sa prelepim dvoristem narucito u vecernjim casovima.

 80. Prelep hotel, sa jako dobrom organizacijom i prijatnom uslugom.

 81. Sve preporuke! Prelepo mesto, sa jako velikim dvoristem, koje je prelepo sredjeno, sa velikim zelenilom, delom za odrzavanje gradjanskog vencanja. Hrana vrhunskog kvaliteta, sa velikim izborom jela.

 82. Prelepo stilizovan i uredjen hotel, sa odlicnim osvetljenjem, jako lepim bojama, prijatnom atmosferom…Hrana vrhunskog kvalitete, jako ukusna i prelepo dekorisana.

 83. Hotel na odlicnom mestu, sa velikim dvoristem koje je sredjenom kao mini oaza, sa velikim zelenilom, prelep deo za odrzavanje vencaja na otvorenom. Iskusno osoblje koje je tu za Vas.

 84. Jako velika i organizovana sala, sa velikim podijumom za igru, odlicnim pogledom na mladenacki sto, sve izgleda vrlo stilizovano i odlicno dekorisano. Jako ljubazni konobari. Posebno bih izdvojila dvoriste hotela, sa velikim zelenilom i prelepom prirodom.

 85. Sve pohvale Idealna hotel za proslavu vencanja, za prelepom salom koja je odlicno stilizovana, pregledna, sa prijatnom rasvetom, jako lepim efektima za prvi ples i tortu. Veliko dvoriste, sa jako lepim mestima za slikanje.

 86. Prelepo mesto za vencanje na otvorenom, sa prelepom prirodom, jako lepim zelenilom, fontanama.. Osoblje jako ljubazno i usluzno, sto se hrane tice veliki izbor domace tradicionalne i strane kuhinje. Preporuka!

 87. Prelep hotel, sa jako prijatnim ambijentom, ljubaznim i profesionalnim osobljem, super hranom.

 88. Hotel sa prelepom salom za vencanje, jako preglednom, stilizovanom, koja poseduje veliki deo za ples, prelepom dekoracijum koja je jako romanticna. Uz to hotel poseduje veliko dvoriste sa jako velikim zelenilom. Sve preporuke!

 89. Sjajno mesto, sa jako ljubaznim osobljem, odlicnom hranom.

 90. Mesto sa prelepim dvoristem, odlicnim ukoliko zelite vencanje na otvorenom, okruzeni prelepom prirodom. Sa ljubaznim i iskusnim osobljem i velikim izborom domace i strane kuhinje.

 91. Sjajno mesto, sa prelepim delom za vencanje na otvorenom, jako velikom salom, koja izgleda stizlizovano i elegantno. Osoblje hotela je jako iskusno i usluzno. Sve pohvale.

 92. Prelepo mesto, sa odlicnom hranom jako ljubaznim osobljem.

 93. Sve preporuke! Prelep hotel, sa jako lepoim dvoristem, sa prelepom oazom, idealnom za slikanje. Sala je velika, pregledna i sa odlicnom organizacijom. Hrana vrlo ukusna, sa velikim izborom jela.

 94. Hotel sa velikim parkingom, velikim dvoristem koje je prelepo sredjeno, sa dosta zelenila, fontanama, posebnim delom ukoliko zelite proslavu na otvorenom… Osoblje koje je jako ljubazno i stalno na usluzi.

 95. Preporuka! Prelep hotel, sa jako velikim prostorom za vencanje kojI je jako pregledan i odlicno organizovan, stilizovan.. Hrana veoma ukusna, sa velikim izborom domacih jela.

 96. Idealno mesto za proslavu vencanja, sa prelepim delom ukoliko zelite vencanje na otvorenom okruzeni prelepim zelenilom. Jako velikom salom, koja je savrseno stilizovana, sa odlicnim ambijentom, preglednoscu. Osoblje ljubazno i iskusno. Hrana je jako ukusna, sa velikim izborom menija.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Hotel i Restoran BALAŠEVIĆ

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja