Hotel i Restoran BALAŠEVIĆ

Info

O nama

Smešten na samo 7 km od centra Beograda Hotel Balašević pored komfora svetskih standarda, posebno je ponosan na svoju prirodnu oazu zelenila, potoka i vodopada. Osim oaze, atraktivna lokacija i neposredna blizina Košutnjaka, Ade Ciganlije i Beogradskog sajma izdvajaju naš kompleks od drugih prestoničkih hotela.

Svečane sale su posebno dizajnirane, klimatizovane i prilagodjene svim Vašim potrebama. Akustika, komfor, romantika, luksuzna rasveta i svetlosni efekti koji sve ostavljaju bez daha učiniće Vaše posebne trenutke još lepšim i dužim za pamćenje.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

RAKOVICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

46 Komentara

 1. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom. Hotel sa velikim dvorstem, takodje jako lepim za odrzavanje gradjanskog vencanja.Osoblje je jako profesionalno, pohvale za menadzera sa sjajnim preporukam i idejama. Odlicnom i raznovrsnom hranom.. Sve pohvale!

 2. Hotel ima veliko dvoriste, sa prelepom prirodom, fontanama, terasama koje mogu da se koriste za proslavu vencanja na otvorenom..Unutrasnjost hotela je takodje prelepa, sa jako lepim i dekorisanim stolovima, odlicne preglednosti. Usluga je jako ljubazna i efikasna, stalno na usluzi. Hrana prelepo dekorisana i sveza. Sve preporuke.

 3. Hotel sa idealnom bastom za vencanje na otvorenom, kao i jako velikom i stilizovanom salom, sa velikim prostorom za ples, organizovanim i preglednim stolovima. Hrana je jako ukusna i raznovrsna, kao i veliki izbor poslastica. Sve preporuke!

 4. Suprug i ja smo organizovali vencanje u hotelu Balasevic usluga koju smo dobili je nadmasila sva nasa ocekivanja. Hotel sa jako dobrom organizacijom, kako menadzera tako i celog osoblja. Hotel ima prelepo dvoriste, idealno za izradu fotografija, sa prelepom prirodom. Sve preporuke od nas.

 5. Sve preporuke, hotel poseduje jako veliku bastu sa prelepim zelenilom, vodopadima koji su prelepo okruzenje ukoliko zelite vencanje na otvorenom. Usluga je jako profesionalna i brza.

 6. Prelep hotel, odlicne organizacije. Osoblje jako ljubazno i usluzno, sto se hrane tice veliki izbor domace tradicionalne i strane kuhinje. Preporuka!

 7. Sjajno mesto, sa prelepim delom za vencanje na otvorenom, jako velikom salom, koja izgleda jako stilizovano i moderno. Sve preporuke.

 8. Jako lep prostor, od dvorista do unutrasnje sale koja je jako lepo dekorisana i stilizovana. Konobari su jako ljubazni, stalno su na usluzi.

 9. Sve preporuke! Prelep hotel, sa jako lepoim dvoristem, sa prelepom oazom. Sve je odlicno organizovano od prostora do konobara koji su jako ljubazni.

 10. Sve preporuke, odlican hotel, sa jako dobrom organizacijom i brzom uslugom.

 11. Idealan hotel za proslavu vencanja..Sa jako lepim dvoristem i unutrasnjom salom koja je jako lepo stilizovana i dekoracijom koja se savrseno uklapa uz ceo ambijent.

 12. Sve preporuke, odlicna organizacija i vrhunska usluga.

 13. Hotel na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkingom. Sala hotela je jako lepo stilizovana i uredjena sa prelepom dekoracijom koja se savrseno uklapa uz ceo prostor. Usluga jako profesionalna.

 14. Prelep hotel. Sala je velika, pregledna i sa odlicnom organizacijom. Hrana vrlo ukusna, sa velikim izborom jela.

 15. Ukoliko zelite savrseno vencanje iz snova, ovo je idealno mesto.. Savremen ambijent, savrseno osoblje. Svaka pohvala i preporuka od mene.

 16. Sve pohvale za ceo prostor i organizaciju. Hrana je jako uksna, sveze servirana.

 17. Lep i stilizovan hotel sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja i odlicnim i ljubaznim timom. Sve preporuke.

 18. Sve preporuke. Jako lep hotel, sa prelepim unutrasnjim delom, prelepo dekoracijom do najsitnih detalja, odlicnom rasvetom, prelepim efektima. Odlicna i brza usluga.

 19. Sve pohvale, prelepo mesto. Sa jako dobrom uslugom i odlicnom hranom.

 20. Sve je jako lepo i uskadjeno. Ljubazno i prijatno osoblje!

 21. Odlicno mesto sa velikim parkingom, unutrasnjost hotela je prelepa, sa prelepom prirodom, zelenilom, fontanama, letnjom terasom odlicnom za ceremoniju gradjanskog vencncanja. Jako lepa unutrasnjost sala, prelepo stilizovana i sa odlicnom dekoracijom koja se savrseno uklapa uz ceo ambijent. Osoblje hotela je profesionalno i vrlo iskusno. Sve preporuke!

 22. Mi smo odusevljeni i vise nego sto smo ocekivali.. Jako lepo hotel, sa velikim parkingom… Proslava je bila na otvorenom, na velikoj terasi, sa prelepim pogledom na unutrasnjost hotela, jako lepim zelenilom, idealnim za slikanje. Sto se osoblja tice jako smo zadovoljni, vrlo su ljubazni i puni saveta. Hran je odlicna, veliki izbor kako domace tako i strane kuhinje.

 23. Prelep hotel, sa jako dobrom organizacijom i prijatnom uslugom.

 24. Prelep hotel, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja. Hotel ima veliko dvoriste, sa prelepom prirodom, fontanama, terasama koje mogu da se koriste za proslavu vencanja na otvorenom.. Unutrasnjost hotela jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima. Ceo tim obavlja odlicno svoj posao, vidi se jako veliko uskustvo u radu.

 25. Sve preporuke! Prelepo mesto, sa jako velikim dvoristem, koje je prelepo sredjeno, sa velikim zelenilom, delom za odrzavanje gradjanskog vencanja. Hrana vrhunskog kvaliteta, sa velikim izborom jela.

 26. Prelepo stilizovan i uredjen hotel, sa odlicnim osvetljenjem, jako lepim bojama, prijatnom atmosferom…Hrana vrhunskog kvalitete, jako ukusna i prelepo dekorisana.

 27. Hotel na odlicnom mestu, sa velikim dvoristem koje je sredjenom kao mini oaza, sa velikim zelenilom, prelep deo za odrzavanje vencaja na otvorenom. Iskusno osoblje koje je tu za Vas.

 28. Jako velika i organizovana sala, sa velikim podijumom za igru, odlicnim pogledom na mladenacki sto, sve izgleda vrlo stilizovano i odlicno dekorisano. Jako ljubazni konobari. Posebno bih izdvojila dvoriste hotela, sa velikim zelenilom i prelepom prirodom.

 29. Sve pohvale Idealna hotel za proslavu vencanja, za prelepom salom koja je odlicno stilizovana, pregledna, sa prijatnom rasvetom, jako lepim efektima za prvi ples i tortu. Veliko dvoriste, sa jako lepim mestima za slikanje.

 30. Prelepo mesto za vencanje na otvorenom, sa prelepom prirodom, jako lepim zelenilom, fontanama.. Osoblje jako ljubazno i usluzno, sto se hrane tice veliki izbor domace tradicionalne i strane kuhinje. Preporuka!

 31. Prelep hotel, sa jako prijatnim ambijentom, ljubaznim i profesionalnim osobljem, super hranom.

 32. Hotel sa prelepom salom za vencanje, jako preglednom, stilizovanom, koja poseduje veliki deo za ples, prelepom dekoracijum koja je jako romanticna. Uz to hotel poseduje veliko dvoriste sa jako velikim zelenilom. Sve preporuke!

 33. Sjajno mesto, sa jako ljubaznim osobljem, odlicnom hranom.

 34. Mesto sa prelepim dvoristem, odlicnim ukoliko zelite vencanje na otvorenom, okruzeni prelepom prirodom. Sa ljubaznim i iskusnim osobljem i velikim izborom domace i strane kuhinje.

 35. Sjajno mesto, sa prelepim delom za vencanje na otvorenom, jako velikom salom, koja izgleda stizlizovano i elegantno. Osoblje hotela je jako iskusno i usluzno. Sve pohvale.

 36. Prelepo mesto, sa odlicnom hranom jako ljubaznim osobljem.

 37. Sve preporuke! Prelep hotel, sa jako lepoim dvoristem, sa prelepom oazom, idealnom za slikanje. Sala je velika, pregledna i sa odlicnom organizacijom. Hrana vrlo ukusna, sa velikim izborom jela.

 38. Hotel sa velikim parkingom, velikim dvoristem koje je prelepo sredjeno, sa dosta zelenila, fontanama, posebnim delom ukoliko zelite proslavu na otvorenom… Osoblje koje je jako ljubazno i stalno na usluzi.

 39. Preporuka! Prelep hotel, sa jako velikim prostorom za vencanje kojI je jako pregledan i odlicno organizovan, stilizovan.. Hrana veoma ukusna, sa velikim izborom domacih jela.

 40. Idealno mesto za proslavu vencanja, sa prelepim delom ukoliko zelite vencanje na otvorenom okruzeni prelepim zelenilom. Jako velikom salom, koja je savrseno stilizovana, sa odlicnim ambijentom, preglednoscu. Osoblje ljubazno i iskusno. Hrana je jako ukusna, sa velikim izborom menija.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Hotel i Restoran BALAŠEVIĆ

  Željeni datum venčanja *


   Željeni datum venčanja *