Hotel MOSKVA

Info

O nama

Da li postoji romantičnije mesto za Vaš veliki dan, mesto sa više šarma i istorije nego što je to Hotel Moskva?

Neka Vaš prvi  bračni ples bude pod svodovima najlepšeg zdanja u Beogradu. Neka se Vaši gosti osećaju udobno i prijatno, a Vi ponosno, što ste za Vaš najlepši dan odabrali prefinjen ambijent, elegantnu lokaciju i što je najvažnije- najljubaznije osoblje. Mi smo tu, da Vama omogućimo da uživate u danu koji ćete zauvek pamtiti. Prepustite se timu najboljih, koji se raduju da izađu u susret svim Vašim željama. 

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

STARI GRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Javni

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

60 Komentara

 1. Sve pohvale. Hotel sa velikim iskustvom u radu. Sala hotela je prelepo organizovana i stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno i glamurozno. Osoblje hotela sa velikim iskustvom, ljubazno i nasmejano.

 2. Prelepo. Sala hotela koja je jako autenticna, sa prelepo stilizovanim zidovima, sa prelepim i neznim bojama. Usluga vema profesionalan i ljubazna. Sve pohvale.

 3. Hotel u samom centru grada. Sala hotela je sa prelepim ulazom i savrsenim unutrasnjim delom koji izgleda jako moderno i drugacije. Osoblje je jako prijatno, menadzer pun ideja i saveta. Veliki izbor ukusnih jela i raznovrsnog pica. Sve pohvale.

 4. Sve pohvale, hotel prelepog ambijenta. Odlican izbor hrane.

 5. Preporuka. Sama sala je jako velika i pregledna, sa velikim delom za ples, jako lepo stilizovanog i romanticnog izgleda.

 6. Prelepo mesto za vencanje. Moderna i elegantna dekoracija, sa prelepim delom za ples. Ljubazno osoblje.

 7. Ceo prostor je jako autentican sa prelepim osvetljenjem i jako lepom dekoracijom koja izgleda jako glamurozno.

 8. Veliki i organizovan prostor, sa veoma ljubaznom uslugom. Konobari sa jako velikim iskustvom, stalno na usluzi.

 9. Odlicno mesto za vencanje, sa ljubaznim osobljem i preukusnom hranom.

 10. Hotel sa odlicnom organizacijom i jako prijatnim osobljem! Sve pohvale.

 11. Savrseno mesto za vencanje. Prelep ambijent sa prelepom dekoracijom i toplim svetlom.

 12. Prelepo, sam hotel je jako autentican i poseban. Sala prelepo uredjena, neznih tonaova. Usluga veoma ljubazna, sve pohvale.

 13. Predivno mesto.Sala hotela je prelepa, sa velikim brojem mesta, jako velike preglednosti, sa velikim delom za igru,jako lepom dekoracijom.

 14. Jako autenticno mesto, sa prelepim stilom i odlicnom dekoracijom, neznih tonova. Osoblje je jako profesionalno i ljubazno, stalno na usluzi. Odlicna hrana kao i veliki izbor pica.

 15. Prelepo. Hotel koji izgleda jako glamurozno i moderno, sa prelepo uredjenom salom, sa prelepim i neznim bojama, jako lepe dekoracije. Usluga je jako profesionalna i ljubazna.

 16. Prelep enterijer i eksterijer, sala hotela izgleda prelepo. Savrsena hrana.

 17. Hotel u centru grada, sa odlicnom organizacijom prostora. Stolovi koji su jako lepo uredjeni sa prelepom dekoracijom. Hrana je odlicna, sveze servirana, topla. Sve pohvale.

 18. Preporuka da vencanje obavite u jednom od najpoznatih hotela Beograda. Sama sala je jako velika i pregledna, sa velikim delom za ples, jako lepo stilizovanog i romanticnog izgleda. Ceo tim je ljubazan i nasmejan, na raspolaganju. Hrana velikog izbora od tradicionalne do strane kuhinje.

 19. Sve pohvale, odlicno organizovana sala. Ceo prostor je prelepo stilizovan i moderan, sa prelepom rasvetom, visokim plafonom, velikim prozorima. Usluga jako efikasna.

 20. Prelep prostor. Stolovi koji su prelepo rasporedjeni, jako lepo dekorisani.

 21. Pravo mesto za vencanje, idealna sala sa prelepim ambijentom, odlicnom organizacijom. Jako iskusno osoblje. Sve pohvale

 22. Prostor sa prelepim ambijentom, jako modernom i lepo uskladjenom dekoracijom. Usluga je jako profesionalna i nenametljiva. Sve pohvale.

 23. Savrsen prostor, na jako lepom mestu, sa velikim i organizovanim parkingom. Prelepo uskladjenim unutrasnjim protorom, savrsenom dekoracijom i rasvetom. Ljubazno i profesionalno osoblje, raznovrsnim menijem i velikim izborom pica.

 24. Fantastican prostor – hotel, uredjen sa velikim stilom, sve izgleda jako moderno. Osoblje savrseno radi svoj posao uz osmeh!

 25. Odlican prostor da Vase vencanje ucini nezaboravnim. Sa prelepim ulazom i savrsenim unutrasnjim delom koji izgleda jako moderno i drugacije. Osoblje je jako prijatno, menadzer pun ideja i saveta. Veliki izbor ukusnih jela i raznovrsnog pica. Sve pohvale.

 26. Predivan komleks. Uredjen sa stilom i prijatnim okruzenjem, sa jako ukusnom i raznovrsnom hranom. Idealno mesto za vencanja.

 27. Mesto sa prelepim ambijentom i rasvetom, jako moderno i elegantno.Usluga je na vrhunskom nivou. Izbor jela ja raznovrstan i sve je jako ukusno.

 28. Prostor izgleda jako moderno i stilizovano, sa velikim delom za ples i prelepo dekorisanim stolovima. Sve pohvale.

 29. Sve pohvale, posebno jako ljubaznim i brzim osobljem, raznovrsnim i preukusnim jelima.

 30. Savrseno! Sjajan prostor za vencanje sa prelepom ambijentom, vrlo ljubaznog i raspolozenog osoblja, odlicne hrane. Sve pohvale

 31. Prelepo! Sve je uredjeno sa stilom uz jako prijatno osvetljenje. Usluga je jako efikasna.

 32. Restoran sa prelepim ambijentom i savrseno dekorisanim stolovima. Ljubazni konobari, veliki izbor jela. Sve preporuke.

 33. Prelepo mesto za vencanje. Moderna i elegantna dekoracija, sa prelepim delom za ples. Ljubazno osoblje, raznovrstan i preukusan meni, sa preukusnim dezertima.

 34. Prelep enterijer i eksterijer, restoran izgleda prelepo. Savrsen izbor hrane, sve je uskladjeno po poslednjim standardima!

 35. Odlicno mesto za proslave vencanja. Sa kulturnim osobljem, koje odlicno radi svoj posao. Dobrom hranom i fantasticnim aranzmanima. Prijatno u svakom trenutku.

 36. Preporuka! Sve izgleda jako moderno i stilizovano, od samog ulaza do prelepog dela za vencanje. Osoblje savrseno radi svoj posao.

 37. Odlicno mesto za vencanje, sa ljubaznim osobljem i preukusnom hranom.

 38. Mesto kao iz bajke, sa prelepo dekorisanim prostorom i stolovima, jako prijatnom rasvetom. Usluga savrseno radi svoj posao, jako su brzi i nasmejani. Preukusnim i dekorisanim jelima.

 39. Idealno mesto za vencanje, uz jako prijatan ambijent, brzo i efikasno osoblje. Veliki izbor jela i preukusni dezerti!

 40. Mesto koje ce uciniti da se osecate prelepo, uz prelp ambijent, nasmejano i efikasno osoblje. Sve pohvale.

 41. Restoran sa odlicnom organizacijom i jako prijatnim osobljem! Sve pohvale.

 42. Prelepo mesto, sa odlicnom organizacijom i ukusnom hranom.

 43. Savrseno mesto za vencanje. Prelep ambijent sa prelepom dekoracijom i toplim svetlom. Usluga je jako efikasna. Sve pohvale.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Hotel MOSKVA

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja