Hotel Prezident Palace

Info

O nama

Dizajniran da Vas očara. Opremljen po najsavremenijim svetskim standardima. Inspirisan luksuzom i bezvremenim francuskim dizajnom.

Mnogo više od ekskluzivnog hotela, Prezident Palace predstavlja oličenje umetnosti i fantastičnu avanturu kroz glamur i otmenost raskošne barokne epohe.

Kao grandiozno umetničko delo, hotel je refleksija vrhunske dekorativnosti, opremljen skupocenim stilskim nameštajem, kao i slikarskim i vajarskim umetničkim delima baroknog perioda, stvarajući auru visokog životnog stila.

Smešten na Dorćolu, prestižnoj gradskoj četvrti, hotel se nalazi u srcu svih dešavanja, a centralna lokacija pruža fascinantan pogled na panoramu grada.

Savršeno pozicioniran, on je na samo par minuta hoda od Narodnog pozorišta, Knez Mihailove ulice, Narodnog muzeja, Botaničke bašte Jevremovac, boemske četvrti Skadarlija i srednjevekovne Kalemegdanske tvrđave.

Prefinjen i elegantan enterijer obiluje raskošnim nameštajem bogate barokne ornamentike upotpunjen mermernim detaljima i raskošnim kristalnim lusterima.

Jedinstvenu atmosferu savršeno oplemenjuje fantastična gastronomska harmonija internacionalnih specijaliteta i kuhinje našeg podneblja, ukomponovanim sa aktuelnim kulinarskim trendovima.

Superiornu gastronomsku filozofiju perfektno upotpunjuje fantastična kolekcija vrhunskih vina iz najkvalitetnijih vinorodnih regija u svetu. U želji da našim gostima ponudimo potpuno nov koncept u kome će se preplitati vizuelni, estetski i kulinarski doživljaji, postavili smo jedinstvene standarde koji donose svetske trendove na beogradsku gastro scenu.

Organizujte Vaš naredni poslovni sastanak u Prezident Palace Belgrade hotelu i uživajte u udobnosti luksuznog, ručno pravljenog nameštaja!

Ne samo za organizaciju poslovnih sastanaka, svaka od naših sala može biti pretvorena u jedinstven prostor za organizaciju privatnih događaja, a ukoliko tražite prostor koji će svaki događaj učiniti bajkovitim, onda je naš restoran idealno mesto za vas.

Naša ponuda kafe pauza i set menija podstaći će energiju i ostaviti ništa manje od pozitivnih utisaka. Uz moderan pristup ugostiteljstvu i personalizovanom uslugom, garantujemo Vam uspomene o kojima će se govoriti u godinama koje dolaze!

Napomena:
*U našem restoranu za proslave „Marija Antoaneta“ prihvaćeni su sledeći muzički žanrovi: instrumental, jazz, pop, blues…

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

STARI GRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

49 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Anja
1 godina pre

Fenomenalno mesto za organizaciju vencanja, sve izgleda jako moderno i sa stilom.

Magdalena
1 godina pre

Predivno mesto, sve pohvale za uslugu i organizaciju.

[wpsites_comment_form]
49 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Anja
1 godina pre

Fenomenalno mesto za organizaciju vencanja, sve izgleda jako moderno i sa stilom.

Magdalena
1 godina pre

Predivno mesto, sve pohvale za uslugu i organizaciju.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Hotel Prezident Palace

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja