KARBON Event Centar

O nama

Karbon odlikuje moderan, sveden i funkcionalan dizajn. Neutralni materijali i tonovi omogućavaju klijentu da prostor prilagodi, dekoriše i brendira po potrebi. U sklopu event centra nalazi se veliki ulazni hol sa garderobom, sala od 360 m2 sa šankom, toaleti (muški, ženski, invalidi), kuhinja, privatni apartman i servisne prostorije. Objekat je urađen u skladu sa svim zakonskim propisima, raspolaže najsevremenijom protivprovalnom i protivpožarnom zaštitom. Našim klijentima na raspolaganju je kompletan inventar: banket pravougaoni i okrugli stolovi i stolice kao i barski stolovi i stolice. Posebnu pažnju posvetili smo klimatizaciji, tako da temperatura u sali uvek bude optimalna i prijatna, a vazduh nezadimljen.

Kažu da ko ume da voli ne bi trebalo ništa drugo da radi. Dozvolite nam da budemo deo Vaše ljubavne bajke i dok štedljivo trošite reči i osećanja, nama prepustite da dan Vašeg venčanja učinimo posebnim i nezaboravnim.

Mi verujemo u izuzetnost i smatramo da ne treba praviti kompromis kada je reč o kvalitetu. Zato u našem prostoru možete očekivati samo najbolje bez obzira za koji paket se odlučite. Pored standardne ponude koja obuhvata hranu, piće, osoblje i osnovnu dekoraciju, naš tim vam može ponuditi kompletnu organizaciju venčanja.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ZVEZDARA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

82 Komentara

 1. Organizovali smo vencanje u sali Karbon i utisci su jako pozitivni. Mesto je prelepo i autenticno sa prelepim unutrasnjim rasporedom prostora, jako lepe dekoracije koja se savrseno uklapa uz ceo ambijent. Usluga je jako efikasna i brza. Od nas imate sve pohvale.

 2. Sve preporuke od nas. Imali smo tu srecu da bas ovde organizujemo nase vencanje i mogu samo da kazem da i mi i nasi gosti smo odusevljeni. Prelepa sala koja izgleda jako glamurozno, sa prelepim osvetljenjem, dekoracijom koju Vi sami birate. Osoblje koje je ispunilo sve nase zelje i na nama je bilo samo da se opustimo i uzivamo u najlepsem danu. Hvala Vam.

 3. Prelepo i moderno mesto, sa jako lepom rasvetom, neznim tonovima, dekoracijom koja izgleda jako glamurozno i sa stilmom. Hrana je jako ukusna, prelepo dekorisana i sveza. Usluga konobara jako profesionalna i stalno na usluzi.

 4. Autentican i prelepo stilizovan prostor, sa prijatnim osvetljenjem i jako lepom dekoracijom. Konobari veoma profesionalni i ljubazni.

 5. Idealno mesto za sve vrste slavlja. Jedna od najlepsih sala sa odlicnom uslugom i sjajnom organizacijom.

 6. Prelepa sala koja izgleda jako moderno i stilizovano, sa velikim brojem mesta odlicne preglednosti. Stolovi kao i ceo prostor su jako lepo dekorisani i autenticni. Usluga je jako ljubazna i efikasna.

 7. Sve pohvale. Cela sala je prelepo uredjen sa velikom preglednoscu, velikim prostorom za ples i odrzavanje ceremonije gradjanskog vencanja, sa izuzetnom dekoracijom koja moze da se kombinuje u vise boja.. Osoblje je na visini zadatka, stalno na usluzi.

 8. Prelepa sala, sa jako modernim i luksuznim stilom, prelepo dekorisanim prostorom.

 9. Bila sam na proslavi vencana i imam sve pohvale. Sala je prelepo stilizovani i glamurozna sa prelepo dekorisanim stolovima i celim prostorom. Ceo prostor izgleda jako autenticno, sa osvetljenjem koje je jako prijatno i romanticno. Konobari veoma profesionaln.

 10. Mesto koji izgleda jako drugacije, sa prelepom dekoracijom i bojama koje se odlicno uklapaju u ceo ambijent. Hrana sveze servirana, jako lepo dekorisanim svedskim stolom.

 11. Jako lep ambijent, sa prelpom dekoracijum i unutrasnjim uredjenjem, jako lep respored, sa velikim delom za igru.

 12. Sve pohvale, jako autenticno i posebno mesto. Organizacija je jako profesionalna, sa konobarima koji su stalno na usluzi.

 13. Bila sam na proslavi vencanja u sali Karbon, sa sigurnoscu mogu da kazem jedno od najlepsih mesta proslave. Sala je autenticna i prelepo stilizovana, dekorisana.

 14. Preporuka, sjajana sala, na odlicnoj lokaciji, sa odlicnom uslugom.

 15. Prostor je prelepo organizovan,od prelepe dekoracije celog prostora, pa do dekoracije najsitnih detalja. Sve pohvale.

 16. Mesto sa jako lepim i autenticnim stilom, sa jako lepim osvetljenjem, ceo prostor je jako prijatan i odlicno organizovan.

 17. Veoma lepo i organizovan prostor koji izgleda veoma moderno, sa prelepo stilizovanim i dekorisanim stolovima.

 18. Jako lep ambijent, sa prelpom dekoracijum i unutrasnjim uredjenjem. Konobari koji su jako ljubazni stalno na usluzi.

 19. Sala sa odlicnom uslugom, profesionalnim timom koji je stalno na usluzi. Veliki izbor raznovrsnih, preukusnih jela.

 20. Odlican ambijent i prijatna atmosfera. Usluga je odlicna i efikasna, hrana je jako ukusna. Preporuka!

 21. Savremen ambijent, savrseno osoblje. Svaka pohvala i preporuka od mene.

 22. Prelepo mesto, ceo prostor je jako autentican sa odlicnom organizacijom.

 23. Sve pohvale, sala izgleda veoma moderno i stilizovano, sa jako lepom dekoracijom i prijatnim osvetljenjem.

 24. Prostor izgleda jako moderno i glamurozno, sa prelepim stilom i jako lepom dekoracijom stolova i celog prostora.

 25. Veoma lepo i organizovano meto, sa autenticnim i nesvakidasnjim stilom.

 26. Sve preporuke, jako lepo mesto za organizaciju vencanja. Usluga je jako brza i efikasna.

 27. Sjajna sala na odlicnoj lokaciji sa veoma ljubaznom uslugom, sjajnom organizacijom.

 28. Predivno mesto za odrzavanje vencanja, sa velikim parkingom, odlicnom i stilizovanom salom, ljubaznim i profesionalnim osobljem.

 29. Sala koja izgleda jako drugacije, sa prelepom dekoracijom i bojama koje se odlicno uklapaju u ceo ambijent.

 30. Sve pohvale za organizaciju vencanja, kao i za odlicnu uslugu.

 31. Sve pohvale.Prostor je prelep, sa velikim delom za igru kao i prelepom dekoracijom sa zlatnim tonovima.

 32. Prelep prostor, sa jako lepom dekoracijom kako celog prostora tako i stolova. Sve izgleda jako moderno i sa stilom.

 33. Proslavljali smo vencanje u sali Karbon i mogu samo da kazem da smo odusevljeni. Organizacija je jako profesionalna, sa jako ljubaznim timom od konobara, menadzera.. Prostor je prelep, sa velikim delom za igru kao i prelepom dekoracijom sa zlatnim tonovima. Hrana sveza, jako lepo servirana.

 34. Idealno mesto za vencanje .Sala koja je jako autenticna sa odlicnom organizacijo,sa prelepim delom za ples okruzenim prelepo dekorisanim stolovima. Sto se tice osoblja jako profesionalno i iskusno.

 35. Savrseno mesto, sve izgleda prelepo, od dekoracije do rasvete i najsitnih detalja. Odlicna usluga, jako prijatni konobari.

 36. Odlican prostor, sve izgleda jako glamurozno i moderno. Hrana jako ukusna, prelepo dekorisana i sveza. Sve pohvale od mene.

 37. Sjajno mesto, ceo prostor je jako autentican sa prelepom dekoracijom koja se savrseno uklapa u ceo prostor.

 38. Lepa i stilizovana sala, sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja. Ceo tim je jako ljubazan i stalno na usluzi.Sve preporuke.

 39. Lep i stilizovan restoran, sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja i odlicnim i ljubaznim timom. Sve preporuke.

 40. Prelepo mesto. Ceo prostor je jako autentican, sa sjajnom dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo ambijent. Odlicna hrana i veoma dobra usluga. Sve pohvale.

 41. Sala sa prelepim stilom, jako lepom dekoracijom. Osoblje je jako ljubazno. Sve pohvale.

 42. Bio sam na proslavi vencanja u sali Karbon, sa sigurnoscu mogu da kazem jedno od najlepsih mesta za razne proslave. Sala je autenticna i prelepo stilizovana, dekorisana. Odlicna usluga, prijatno osoblje. Sve pohvale.

 43. Sjajan prostor, na odlicnoj lokaciji. Sala je prelepo uredjena, dekorisana sa odlicnom klimatizacijom i rasvetom. Usluga jako ljubazna i profesionalana.

 44. Prelepo organizovan prostor, sa odlicnim rasporedom stolova, velike preglednosti, velikog dela za igru. Odlicna hrana i vrhunska usluga. Sve preporuke.

 45. Jako lepo organizovan prostor, sa prelepom i modernom dekoracijom, velikim delom za ples. Osoblje jako efikasno i profesionalno. Sve pohvale.

 46. Savrseno mesto, sa prelepim enterijerom. Profesionalna i ljubazna usluga.

 47. Prelepo, jedno od najlepsih mesta gde sam bila. Prostor je prelepo organizovan,od prelepe dekoracije celog prostora, pa do dekoracije najsitnih detalja. Sve pohvale.

 48. Prelepo! Prostpr je jako lepo stilizovan i uredjen, sa jako lepom rasvetom, neznim i prijatnim tonovima. Sve pohvale.

 49. Savrseno mesto, sve izgleda prelepo stilizovano i glamurozno, od dekoracije do rasvete i najsitnih detalja. Mesto po mom ukusu

 50. Sve preporuke. Jako lepa sala odlicana za odrzavanje vencanja, sa velikim parkingom, odlicnom i stilizovanom salom, ljubaznim i profesionalnim osobljem, veliki izbor razlicitih menija i pica..

 51. Sve pohvale, sjajno mesto! Ceo prostor je sjajno dekorisan i uredjen, sa sjajnom rasvetom, jako dobrom klimatizacijom i ventilacijom.

 52. Jako lepo i autenticno mesto, sa odlicnom organizacijom. Ceo prostor je prelepo dekorisan. Hrana je jako ukusna, sveza prelepo dekorisana.

 53. Pohvale. Odlican prostor, sjajna i brza usluga, odlicna hrana.

 54. Vrhunska usluga! Sve pohvale za mesto, jako autenticno i posebno.

 55. Odlicno mesto. Preporuka od mene ukoliko zelite drugacije vencanje sa odlicnom organizacijom.

 56. Sve preporuke. Prelep prostor, sa jako lepom dekoracijom kako celog prostora tako i stolova. Sve izgleda jako moderno i sa stilom.

 57. Sve pohvale, prelepo stilizovana sala bas po mom ukusu. Vrhunska usluga.

 58. Svaka cast za organizaciju prostora. Sve izgleda jako autenticno i stlizovano. Jko dobra i brza usluga.

 59. Odlican prostor, jako lepo organizovani i stilizovan. Hrana jako ukusna, prelepo dekorisana i sveza. Sve pohvale od mene.

 60. Sve preporuke, odlicno mesto, jako dobra organizacija, brza usluga.

 61. Prelepo mest! Jako prijatan ambijent, vrhunska usluga i ljubaznost osoblja.

 62. Mesto sa prelepim stilom, odlicnom organizacijom, jako ljubaznom uslugom. Sve pohvale.

 63. Jako prijatan ambijent, sa prelepim i neznim tonovima boja, jako lepom cvetnom dekoracijom kako stolova tako i celog prostora. Sve preporuke.

 64. Sjajno mesto. Ceo prostor je jako autentican, sa sjajnom dekoracijom. Odlicna hrana i veoma dobra usluga. Sve pohvale.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | KARBON Event Centar

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja