KOVILOVO Resort

O nama

Želite li svadbu iz snova? Kovilovo resort – posebno mesto za jedinstven doživljaj!

Možemo Vam pomoći da priredite nezaboravno venčanje u prirodi, pod cvetnim lukom i krošnjama našeg gaja. Zaplovite u bračne vode okruženi prijateljma i prirodom, u ambijentu koji je daleko lepši od bilo kog dizajniranog seta.

Veliki bazen na otvorenom sa prostorom za koktele i sunčanje je najšarmantniji prostor u Kovilovo Resort-u. Tokom toplih meseci to je jedna od najatraktivnijih lokacija za venčanja.

Gostima koji preferiraju atmosferu restorana preporučujemo Kristalnu salu Kovilovo Resort-a. Sala može da primi do 200 zvanica, uz fleksibilan raspored stolova. Sala vrlo prilagodljiva za mogućnosti postavljanja dodatne dekoracije po izboru mladenaca.

 • Ukoliko želite modernu ili tradicionalnu svadbu, u prirodi na otvorenom, pored bazena ili u Kristalnoj dvorani modernog stila, klimatizovanoj, sa odličnom rasvetom – dobro došli u Kovilovo resort.
 • Ukoliko pak želite da svoj poseban dan obeležite u rustičnom ambijentu hotelskog restorana, takodje stojimo na raspolaganju.
 • Kod nas možete birati gde želite posluženje dobrodošlice gostima, gde će se održati ceremonija venčanja, a gde svečani ručak. Jedinstvena lepota Kovilovo Resorta i dugogodišnje iskustvo tima za organizaciju događaja, učiniće Vaše venčanje posebnim.
 • U prilici smo da Vam ponudimo više kvalitetnih menija, kao i mogućnost da kreiramo menije po Vašoj želji.

 

***

Obezbeđen parking za sve goste – gratis

Apartman za mladence 24h/šampanjac/doručak/ – gratis

Presvlake za stolice, mašne, svećnjaci – gratis

Posebna rasveta – gratis

Popusti za noćenje gostiju sa svadbe

Muzika i cvetna dekoracija u organizaciji mladenaca

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA, Beograd

Muzika:

U organizaciji mladenaca

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

89 Komentara

 1. Odlicno mesto. Sala sa velikim brojem mesta, odlicne preglednosti, velikim prostorom za igru, odlicne rasvete, kao i odlicnim efektima za prvi ples i tortu.Hrana je jako ukusna, raznovrsna. Osoblje je jako profesionalno i ljubazno. Od mene sve preporuke.

 2. Sve preporuke.Sala poseduje poseban deo za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom, koje je izgledalo kao na filmu. Ceo unutrasnji prostor izgleda jako moderno i nesvakidasnje. Usluga je bila odlicna, konobari stalno na usluzi. Hrana raznovrsna sa velikim izborom domace i savremene kuhinje.

 3. Sve preporuke, velika i organizovan sala. Sala poseduje privatni parking i jako lep deo za vencanje na otvorenom. Unutrasnji deo sale je prelepo stilizovan i dekorisan, sa odlicnom klimatizacijom, ventilacijom, akustikom.

 4. Sjano mesto. Ceo prostor je jako autentican, sa prelepim osvetljenjem, jako lepim tonovima i dekoracijom koja upotpunjuje ceo prostor. Odlicna usluga kao i hrana.

 5. Prelepa sala. Ceo prostor izgleda jako glamurozno i stilizovano sa odlicnom dekoracijom. Sala poseduje prelepi deo za vencanje na otvorenom pored bazena. Veliko iskustvo u radu, sa odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom. Pohvale.

 6. Sala sa prelepim ambijentom, jako lepom atmosferom. Sve pohvale.

 7. Odlicna sala sa velikim brojem mesta. Sala sa jako lepom rasvetom, odlicnom klimatizacijom i akustikom.

 8. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom. Osoblje je jako profesionalno, pohvale za menadzera sa sjajnim preporukam i idejama. Velikim izborom jela.. Sve pohvale!

 9. Sala sa prelepim ambijentom, sa prelepim delom za gradjansko vencanje, koji je popunjen romanticnom dekoracijom i sjajnim osvetljenjem. Konobar jako ljubazni.

 10. Lepa i stilizovana sala, sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja. Odlicnom uslugom, jako ljubaznim konobarima.

 11. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom.

 12. Prelepo! Sala idealan za odrzavanje vencanja, sa jako lepo stilizovanim prostorom, odlicnom organizacijom.

 13. Prostor je prelep i jako lepo organizovano. Hrana jako ukusna, prelepo dekorisana. Sve pohvale.

 14. Prelepa sala. Unutrasnjost sale izgleda glamurozno i moderno, sa odlicnim rasporedom i jako lepim i neznim tonovima.

 15. Sve preporuke. Sala je odlicno uredjena, sa prijatnim osvetljenjem, jako lepom dekoracijom. Osoblje je jako ljubazno i brzo.

 16. Sala sa prelepim delom za gradjansko vencanje, odlicnom i uskladjenom dekoracijom. Hrana raznovrsna, sveze servirana.

 17. Prelepo mesto za organizaciju vencanja, sa prelepo dekorisanim prostorom, jako prijatnim osvetljenjem.

 18. Cist luksuz! Spoljni deo koji je idealan za vencanje na otvorenom okruzeni prelepom prirodom, jako lepom organizacijom i dekoracijom. Sala koja je prelepo stilizovana i dekorisana.

 19. Sala jako prijatnog ambijenta, sa sjanom uslugom i hranom. Sve pohvale.

 20. Veoma lepo mesto za vencanje. Hrana je odlicna, sa velikim izborom pica.

 21. Idealno mesto za proslave. Usluga koja je jako profesionalna.

 22. Sve pohvale, prelepa sala. Hrana je odlicna i veoma ukusn. Profesionalan tim konobara stalno na usluzi.

 23. Celo mesto je jako lepo stilizovano, pocev od baste, do unutrasnjosti, uz prelepu dekoraciju i osvetljenje. Hrana je odlicna, sveza i jako ukusna.

 24. Sve preporuke od mene. Sala sa savrsenim ambijentom, organizacijom.

 25. Prelepo mesto, jako lep deo za odrzavanje vencanja na otvorenom.

 26. Celo mesto je jako lepo stilizovano, pocev od baste, do unutrasnjosti, uz prelepu dekoraciju i osvetljenje.

 27. Prelepo. Pohvale za konobare koji su ljubazni i nasmejani.

 28. Mesto sa idealnom lokacijom prelepim ambijentom. Savrseno mesto za vencanje!

 29. Idealno mesto za vencanj, sa prelepim tersom i jako lepim deom pored bazena. Usluga jako ljubazna i profesionalna.

 30. Sve pohavle, idealno mesto za proslavu vencanja. Unutrasnji prostor koji je prelepo dekorisan i stilizovan. Sa odlicnom uslugom.

 31. Pohvale! Posebno mi se svidja unutrasnjost sale koja je prelepo stilizovana i dekorisana.

 32. Sve pohvale za organizaciju. Hrana je jako ukusna, raznovrsna, sa raznim poslasticama. Ceo tim je jako profesionalan.

 33. Idealno mesto za vencanj, sa prelepim tersom i jako lepim deom pored bazena.

 34. Sve pohvale, jako lepa sala prijatnog ambijenta. Odlicna hrana i sjajna usluga.

 35. Jako lepo mesto. Moguce i za vencanje na otvorenom pored bazena, tako i u prelepoj sali koja odise luksuzom. Sve pohvale.

 36. Sve preporuke, sala sa velikim brojem mesta, jako dobre organizacije i vrhunske usluge.

 37. Sve pohvale! Sala sa prelepim ambijentom, sa prelepim delom za gradjansko vencanje, koji je popunjen romanticnom dekoracijom i sjajnim osvetljenjem.

 38. Savrseno. Na odlicnoj lokaciji. Prelepa sala za vencanje, prelepo stilizovana, sa prijatnim osvetljenjem.

 39. Prelepa sala, odlicne organizacije, prelepe rasvete, sa odlicnim efektima za prvi ples i tortu. Sve pohvale za konobar koji su jako profesionalni i efikasni.

 40. Prelepo. Sala sa prelepom bastom za ceremoniju gradjanskog vencanja. Unutrasnjost sale je jako moderna i autenticna, sa prelepim bojama i jako lepom dekoracijom. Usluga je jako profesionalna i brza. Sto se hrane tice sve je izgledalo savrseno i ukusna. Sve pohvale.

 41. Divana sala na jako lepom mestu. Usluga veoma profesionalna i ljubazna, sa odlicnom hranom.

 42. Jako lepo mesto. Moguce i za vencanje na otvorenom pored bazena, tako i u prelepoj sali koja odise luksuzom.

 43. Sve preporuke! Sala je velika i pregledna,sa jako prijatnim osvetljenjem koje se odlicno uklapa uz dekoraciju i ceo prostor. Mladenacki sto je prelepo dekorisan i stilizovan sa pogledom na goste. Usluga je jako profesionalna i brza.

 44. Velika i organizovana sala sa odlicnom izolacijom, akustikom, klimatizacijom. Sala izgleda jako moderno i stilizovano.

 45. Sve pohvale. Sama sala je prelepa, sa divnim osvetljnjem, dekoracijom, jako prijatnim ambijentom. Odlicna usluga.

 46. Prelepa sala, sa prijatnim ambijentom i dolicnom atmosferom. Hrana je jako ukusna, sveze servirana.

 47. Idealno mesto za vencanje .Sala koja je jako autenticna sa odlicnom organizacijo,sa prelepim delom za ples okruzenim prelepo dekorisanim stolovima. Sto se tice osoblja jako profesionalno i iskusno.

 48. Prelepo organizovan prostor, sa odlicnim rasporedom stolova, velike preglednosti, velikog dela za igru. Odlicna hrana i vrhunska usluga. Sve preporuke.

 49. Sve preporuke, jako lepa sala sa odlicnom organizacijom.

 50. Prelepo, savrseno organizovan prostor, prelepo stilizovan, sa jako prijatnom atmosferom. Hrana vrhunskog kvaliteta, sa jako velikim izborom domace i strane kuhinje, sa savrsenim poslasticama. Sve preporuke!

 51. Jako lep ambijent, sa prelpom dekoracijum i unutrasnjim uredjenjem. Prelep deo za vencanje na otvorenom pored bazena. Usluga je jako profesionalna i brza.

 52. Odlicna sala, sa jako dobrom organizacijom i dobrom uslugom. Sve pohvale.

 53. Jako lepa sala, prijatnog ambijenta, odlcne atmosfere. Konobari stalno na usluzi i vrlo ljubazni.

 54. Idalano mesto za proslavu vencanja, sala sa jako lepim delom za vencanje na otvorenom, odlicnom uslugom. Sve preporuke.

 55. Savrseno! Idealno mesto za vencanje, sa prelepom bastom i otvorenim delom. Unutrasnji deo je uredjen sa stilom, prelepom rasvetom i dekoracijum. Veliki izbor razlicitih menija i raznovrsnih pica. Sve preporuke.

 56. Idealno mesto za vencanje na otvorenom, pored velikog bazena i okruzeni prirodom. Sa posebnom cvetnom dekoracijom za gradjansko vencanje. Sve izgleda kao iz bajke. Sto se tice osoblja, svi su jako lepo organizovani i profesionalni. Hrana preukusna i raznovrsna, sve pohvale.

 57. Sve pohvale! Sve sto vam treba dobijate u sklopu restoranam. Veliki i organizovan parking, prelepi mladenacki apartman, organizacije gradjanskog vencanja na otvorenom, okruzeni prelepom prirodom, izborom dekoracije, rasvete.. Sto se tice osoblja, jako profesionalni i ljubazni, stalno na raspolaganji. Veliki izbor hrane, preukusne i dekorativne. Provod uz sve ovo je zagarantovan.

 58. Savrseno. Jako lep ambijent, sa prelpom dekoracijum i unutrasnjim uredjenjem. Prelep deo za vencanje na otvorenom pored bazena. Prelepo posluzenje koje stize odmah kako stignete, sa velikim izborom aperativa.

 59. Prelepo, jedno od najlepsih mesta gde sam bila. Prostor je prelepo organizovan,od spoljasnjeg dela za gradjansko vencanje, do unutrasnje sale. Sve preporuke od mene.

 60. Prelepo mesto za vencanje na otvorenom, pored bazena okruzeni prirodom, sa prelepim cvetnim uredjenjem sve izgleda jako romanticno.. Osoblje je na visini zadatka, pocev od nasmejanih i ljubaznih hostesa, konobara..Sve pohvale.

 61. Cist luksuz! Spoljni deo koji je idealan za vencanje pored bazena i okruzeni prelepom prirodom, jako lepom organizacijom i dekoracijom. Sto se tice unutrasnje sale sve izgleda skupoceno i stilizovano, od samog ambijenta, dekoracije koja se savrseno uklapa uz prostor. Ceo tim je jako ljubazan i profesionalan. Sve sto vam treba.

 62. Sve pohvale od mene. Mesto sa najlepsim delom za gradjansko vencanje, jako velikim unutrasnjim prostorom, prelepom i posebnom dekoracijom. Profesionalnost celog osoblja.

 63. Savrseno. Bila sam na vencanju i odusevljena sam.. Sama sala je prelepa, sa divnim osvetljnjem, dekoracijom, organizivanim prostorom. Ljubaznost osoblja i usluznost me odusevila. Sto se tice hrane, veliki izbor jela kako domace tako i strane kuhinje.

 64. Sve je odlicno organizovano, od parkinga do samogo ulaza u objekat, sa odlicnim delom za gradjansko vencanje na otvorenom. Sve pohvale

 65. Jako lepo mesto. Moguce i za vencanje na otvorenom pored bazena, tako i u prelepoj sali koja odise luksuzom. Meni sa raznovrsnim jelima i veliki izbor pica i koktela.

 66. Savrseno. Na odlicnoj lokaciji. Prelepa sala za vencanje, prelepo stilizovana, sa prijatnim osvetljenjem. Posebno mi se svidela dekoracija koja se uklapa u ceo ambijent. Ceo tim obavlja svoj poseo jako profesionalno i posveceno.

 67. Sve je savrseno! Sam deo za gradjansko vencanje je kao na filmu, sa prelepom dekoracijom, odlicno organizovanim prostorom. Klopa koja je raznovrsna i ukusna. Veliki izbor pica, od aperativa do koktela.

 68. Njlepsa sala za vencanjam, savrseno organizovan prostor, vrhunski ambijent. Hrana raznovrsna i ukusna. Sve preporulke.

 69. Veoma lepo, od dela za gradjansko vencanje do unutrasnje sale. Hrana raznovrsna i jako ukusna. Veoma profesionalan tim od konobara,hostesa..

 70. Sve preporuke od mene. Sala sa savrsenim ambijentom, organizacijom. Vrhunskim i profesionalnim osobljem, koje je stalno na usluzi.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | KOVILOVO Resort

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja