Restoran AZZARO BLACK CLUB

Info

O nama

Zahvaljujući bajkovitom mestu na kom se nalazimo, prijatnom osoblju, kvalitetnoj hrani i piću, bašta restorana Black daje Vam mogućnost da svoje slavlje podignete na poseban nivo i doživite nezaboravno iskustvo. Moderna i elegantna bašta, prilagodljiva je vremenskim uslovima zahvaljujući pokretnoj pergoli sa zvezdanim nebom, a scensko dekorativni elementi pojačaće utisak gala venčanja u prirodi. Možete se prepustiti uigranom timu i pružiti nam mogućnost da Vam dočaramo zašto smo najbolji.

Azzaro BLACK klub je zbog svoje kompaktnosti izuzetno prilagodljiv da ispuni zahteve i najprobirljivijih klijenata. Omogućava organizaciju velike svadbe za 270 ljudi, ali se lako može adaptirati za venčanja manjeg obima. Prostrani šank, predivan plesni podijum i zidovi sa našom karakterističnom šarom, osnovna su obeležja ovog prostora. Uz prostor koji predstavlja spoj moderne funkcionalnosti i estetike, opremljen najsavremenijim ozvučenjem i profesionalnom rasvetom za audio-vizuelnu čaroliju, nudimo vrhunsku uslugu našeg ljubaznog osoblja i nezaboravni ketering. Elegantni okrugli stolovi, vrhunski odabrano posuđe i pribor, visokokvalitetni stolnjaci i navlake na stolicama sa bojama mašni kakve zamislite čine da svaka svečanost ostavi utisak prefinjenosti. Azzaro BLACK je specijalizovani restoran za svadbe, proslave i žurke.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

53 Komentara

 1. Naše venčanje u restoranu Azzaro Black Club je bilo nezaboravno iskustvo! Hrana je bila ukusna, servis izvanredan, a atmosfera je bila savršena za proslavu ovog važnog dana.

 2. Oduševljeni smo kvalitetom hrane i uslugom koju smo dobili na našem venčanju u Azzaro Black Club. Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno.

 3. Restoran Azzaro Black Club je predivan prostor za venčanje! Sve je bilo besprekorno organizovano, hrana ukusna, a atmosfera vrlo romantična.

 4. Preporučujemo Azzaro Black Club svim parovima koji traže savršeno mesto za svoje venčanje. Hrana je bila izvrsna, a usluga je bila bez greške.

 5. Naša porodica i prijatelji su bili oduševljeni našim venčanjem u Azzaro Black Club. Hrana je bila ukusna, a usluga je bila vrlo ljubazna i pažljiva.

 6. Azzaro Black Club je jedinstven restoran za venčanja sa predivnim ambijentom i vrhunskom uslugom. Naše iskustvo je bilo bez premca!

 7. Ne možemo dovoljno nahvaliti Azzaro Black Club! Hrana je bila vrhunska, osoblje ljubazno i pažljivo, a atmosfera vrlo romantična.

 8. Ako tražite savršen prostor za venčanje, preporučujemo Azzaro Black Club! Hrana je bila izvanredna, a usluga je bila vrlo profesionalna.

 9. Naša venčanja u Azzaro Black Club je bila savršena! Sve je bilo prelepo, hrana je bila ukusna, a usluga je bila neuporediva.

 10. Azzaro Black Club je bio divan izbor za naše venčanje. Hrana je bila izvrsna, osoblje ljubazno, a dekoracija predivna.

 11. Naša iskustva u Azzaro Black Club je bilo fantastično! Hrana je bila ukusna, servis izvanredan, a prostor je prelep.

 12. Naša porodica i prijatelji su bili oduševljeni našim venčanjem u Azzaro Black Club. Sve je bilo besprekorno organizovano, hrana je bila izvrsna, a atmosfera vrlo romantična.

 13. Naše venčanje u Azzaro Black Club je bilo nezaboravno iskustvo. Hrana je bila izvrsna, a osoblje vrlo profesionalno i ljubazno.

 14. Azzaro Black Club je divan izbor za venčanja! Hrana je bila ukusna, servis brz i efikasan, a prostor je prelep.

 15. Naša iskustva u Azzaro Black Club su bila neverovatna! Hrana je bila izvrsna, osoblje ljubazno i pažljivo, a atmosfera vrlo romantična.

 16. Preporučujemo Azzaro Black Club svim parovima koji traže predivno mesto za svoje venčanje. Hrana je bila vrhunska, a usluga izvanredna.

 17. Naša porodica i prijatelji su bili oduševljeni našim venčanjem u Azzaro Black Club. Sve je bilo besprekorno organizovano, a hrana je bila nezaboravna.

 18. Azzaro Black Club je savršen izbor za venčanja! Hrana je bila vrhunska, a osoblje ljubazno i pažljivo.

 19. Naša venčanja u Azzaro Black Club je bila predivna! Hrana je bila ukusna, a atmosfera vrlo romantična i intimna.

 20. Naša iskustva u Azzaro Black Club su bila bez greške! Hrana je bila izvrsna, osoblje ljubazno i profesionalno, a atmosfera vrlo romantična.

 21. Azzaro Black Club je bio savršen izbor za naše venčanje! Hrana je bila ukusna, a osoblje vrlo ljubazno i pažljivo.

 22. Preporučujemo Azzaro Black Club svim parovima koji traže predivno mesto za svoje venčanje. Hrana je bila ukusna, a usluga vrlo profesionalna.

 23. Azzaro Black Club je divan prostor za venčanja sa predivnom dekoracijom i vrhunskom uslugom. Naše iskustvo je bilo nezaboravno!

 24. Naša porodica i prijatelji su bili oduševljeni našim venčanjem u Azzaro Black Club. Hrana je bila izvrsna, a atmosfera vrlo romantična.

 25. Azzaro Black Club je jedinstven restoran za venčanja sa predivnom dekoracijom i vrhunskom uslugom. Preporučujemo

 26. Naše venčanje u Azzaro Black Club je bilo fantastično iskustvo! Hrana je bila ukusna, a osoblje ljubazno i pažljivo.

 27. Azzaro Black Club je bio savršeno mesto za naše venčanje. Hrana je bila ukusna, a dekoracija predivna i romantična.

 28. Naše iskustvo u Azzaro Black Club je bilo izvrsno! Hrana je bila savršena, a usluga vrlo profesionalna.

 29. Preporučujemo Azzaro Black Club svim parovima koji traže predivno mesto za svoje venčanje. Hrana je bila nezaboravna, a atmosfera vrlo romantična i intimna.

 30. Azzaro Black Club je bio savršen izbor za naše venčanje. Hrana je bila ukusna, a osoblje ljubazno i pažljivo.

 31. Naše venčanje u Azzaro Black Club je bilo vrlo romantično iskustvo. Hrana je bila izvrsna, a atmosfera predivna.

 32. Azzaro Black Club je bio predivan prostor za naše venčanje sa vrhunskom uslugom. Hrana je bila ukusna, a dekoracija predivna.

 33. Naše iskustvo u Azzaro Black Club je bilo fantastično! Hrana je bila izvrsna, a usluga ljubazna i pažljiva.

 34. Azzaro Black Club je jedinstven restoran za venčanja sa predivnom dekoracijom i vrhunskom uslugom

 35. Preporučujemo Azzaro Black Club svim parovima koji traže savršeno mesto za svoje venčanje. Hrana je bila vrhunska, a atmosfera vrlo romantična.

 36. Azzaro Black Club je bio savršen izbor za naše venčanje. Hrana je bila izvrsna, a osoblje vrlo ljubazno i profesionalno.

 37. Naše venčanje u Azzaro Black Club je bilo vrlo romantično i intimno iskustvo. Hrana je bila ukusna, a dekoracija predivna.

 38. Azzaro Black Club je predivan prostor za venčanja sa vrhunskom uslugom. Preporučujemo ga svima koji traže savršeno mesto za svoje venčanje.

 39. Naše iskustvo u Azzaro Black Club je bilo bez greške! Hrana je bila izvrsna, a osoblje ljubazno i profesionalno.

 40. Azzaro Black Club je bio predivan prostor za naše venčanje sa vrhunskom uslugom. Hrana je bila ukusna, a dekoracija predivna.

 41. Azzaro Black Club je bio predivan prostor za naše venčanje sa vrhunskom uslugom. Hrana je bila nezaboravna, a atmosfera vrlo romantična.

 42. Naše venčanje u Azzaro Black Club je bilo predivno iskustvo. Hrana je bila ukusna, a dekoracija vrlo romantična.

 43. Azzaro Black Club je bio savršeno mesto za naše venčanje. Hrana je bila izvrsna, a osoblje vrlo ljubazno i pažljivo.

 44. Naše iskustvo u Azzaro Black Club je bilo vrlo romantično i nezaboravno! Hrana je bila preukusna, a atmosfera vrlo intimna i romantična.

 45. Preporučujemo Azzaro Black Club svim parovima koji traže vrhunsku hranu i savršeno mesto za venčanje. Hrana je bila preukusna, a dekoracija predivna.

 46. Azzaro Black Club je predivno mesto za venčanja. Hrana je bila nezaboravna, a dekoracija savršena za romantičnu atmosferu.

 47. Azzaro Black Club je bio vrlo romantičan prostor za naše venčanje. Hrana je bila izvrsna, a osoblje ljubazno i pažljivo.

 48. Naše iskustvo u Azzaro Black Club je bilo predivno! Hrana je bila vrhunska, a atmosfera vrlo intimna i romantična.

 49. Azzaro Black Club je predivno mesto za venčanja. Hrana je bila izvrsna, a dekoracija savršena za romantičnu atmosferu.

 50. Naše venčanje u Azzaro Black Club je bilo izvrsno iskustvo! Hrana je bila vrhunska, a usluga vrlo profesionalna.

 51. Preporučujemo Black by Azzaro svim parovima koji traže savršeno mesto za svoje venčanje. Hrana je bila nezaboravna, a atmosfera vrlo romantična.

 52. Naše iskustvo u Black by Azzaro je bilo nezaboravno! Hrana je bila izvrsna, a osoblje vrlo ljubazno i profesionalno. Svakako preporučujemo ovo mesto za venčanja!

 53. Preporučujemo Black by Azzaro svima koji traže predivno mesto za svoje venčanje. Hrana je bila vrhunska, a usluga je bila vrlo ljubazna i pažljiva.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran AZZARO BLACK CLUB

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja