Restoran BAHUS INN

Info

O nama

“Bahus Inn” restoran apartmani nalaze se na idealnoj lokaciji Zemunskog keja, nedaleko od centra Beograda i opština Zemun i Novi Beograd. Sama lokacija objekta je na reci Dunav iza hotela Jugoslavija, u neposrednoj blizini TC “Ušće”, TC “Merkator”, Kongresnog centra Sava, biznis centra ” Airport City-ja”, i ”Kombank“ Arene. Okružen je mnoštvom splavova (restorani na vodi), velikim parkom u kome se održavaju mnoge manifestacije i koncerti (Bir Fest… ) sa pešačkom zonom, biciklističkom stazom, velikim parkingom i mnogim drugim sadržajima.

„Bahus Inn“ na raspolaganju ima 8 luksuznih apartmana.Udaljenost od aerodroma je 10 km, od centra grada 4,5 km.

Venčanja, rođendani, godišnjice, krštenja i jubileji su prelepi događaji koji se obeležavaju uz najdraže ljude. Bahus Inn je tu da sa svojom prelepom lokacijom, fantastičnim ambijentom, ponudom najukusnijih jela i širokim asortimanom pića upotpuni Vaše slavlje koje će se dugo pamtiti.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Ne

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

44 Komentara

 1. Prelepo mesto! Mi smo jako zadovoljni kao i nasi gosti. Restoran sa prelepim pogledom, jako lepim unutrasnjim prostorom, koje je odlicno organizovano i pregldeno. Delom za igru, balkonom koji gleda na ceo prostor. Uz jako lepu dekoraciju. Odlicna hrana. Osoblje koje savrseno radi svoj posao i koje se uklapa uz ceo ambijent. Sve pohvale od nas.

 2. Prelep restoran na Dunavu. Unutrasnjost koja izgleda jako moderno i stilizovano, sa prelepim detaljima. Usluga je i vise nefo profesionalna, sa jako ljubaznim konobarima.

 3. Restoran na setalistu, sa prelepim pogledom na dunav. Unutrasnjost koja izgleda elegantno i stilizovano, sa jako lepim balkonom. Jako ljubazno osblje. Odlicana hrana. Idealno mesto za proslavu vencanja sa svojim dragim ljudima.

 4. Mesto sa najlepsim pogledom na Dunav, prelepim delom za proslavu vencanj. Restoran izgleda jako stizlizovano i kulturno, sa profesionalnim osobljem, jako ukusnom hranom. Sve pohvale.

 5. Prelepo mesto, sa jako lepim pogledom na Dunav. Odlicnom kuhinjom i jako ljubaznom uslugom.

 6. Jako lep i stilizovan restoran koji izgleda elegantno i umirujuce. Restoran se nalazi na samom sa prelepim pogledom na Dunav.

 7. Sve pohvale. Restoran sa odlicnom organizacijom, sa prelepim pogledom na Dunav. Unutrasnjost restorana jako lepo stilizovan i dekorisana. Konobari kao i ceo tim jako ljubazni.

 8. Prelepo mesto sa prelepim pogleda na Dunav, do savrseno uredjenog prostora sa prijatnim ambijentom. Sve pohvale.

 9. Odlicno stilizovan i uredjen restoran, sa odlicnom kuhinjom.

 10. Prelep pogled na Dunav, sa jako prijatnim i kulturnim osobljem. Veliki izbor domace tradicionalne kuhinje, kao i savremene. Idealno mesto za proslavu vencanja.

 11. Savrseno! Restoran na odlicnoj lokaciji sa pogledom na reku. Odlicna usluga, sve pohvale.

 12. Veoma lepo sredjeno i stilizovano mesto, sa prelepom dekoracijom do sitnih detalja. Konobari stalno na usluzi.

 13. Odlican restoran, sa prelepim pogledom na Dunav. Jako lepim unutrasnjim ambijentom, prelepom dekoracijom i organizacijom. Sve pohvale!

 14. Sve mi se svidja.. Od idealne lokacije na samom setalistu, do prelepog pogleda na Dunav. Idealna sala koja izgleda vrlo elegantno sa odlicnom dekoracijom. Ljubaznim konobarima.

 15. Prelep restoran sa jako lepim pogledom, prelepom terasom. Usluga je odlicna, jako brza i ljubazna.

 16. Restoran sa prelepim pogledom na Dunav, jako lepim unutrasnjim ambijentom, prelepom dekoracijom i organizacijom. Sve pohvale!

 17. Restoran sa prelepim pogledom na Dunav, prelepim unutrasnjim ambijentom, jako lepom i stilizovanom dekoracijom.

 18. Prelep restoran na samom setalistu. Usluga koja je jako ljubazna i efikasna. Sve pohvale.

 19. Sve preporuke, veoma organizovan restoran sa ljubaznom uslugom.

 20. Prelep restoran, sa jako lepim i umirujucim pogledom, ljubaznim osobljem.

 21. Sve preporuke! Idealno mesto ukoliko zelite da proslavite vencanje sa dragim ljudima i da svi budu jako zadovoljni. Restoran sa prelepim pogledom na reku, prelepim unutrasnjim ambijentom, jako lepom i stilizovanom dekoracijom. Prelepim mladenackim apartmanom, sa savrsnim pogledom na Dunav. Jako velike pohvale i za osoblje restorana, koje je jako ljubazno i profesionalno.

 22. Jako lepo i kulturno mesto! Sa prelepim pogledom na Dunav, jako velikom terasom, prelepim i stilizovanim unutrasnjim prostorom, koje odise luksuzom i elegancijom. Sa odlicnom domacom kuhinjom. Ceo tim je na visini zadatka i stalno na raspolaganju. Sve preporuke!

 23. Sve preporuke! Restoran na savrsenoj lokaciji, sa prelepim pogledom na Dunav. Prelepom terasom, jako lepim unutrasnjim prostrorom! Hrana vrhunskog kvaliteta, jako ukusna i dekorativna.

 24. Prelepo! Restoran na samom setalistu, sa pogledom na reku. Prelepo stilizvanim i elegantnim unutrasnjim delom. Ljubazno i profesionalno osoblje koje odlicno obavlja svoj posao.

 25. Bila sam na proslavi vencanja i odusevljena sam. Mesto sa divnim pogledom na Dunav, prelepim unutrasnjim ambijentom, koji je jako stilizovan i kulturno izgleda, sa balkonima koji imaju prelep pogled. Uz to i prelpom dekoracijom koja se uklapa u ceo prostor. Jako lepim sankovima za vino. Od mene sve pohvale!

 26. Sve pohvale, restoran sa savrsenim pogledom, jako ljubaznim i prijatnim osobljem, oslicnom klopom.

 27. Prelep pogled na Dunav, sa jako prijatnim i kulturnim osobljem. Veliki izbor domace tradicionalne kuhinje, kao i savremene. Idealno mesto za proslavu vencanja

 28. Mesto sa najlepsim pogledom na Dunav, prelepim delom za proslavu vencanj, koje izgleda jako kulturno i stilizovano. Konobari koji odlicno rade svoj posao, nasmejani i usluzni.

 29. Sve preporuke! Jako lep restoran, na samom setalisti i pogledom na reku. Untrasnjost restorana koja izgleda jako elegantno, sa prelepim balkonima, snkovima za vino, dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo prostor.

 30. Odlicno mesto sa prelpim pogledom, odlicnom hranom i ljubaznim osobljem.

 31. Jako lepo mesto, od prelepog pogleda na Dunav, do savrseno uredjenog prostora sa prijatnim ambijentom, jako ljubaznim osobljem i odlicnom hranom. Sve pohvale.

 32. Savrseno! Od idealne lokacije na samom setalistu, do prelepog pogleda na Dunav. Idealna sala koja izgleda vrlo elegantno sa odlicnom dekoracijom koja se savrseno uklapa uz ceo restoran. Prelepim balknom sa odlicnim pogledom. Jako ukusnom tradicionalnom i savremenom kuhinjom, kao i velikim izborom vina.

 33. Odlican restoran, sa prelepim pogledom na Dunav. Jako lepim unutrasnjim ambijentom, prelepom dekoracijom i organizacijom. Sve pohvale!

 34. Prelep pogled na Dunav, odlican unutrasnji prostor koji je jako stilizovan i elegantan. Jako ljubazno osblje. Odlicana hrana. Idealno mesto za proslavu vencanja sa svojim dragim ljudima.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran BAHUS INN

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja