Restoran Casa Bianca Deluxe

Info

O nama

Venčanje, jedan od najznačajnijih događaja u životu svakog čoveka zauzima posebno mesto u našoj ponudi.

Bilo da ste se odlučili za manju, intimniju proslavu ili želite da pozovete do 300 gostiju, restoran Casa Bianca Deluxe Vam stoji na raspolaganju.

Pustite mašti na volju i ono što ste celog života sanjali,čekali i zamišljali podelite sa našim profesionalnim timom koji će sve to,a nekad i malo više, pretočiti u stvarnost.

Želite da Vaše venčanje bude nesvakidašnje, spektakularno, da ostavlja bez daha?
Mi vam to možemo obezbediti!

Pojavite se na venčanju na potpuno holivudski način – doletite helikopterom!
Vaše venčanje će postati bajka koja će se dugo prepričavati.

Postoji li nešto romantičnije od velikog venčanja na reci?
Zasenite svoje goste spektakularnim dolaskom – gliserom!

Obeležite jedan od najsrećnijih dana u životu na filmski način!
Reka je idealna romantična lokacija za venčanje, a mi ćemo se potruditi da svaki detalj vašeg najlepšeg dana bude savršen!

Pripremili smo Vam nekoliko menija-paketa sa različitim vrstama jela, velikim izborom pića i mnogim iznenađenjima.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

87 Komentara

 1. Sve pohvale! Restoran na odlicnoj lokaciji. Prelepom terasom koja gleda na Dunav jako lepo stilizovanom i modernom, koja je savrsena ako zelite vencanje na otvorenom. Unutrasnjost restorana takodje savrsenog izgleda i neznih boja, sa savrsenom dekoracijom koja se prelepo uklapa uz ceo ambijent. Osoblje restorana jako ljubazno i usluzno.. Hrana preukusna i raznovrsna, od raznih predjela, salata, glavnih jela, poslastica, vocnih stolaova

 2. Restoran sa prelepom terasom koja gleda na Dunav jako lepo stilizovanom i modernom, koja je idealna za vencanje na otvorenom. Unutrasnjost restorana prelepih i neznih boja, sa savrsenom dekoracijom koja se prelepo uklapa uz ceo ambijent. Osoblje restorana jako ljubazno i usluzno.. Hrana preukusna i raznovrsna.

 3. Sjajno mesto! Sve izgleda kao iz bajke. Od samog spustanja mladenaca helikopterom i njihovog doceka na prelepoj terasi koja gleda na Dunav, do savrsene organizacije, prelepog ambijenta, odlicne atmosfere.. Jako usluznih i nasmejanih konobara. Sto se hrane tice sve izgleda jako dekorativno i ukusno. Sve preporuke od mene.

 4. Sve izgleda jako autenticno i drugacije. Od samog dolaska mladenaca gliserom i njihovog doceka na prelepoj terasi koja gleda na Dunav, prelepog ambijenta… Jako ljubaznim i iskusni konobarima. Sto se hrane tice sve izgleda jako dekorativno i ukusno. Sve preporuke od mene.

 5. Predivan restoran na Dunacu, sa odlicnom uslugom i prganizacijum. Jako autentican i nesvakidasnji ulazak mladenaca. Sve pohvale.

 6. Sve pohvale, veliko iskustvo u radu. Jedan od najlepsih restorana za proslavu vencanja, sve izgleda drugacije i sa stilom, od samog dolaska mladenaca gliserom, do savrsenih efekata za prvi ples i tortu, odlicne organizacije i jako ukusne klope.

 7. Jako lepo i organizaovano mesto, restoran sa sjajnom uslugom jako dobrom organizacijum, ljubazni i nasmejani konobari.

 8. Prelep restoran na Dunavu, sa prelepim pogldom, velikom terasom. Poseobno bih izdvojila ulazak mladenaca gliserom koji je izgledao fenemenalno.

 9. Sve pohvale, prelep restoran sa jako lepim pogledom na Dunav. Autenticnim i posebnim ulaskom mladenaca.

 10. Restoran sa pogledom na Dunav, jako lepo stilizovani uredjen. Usluga je i vise nego profesionalna.

 11. Fenomenalno mesto za organizaciju vencanja, sve izgleda jako moderno i sa stilom. Veoma ljubazno osoblje.

 12. Restoran sa pogledom na dunav, jako lepo stilizovani uredjen.

 13. Mesto sa prelepim pogledom na Dunav, jako prijarnim i luksuznim ambijentom, jako velikim prostorom za igru.

 14. Restoran na setalistu, sa prelepim pogledom na Dunav. Unutrasnjost koja izgleda elegantno i stilizovano, sa jubaznim i nasmejanim osobljem.

 15. Restoran sa prelepim pogledom na Dunav, prelepim unutrasnjim ambijentom, jako lepom i stilizovanom dekoracijom

 16. Restoran sa velikim brojem mestam, sa odlicnom uslugom i sjajnom organizacijom. Sve pohvale.

 17. Prelepo, sve pohvale od mena! Mesto sa prelepim pogledom na Dunav, jako velikom terasom idealnom za letnje dane.

 18. Prelepo, sve pohvale. Jedan od najlepseh restorana na Dunavu sa veoma ljubaznim osobljem.

 19. Predivan restoran, sa jako lepim pogledom na Dunav i na grad. Restoran idealna za proslave vencanja u letnjim danima, sa ljubaznoim osobljem i sjajnom uslugom.

 20. Sve pohvale, divan restoran na setalistu sa jako lepim pogledom na Dunav, prelepom terasom ukoliko zelite vencanje na otvorenom.

 21. Prelep restoran sa jako lepom terasom koja gleda na Dunav. Jako prijatno osoblje i odlicna hrana.

 22. Veliki restora sa jako lepom letnjom teraskom i velikim zatvorenim delom. Restoran sa odlicnom uslugom i organizacijom, sve preporuke.

 23. Prelep restoran, sa jako lepim pogledom na reku. Ceo prostor je jako autentican, sa prelepom dekoracijom.

 24. Savrseno mesto, sa veoma orginalnim i posebnim idejama. Sve izgleda jako lepo sredjeno i ukombinovano sa prelepom dekoracijom.

 25. Jako lep i autentican restoran sa sjanom uslugom, jako lepa letnja terasa pogodna za vencanje na orvorenom.

 26. Prelep restoran, sa prelepim pogledom na Dunav. Ceo prostor je prelepo stilizovan i dekorisan, jako prijatnog ambijenta. Osoblje veoma profesionalno.

 27. Sve preporuke, odlican restoran na Dunavu sa odlicnom hranom i sulugom.

 28. Divno mesto za proslavu vencanja, jako mi se svideo dolazak mladenaca gliserom izgledalo je predivno.

 29. Prelep restoran, sa jako lepim pogledom na reku. Organizacija je odlicna kao i konobari koji odlicno obavljaju svoj posao.

 30. Lepo i autenticno mesto, jako lepa letnja terasa narucito u vecernjim satima.

 31. Mesto sa divnim pogledom na Dunav, prelepim unutrasnjim ambijentom, koji je jako stilizovan i kulturno izgleda.

 32. Prelepo mesto za organizaciju vencanja, sa jako dobrom uslugom.

 33. Prelep restoran sa sjajnom uslugom, jako dobrom organizacijom.

 34. Odlican restoran sa prelepom bastom koja gleda na Dunav, odlicnom hranom i ljubaznim osobljem. Sve preporuke.

 35. Savrseno mesto, sa veoma dobrom organizacijom. Restoran izgleda jako moderno, sa odlicnim rasporedom i veoma lepim pogledom.

 36. Mesto sa prelepim pogledom na Dunav, jako prijarnim i luksuznim ambijentom, jako velikim prostorom za igru. Osoblje odlicno obavlja svoj posao, jako su iskusni i usluzni. Od mene sve preporuke!

 37. Savrseno mesto ako zelite vencanje kao iz bajke. Sve je prelepo od samog balkona sa prelepim pogledom, kao i prelepog ulaska mladenaca, kao i jako lep ambijent. Osoblje jako profesionalno. Hrana preukusna, kako domaca tako i savremena kuhinja.

 38. Sjajan restoran, sa pogledom na Dunav, velikom i prostranom terasom, koja je idealna za letnje dane i vencanje na otvorenom. Uz odlicnu hranu kao domacih i stranih jela, odlicne dekoracije i ukusa.

 39. Sve pohvale, prelep restoran sa jako lepim pogledom na Dunav kao i velikom terasom za vencanje na otvorenom. Sam dolazak mladenaca je jako autentican.

 40. Savrseno! Restoran na odlicnoj lokaciji. Savrsena terasa sa pogledom na reku, prelepo organizovanom i stilizovanom, odlicno mesto ako zelite vencanje na otvorenom. Odlicna usluga, sve pohvale.

 41. Sve preporuke, odlican restoran sa jako lepim pogledom na Dunav i prelepom terasom za vencanje na otvorenom. Hrana je jako ukusna i prelepo dekorisana.

 42. Sjajno mesto, sa prelepim pogledom, velikom terasom, odlicnim ambijentom i jako prijatnom atmosferom.

 43. Prelepo mesto za organizaciju vencanja, sa prelepim pogledom. Sjajnim i ljubaznim osoblje, vrhunskom hranom za svaciji ukus.

 44. Sve preporuke, jako lep restoran na samom Dunavu. Odlicna organizacija, ljubazno i prijatno osoblje, vrhunska kuhinja.

 45. Odlican restoran na samom Dunavu, jako dobra organizacija i vrhunska usluga.

 46. Prelep pogled na Dunav, jako lepa i velika terasa, ljubazno i profesionalno osoblje koje je tu stalno za Vas. Velikim izborom domace hrane.

 47. Divan prostor, pogled na Dunav. Sjajna usluga i hrana. Sve preporuke!

 48. Mi smo odusevljeni, kao i nasi gosti. Sve je izgledalo prelepo i drugacije! Sam dolzak na vencanje gliserom, voznjom po reci, prelepom terasom sa pogledom na reku, unutrasnjim i spoljasnjim ambijentom, odlicnom atmosferom. Sto se tice osoblja jako profesionalno i stalno na usluzi. Hrana veoma ukusna sa razlicitim izborom menija, bilo koji da odaberete necete se pokajati. Sve pohvale!

 49. Odlican restoran, sa prelepom terasom odlicnom za vencanje na otvorenom, sve pohvale za osoblje restorana koje jako profesionalno.

 50. Idealan restoran na Dunavu, sa prelepim pogldom, velikom terasom. Poseobno bih izdvojila ulazak mladenaca gliserom koji je izgledao fenemenalno.

 51. Prelep restoran sa jako lepom terasom koja gleda na Dunav. Jako prijatno osoblje i odlicna hrana. Sve pohvale.

 52. Prelepo meso ukoliko zelite vencanje na otvorenom. Sa prelepim pogledom na Dunav, prijanom i jako romanticnom atmosferom, uz nasmejano i ljubazno osoblje koje je tu za Vas. Sve pohvale.

 53. Sjajan restoran, sa pogledom na reku, velikom i prostranom terasom, koja je idealna za letnje dane i vencanje pod vedrim nebom. Uz odlicnu hranu kao domacih i stranih jela, odlicne dekoracije i ukusa.

 54. Pohvale, sjajno mesto na Dunavu sa prelepom terasom. Organizacija je jako profesionalna. Hrana ukusna, sa velikim izborom jela.

 55. Idealan restoran na reci, sa prelepim pogldom, velikom terasom, koja je prelepo stilizovana i dekorisana. Posebno mi se svideo dolazak mladenaca gliserom i sam ulazak u restoran. Savrseno!

 56. Restoran sa prelepim pogledom na reku, jako lepom terasom, prijatnom atmosferom. Sve pohvale.

 57. Profesionalan odnos prema svim gostima. Jedan od najlepsih restorana za proslavu vencanja, sve izgleda drugacije i sa stilom, od samog dolaska mladenaca gliserom, do savrsenih efekata za prvi ples i tortu, odlicne organizacije i jako ukusne klope.

 58. Sve pohvale, restoran sa prelepim pogledom, odlicnim ambijentom, jako ljubaznim osobljem.

 59. Savrseno mesto za organizaciju vencanja, kako na otvorenom pored reke, tako i odlicnom unutrasnjosti sa prelepim ambijentom i luksuznim stilom.

 60. Prelepo, sve pohvale od mena! Mesto sa prelepim pogledom na Dunav, jako velikom terasom idealnom za letnje dane. Odlicnom hranom sa velikim izborom kako tradicionalnih tako i savremenih jela.

 61. Restoran sa prelepim pogledom na reku, jako lepom terasom, prijatnom atmosferom. Konobari jako profesionalni i usluzni. Sve pohvale.

 62. Bili sam na vencanji i odusevljena sam. Sve mi se svidja, od same lokacije, savrsenog pogleda na reku, voznje mladenaca gliserom, terase, venacanja na otvorenom, efekata, ljubaznosti i usluznosti, hrane, poslastica.. Sve pohvale od mene

 63. Jako lepa terasa sa pogledom na reku, prelepo organizovana i prostrana, sa prelepom dekoracijom stolova, kako mladenackog tako i ostalih. Ceo ambijent je jako prijatan i romantican.

 64. Sjajno mesto, sa prelepim pogledom, velikom terasom odlicnom za vencanje na otvorenom. Jako lepim untrasnjim delom koji je prelpo organizovan i stilizovan, sa odlicnim osvetljenjem, dekoracijom i efektima. Nasmejanim i profesionalnim osobljem.

 65. Prelp restoran, sa sjanjnim pogledom na Dunav, velikom tersaom idealnom za proslavu vencanja u letnjem periodu, sa jako lepim i dekorisanim stolovima. Odlicnom organizacijom, jako ljubaznim osobljem, hranom visokog kvaliteta.

 66. Preporuka, prelep restoran sa sjajnim i ljubaznim osobljem odlicnom hranom, prijatnim ambijentom.

 67. Sve preporuke. Sjajan restoran sa prelepim pogledom na Dunav, jako lepom i velikom terasom, ljubazno i profesionalno osoblje koje je tu stalno za Vas. Velikim izborom domace hrane.

 68. Savrseno! Prelep restoran sa jako lepom terasom koja gleda na Dunav. Jako prijatno osoblje i odlicna hrana.

 69. Sve pohvale! Prelepo mesto za organizaciju vencanja, sa prelepim pogledom. Sjajnim i ljubaznim osoblje, vrhunskom hranom za svaciji ukus.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran Casa Bianca Deluxe

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja