Restoran Club MAESTRO

O nama

Club Maestro je namenjen svima onima koji žele posebno mesto za proslave u neobičnom, prirodnom i romantičnom ambijentu koji odiše toplinom i intimom. Jedinstven i harmoničan stil, pored funkcionalnosti pružiće vam i osećaj savršenog komofra.

Namenjen je za organizaciju privatnih i poslovnih proslava – venčanja, krštenja, rođendani, mature, prijemi, kokteli, seminari, promocije, revije i dr. Iza sebe imamo dugogodišnju tradiciju u realizaciji svih vrsta događaja na osnovu koje smo stekli dragoceno iskustvo i poverenje vrhunske klijentele.

Posedujemo i ketering „Ta divna hrana“ čime omogućavamo  kompletnu  organizaciju događaja sa ciljem da obezbedimo sigurnost i vrhunski kvalitet. Pažljivo stvarani ukusi, oplemenjeni savršenim linijama dekoracije čine naše recepture posebnim i jedinstvenim.

U prilici smo da obezbedimo iskusno osoblje, konobare, barmene, hostese, kompletnu opremu i dr.  Pružamo usluge i „Event consultinga“–stručnu pomoć i kompletno organizovanje događaja. Ukoliko organizaciju događaja želite u svom prostoru, dolazimo do vas. Ako ste ipak zainteresovani za proslavu u našem objektu, prostor će te dobiti za minimalnu razliku u ceni.

Filozofija našeg poslovanja izdvaja nas od drugih, a naš jedinstven stil je zaslužan za sve pohvale  koje dobijamo. Naše profesionalno osoblje je tu zbog vas, da vam pokaže sve mogućnosti koje Club Maestro može da ponudi.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

80 mesta

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

102 Komentara

 1. Prelep restoran, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja. Restoran sa velikom letnjom bastom koja je odlicna za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom. Unutrasnjost restorana jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima. Ceo tim obavlja odlicno svoj posao, vidi se jako veliko uskustvo u radu.

 2. Restoran ima veliko dvoriste, okruzeni prelepom prirodom pogodnim za odrzavanje gradjanskog vencanja..Unutrasnjost restorana je takodje prelepa, sa jako lepim i dekorisanim stolovima, odlicne preglednosti. Usluga je jako ljubazna i efikasna, stalno na usluzi. Hrana prelepo dekorisana i sveza. Sve preporuke

 3. Prelep restoran, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja. Restoran sa velikim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom, okruzen prelepom prirodom.. Unutrasnjost restorana jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima. Ceo tim obavlja odlicno svoj posao, vidi se jako veliko uskustvo u radu.

 4. Restoran sa odlicnom organizacijom, jako modernim, stilizovanim i svetlim prostorom. Efikasno i nasmejano osoblje, od hostes do konobara. Hrana je jako ukusna. Sve je prelepo uskladjeno!

 5. Restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnjost restorana je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno. Dekoracija i rasveta se odlicno uklapaju u ceo ambijent. Konobari stalno na usluzi, jako ljubazni i nasmejani.

 6. Restoran sa velikim parkingom, sa jako lepim delom za vencanje na otvorenom, prelepo uredjenim i dekorisanim spoljnjim delom. Restoran sa sjanom uslugom i organizacijom, ljubaznim oslibljem.

 7. Divan restoran na odlicnoj lokaciji sa odlicnom uslugom i organizacijom.

 8. Sve pohvale, jako lep restoran. Restoran sa prelepim spoljnim delom za vencanje na otvorenom. Prelepo uredjenim i dekorisanim unutrasnjim delom.

 9. Autentican i veliki restoran sa velikim brojem mesta. Prelep deo za vencanje na otvorenom.

 10. Restoran sa prelepim delom za gradjansko vencanje, prelepog ambijenta i odlicne atmosfere. Hrana jako ulusna, sveza..

 11. Ceo prostor je prelepo dekorisan, sa neznim i romanticnim bojama. Basta koja je prelepa i idealna za odrazavanje ceremonije gradjanskog vencanja, sa velikom belom tendom,cvetnim arazmanom. Usluga je odlicna, jako profesionalno osoblje. Sve preporuke!

 12. Restoran je prelep. Sve izgleda uskladjeno i sa stilom.Sve pohvale za organizaciju.

 13. Restoran sa prelepim delom za organizaciju gradjanskog vencanja kao i vencanja na otvorenom. Jako dobrom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 14. Sjajno mesto za organizaciju vencanja. Restoran poseduje prelep deo za vencanje na otvorenom, jako lepo uredjen, stilizovan i dekorisan. Restoran sa prelepim delom za slikanje, jako lepom prirodom. Usluga je jako ljubazna i profesionalna, stalno na usluzi. Sve preporuke.

 15. Prostor je prelep i jako lepo organizovano. Hrana jako ukusna, prelepo dekorisana. Sve pohvale.

 16. Prelepo mesto za vencanje kao iz bajke! Neznim bojama, prelepim prozorima uskladjeni sa modernom dekoracijom. Restoran sa prelepim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom.

 17. Prelepo mesto sa jako lepom rasvetom, dekoracijom..Odlicna uskuga.

 18. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom na prirodu, savrsenim ambijentom, ljubaznim i usluznim konobarima.

 19. Sve preporuke, jako lep restoran sa sjajnom uslugom i odlicnom organizacijom.

 20. Sve pohvale. Sala sa prelepim pogledom, takodje prelepa sala ukoliko zelite vencanje na otvorenom uz odlicnu organizaciju i uslugu.

 21. Prelep restoran, sa jako lepom delom za odrzavanje vencanja na otvorenom.

 22. Sve pohvale, restoran sa odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 23. Sve pohvale za orgaznizaciju. Restoran je autentican, jako prijatnog ambijenta. Usluga je efikasna i ljubazna.

 24. Restoran se nalazi na odlicnom mestu, sa sopstvenim parkingom. Ceo prostor je odlicno organizovan sa ljubaznim osobljem.

 25. Sve je odlicno organizovano, od parkinga do samogo ulaza u objekat, sa odlicnim delom za gradjansko vencanje na otvorenom. Sve pohvale

 26. Restoran jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, podijuma za igru, odlicnom klimatizacijom.

 27. Sve pohvale za restoran i organizaciju. Osoblje je jako profesionalno, stalno na usluzi.

 28. Sve preporuke od mene. Sala sa savrsenim ambijentom, organizacijom. Vrhunskim i profesionalnim osobljem, koje je stalno na usluzi.

 29. Veliki i organizovan restoran, sa prelepim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom.

 30. Sve preporuke. Restoran sa prelepim delom za organizaciju gradjanskog vencanja kao i vencanja na otvorenom. Sa prelepo dekorisanim i stilizovanim prostorom. Usluga je jako profesionalna i efikasna.

 31. Jako lepo organizovan prostor, sa prelepom i modernom dekoracijom, velikim delom za ples. Osoblje jako efikasno i profesionalno.

 32. Idelno mesto za organizaciju vencanja, sa jako lepim delom za vencanje na otvorenom.

 33. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom, savrsenim ambijentom, ljubaznim i usluznim konobarima.

 34. Sve izgleda jako lepo od dekorocaije, efekata,rasvete, prelepog dela za vencanje na otvorenom.

 35. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom, velikim i organizovanim parkingom. Sve pohvale.

 36. Sve preporuke od mene. Restoran sa odlicnom organizacijom. Usluga konobara je jako brza i efikasna.

 37. Sve izgleda prelepo stilizovano i sredjeno. Restoran sa sjajnom hranom i odlicnom uslugom.

 38. Sve pohvale za osoblje, jako ljubazni i profesionalni. Hrana je preukusna, prelepo dekorisana.

 39. Sve preporuke, prelepo mesto za odrzavanje vencanja i slavlja.

 40. Restoran na odlicnoj lokaciji. Ceo prostor izgleda jako moderno i luksuzno, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom.

 41. Prelepo uredjen i veliki restoran. Restoran poseduje veliko dvoriste koje je idealno za vencanje na otvorenom okruzeni prelepom prirodom.

 42. Sve pohvale, jako lep restoran sa odlicnom hranom i uslugom.

 43. Pohvale od mene. Bila sam na proslavi vencanja i odusevljena sam celom organizacijom.

 44. Sve pohvale, jako lep restoran. Ceo prostor je jako autentican, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja.

 45. Vrlo prijatna atmosfera i ukusna hrana. Restoran za svaku preporuku.

 46. Restoran sa jako dobrom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 47. Sve preporuke. Restoran sa prelepim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom, sa prelepom belom tendom, jako lepo dekorisanim stolovima i prelepim okruzenjem. Usluga restorana je jako profesionalna i brza.

 48. Sve pohvale, jako veliki i organizovan restoran sa odlicnom uslugom i ljubaznim konobarima.

 49. Sve pohvale, restoran je jako autentican sa prelepim delom za vencanje na otvorenom okruzeni zelenilom i prirodom.

 50. Bila sam na proslavi vencanja i odlusevljena sam. Ceo prostor je jako lepo organizovan, idealno mesto ako zelite nesto drugaciju proslavu. Hrana je jako ukusna, toplo servirana.

 51. Prelepo mesto za organizaciju vencanja sa sjajnom uslugom i odlicnom hranom.

 52. Jako lepo mesto. Restoran sa privatnim parkingom, prelepom delom za vencanje na otvorenom sa jako lepom prirodom.

 53. Restoran na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkingom. Prostor za odrzavanje vencanja je jako lepo uredjen, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja.

 54. Prelep restoran. Sala je velika, pregledna i sa odlicnom organizacijom. Hrana vrlo ukusna, sa velikim izborom jela.

 55. Sve pohvale, jako lepo organizovan prostor, ljubazno osoblje.

 56. Jako lep ambijent, sa prelpom dekoracijum i unutrasnjim uredjenjem. Prelep deo za vencanje na otvorenom. Usluga je jako profesionalna i brza.

 57. Sve pohvale! Odlica sala sa jako ukusnom hranom, prijatnim ambijentom odlicnom uslugom.

 58. Sve pohvale idealno mesto ako zelite da vam vencanje izgleda kao iz bajke.

 59. Prelep restoran na odlicnoj lokaciji, sa jako lepim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom. Sve preporuke.

 60. Restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete.

 61. Restoran je veliki i jako prijatnog ambijenta. Vrhunska usluga, odlicna hrana.

 62. Sve pohvale, prelep restoran na odlicnom mestu sa privatnim parkingom. Odlicna organizacija i vrhunska usluga.

 63. Fenomenalno mesto. Nalazi se na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkingom. Restoran je veliki i jako prijatnog ambijenta. Vrhunska usluga, odlicna hrana.

 64. Restoran sa svetlim i neznim bojama, sve je prelepo dekorisano i stilizovano, sa jako preglednim stolovima i velikim delom za ples. Usluzno i efikasno osoblje. Uz sve to jako organizovan i prostran parking.

 65. Prelepo mesto za vencanje kao iz bajke! Neznim bojama, prelepim prozorima uskladjeni sa modernom dekoracijom. Ukusna hrana i raznovrsno pice.

 66. Sve pohvale! Jako lepo mesto sa nasmejanim i prijatnim osobljem!

 67. Prelepo mesto, sa jako lepim ambijentom i prelepim delom za vencanje. Nasmejanim konobarima. Ukusnim i raznovrsnim jelima. Sve pohvale

 68. Prelep restoran! Sa prelepim pogledom, jako lepim ambijentom.

 69. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom, velikim i organizovanim parkingom. Ljubaznim osobljem i ukusnom hranom.

 70. Prelepo! Sve izgleda jako moderno i stilizovano. Prijatno osoblje i ukusan meni.

 71. Odlican restoran, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja, odlicna organizacija i brza usluga.

 72. Mesto sa idealnom lokacijom prelepim ambijentom. Savrseno mesto za vencanje!

 73. Sve izgleda jako lepo,od dekoracije do mladenackog stola, pogleda, podijuma za igru. Sve pohvale!

 74. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom, savrsenim ambijentom, ljubaznim i usluznim konobarima.

 75. Sve pohvale, jako lepo organizovano i prijatno osoblje.

 76. Jako lepo organizovan prostor, sa prelepom i modernom dekoracijom, velikim delom za ples. Osoblje jako efikasno i profesionalno. Sve pohvale.

 77. Izuzetna ponuda, diskretno i nasmejano osoblje, prijatan ambijent, veliki izbor jela i pica. Savrseno mesto za vencanje kao iz bajke!

 78. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom. Osoblje je jako profesionalno, pohvale za menadzera sa sjajnim preporukam i idejama. Velikim i raznovrsnim menijem. Sve pohvale!

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran Club MAESTRO

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja