Restoran Club MAESTRO

Info

O nama

Club Maestro je namenjen svima onima koji žele posebno mesto za proslave u neobičnom, prirodnom i romantičnom ambijentu koji odiše toplinom i intimom. Jedinstven i harmoničan stil, pored funkcionalnosti pružiće vam i osećaj savršenog komofra.

Namenjen je za organizaciju privatnih i poslovnih proslava – venčanja, krštenja, rođendani, mature, prijemi, kokteli, seminari, promocije, revije i dr. Iza sebe imamo dugogodišnju tradiciju u realizaciji svih vrsta događaja na osnovu koje smo stekli dragoceno iskustvo i poverenje vrhunske klijentele.

Posedujemo i ketering „Ta divna hrana“ čime omogućavamo  kompletnu  organizaciju događaja sa ciljem da obezbedimo sigurnost i vrhunski kvalitet. Pažljivo stvarani ukusi, oplemenjeni savršenim linijama dekoracije čine naše recepture posebnim i jedinstvenim.

U prilici smo da obezbedimo iskusno osoblje, konobare, barmene, hostese, kompletnu opremu i dr.  Pružamo usluge i „Event consultinga“–stručnu pomoć i kompletno organizovanje događaja. Ukoliko organizaciju događaja želite u svom prostoru, dolazimo do vas. Ako ste ipak zainteresovani za proslavu u našem objektu, prostor će te dobiti za minimalnu razliku u ceni.

Filozofija našeg poslovanja izdvaja nas od drugih, a naš jedinstven stil je zaslužan za sve pohvale  koje dobijamo. Naše profesionalno osoblje je tu zbog vas, da vam pokaže sve mogućnosti koje Club Maestro može da ponudi.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

80 mesta

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

102 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Nevena
2 godine pre

Sve pohvale, veliki restoran na odlicnoj lokaciji.

Tea
2 godine pre

Odlican restoran, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja, odlicna organizacija i brza usluga.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran Club MAESTRO

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja