Restoran Club MAESTRO

Info

O nama

Club Maestro je namenjen svima onima koji žele posebno mesto za proslave u neobičnom, prirodnom i romantičnom ambijentu koji odiše toplinom i intimom. Jedinstven i harmoničan stil, pored funkcionalnosti pružiće vam i osećaj savršenog komofra.

Namenjen je za organizaciju privatnih i poslovnih proslava – venčanja, krštenja, rođendani, mature, prijemi, kokteli, seminari, promocije, revije i dr. Iza sebe imamo dugogodišnju tradiciju u realizaciji svih vrsta događaja na osnovu koje smo stekli dragoceno iskustvo i poverenje vrhunske klijentele.

Posedujemo i ketering „Ta divna hrana“ čime omogućavamo  kompletnu  organizaciju događaja sa ciljem da obezbedimo sigurnost i vrhunski kvalitet. Pažljivo stvarani ukusi, oplemenjeni savršenim linijama dekoracije čine naše recepture posebnim i jedinstvenim.

U prilici smo da obezbedimo iskusno osoblje, konobare, barmene, hostese, kompletnu opremu i dr.  Pružamo usluge i „Event consultinga“–stručnu pomoć i kompletno organizovanje događaja. Ukoliko organizaciju događaja želite u svom prostoru, dolazimo do vas. Ako ste ipak zainteresovani za proslavu u našem objektu, prostor će te dobiti za minimalnu razliku u ceni.

Filozofija našeg poslovanja izdvaja nas od drugih, a naš jedinstven stil je zaslužan za sve pohvale  koje dobijamo. Naše profesionalno osoblje je tu zbog vas, da vam pokaže sve mogućnosti koje Club Maestro može da ponudi.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

80 mesta

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

38 Komentara

 1. Sve preporuke. Restoran sa prelepim delom za organizaciju gradjanskog vencanja kao i vencanja na otvorenom. Sa prelepo dekorisanim i stilizovanim prostorom. Usluga je jako profesionalna i efikasna.

 2. Restoran ima veliko dvoriste, okruzeni prelepom prirodom pogodnim za odrzavanje gradjanskog vencanja..Unutrasnjost restorana je takodje prelepa, sa jako lepim i dekorisanim stolovima, odlicne preglednosti. Usluga je jako ljubazna i efikasna, stalno na usluzi. Hrana prelepo dekorisana i sveza. Sve preporuke

 3. Prelep restoran, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja. Restoran sa velikom letnjom bastom koja je odlicna za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom. Unutrasnjost restorana jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima. Ceo tim obavlja odlicno svoj posao, vidi se jako veliko uskustvo u radu.

 4. Restoran na odlicnoj lokaciji. Ceo prostor izgleda jako moderno i luksuzno, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom.

 5. Sve pohvale, jako lep restoran. Ceo prostor je jako autentican, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja.

 6. Restoran sa jako dobrom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 7. Sve preporuke. Restoran sa prelepim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom, sa prelepom belom tendom, jako lepo dekorisanim stolovima i prelepim okruzenjem. Usluga restorana je jako profesionalna i brza.

 8. Sve pohvale, restoran je jako autentican sa prelepim delom za vencanje na otvorenom okruzeni zelenilom i prirodom.

 9. Sve pohvale, jako lepo mesto za odrzavanje vencanja.

 10. Bila sam na proslavi vencanja i odlusevljena sam. Ceo prostor je jako lepo organizovan, idealno mesto ako zelite nesto drugaciju proslavu. Hrana je jako ukusna, toplo servirana.

 11. Sve preporuke, prelepo mesto za organizaciju vencanja.

 12. Prelepo mesto za organizaciju vencanja sa sjajnom uslugom i odlicnom hranom.

 13. Jako lepo mesto. Restoran sa privatnim parkingom, prelepom delom za vencanje na otvorenom sa jako lepom prirodom.

 14. Restoran na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkingom. Prostor za odrzavanje vencanja je jako lepo uredjen, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja.

 15. Sve izgleda jako lepo od dekorocaije, efekata,rasvete.

 16. Prelep restoran. Sala je velika, pregledna i sa odlicnom organizacijom. Hrana vrlo ukusna, sa velikim izborom jela.

 17. Sve pohvale, jako lepo organizovan prostor, ljubazno osoblje.

 18. Jako lep ambijent, sa prelpom dekoracijum i unutrasnjim uredjenjem. Prelep deo za vencanje na otvorenom. Usluga je jako profesionalna i brza.

 19. Preporuka. Odlicno mesto sa jako prijatnim osobljem.

 20. Sve pohvale! Odlica sala sa jako ukusnom hranom, prijatnim ambijentom odlicnom uslugom.

 21. Sve preporuke, jako lepo mesto.

 22. Restoran sa odlicnom organizacijom, jako modernim, stilizovanim i svetlim prostorom. Efikasno i nasmejano osoblje, od hostes do konobara. Hrana je jako ukusna. Sve je prelepo uskladjeno!

 23. Restoran sa svetlim i neznim bojama, sve je prelepo dekorisano i stilizovano, sa jako preglednim stolovima i velikim delom za ples. Usluzno i efikasno osoblje. Uz sve to jako organizovan i prostran parking.

 24. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom. Osoblje je jako profesionalno, pohvale za menadzera sa sjajnim preporukam i idejama. Velikim i raznovrsnim menijem. Sve pohvale!

 25. Prelepo mesto za vencanje kao iz bajke! Neznim bojama, prelepim prozorima uskladjeni sa modernom dekoracijom. Ukusna hrana i raznovrsno pice.

 26. Sve pohvale! Jako lepo mesto sa nasmejanim i prijatnim osobljem!

 27. Prelepo mesto, sa jako lepim ambijentom i prelepim delom za vencanje. Nasmejanim konobarima. Ukusnim i raznovrsnim jelima. Sve pohvale

 28. Prelep restoran! Sa prelepim pogledom, jako lepim ambijentom.

 29. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom, velikim i organizovanim parkingom. Ljubaznim osobljem i ukusnom hranom.

 30. Prelepo! Sve izgleda jako moderno i stilizovano. Prijatno osoblje i ukusan meni.

 31. Mesto sa idealnom lokacijom prelepim ambijentom. Savrseno mesto za vencanje!

 32. Sve izgleda jako lepo,od dekoracije do mladenackog stola, pogleda, podijuma za igru. Sve pohvale!

 33. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom, savrsenim ambijentom, ljubaznim i usluznim konobarima.

 34. Sve pohvale, jako lepo organizovano i prijatno osoblje.

 35. Jako lepo organizovan prostor, sa prelepom i modernom dekoracijom, velikim delom za ples. Osoblje jako efikasno i profesionalno. Sve pohvale.

 36. Izuzetna ponuda, diskretno i nasmejano osoblje, prijatan ambijent, veliki izbor jela i pica. Savrseno mesto za vencanje kao iz bajke!

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran Club MAESTRO

  Željeni datum venčanja *


   Željeni datum venčanja *