Restoran Čukarički San

O nama

Restoran Čukarički San nalazi se na Banovom brdu u Beogradu, u ulici Beogradskog bataljona 25.

Može da se pohvali tradicijom dugom preko tri decenije. Sada je potpuno renoviran, sa dve predivne, klimatizovane sale kapaciteta 250 mesta (Diamond sala) i 80 mesta (Etno sala). Ima i baštu, koja nudi mesto za 70 ljudi u prirodnoj hladovini lipa i breza.

Na raspolaganju je parking za 50 vozila, koji je obezbeđen.

Diamond sala je klimatizovana, a stolovi unutar nje se mogu pomerati prema potrebi. Etno sala je pogodna za manje proslave, za porodične i poslovne ručkove. Sala je takođe klimatizovana.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

44 Komentara

 1. Prelep restoran! Okruzen zelenilom, na jako lepoj lokaciji. Sa velikom salom, prostranom, preglednom, sa velikim delom za igru..Prijatna osvetljenost, koja salu cin jako romanticnom sa odlicnim efektima za ples i tortu. Hrana je vrhunskog kvaliteta sa velikim izborom jela.. Ceo tim je jako profesionalan i stalno na usluzi.

 2. Sve preporuke! Restoran je veliki i pregledn, sa jako prijatnim osvetljenjem koje se odlicno uklapa uz dekoraciju i ceo prostor. Mladenacki sto je prelepo dekorisan i stilizovan sa pogledom na goste. Usluga je jako profesionalna i brza.

 3. Sve pohval. Idealn restoran za proslavu vencanja, sa prelepim unutrasnjim delom koji je odlicno stilizovan, pregledn, sa prijatnom rasvetom, jako lepim efektima za prvi ples i tortu. Velika basta, sa jako lepim mestima za slikanje.

 4. Restoran odlican za proslavu vencanja, sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom. Ceo restoran je jako lepo stilizovan, od terase do unutrasnjosti. Sve pohvale za osoblje restorana, jako organizovan i iskusan tim. Odlicna hrana i veliki izbor pica. Od mene sve pohvale.

 5. Jako lepa etno sala, ukoliko zelite proslavu vencanja sa dragim ljudima.

 6. Velika sala sa odlicnim stilom, velikom preglednoscu.. Jako ljubazni i profesionalni konobari.

 7. Ceo prostor je prelepo uredjen i jako moderan, sa prelepom dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo prostor. Osoblje je veoma profesionalno i ljubazno. Sve pohvale.

 8. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom na prirodu, savrsenim ambijentom, ljubaznim i usluznim konobarima.

 9. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom na prirodu, ljubaznim konobarima.

 10. Sve pohvale, restoran je jako velika, sa odlicnom rasvetom, akustikom, klimatizacijom. Usluga jako ljubazna.

 11. Prelepo organizovan prostor, jako lepo stilizovan i dekorisan. Svetlih i prijatnih boja. Sve povale i za osoblje, jako brzo i efikasno.

 12. Jako lep restoran sa velikim brojem mesta. Usluga konobara je jako brza i profesionalna.

 13. Jako lepo uredjen prostor, sa prijatnim osvetljenjem odlicnom klimatizacijom. Usluga konobara je jajko profesionalna

 14. Jako lep svetao restoran, sa jako prijatnom atmosferom i odlicnom uslugom.

 15. Odlican restoran na jako lepom mestu, sa prijatnim ambijentom i jako lepom dekoracijom.

 16. Odlican restoran na jako lepom mestu, sa prijatnim ambijentom i jako lepom dekoracijom.

 17. Restoran je velika i pregledna,sa jako prijatnim osvetljenjem koje se odlicno uklapa uz dekoraciju i uredjenjem prostora.

 18. Restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnjost restorana je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno. Usluga veoma profesionalna.

 19. Veliki i prelepo uredjen prostor. Organizacija je jako profesionalna, od samog vencanja do citavog osoblja.

 20. Prelep restoran sa odlicnom organizacijom i ljubaznom uslugom.

 21. Sve pohvale za restoran. Na jako lepom mestu u blizini Kosutnjaka. Sala sa jako prijatnim ambijentom, prijatnim osvetljenjem, jako lepo uskladjenom dekoracijom. Osoblje restorana je jako ljubazno i odlicno obavlja svoj posao, stalno na usluzi. Veliki izbor domace tradicionalne kuhinje.

 22. Restoran odlican za proslavu vencanja, sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom. Ceo restoran je jako lepo stilizovan, od terase do unutrasnjosti. Sve pohvale za osoblje restorana, jako organizovan i iskusan tim. Odlicna hrana i veliki izbor pica. Od mene sve pohvale.

 23. Odlican restoran na jako lepom mestu, sa prijatnim ambijentom i jako lepom dekoracijom. Veliki izbor jela, kako domace tradicionalne tako i savremene kuhinje. Prelepo !

 24. Sve pohvale od mene! Restoran poseduje parking odmah uz salu, sa jako lepom terasom, odlicnim ambijentom i prijatnom atmosferom. Odlicna usluga.

 25. Prelepo stilizovan i uredjen restoran, sa odlicnim osvetljenjem, jako lepim bojama, prijatnom atmosferom…Hrana vrhunskog kvalitete, jako ukusna i prelepo dekorisana.

 26. Sve pohvale od mene! Jako lepa etno sala, ukoliko zelite proslavu vencanja sa dragim ljudima. Uz odlicno osoblje i jako ukusnu hranu.

 27. Restoran na jako lepom mestu u blizini Kosutnjaka, takodje okruzen zelenilom. Sa odlicnom hranom i jako prijatnom uslugom.

 28. Preporuka! Restoran sa jako lepom salom, prijatnog ambijenta, jako lepom dekoracijom. Sa velikim delom za igru ili odrzavanje gradjanskog vencanja. Osoblje nasmejano i stalno na usluzi.

 29. Sve pohvale, jako lep restoran sa odlicnom hranom i uslugom.

 30. Lep restoran , sa jako lepom terasaom i zelenilom. Sala je jako pregledna sa velikim brojem mesta. Osoblje restorana je na visini zadatka i stalno na usluzi. Sve pohvale.

 31. Prelepo! Bili smo na vencanju i odusevljeni smo. Odlican restoran sa velikim izborom mesta, odlicnom preglednoscu, prelepim stilom.. Hrana je jako ukusna. Osoblje stalno uz Vas i veoma profesionalno. Sve pohvale!

 32. Prelep restoran u blizini Kosutnjaka, sa odlicnom hranom, jako ljubaznim osobljem. Sve preporuke.

 33. Sve pohvale, kako za prostor tako i za hranu, kao i osoblje restorana.

 34. Jako lep svetao restoran, sa jako prijatnom atmosferom, ljubaznim osobljem i odlicnom hranom.

 35. Sve preporuke! Velika sala sa odlicnim stilom, velikom preglednoscu.. Jako ljubazni i profesionalni konobari.

 36. Sve pohvale. Restoran na odlicnom mestu. Odlicna hrana i prijatan ambijent.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran Čukarički San

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja