Restoran Čukarički San

Info

O nama

Restoran Čukarički San nalazi se na Banovom brdu u Beogradu, u ulici Beogradskog bataljona 25.

Može da se pohvali tradicijom dugom preko tri decenije. Sada je potpuno renoviran, sa dve predivne, klimatizovane sale kapaciteta 250 mesta (Diamond sala) i 80 mesta (Etno sala). Ima i baštu, koja nudi mesto za 70 ljudi u prirodnoj hladovini lipa i breza.

Na raspolaganju je parking za 50 vozila, koji je obezbeđen.

Diamond sala je klimatizovana, a stolovi unutar nje se mogu pomerati prema potrebi. Etno sala je pogodna za manje proslave, za porodične i poslovne ručkove. Sala je takođe klimatizovana.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

18 Komentara

 1. Sve pohvale za restoran. Na jako lepom mestu u blizini Kosutnjaka. Sala sa jako prijatnim ambijentom, prijatnim osvetljenjem, jako lepo uskladjenom dekoracijom. Osoblje restorana je jako ljubazno i odlicno obavlja svoj posao, stalno na usluzi. Veliki izbor domace tradicionalne kuhinje.

 2. Prelep restoran! Okruzen zelenilom, na jako lepoj lokaciji. Sa velikom salom, prostranom, preglednom, sa velikim delom za igru..Prijatna osvetljenost, koja salu cin jako romanticnom sa odlicnim efektima za ples i tortu. Hrana je vrhunskog kvaliteta sa velikim izborom jela.. Ceo tim je jako profesionalan i stalno na usluzi.

 3. Restoran odlican za proslavu vencanja, sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom. Ceo restoran je jako lepo stilizovan, od terase do unutrasnjosti. Sve pohvale za osoblje restorana, jako organizovan i iskusan tim. Odlicna hrana i veliki izbor pica. Od mene sve pohvale.

 4. Odlican restoran na jako lepom mestu, sa prijatnim ambijentom i jako lepom dekoracijom. Veliki izbor jela, kako domace tradicionalne tako i savremene kuhinje. Prelepo !

 5. Sve pohvale od mene! Restoran poseduje parking odmah uz salu, sa jako lepom terasom, odlicnim ambijentom i prijatnom atmosferom. Odlicna usluga.

 6. Prelepo stilizovan i uredjen restoran, sa odlicnim osvetljenjem, jako lepim bojama, prijatnom atmosferom…Hrana vrhunskog kvalitete, jako ukusna i prelepo dekorisana.

 7. Sve pohvale od mene! Jako lepa etno sala, ukoliko zelite proslavu vencanja sa dragim ljudima. Uz odlicno osoblje i jako ukusnu hranu.

 8. Restoran na jako lepom mestu u blizini Kosutnjaka, takodje okruzen zelenilom. Sa odlicnom hranom i jako prijatnom uslugom.

 9. Preporuka! Restoran sa jako lepom salom, prijatnog ambijenta, jako lepom dekoracijom. Sa velikim delom za igru ili odrzavanje gradjanskog vencanja. Osoblje nasmejano i stalno na usluzi.

 10. Sve pohvale, jako lep restoran sa odlicnom hranom i uslugom.

 11. Lep restoran , sa jako lepom terasaom i zelenilom. Sala je jako pregledna sa velikim brojem mesta. Osoblje restorana je na visini zadatka i stalno na usluzi. Sve pohvale.

 12. Sve pohvale od mene, odlicna hrana i prijatno osoblje.

 13. Prelepo! Bili smo na vencanju i odusevljeni smo. Odlican restoran sa velikim izborom mesta, odlicnom preglednoscu, prelepim stilom.. Hrana je jako ukusna. Osoblje stalno uz Vas i veoma profesionalno. Sve pohvale!

 14. Prelep restoran u blizini Kosutnjaka, sa odlicnom hranom, jako ljubaznim osobljem. Sve preporuke.

 15. Sve pohvale, kako za prostor tako i za hranu, kao i osoblje restorana.

 16. Jako lep svetao restoran, sa jako prijatnom atmosferom, ljubaznim osobljem i odlicnom hranom.

 17. Sve preporuke! Velika sala sa odlicnim stilom, velikom preglednoscu.. Jako ljubazni i profesionalni konobari.

 18. Sve pohvale. Restoran na odlicnom mestu. Odlicna hrana i prijatan ambijent.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran Čukarički San

  Željeni datum venčanja *


   Željeni datum venčanja *