Restoran DUGA

Info

O nama

Zahvaljujući našem iskustvu nudimo Vam kompletnu organizaciju svadbe u restoranu Duga gde smo mislili i na najmanje sitnice.

Restoran se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, na 10 minuta pešaka od Trga Republike. Nedaleko od restorana se nalazi crkva Sveti Aleksandar Nevski. Lokacija restorana Vam omogućava da, ukoliko planirate slikanje u centru grada na mestima kao što su šetalište 25. maj, Kalemegdan, Crkva Svetog Marka, Trg Republike ili Botanička Bašta, ne izgubite mnogo vremena u vožnji do željenih destinacija. Takođe, ova lokacija omogućava svakom gostu brz i lak dolazak na Vašu svadbu. 

U okviru kompleksa Duga nalazi se veliki parking sa, bukvalno rečeno, neograničenim kapacitetom. Možete pozvati i do 380 gostiju na Vaše venčanje u restoran za svadbe Dugu. Restoran Duga poseduje i smeštajne kapacitete. Za goste svadbe obezbedili smo 50% popusta na korišćenje smeštaja. 

Ono što moramo da naglasimo jeste da je vreme trajanja proslave venčanja neograničeno. Ukoliko ostanete i dugo u noć u našem restoranu, mi Vam to naknadno nećemo naplatiti.

Šta Vam nudimo? Sve!

• Vrhunska ventilacija.
• Vrhunska klimatizacija (kanalski sistem).
• Profesionalno ozvučenje.
• Led rasveta.
• Svetlosni efekti uciniće Vam lepe trenutke još lepšim.
• Dečiju igraonicu kako bi gosti koji dolaze sa decom mogli da imaju što bolju zabavu na Vašem venčanju.
• Mladenački apartman, koji mladenci mogu koristiti tokom svadbe i tokom prve bračne noći.
• Garderoba, poseban odeljak za ostavu garderobe gostiju.
• Fotograf.
• Kamerman.
• Trubači.
• Sve vrste dekoracija (cvetni aranžmani, baloni, cvetići za kićenje, brojevi za stolove, dekoracija stolova u 8 boja).

Dodatne usluge

• Matičar
• Muzika
• Mladenačka torta
• Pozivnice za venčanja

Nudimo Vam širok asortiman jela domaće i internacionalne kuhinje kao i sve vrste pića u neograničenim količinama i po pristupačnim cenama uz kvalitetnu uslugu. Uz odličnu hranu i prijatnu atmosferu uživajte u boravku u našem restoranu. 

Ukoliko imate pitanja, rado ćemo Vam odgovoriti, budite slobodni i kontaktirajte nas.
Napravite spisak želja, a sve ostalo prepustite nama.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Neograničeno

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

86 Komentara

 1. Sve je odlicno organizovano. Restoran poseduje svoj privatni parking. Obzirom da je restoran sa velikim brojem mesta sve je jako lepo ukombinovano, od rasvete, klimatizacije, preglednog prostora. Hrana je jako ukusna, sveze servirana i raznovrsna. Konobari su jako ljubazni i stalno na usluzi. Sve preporuke.

 2. Restoran je veliki i pregledn, sa jako prijatnim osvetljenjem koje se odlicno uklapa uz dekoraciju i ceo prostor. Mladenacki sto je prelepo dekorisan i stilizovan sa pogledom na goste. Usluga je jako profesionalna i brza.

 3. Sve pohvale, jako veliki restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnjost restorana koja je prelepo uredjena i dekorisana, sa jako lepim rasporedom stolova, prelepog mladenackog stola. Usluga jako ljubazna i efikasna.

 4. Sve preporuke, restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnjost koja je jako lepo stilizovana, odlicne klimatizacije, ventilacije. Usluga veoma profesionalna i ljubazna.

 5. Restoran sa prelepim ambijentom, sa prelepim delom za gradjansko vencanje, taklodje jako lepo stilizovan i dekorisn prostor. Konobari vrlo ljubazni i nasmejani.

 6. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Restoran je odlicno stilizovan, akusticn, klimatizovan, prijatno osvetljen, jako velike preglednosti. Ceo prostor je prelepo dekorisan, sa neznim i romanticnim bojama.

 7. Veliki i jako lepo organizovan retstoran. Unutrasnjost jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere. Konobari veoma profesionalni i efikasni.

 8. Sve preporuke. Prelep restoran sa velikim brojem mesta. Sto se tice organizacije vencanja sve je proteklo odlicno. Pohvale za konobare i ceo tim koji je ispunio sve nase zahteve.

 9. Jako lep i svetao prostor, sa odlicnom uslugom i organizacijom. Hrana odlicnog kvaliteta, sveze servirana i lepo dekorisana.

 10. Sve pohvale. Restoran sa velikim parkingom. Sala restorana odlicne klimatizacije iventilacije, jako pregledna sa velikim brojem mesta. Hrana ukusna, toplo posluzena.

 11. Veliki i organizovan restoran. Ceo prostor je prelepo uredjen i jako moderan, sa prelepom dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo prostor. Osoblje je veoma profesionalno i ljubazno.

 12. Bili smo na proslavi vencanja i odusevljeni smo prostorom kao i organizacijom sale.Restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete.

 13. Savrseno mesto za organizaciju vencanja.Unutrasnjost restorana je prelepa, jako glamurozna. Organizacija je jako profesionalna. Hrana je ukusna, raznovrsna, sveza. Pohvale i za osoblje koje je stalno na usluzi.

 14. Restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnjost restorana je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno. Dekoracija i rasveta se odlicno uklapaju u ceo ambijent. Konobari stalno na usluzi, jako ljubazni i nasmejani. Sve preporuke.

 15. Restoran jako prijatnog ambijenta, odlicnom hranom i velikim prostorom.

 16. Deo za vencanje je jako lep, kao i ceo restoran, sa prelepim ambijentom. Usluga je jako ljubazna i profesionalna.

 17. Sve pohvale, restoran je jako velika, sa odlicnom rasvetom, akustikom, klimatizacijom. Usluga jako ljubazna.

 18. Prelep restoran, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja.

 19. Predivan restoran, unutrasnjost jako lepo organizovana sa odlicnom klimatizacijom, ventilacijom jako lepom led rasvetom. Preporuka.

 20. Sve pohvale.Prostor je pregledan i poseduje ogroman deo za ples. Osoblje je profesionalno i odlicno obavlja svoj posao.

 21. Prelepo organizovan prostor, jako lepo stilizovan i dekorisan. Svetlih i prijatnih boja. Sve povale i za osoblje, jako brzo i efikasno.

 22. Jako lep ambijent, sa prelpom dekoracijum i unutrasnjim uredjenjem. Prelep deo za vencanje. Usluga je jako profesionalna i brza.

 23. Jako lep restoran. Odlicna preglednost, veliki podijum za igru i odrzavanje gradjanskog vencanja, uz odlicno osvetljenje i prelepu dekoraciju.

 24. Jako lep restoran sa velikim brojem mesta. Usluga konobara je jako brza i profesionalna.

 25. Restoran je odlicno stilizovan, akusticn, klimatizovan, prijatno osvetljen, jako velike preglednosti. Ceo prostor je prelepo dekorisan, sa neznim i romanticnim bojama.

 26. Prelepo mesto. Restoran sa odlicnom klimatizacijom, akustikom, led rasvetom, jako lepom dekoracijom stolova i celog prostora.

 27. Prijatan i veliki restoran sa ljubaznim osobljem i odlicnom hranom.

 28. Sve pohvale za osoblje, jako ljubazni i profesionalni. Hrana je preukusna, prelepo dekorisana.

 29. Restoran sa jako dobrom organizacijom. Veoma profesionalna i brza usluga, stalno na usluzi. Sve preporuke.

 30. Restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnjost restorana je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno.

 31. Odlicno organizovan prostor. Hrana ukusna, sveza. Sve pohvale.

 32. Jako lepo uredjen prostor, sa prijatnim osvetljenjem odlicnom klimatizacijom. Usluga konobara je jajko profesionalna

 33. Sjajno mesto, usluga je jako ljubazna. Prostor prelepo uredjen, sa jako lepim osvetljenjem.

 34. Mesto je prelepo sa prelepim ambijentom i profesionalnim osobljem

 35. Restoran sa odlicnom hranom, brzom i efikasnom uslugo. Sve preporuke!

 36. Sve preporuke, restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnjost koja je jako lepo stilizovana, odlicne klimatizacije, ventilacije. Usluga veom aprofesionalna i ljubazna.

 37. Sve preporuke. Restoran je odlicno uredjena, sa prijatnim osvetljenjem, jako lepom dekoracijom. Osoblje je jako ljubazno i brzo.

 38. Restoran na odlicnoj lokaciji sa jako dobrom uslugom i organizacijom.

 39. Preporuka, restoran odlicnog ambijenta, vrhunske i brze usluge.

 40. Savrsen mesto za organizaciju vencanja. Restoran sa velikim brojem mesta I jako dobrom organizacijom.

 41. Restoran sa odlicnom uslugom, profesionalnim timom koji je stalno na usluzi i velikim izborom domace kuhinje.

 42. Sve pohvale od mene! Posebno mi se svidja usluga koja je jako efikasna i stalno je tu za vas. Za mene idealno mesto za vencanje.

 43. Restoran je prelepo stilizovan, sa jako lepom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo ambijent.

 44. Sve pohvale od mene! Posebno mi se svidja usluga koja je jako efikasna i stalno je tu za vas. Za mene idealno mesto za vencanje.

 45. Sve pohvale.Restoran na sjajnom mestu, sa prelepim ambijentom, jako ljubaznom i prijatnom osobljem.

 46. Prostor uredjen sa ukusom, sa velikim prostorom za gradjansko vencanje. Fini i ljubazni konobari, kao i citavo osoblje. Veliki izbor hrane i pica. Sve pohvale za organizaciju.

 47. Jako lepo uredjen prostor, sa prijatnim osvetljenjem odlicnom klimatizacijom. Usluga konobara je jajko profesionalna. Sve pohvale.

 48. Jako lep restoran , sa prelepim unutrasnjim delom, prelepo dekoracijom do najsitnih detalja, odlicnom rasvetom. Profesionalnom uslugom.

 49. Veliki i prelepo uredjen prostor. Organizacija je jako profesionalna, od samog vencanja do citavog osoblja.

 50. Savrseno mesto za organizaciju vencanja.Unutrasnjost restorana je prelepa, jako glamurozna, sa visokim plafonima.

 51. Restoran je veliki i jako prijatnog ambijenta. Vrhunska usluga, odlicna hrana.

 52. Mesto je prelepo sa prelepim ambijentom i profesionalnim osobljem

 53. Prelepo organizovan prostor, sa odlicnim rasporedom stolova, velike preglednosti, velikog dela za igru. Odlicna hrana i vrhunska usluga. Sve preporuke.

 54. Prelepo mesto, na odlicnoj lokaciji sa jako ljubaznim osobljem. Hrana sveza, prelepo servirana.

 55. Savrsen mesto za organizaciju vencanja. Restoran sa velikim brojem mesta I jako dobrom organizacijom kao i uslugom konobara. Sve pohvale.

 56. Odlican ambijent i prijatna atmosfera. Usluga je odlicna i efikasna, hrana je jako ukusna. Preporuka!

 57. Odlicno mesto za organizaciju proslava, konobari su veoma profesionalni i ljubazni.

 58. Prelepo organizovan prostor, sa odlicnim rasporedom stolova, velike preglednosti, velikog dela za igru.

 59. Odlican ambijent i prijatna atmosfera. Usluga restorana je odlicna i efikasna, hrana je jako ukusna. Preporuka!

 60. Sve preporuke, jako lep restoran sa sjajnom uslugom i odlicnom organizacijom.

 61. Prelep restoran za organizaciju vencanja, sa ljubaznom uslugom.

 62. Restoran sa velikim brojem mesta, jako prijatnog ambijenta, sa ljubaznim konobarima.

 63. Sve pohvale veliki i organizovan restoran sa velikim brojem mesta.

 64. Restoran sa odlicnom klimatizacijom, akustikom, led rasvetom, jako lepom dekoracijom stolova i celog prostora.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran DUGA

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja