Restoran ETHIX

Info

O nama

Da li sanjaš o venčanju koje će svi pamtiti? Na pravom si mestu! Naša ekskluzivna lokacija nudi jedinstvenu kombinaciju elegancije, stila i romantike, čineći tvoj veliki dan zaista nezaboravnim. Zakaži obilazak danas!

Ključ svakog venčanja leži u ambijentu, a odabir prave lokacije ključan je za stvaranje atmosfere kakvu ste oduvek želeli. Ethix se ističe upravo po svojoj jedinstvenosti u tom aspektu. Smešten u srcu Novog Beograda, u najsavremenijoj zgradi GTC-X koja je dobila nagradu za najinovativniju poslovnu zgradu u Beogradu, naš restoranski kompleks pruža izuzetno iskustvo od momenta vašeg dolaska. Naša elegantna sala sa staklenim zidovima koja se može dekorisati po vašoj želji, zajedno sa prostranim enterijerom ukrašenim pažljivo odabranim biljkama, idealna je za sve vrste venčanja, dok je parking prostor lako dostupan za sve goste. Naš tim kuvara  radiće sa vama kako bi se vaše gastronomske želje za taj dan ostvarile, a tu je i profesionalni planer venčanja koji će osigurati da vaš veliki dan protekne bez ikakvih briga, savršeno organizovano.
Jedinstveni ambijent prilagođen vašem stilu. Veliki izbor dekoracija i ukrašavanja. Pomoć ipreporuka oko odabira muzike (bend dj ili sl). Transparentni cenovnici bez skrivenih troškova. Lokacija sa kapacitetom do 200 osoba, idealno za intimna i velika venčanja. Profesionalno osoblje posvećeno vašim željama.

Savremeni prostor za venčanja Novi Beograd

Ono što želimo istaći
je da mi ne namećemo našim mladencima korišćenje određenog fotografa, dekoratera ili planera venčanja – umesto toga, spremni smo da vam preporučimo profesionalce s kojima imamo uspešnu saradnju, ali konačna odluka o saradnji ostaje na vama.
U Ethixu, duboko verujemo da je venčanje dan kada sve odluke treba da budu vaše, personalizovane po vašoj želji. Stoga, naša uloga je da pružimo podršku i savet, dok krajnji izbor ostaje isključivo Vaš.
Biće nam čast ukoliko izaberete da vaše venčanje proslavite u jedinstvenom ambijentu Ethixa. Dopustite da o Vašim nezaboravnim trenucima govore fotografije i video zapisi, kao i iskustva naših zadovoljnih mladenaca. Privilegiju čuvanja njihovih tajni zadržavamo za sebe.
Iskoristite priliku da besplatno obiđete našu lokaciju i lično se uverite zašto smo pravi izbor za vaše venčanje. Popunite formular ili nas pozovite direktno!

KORPORATIVNI DOGAÐIJI I PROSLAVE U ETHIXU
Prezentacije, team building aktivnosti, poslovne proslave, i sastanci – Ethix nudi savršen prostor za sve vaše poslovne potrebe, gde se mogu organizovati različiti tipovi poslovnih i korporativnih događaja. Bilo da je reč o firmama koje žele da proslave uspeh, organizuju team building, održe poslovne sastanke ili prezentacije, Ethix je spreman da ugosti sve vaše događaje.
Naš prostor može da primi do 300 osoba u stajaćem položaju ili 150-200 osoba u sedećem aranžmanu, što omogućava fleksibilnost za različite vrste korporativnih događaja, često kombinujući ove dve opcije. Za goste koji preferiraju stajanje, pripremili smo elegante barske stolove i stolice, dok za one koji žele da sede nudimo kako klasične stolove, tako i separee u lounge stilu sa udobnim foteljama. Catering je organizovan u formi bifea koji se redovno dopunjava tokom događaja. Dodatna pogodnost je besplatan parking dostupan za sve posetioce.

Korporativne proslave u Ethixu
Izvanredna usluga i neponovljiv ambijent za vaše ključne trenutke. Kontaktirajte nas i podelite vaše zahteve, a naš specijalista za korporativne događaje će vam stati na raspolaganje da zajednički ostvarimo sve što vam je potrebno.

PROSLAVE U ETHIXU
Čaroban ambijent Ethixa čini vašu proslavu nezaboravnom
Osim venčanja i korporativnih događaja, po kojima smo već prepoznatljivi, Ethix pruža mogućnost organizacije različitih vrsta proslava i događaja. Bez obzira da li je reč o rođendanu, veridbi, krštenju, proslavi rođenja, momačkoj ili devojačkoj večeri, proslavi diplome, jubileju, godišnjici… naš tim stručnjaka posvetiće se da svaki vaš događaj, ma koliko velik ili intiman bio, pretvori u stvarnost. Od prve ideje do konačne realizacije.

Od zamisli do ostvarenja
Zaduženi smo za planiranje jelovnika, odabir pića, organizaciju sedenja, davanje stručnih saveta za dekoraciju i logistiku, i spremni smo da izađemo u susret svim vašim željama i potrebama. Kontaktirajte nas, i stojimo vam na raspolaganju da pomognemo da vaš događaj protekne glatko – od samog početka do krajnje realizacije!
Biće nam čast ukoliko odlučite da vašu proslavu uveličate u Ethixu. Dozvolite da o vašim trenucima govore fotografije i video zapisi, kao i iskustva naših zadovoljnih klijenata. Privilegija čuvanja njihovih tajni ostaje naša.

DEČIJI ROĐENDANI U ETHIXU
Deca su u centru pažnje kada proslavljamo njihove rođendane, što je za nas jednako važno kao i za ponosne roditelje i uzbuđene mališane. Zbog toga je Ethix kreirao zaista jedinstvenu atmosferu koja čeka naše najmanje goste! U velikom i prijatnom prostoru Ethixa, možete zamisliti savršenu priču za vaše dete, a mi smo tu da vam pomognemo da je pretvorite u stvarnost.
Za decu imamo specijalno prilagođene menije, a sve detalje možete lako uskladiti sa našim timom zaduženim za organizovanje događaja i kuhinjskim osobljem. Naš prostor i ambijent omogućava i roditeljima da se istinski opuste i uživaju.

Želimo da Vam skrenemo pažnju na:
Biće nam čast ako odlučite da proslavite rođendan vašeg deteta u prostoru Ethixa. Dopustite da fotografije i video zapisi, zajedno s iskustvima vaših zadovoljnih gostiju, govore umesto nas.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran ETHIX

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja