Event Centar GRAND ADA

Info

O nama

Najluksuzniji restoran u okolini

Restoran “Grand Ada” se nalazi u beogradskoj oazi, na makiškoj strani Ade, na samo 7 kilometara od centra Beograda. “Grand Ada” je restoran sa dugom tradicijom, ali u renoviranom prostoru. Prostor kapaciteta od 150 do 450 mesta uređen je sa puno elegancije i u toplim tonovima.
Prostrani, mozaikom istaknuti, podijum za igru učiniće Vas i Vaše zvanice plesnim zvezdama, a raskošno osvetljenje u bezbroj boja dodatno će podgrejati slavlje disco atmosferom.

Dekoracije po Vašim željama

Ponosni smo na stručnost i ljubaznost našeg osoblja. Oni, na dan Vašeg venčanja, vode računa o Vašim zvanicama. Naši kuvari će, pripremajući specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, zadovoljiti i najspecifičnije ukuse. Uslužno osoblje će se pobrinuti da gostima ništa ne nedostaje.

Naš dekorater, će ukrasiti besprekoran prostor restorana po Vašim željama i idejama. Jelovnik našeg restorana prilagođava se Vašim potrebama i zahtevima. Svim Vašim zvanicama na raspolaganju je i veliki parking sa video nadzorom i obezbeđenjem.

DA!

Fontana u centralnom delu restorana je ipak ono na šta smo najponosniji. Ona će Vam omogućiti da, bez obzira na vremenske uslove, fotografije sa Vašeg venčanja budu magične. Dok u pozadini slapovi vode lagano teku i sa finim kamenom recituju nežne stihove, Vaše je samo da se nasmešite!  U kompleksu našeg restorana izgradili smo “srećnu baštu”.

Kada se priroda budi, sve cveta i ozeleni, svoje sudbonosno “DA” pred matičarem recite upravo u romantičnom ambijentu naše “srećne bašte”, a potom se zagledajte u Vaš nasmejani odraz u bistroj vodi, zamislite prvu zajedničku želju i bacite novčić sa “mostića ljubavi”. Nismo zaboravili ni najmlađe goste.

PROSLAVE OD 27 – 36€

VENČANJA OD 37 – 47€

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

39 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jovan
2 godine pre

Jako lep prostor, od dvorista do unutrasnje sale koja je jako lepo dekorisana i stilizovana. Konobari su jako ljubazni, stalno su na usluzi.

Rada
2 godine pre

Lep restoran za sve vrste proslava, odlicna hrana i usluga.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Event Centar GRAND ADA

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja