Koncept koji spaja nespojivo nastao je kao ideja Miloša Ivića koju je naš arhitekta Nikola Živković pretvorio u realnost. Kada je od stare zgrade u kojoj nekada nalazila pekara napravio moderan restoran, Nikola je bukvalno uspeo da spoji nebo i zemlju. Spoj tradicije i novina, domaćeg i stranog, hedonizma i ozbiljnosti jeste definitivno nešto što odlikuje naš restoran, a to se može primetiti u svim detaljima.
Trudili smo se da zadržimo autentičnost u svakom koraku. Svaki detalj restorana je pažljivo osmišljen i nosi neku svoju priču – stare grede iz pekare se još uvek mogu naći na našim zidovima i savršeno su se uklopile sa modernim stilom i uživanjem. Upravo u tom jedinstvenom spoju koji čuva tradiciju i oblikuje je u nešto potpuno drugačije, odražava se čitava filozofija restorana Nebo i Zemlja.
Restoran Nebo i Zemlja je idealno mesto za krštenja! Naše iskustvo je bilo fantastično, hrana je bila ukusna, a osoblje veoma profesionalno. Toplo preporučujemo ovo mesto svima!
Naša proslava prvog rođendana u Restoranu Nebo i Zemlja bila je nezaboravna! Svi gosti su bili oduševljeni ambijentom, hranom i uslugom. Sve pohvale za sjajno iskustvo!