Restoran PANTA REI

Info

O nama

Restoran Panta Rei jedan je od simbola starog Beograda, instančanog kvaliteta, smešten na Dorćolu, na desnoj obali Dunava.

Panta Rei vam već 30 godina nudi nezaboravno iskustvo sa svakom posetom, kroz izvrsnu uslugu, dizajn enterijera, nezaboravan pogled na reku i meni koji nudi mnogo više od samo lepo pripremnjenog tanjira. Naš cilj je da gosti uživaju u svakm ukusu, gutljaju i zalogaju dok posmatraju kako u otvorenoj kuhinji profesionalci sa puno ljubavi rade svoj posao. Jela na našem jelovniku koja pripremaju najbolji u poslu, rezultat su dugogodišnje, pažljivo razvijane recepture. Kako uvek stremimo perfekciji i volimo da idemo u korak sa vremenom uvek ćete kod nas naći i duh moderne i savremene kuhinje. Bilo da ste ljubitelj tradicionalno pripremljenih mesnih specijaliteta ili popularnih starenih junećih odrezaka ili pak imate želju za mediteranom i laganom svežom morskom ribom sa žara.
Panta Rei vas neće izneveriti.
Posetite nas i budite deo naše tridesetogodišnje tradicije. Tu smo zahvaljujući vama i za vas.

Venčanja & Korporativne Proslave

Kada ste u potrazi za idealnim mestom u kojem biste želeli da ugostite Vaše goste ili klijente, restoran za proslave PANTA REI je idealno mesto za Vas. Nudimo Vam odličan kvalitet hrane, sjajnu atmosferu i odličnu organizaciju. Prilagodljiv enterijer našeg restorana pogodan je za sve vrste poslovnih proslava. Restoran pruža kompletnu uslugu, od jedinstvenog pogleda na Dunav, preko ljubaznog i profesion­alnog osoblja, do kvalitetne i ukusne hrane. Restoran Panta Rei nudi raznovrsne set menije za grupne večere i događaje. Naš tim za ručavanje je tu da Vam pomogne u vezi sa Vašim zahtevima da kreirate savršen meni za Vaše potrebe.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

STARI GRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
[wpsites_comment_form]
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran PANTA REI

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja