Restoran PRINC HIPODROM

Info

O nama

Restoran raspolaže sa 250 sedećih mesta u zatvorenom delu i sa 80 mesta u prelepoj bašti.

Predivan pogled i fantastično uređen restoran će oduševiti sve goste.

Jela, od kvalitetnih i svežih namirnica, za Vas pripremaju vrhunski kuvari. Na meniju su zastupljena jela domaće, nacionalne i internacionalne kuhinje. Svaki par ima svoju posebnu priču, a venčanje je izuzetno bitan događaj u njihovom životu koji tu priču zaokružuje.

Više od parade pijanstva i kiča, a dublje od zadovoljavanja forme. Organizacija venčanja je delikatna i kompleksna operacija, baš kao i priprema jela. Tradicionalne recepture s dodatkom ličnog pečata.Venčanja u restoranu Princ osmišljena su i izvedena da pomire različite ukuse, u posebnom ambijentu, postaju pojam prepoznavanja,identiteta i stila.

Prostori restorana Princ sami su po sebi multifunkcionalni i prilagodljivi tipu okupljanja, broju zvanica i ugođaju koji se želi postići.

ŠTA JE U PONUDI:

*Matičar u restoranu

*Dekoracija

*Pravimo svadbene torte

*Muzika

*Organizacija venčanja

*Raznovrstan meni

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

81 Komentara

 1. Sve pohvale. Veliki i organizovan restoran, sa prelpim dvoristem sa jako lepim delovima za organizaciju gradjanskog vencanja sa pogledom na Hipodrom. Unutrasnjost restorana prelepo stilizovana sa velikim brojem mesta, odlicne preglednosti, klimatizacije, akustike. Osoblje jako profesionalno i efikasno.

 2. Prelepo mesto.Restoran sa velikim parkingom jako lepim dvoristem kao mala oaza. Oraganizacija je jako profesionalna sa sjajnom i uslugom. Hrana veoma ukusna, sveza sa velikim izborom tradicionalne i savremene kuhinje.

 3. Idealno mesto za proslavu vencanja, sa prelepim delom ukoliko zelite vencanje na otvorenom okruzeni prelepim zelenilom. Unutrasnjost restorana je savrseno stilizovana, sa odlicnim ambijentom, velikom preglednoscu. Osoblje ljubazno i iskusno. Hrana je jako ukusna, sa velikim izborom menija.

 4. Sve preporuke. Restoran sa prelepim delom za organizaciju gradjanskog vencanja na otvorenom. Sa prelepo dekorisanim i stilizovanim prostorom.

 5. Restoran sa velikim terasom za odrzavanje vencanja na otvorenom, okruzen prelepom prirodom.. Unutrasnjost restorana jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima.

 6. Prelepo mesto za vencanje kao iz bajke! Neznim bojama, prelepim prozorima uskladjeni sa modernom dekoracijom. Restoran sa prelepim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom.

 7. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Restoran je odlicno stilizovan, akusticn, klimatizovan, prijatno osvetljen, jako velike preglednosti.

 8. Sve preporuke! Prelepo mesto, sa jako velikim dvoristem, koje je prelepo sredjeno, sa velikim zelenilom, delom za odrzavanje gradjanskog vencanja. Hrana vrhunskog kvaliteta, sa velikim izborom jela.

 9. Sjajno mesto, sa jako ljubaznim osobljem, odlicnom hranom.

 10. Sjajno mesto, sa prelepim delom za vencanje na otvorenom, jako velikom salom, koja izgleda stizlizovano i elegantno. Osoblje restorana je jako iskusno i usluzno. Sve pohvale.

 11. Divan restoran na odlicnoj lokaciji sa odlicnom uslugom i organizacijom.

 12. Sve pohvale, jako lep restoran. Restoran sa prelepim spoljnim delom za vencanje na otvorenom. Prelepo uredjenim i dekorisanim unutrasnjim delom.

 13. Restoran sa prelepim delom za gradjansko vencanje, prelepog ambijenta i odlicne atmosfere. Hrana jako ulusna, sveza..

 14. Restoran na odlicnoj lokaciji. Restoran je odlicno organizovana, restoran sa dosta prostora. Ceo prostor izgleda jako luksuzno i autenticno. Ceo tim restorana je jako iskusan i prijatan. Sve pohvale!

 15. Restoran sa prelepim delom za organizaciju gradjanskog vencanja kao i vencanja na otvorenom. Jako dobrom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 16. Sve preporuke. Restoran na odlicnoj lokaciji sa prelepim pogledom na Hipodrom. Unutrasnjost restorana je jako autenticna, sa prelepim stilom jako lepom dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo prostor. Usluga konobara je jako efikasna i brza.

 17. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom na prirodu, savrsenim ambijentom, ljubaznim i usluznim konobarima.

 18. Sve pohvale. Sala sa prelepim pogledom, takodje prelepa sala ukoliko zelite vencanje na otvorenom uz odlicnu organizaciju i uslugu.

 19. Preporuke, fenomenalan restoran sa odlicnom kuhinjom.

 20. Sve pohvale za orgaznizaciju. Restoran je autentican, jako prijatnog ambijenta. Usluga je efikasna i ljubazna.

 21. Restoran se nalazi na odlicnom mestu, sa sopstvenim parkingom. Ceo prostor je odlicno organizovan sa ljubaznim osobljem.

 22. Sjajno mesto. Ceo prostor izgleda jako luksuzno i glamurozno, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom. Usluga restorana je jako profesionalna i ljubazna. Veliki izbor jela, prelepo dekorisanih i ukusnih. Sve preporuke.

 23. Sve je odlicno organizovano, od parkinga do samogo ulaza u objekat, sa odlicnim delom za gradjansko vencanje na otvorenom. Sve pohvale

 24. Restoran na odlicnoj lokaciji, sa jako lepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom uz prelep pogled na Hipodrom. Usluga restorana je jako profesionalna i ljubazna. Sve pohvale od mene.

 25. Restoran jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, podijuma za igru, odlicnom klimatizacijom.

 26. Restoran na jako dobroj lokaciji. Unutrasnjim ambijentom koji izgleda jako luksuzno i stilizovano. Osoblje jako organizovano stalno na usluzi.

 27. Sve pohvale za restoran i organizaciju. Osoblje je jako profesionalno, stalno na usluzi.

 28. Sve pohvale, sve mi se jako svidja. Posebno bih izdvojila vencanje na otvorenom koje je izgledalo fantasticno. Predivan prostor.

 29. Veliki i organizovan restoran, sa prelepim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom.

 30. Sve preporuke. Restoran sa prelepim delom za organizaciju gradjanskog vencanja kao i vencanja na otvorenom. Sa prelepo dekorisanim i stilizovanim prostorom. Usluga je jako profesionalna i efikasna

 31. Odlicna preglednost, veliki podijum za igru i odrzavanje gradjanskog vencanja, uz odlicno osvetljenje i prelepu dekoraciju.

 32. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom, savrsenim ambijentom, ljubaznim i usluznim konobarima.

 33. Jako lepo mesto. Moguce i za vencanje na otvorenom, tako i u prelepoj sali koja odise luksuzom. Sve pohvale.

 34. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom, velikim i organizovanim parkingom. Sve pohvale.

 35. Restoran na odlicnoj lokaciji. Ceo prostor izgleda jako moderno i luksuzno, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom.

 36. Sve pohvale od mene! Posebno mi se svidja usluga koja je jako efikasna i stalno je tu za vas. Za mene idealno mesto za vencanje.

 37. Veliki i organizovan restoran, sa velikim brojem mesta jako ljubaznom uslugom.

 38. Sve pohvale, jako lep restoran sa odlicnom hranom i uslugom.

 39. Sve je odlicno organizovano, od parkinga do samogo ulaza u objekat, sa odlicnim delom za gradjansko vencanje na otvorenom. Sve pohvale

 40. Predivno mesto za proslave. Restoran jako prijatnog ambijenta, sa prelpom rasvetom, dekoracijom.. Takodje prelepa terasa. Sve pohvale.

 41. Sve preporuke od mene. Sala sa savrsenim ambijentom, organizacijom. Vrhunskim i profesionalnim osobljem, koje je stalno na usluzi.

 42. Restoran sa velikim parkingom, odlicnom organizacijom, sa jako ljubaznim konobarima i super klopom. Savrseno mesto za vencanje.

 43. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom, savrsenim ambijentom, ljubaznim i usluznim konobarima.

 44. Restoran sa prelepim delom za gradjansko vencanje, prelepog ambijenta i odlicne atmosfere. Hrana jako ulusna, sveza..

 45. Sve izgleda jako lepo od dekorocaije, efekata,rasvete, prelepog dela za vencanje na otvorenom.

 46. Sve pohvale, organizaovan i prelep prostor za sve vrste proslava.

 47. Sve izgleda prelepo stilizovano i sredjeno. Restoran sa sjajnom hranom i odlicnom uslugom.

 48. Sve pohvale za osoblje, jako ljubazni i profesionalni. Hrana je preukusna, prelepo dekorisana.

 49. Restoran na odlicnoj lokaciji. Ceo prostor izgleda jako moderno i luksuzno, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom.

 50. Prelepo uredjen i veliki restoran. Restoran poseduje veliko dvoriste koje je idealno za vencanje na otvorenom okruzeni prelepom prirodom.

 51. Sve pohvale, jako lep restoran sa odlicnom hranom i uslugom.

 52. Pohvale od mene. Bila sam na proslavi vencanja i odusevljena sam celom organizacijom.

 53. Vrlo prijatna atmosfera i ukusna hrana. Restoran za svaku preporuku.

 54. Restoran sa jako dobrom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 55. Sve pohvale, jako veliki i organizovan restoran sa odlicnom uslugom i ljubaznim konobarima.

 56. Prelepo mesto za organizaciju vencanja sa sjajnom uslugom i odlicnom hranom.

 57. Jako lepo mesto. Restoran sa privatnim parkingom, prelepom delom za vencanje na otvorenom sa jako lepom prirodom.

 58. Restoran na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkingom. Prostor za odrzavanje vencanja je jako lepo uredjen, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja.

 59. Sve pohvale, jako lepo organizovan prostor, ljubazno osoblje.

 60. Restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete.

 61. Restoran je veliki i jako prijatnog ambijenta. Vrhunska usluga, odlicna hrana.

 62. Sve pohvale, prelep restoran na odlicnom mestu sa privatnim parkingom. Odlicna organizacija i vrhunska usluga.

 63. Sve pohvale! Jako lepo mesto sa nasmejanim i prijatnim osobljem!

 64. Prelepo mesto, sa jako lepim ambijentom i prelepim delom za vencanje. Nasmejanim konobarima. Ukusnim i raznovrsnim jelima. Sve pohvale

 65. Prelepo! Sve izgleda jako moderno i stilizovano. Prijatno osoblje i ukusan meni.

 66. Mesto sa idealnom lokacijom prelepim ambijentom. Savrseno mesto za vencanje!

 67. Sve izgleda jako lepo,od dekoracije do mladenackog stola, pogleda, podijuma za igru. Sve pohvale!

 68. Restoran na prelepom mestu, sa prelepim pogledom, savrsenim ambijentom, ljubaznim i usluznim konobarima.

 69. Izuzetna ponuda, diskretno i nasmejano osoblje, prijatan ambijent, veliki izbor jela i pica. Savrseno mesto za vencanje kao iz bajke!

 70. Ceo prostor je prelepo dekorisan, sa neznim i romanticnim bojama. Basta koja je prelepa i idealna za odrazavanje ceremonije gradjanskog vencanja, sa divnim pogledom na Hipodrom. Usluga je odlicna, jako profesionalno osoblje. Sve preporuke!

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran PRINC HIPODROM

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja