Restoran STARA KAPETANIJA

O nama

Nalazimo se na Zemunskom keju pokraj divnog šetališta uz Dunav. Letnja bašta je u hladovini stoletnih platana sa pogledom na reku.

Jedan od najvećih događaja u Vašem životu proslavite u Restoranu Stara Kapetanija kao idealan dan i savršeno venčanje. Svečana sala restorana je stilska dvorana u kojoj venčanja i veselja imaju posebnu lepotu. Prostrana je i svetla, dekorisana sa ukusom. Može da primi 150 gostiju.

Dekoracija venčanja je bitan deo koji svaki prostor pretvara u bajkovito mesto za savršeno venčanje. Mi vam nudimo uslugu dekoracije prostora.

Naš iskusan tim na čelu sa šefom kuhinje osmislio je za vas bogatu ponudu jelovnika, a takođe ćemo vam sa zadovoljstvom pripremiti i poseban jelovnik prema vašim željama i ukusu. Kuhinja je nacionalna, namirnice su domaćeg porekla, jela od ribe i mesa se peku na ćumuru.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ZEMUN, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Ne

Parking:

Javni

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

36 Komentara

 1. Restoran sa prelepim pogledom na Dunav, prelepim unutrasnjim ambijentom, jako lepom i stilizovanom dekoracijom. Jako velike pohvale i za osoblje restorana, koje je jako ljubazno i profesionalno. Hrana je odlicna, sveze servirana i prelepo dekorisana. Sve pohvale.

 2. Prelepo uredjen restoran na samom keju sa pogledom na Dunav. Unutrasnjost koja izgleda jako moderno i stilizovano, sa prelepim detaljima. Usluga veoma profesionalna.

 3. Sve pohvale. Restoran sa sjajnim pogeldom, jako prijatnim unutrasnjim ambijentom. Ceo prostor izgleda jako elegantno i kulturno, sa veoma profesionalnim osobljem koje odlicn obavlja svoj posao.

 4. Jako lepo i kulturno mesto! Sa prelepim pogledom na Dunav,prelepim i stilizovanim unutrasnjim prostorom, koje odise luksuzom i elegancijom.

 5. Prostor je jako lepo uredjen, sa ljubaznim konobarima i hostesama. Hrana je jako ukusna, kao i veliki izbor pica. Pohvale.

 6. Restoran na jako dobroj lokaciji. Unutrasnjim ambijentom koji izgleda jako luksuzno i stilizovano. Osoblje jako organizovano stalno na usluzi.

 7. Prelep i stilizovan restoran, sa jako dobrom organizacijom i ljubaznom uslugom.

 8. Sve pohvale, prelep restoran na Dunavu, sa odlicnom i brzom uslugom i ljubaznim osobljem.

 9. Sve pohvale, prelep restoran na Dunavu, sa odlicnom i brzom uslugom i ljubaznim osobljem.

 10. Prostor je uredjen sa ukusom i prelepom i skladnom dekoracijom. Deo za gradjansko vencanje je kao iz bajke. Osoblje je profesionalno i efikasno. Fotograf je jako ljubazan i strpljiv. Sve pohvale!

 11. Sve pohvale! Jako lepo organizovan i uredjen prostor, sa velikim parkingom. Osoblje je jako ljubazno kao i menadjer koji je imao sjajne ideje i preporuke. Hrana je jako ukusna.

 12. Prostor uredjen sa ukusom, sa velikim prostorom za gradjansko vencanje. Fini i ljubazni konobari, kao i citavo osoblje. Veliki izbor hrane i pica. Sve pohvale za organizaciju.

 13. Super lokacija, sa velikim i organizovanim parkingom, dobrom klimatizacijom. Prostor je jako lepo uredjen, sa ljubaznim konobarima i hostesama. Hrana je jako ukusna, kao i veliki izbor pica. Pohvale.

 14. Savrseno!
  Prostor je jako lepo uredjen, sa velikim delom za ples i super organizacijom stolova. Osoblje je jako ljubazno i efikasno,karta pica je velika, a hrana jako ukusna.

 15. Mesto je prelepo sa prelepim ambijentom i profesionalnim osobljem.

 16. Lep i pregledan prostor, sa velikim parkingom. Usluga i organizacija su odlice.

 17. Ukusna hrana, veliki izbor pica. Prelep ambijent sa velikim prostorom za ples. Ljubazno osoblje.Preporuka

 18. Sjajno mesto. Gradjansko vencanje izgleda kao na filmu. Prostor je jako lep i veliki, usluga je savrsena.

 19. Prostor je jako lep i pregledan, sa sjajnom dekoracijom. Hrana je jako ukusna. Osoblje je efikasno i ljubazno. Pohvale.

 20. Ambijent je jako prijatan, sa prelepim prostorom za vencanje. Velikim delom za igru. Sve jako lepo izglega.

 21. Sve pohvale. Prostor je veliki i lepo organizovan, sa prelepim delom za ceremnoniju gradjanskog vencanja. Osoblje je profesionalno, pocev od konobara, hostesa i naravno menadzera koji je imao sjane predloge. Veliki izbor hrane i pica kao i dezerta.

 22. Visok profesionalizam! Osoblje je jako organizovano. Dekoracija je jako lepo odradjena, ceo prostor izgleda jako uskladjeno i umirujuce.

 23. Prelep prostor. Sve je jako lepo organizovano, od velikog parkinga, prelepog ulaza, ljubaznih hostesa, sa pogledom za mladenacki sto, velikog dela za igru, veliki i cisti toleti. Konobari su jako ljubazni i efikasni.

 24. Prelep prostor, sa jako lepom dekoracijom i velikim delom za ples i igru. Deo za vencanje je jako lepo uredjen. Svi su jako profesionalni i savrseno rade svoj posao.

 25. Lep prostor sa odlicnim uslovim, ljubaznim osobljem. Sve pohvale!

 26. Odlicno mesto!
  Sve izgleda jako otmeno, osoblje je jako ljubazno. Hrana je ukusna i izgleda jako dekorativno.

 27. Divno mesto, sa velikim prostorom za igru i prelepim delom za gradjansko vencanje.

 28. Mesto izgleda jako skladno i kulturno. Sa efikasnim osobljem i ukusnom hranom. Sve pohvale.

 29. Lep i pregledan prostor, sa velikim delom za ples. Sve je jako lepo ukomponovano!

 30. Cist luksuz! Sve izgleda prelepo, osoblje je na visini zadatka. Sve pohvale od mene.

 31. Mesto sa jako lepim delom za gradjansko vencanje i prostranim delom za ples. Sve je jako lepo organizovano i profesionalno.

 32. Restoran za svaku pohvalu. Ambijent je odlican, osoblje je jako ljubazno. Sve je jako lepo uskladjeno.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran STARA KAPETANIJA

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja