Restoran TAKE SQUARE

Info

O nama

Ako ste ljubitelji neobičnog, onda je prostor Take Square restorana sjajna lokacija za izgovaranje sudbonosnog DA!

Osvežavajući ambijent, gastronomski praznik za nepce i intimna atmosfera učiniće Vaše venčanje nezaboravnim. Ako ste ljubitelji neobičnog, onda je prostor Take Square restorana sjajna lokacija za izgovaranje sudbonosnog DA!
Pored odlične lokacije na Novom Beogradu, parking mesta za sve vaše goste i mogućnosti da primimo do 200 gostiju, nudimo najrazličitije opcije za kombinovanje hrane i pića.

Naš tim kuvara stavlja najvažniji akcenat na ukus, kvalitet ali i estetski izgled svakog zalogaja koji izađe iz kuhinje, pa pored širokog dijapazona jela, budite sigurni da će vašim gostima hrana izgledati kao jedinstveni deo dekora.
Ponuda hrane se lako prilagođava i koriguje u skladu sa potrebama i zahtevima naših mladenaca, od atraktivnih kanapea, raznovrsnih predjela, preko širokog izbora salata, glavnih jela za svačiji ukus i palete dezerta koji će i najvećim sladokuscima da očaraju sva čula. Namirnice od kojih pravimo naša jela su pažljivo odabrane i sveže a veliko iskustvo našeg kulinarskog tima garantuje da će svaki zalogaj biti preukusan.

Ako ste maštali da dan vašeg venčanja protekne u jedinstvenoj atmosferi, Take Square je tu da se pobrine da se taj san ostvari. Naš enterijer je dizajniran tako da se gosti osećaju kao da su okruženi prolećnom svežinom, u prostoru koji je okupan svetlom i obavijen zelenilom – pa ćete imati osećaj kao da ste u nekom izmaštanom parku.
Posebno je važno da napomenemo da je prostor i lako prilagodljiv i da može da se dekoriše po želji i u stilu koji mladenci žele. Kontraktirajte nas i planiranje venčanja iz snova može da počne!

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

7h

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

55 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lenka
2 godine pre

Divan restoran za sve vrste proslava.

Milos
2 godine pre

Sve pohvale.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran TAKE SQUARE

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja