Restoran UP AND DOWN

Info

O nama

Restoran UP AND DOWN je savršeno mesto za organizaciju svih vrsta proslava, kao i za zakup celog prostora za vaš poseban događaj.

Ovaj moderno uređen restoran nudi širok izbor jela, od ukusnih predjela do glavnih jela i poslastica koje će zadovoljiti sve ukuse. Naši kuvari su pažljivo odabrali sve sastojke i koriste samo najkvalitetnije namirnice kako bi vaše iskustvo bilo nezaboravno.

UP AND DOWN je takođe idealno mesto za organizaciju privatnih i poslovnih proslava. Naš tim je specijalizovan za organizaciju svečanosti kao što su rođendani, venčanja, krštenja, mature, godišnjice i ostali posebni događaji. Nudimo različite menije prilagođene vašim željama i potrebama, kao i širok izbor pića koji će dopuniti vašu proslavu.

Za one koji žele da organizuju svoju privatnu zabavu ili poslovni događaj, UP AND DOWN je dostupan i za zakup celog prostora. Naša ekipa će se pobrinuti da vaš događaj bude savršen od početka do kraja. Na raspolaganju vam je moderno uređen ambijent, profesionalno osoblje i izbor jela i pića koji će zadovoljiti sve vaše goste.

Uz sve ove mogućnosti, UP AND DOWN je savršen izbor za sve vrste proslava i događaja. Naš cilj je da vaš poseban dan bude nezaboravan, a naš tim je posvećen tome da vam pruži najbolju moguću uslugu. Rezervišite svoj događaj u UP AND DOWN-u danas i doživite vrhunsko iskustvo!

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

STARI GRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran UP AND DOWN

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja