Svečana Sala NERA Acoustic

Info

O nama

WEDDING kompleks NERA u okviru kog se nalaze svečane sale „NERA“, „GRAND NERA“, „VIP NERA“, „PALACE“ i „ACOUSTIC“, nalazi se na svega 6 km od Savezne skupštine, što samu poziciju čini idealnom.

Blistavost kristala kao najsjajnijih zvezda Vašeg ljubavnog neba, u našoj sali ACOUSTIC, omogućiće Vam da se maštom ljubavi vinete do neba!

Stil, sjaj, glamur i luksuz obeležiće Vaš dan, a naš stručni tim provešće Vas kroz maštu, snove i ideje koje samo ljubav može da probudi.

Ljubav je dar od Boga, recite mu hvala tako što će Vaša ljubav trajati!

Bićemo deo Vašeg dana, a Vi deo našeg života….ACOUSTIC….

Mi Vam omogućavamo da Vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost objekta zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA BEOGRAD

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

84 Komentara

 1. Fenomenalno mesto! Sala je prostrana, sa velikim brojem mesta, jako lepo stilizovana, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom, akustikom. Takodje jako lepa dekoracija kako stolaova, tako i samog dela za ceremoniju gradjanskog vencanja. Odlicna i profesionalna usluga.

 2. Sve preporuke. Sala poseduje privatni parking. Hrana je odlicna, sveza, ukusna. Iz naseg ugla i ugla nasih gostiju mogu da pohvalim osoblje koje je jako profesionalno i brzo.

 3. Odlicna sala. Sama unutrasnjost je prelepa, sa odlicnim osvetljenjem, klimatizacijom, jako lepom dekoracijom koja se savrseno uklapa u ceo ambijent. Usluga je jako profesionačlna i ljubazna. Sve pohvale.

 4. Odlicna sala, sa jako dobrom organizacijom. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sala je jako lepo stilizovana, sa odlicnom klimatizacijom, rasvetom, ventilacijom i uz sve to prelepo dekorisana.

 5. Odlicna sala. Sama unutrasnjost je prelepa, sa odlicnim osvetljenjem, klimatizacijom, jako lepom dekoracijom koja se savrseno uklapa u ceo ambijent.

 6. Sve preporuke. Prelepa sala, sa velikim brojem mesta. Sto se tice organizacije vencanja, posebnu zahvalnost za ceo tim od fotografa i dekoratera koji su ispunili sve nase zelje, pa do kuvara i ostalog osoblja.

 7. Sve pohvale veliki i organizovan kompleks. Sala sa odlicnom uslugom jako ljubaznim osobljem.

 8. Sala je odlicno stilizovana i uredjena, sa veoma lepim osvetljenjem, odlicnom klimatizacijom i ventilacijom.Usluga je profesionalna, sa veoma iskusnim i ljubaznim konobarima.

 9. Veliki i organizovani parking. Sala sa velikim brojem mesta, visok plafon, odlicna klimatizacija, rasveta. Osoblje jako iskusno i brzo.

 10. Prelepa sala, na jako dobrom mestu. Ceo kompleks je odlicno organizovan, od velikog parkinga do unutrasnjh delova.

 11. Preporuka, sala sa privatnim parkingom odlicnom hranom i brzom uslugom.

 12. Usluga sale je jako ljubazna i brza. Ceo kompleks je odlicno organizovan i stilizovan.

 13. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sala je jako lepo stilizovana, sa odlicnom klimatizacijom, rasvetom, ventilacijom i uz sve to prelepo dekorisana.

 14. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, odlicne usluge i vrhunske hrane. Sve pohvale.

 15. Prelepo, sve preporuke. Hrana je jako ukusna, sveze servirana, toplo posluzena.

 16. Sve pohvale. Sala sa prelepim dizajnom i velikim prostorom. Osoblje je jako profesionalno i stalno na usluzi.

 17. Preporuka, sala sa privatnim parkingom odlicnom hranom i brzom uslugom.

 18. Sve pohvale, ceo kompleks izgleda prelepo. Unutrasnjost sale jako lepo stilizovana i uredjena.

 19. Sala je prostrana, prelepo organizovana, pregledna sa odlicnom klimatizacijom, rasvetom. Usluga konobara veoma profesionalna.

 20. Prelepa sala. Usluha na vrhunskom nivou, hrana preukusna, sveze servirana.

 21. Prelepa sala. Usluha na vrhunskom nivou, hrana preukusna, sveze servirana.

 22. Veliko, prostrano, visok plafon, elegancija, dobra ventilacija, ukusna hrana, predivno osoblje. Sve pohvale.

 23. Preporuka, sve pohvale za ceo tim. Veoma organizovan i stilizovan prostor.

 24. Sala je jako lepa, odlicno organizovan prostor, sa prelepim stilom i jako lepom dekoracijom.

 25. Sala je prelepa. Poseduje privatni parking.Prostor je pregledan i poseduje ogroman deo za ples. Osoblje je profesionalno i stalno na usluzi.

 26. Sve pohvale, sala je prelepa. Poseduje privatni parking.Prostor je pregledan i poseduje ogroman deo za ples. Osoblje je profesionalno i odlicno obavlja svoj posao. Sto se tice hrane veliki izbor domacih je jela.

 27. Prelepo. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 28. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sale je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno.

 29. Sve preporuke. Sala je jako lepa, odlicno organizovan prostor, sa prelepim stilom. Konobari su jako ljubazni,stalno na usluzi.

 30. Prelepo mesto, sve izgleda jako uredjeno i moderno. Hrana sveza i lepo dekorisana.

 31. Sala je odlicno organizovana, sala sa dosta prostora, sa odlicnom preglednoscu. Hrana jako ukusna, sveze servirana.

 32. Sve preporuke! Sala je velika i pregledna,sa jako prijatnim osvetljenjem koje se odlicno uklapa uz dekoraciju i ceo prostor.

 33. Sve pohvale. Sala sa veoma dobrom organizacijom, kako prostora tako i celog osoblja.

 34. Sve pohvale, sala je jako velika, sa odlicnom rasvetom, akustikom, klimatizacijom. Usluga jako ljubazna.

 35. Savrseno. Obzirom da je sala jako velika sve je odlicno ukombinovano, od odlicne rasvete, klimatizacije, preglednosti, kao i dekoracije stolova i celog prostora.

 36. Usluga sale je jako ljubazna i brza. Ceo kompleks je odlicno organizovan i stilizovan.

 37. Veoma lepo mesto sa privatnim parkingom, sa velikim brojem mesta. Ceo prostor je lepo stilizovan, prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere. Sve pohvale.

 38. Velika i organizovana sala, sa jako lepim i uredjenim unutrasnjim delom. Konobari koji su jako profesionalni i ljubazni. Sve pohvale.

 39. Prelepa sala sa privatnim parkingom. Sala sa odlicnom organizacijom i uslugom.

 40. Sve preporuke, odlicna sala za manje proslava sa odlicnom organizacijom i uslugom.

 41. Sve je odlicno organizovano od prostora do konobara koji su jako ljubazni.

 42. Sala sa privatnim parkingom i odlicnom organizacijom. Unutrasnjost sale izgleda jako moderno i luksuzno, sa neznim tonovima boja, cvetnom dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo ambijent. Hrana jako ukusna, lepo servirana i sveza. Sve preporuke.

 43. Supruga i ja smo organizovali vencanje u sali Nera Acoustic, jako smo zadovoljni kako uslugom tako i organizacijom samog vencanja. Sala poseduje privatni parking. Hrana je odlicna, sveza, ukusna. Iz naseg ugla i ugla nasih gostiju mogu da pohvalim osoblje koje je jako profesionalno i brzo. Od nas sve pohvalee

 44. Prelepo, sve preporuke. Hrana je jako ukusna, sveze servirana, toplo posluzena.

 45. Prelepa sala, jako lepo organizovana, sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom. Osoblje jako profesionalno i efikasno.

 46. Sve pohvale! Sala sa jako dobrom organizacijom. Veoma profesionalna i brza usluga, stalno na usluzi.

 47. Sala je velikog kapaciteta, sa odlicnim osvetljenjem, prijatnom rasvetom, odlicnom klimatizacijom.

 48. Bila sam na proslavi vencanja i iz ugla gosta mogu da kazem sta me je toliko odusevilo. Sala poseduje veliki parking sa obezbedjenjem. Unutrasnjost izgleda jako moderno i luksuzno, sa veoma lepom dekoracijom i rasvetom. Usluga je veoma brza i efikasna. Hrana preukusna i sveza.

 49. Sala sa privatnim parkingom. Organizovanom i brzom uslugom. Sve pohvale.

 50. Sve pohvale! Sala poseduje privatni parking, odlicne organizacije. Osoblje jako profesionalno i iskusno. Hrana izgleda jako bogato, ukusna i sveza.

 51. Veliki i organizovani parking. Sala sa velikim brojem mesta, visok plafon, odlicna klimatizacija, rasveta. Osoblje jako iskusno i brzo.

 52. Sve pohvale, hrana jako ukusna sveza, prelepo servirana.

 53. Sve preporuke, jako lepa sala, sa prelepim stilom i odlicnom organizacijom. Hrana jako ukusn, sveza i lepo posluzena.

 54. Savrseno! Pocev od velikog i organizovanog parkinga, pa do same unutrasnjosti sale sa velikim brojem mesta, jako lepom organizacijom. Odlicna usluga, sa veoma profesionalnim osobljem.

 55. Prelepo mesto. Sala sa odlicnom klimatizacijom, akustikom, led rasvetom, jako lepom dekoracijom stolova i celog prostora.

 56. Savrseno! Veliko, prostrano, visok plafon, elegancija, dobra ventilacija, ukusna hrana, predivno osoblje. Sve pohvale.

 57. Sve preporuke, prelep ambijent, jako dobra i brza usluga. Hrana sveza, ukusna.

 58. Sve preporuke. Sala sa privatnim parkingom. Prelepo sredjena, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom, akustikom. Osoblje jako efikasno, stalno na usluzi.

 59. Sala sa odlicnom hranom, brzom i efikasnom uslugo. Sve preporuke!

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Svečana Sala NERA Acoustic

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja