Svečana Sala NERA Grand

Info

O nama

WEDDING kompleks NERA u okviru kog se nalaze svečane sale „NERA“, „GRAND NERA“, „VIP NERA“, „PALACE“ i „ACOUSTIC“, nalazi se na svega 6 km od Savezne skupštine, što samu poziciju čini idealnom.

Svečana sala NERA GRAND arhitektonski je idealno rešena bez ijednog unutrašnjeg stuba. Kompletan prostor je klimatizovan, idealne akustičnosti na šta smo posebno obratili pažnju kao i niz drugih sitnica kako bi Vam pružili najbolje. Takođe naglašavamo da je kompletan prostor osvetljen LED rasvetom.

Veliki (privatni) parking prostor, obezbeđen fizičko-tehničkim obezbeđenjem, omogućava Vam da opušteni provedete vreme kod nas.

Zbog Vašeg nezaboravnog dana, mi smo se specijalizovali za sve Vaše zelje, od menija preko dekoracije do fotografije. Naši iskusni kuvari i poslastičari probudiće Vase čulo ukusa na najpozitivniji način, dok će naš stručni dekoraterski tim u dogovoru sa Vašim željama, učiniti da Vaša bajka postane stvarnost, zabeležena na najprofesionalniji način umetničkim okom naših kamermana i fotografa.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA BEOGRAD

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

91 Komentara

 1. Sve pohvale od nas. Suprug i ja smo organizovali vencanje u sali Nera Grand i iz naseg iskustava mogu da kazem da smo jako zadovoljni, sve je proslo i bolje nego sto smo planirali. Sala ima veliki parking, odlicno organizovan. Sto se sale tice jako velika, pregledna, akusticna, sa prelepim mladenackim stolom koj je prelepo stilizovan i ima pogled na goste. Na preporuku sale smo uzeli fotografa koji je izradio prelepe fotografije, jako ljubazan i strpljiv. Naravno i pohvale za ceo tim koji su odlicno obavili svoj posao.

 2. Sve je organizovano da se opustite i uzivate. Sala poseduje svoj privatni parking. Obzirom da je sala sa velikim brojem mesta sve je jako lepo ukombinovano, od rasvete, klimatizacije, preglednog prostora. Hrana je jako ukusna, sveze servirana i raznovrsna. Konobari su jako ljubazni i stalno na usluzi. Sve preporuke.

 3. Supruga i ja smo organizovali vencanje u sali Nera Grand, jako smo zadovoljni kako uslugom tako i organizacijom samog vencanja. Sala poseduje privatni parking. Hrana je odlicna, sveza, ukusna. Iz naseg ugla i ugla nasih gostiju mogu da pohvalim osoblje koje je jako profesionalno i brzo. Od nas sve pohvalee

 4. Sala je jako velika, sa odlicnom klimatizacijom, ventilacijom, osvetljenjem, takodje jako lepo stilizovana i dekorisana. Sala poseduje privatni parking sa obezbedjenjem. Usluga je jako profesionalna i brza, stalno su tu za vas. Hrana raznovrsna, sveze servirana i prelepo dekorisana. Sve pohvale od mene.

 5. Sve je savrseno, pocev od velikog organizovanog parkinga, pa do same sale koja je prelepa, sa velikim brojem mesta, prostrana, odlicne led rasvete, prelepo stilizovana, dekorisana.

 6. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Sala izgleda jako stilizovano i moderno, odlicne dokoracije koja se uklapa u ceo prostor.

 7. Veoma organizovan komleks, sa privatnim parkingom. Sala je odlicno stilizovana i uredjena, sa veoma lepim osvetljenjem, odlicnom klimatizacijom i ventilacijom. Sala poseduje i deciju igraonicu. Usluga je profesionalna, sa veoma iskusnim i ljubaznim konobarima.

 8. Bili smo na proslavi vencanja u ovoj sali, mogu slobodno da kazem jako veliki profesionalizam i iskustvo koje se odmah vidi.

 9. Prelepo. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 10. Sala sa jako dobrom organizacijom, timom koji je jako profesionala. Hrana preukusna, prelepo servirana.

 11. Sala poseduje svoj privatni parking. Obzirom da je sala sa velikim brojem mesta sve je jako lepo ukombinovano sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom…

 12. Sala ima veliki parking, odlicno organizovan. Sto se sale tice jako velika, pregledna, akusticna, sa prelepim mladenackim stolom koj je prelepo stilizovan i ima pogled na goste.

 13. Idealna sala za veca slavlja, odlicno uredjena i sa profesionalnim osobljem.

 14. Sve pohvale! Sala sa jako dobrom organizacijom. Veoma profesionalna i brza usluga, stalno na usluzi.

 15. Sve pohvale, odlican komleks. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost jako lepo stilizovana i organizovana, sa dosta mesta.

 16. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sale je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno. Usluga jako ljubazna i profesionalan.

 17. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostor za igru jako velki, na centralnom delu sale.

 18. Jako lepo organizovan prostor, odlicne preglednosti, klimatizacije, akustike. Vrhunska i brza usluga.

 19. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostor za igru jako velki, na centralnom delu sale.

 20. Sve pohvale. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom.

 21. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu, prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom.

 22. Idealno mesto za proslavu vencanja sa veoma ljubaznim oslobljem.

 23. Idealno mesto za sve vrste proslava. Sa odlicnom hranom i ikusnim osobljem.

 24. Veoma organizovan komleks, sa privatnim parkingom. Sala je odlicno stilizovana i uredjena, sa veoma lepim osvetljenjem, odlicnom klimatizacijom i ventilacijom.

 25. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu, prelepo uklopljenom dekoracijom. Hrana jako ukusna, sveza.

 26. Jako lepo organizovan prostor, odlicne preglednosti, klimatizacije, akustike.

 27. Sala sa jako velikim brojem mesta, odlicne preglednosti, velikim prostorom za igru, odlicne rasvete, kao i odlicnim efektima za prvi ples i tortu.

 28. Prelepa sala sa velikim brojem mesta, sjajne organizacije.

 29. Prelepo mesto, sa jako prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom.

 30. Ceo komleks ima svoj privatni parking. Obzirom da je sala jako velika sve je odlicno ukombinovano, od odlicne rasvete, klimatizacije, preglednosti.

 31. Sve pohvale, jako lepa sala odlicne organizacije i vrhunske usluge.

 32. Usluga sale je jako ljubazna i brza. Ceo kompleks je odlicno organizovan i stilizovan.

 33. Odlican kompleks, sa velikim brojem mesta, sjajne organizacije i vrhunske usluge.

 34. Sve pohvale, odlicno mesto. Jako dobra usluga, odlicna hrana.

 35. Savrseno! Pocev od velikog i organizovanog parkinga, pa do same unutrasnjosti sale sa velikim brojem mesta, jako lepom organizacijom.

 36. Voma velika sala, sa odlicnom klimatizacijom i ventilacijom. Usluga je veoma profesionalna.

 37. Odlicna sala, sa jako dobrom organizacijom. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sala je jako lepo stilizovana, sa odlicnom klimatizacijom, rasvetom, ventilacijom i uz sve to prelepo dekorisana.

 38. Odlicno mesto za organizaciju proslava, konobari su veoma profesionalni i ljubazni.

 39. Prelepa sala, prijatnog ambijenta i odlicne usluge. Sve pohvale od mene.

 40. Izuzetno mesto, jako veliki objekat sa odlicnom organizacijom.

 41. Sve pohvale. Odlicna organizacija. Konobari jako brzi i efikasni koji jednostavnoi ne dozvoljavaju da vam casa bude prazna.

 42. Prelepo. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 43. Veliki i organizovani parking. Sala sa velikim brojem mesta, visok plafon, odlicna klimatizacija, rasveta. Osoblje jako iskusno i brzo.

 44. Sve pohvale, jako lepa sala odlicne organizacije i vrhunske usluge.

 45. Sala sa jako velikim brojem mesta, odlicne preglednosti, velikim prostorom za igru, odlicne rasvete, kao i odlicnim efektima za prvi ples i tortu. Usluga jako brza.

 46. Sve preporuke. Sala sa privatnim parkingom. Prelepo sredjena, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom, akustikom. Osoblje jako efikasno, stalno na usluzi.

 47. Savrseno, sala sa jako dobrom organizacijom, veoma brzom uslugom i odlicnom hranom.

 48. Sve pohvale. Jako lepa sala, sa velikim brojem mesta. Odlicna usluga, jako prijatno osoblje.

 49. Jako lepa sala za proslavu vencanja. Sala poseduje privatni parking sa obezbedjenjem. Unutrasnjost je jako lepo stilizovana, sa led rasvetom, odlicnom izolacijom, prelepom dekoracijom. Sto se hrane tice jako je ukusna, sveza i lepo posluzena. Osoblje je jako iskusno i veoma prijatno. Sve pohvale pod mene.

 50. Sve pohvale! Sala sa jako dobrom organizacijom. Veoma profesionalna i brza usluga, stalno na usluzi.

 51. Odlicno mesto. Sala sa jako velikim brojem mesta, odlicne preglednosti, velikim prostorom za igru, odlicne rasvete, kao i odlicnim efektima za prvi ples i tortu. Hrana je jako ukusna, raznovrsna. Osoblje je jako profesionalno i ljubazno. Od mene sve preporuke.

 52. Prelepo mesto! Sala je prelepo osvetljena, odlicne organizacije prostora, sa odlicnom ventilacijom. Veoma profesionalan i efikasan tim.

 53. Veoma lepo mesto sa privatnim parkingom, sa velikim brojem mesta. Ceo prostor je lepo stilizovan, prijatnog ambijenta. Odlicna hrana, jako ukusna i sveza. Konobari jako profesionalni i ljubazni.

 54. Sjajno mesto, sala sa velikim brojem mesta, odlicne organizacije i velike preglednosti. Sve pohvale.

 55. Bili smo na proslavi vencanja i odlicno smo se proveli. Ceo objekat je jako lep, sa privatnim parkingom. Sala je jako lepa, sa prelepom led rasvetom, visokim plafonima, svetlih boja. Hrana ukusna, sveza i raznovrsna. Sve pohvale i za osoblje, koje jako profesionalno i usluzno.

 56. Prelepo mesto, sa jako prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom. Hrana jako ukusna i raznovrsna.

 57. Sve pohvale, odlicno mesto. Jako dobra usluga, odlicna hrana.

 58. Prostor jako lepo uredjen i stilizovan, sa odlicnom rasvetom i dekoracijom koja se uklapa u ceo ambijenti. Pohvale i za osoblje, koje jako prijatno i profesionalno.

 59. Prelepo mesto, sa jako velikim prostorom. Sala je prelepa, autenticna sa velikim brojem mesta. Osoblje jako iskusno, stalno na usluzi. Hrana jako ukusna, sveza prelepo servirana.

 60. Sve pohvale od mene. Velika sala, sa velikim brojem mesta, jako lepo organizovana, odlicne preglednosti i veoma prijatnog ambijenta. Sala ima privatni parking sa obezbedjenjem. Osoblje kao i usluga veoma profesionalni i iskusno…

 61. Prelepa sala, odlicna za velike proslave. Sala je prelepo stilizovana, sa svetlim bojama, sa odlicnom led rasvetom, akusticna, klimatizovana. Hrana veoma ukusna. Sve pohvale!

 62. Odlicna sala, sa velikim parkingom. Hrana jako ukusna i sveza. Osoblje sale veoma profesionalno i stalno na usluzi.

 63. Prelepo. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama. Usluga veoma profesionalna. Hrana odlicnog kvaliteta, sveza i ukusna. Sve pohvale.

 64. Sve pohvale. Sala je jako velika, sa odlicnom klimatizacijom, ventilacijom, osvetljenjem, takodje jako lepo stilizovana i dekorisana. Sa zasebnim parkingom velikog broja mesta.

 65. Sve pohvale. Hrana jako ukusna i sveza. Osoblje sale veoma profesionalno i stalno na usluzi.

 66. Prelepo mesto, sa jako prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom. Osoblje je jako profesionalno i stalno na usluzi, veoma prijatno.. Hrana raznovrsna, sa odlicnom domacom kuhinjom. Sve pohvale.

 67. Sve je savrseno, pocev od velikog organizovanog parkinga, pa do same sale koja je prelepa, sa velikim brojem mesta, prostrana, odlicne led rasvete, prelepo stilizovana, dekorisana. Hrana takodje preukusna, prelepo servirana i sveza.

 68. Sve pohvale. Jako lepa sala, sa velikim brojem mesta. Odlicna usluga, jako prijatno osoblje.

 69. Prelepa sala, sa velikim i organizovanim prostorom. Odlican ambijent, jako prijatna atmosfera. Hrana raznovrsna, sa velikim izborom domacih i savremenih jela. Sve pohvale.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Svečana Sala NERA Grand

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja