Svečana Sala NERA Palace

Info

O nama

WEDDING kompleks NERA u okviru kog se nalaze svečane sale „NERA“, „GRAND NERA“, „VIP NERA“, „PALACE“ i „ACOUSTIC“, nalazi se na svega 6 km od Savezne skupštine, što samu poziciju čini idealnom.

Kada momenat koji krasi ljubavni život dvoje ljudi dođe do momenta da izgovore sudbonosno DA, mi smo tu da Vam pomognemo da Vaši snovi postanu stvarnost.

Realizujući scenario Vaše ljubavne priče u našoj sali PALACE, osećaćete se kao na dvoru, jer bajkovitost naše svečane sale udahnuće Vašem venčanju duh balskih dvorana gde su se odigravali luksuzni balovi.

Dozvolite nam da budemo „dobra vila“ Vaše bajke i ispunimo Vaše snove……a naše slike neka probude Vašu maštu….PALACE….

Mi Vam omogućavamo da Vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost objekta zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA BEOGRAD

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

114 Komentara

 1. Organizovali smo vencanje u sali Nera Palace i jako smo zadovoljni kako uslugom tako i organizacijom samog vencanja. Sala poseduje privatni parking. Hrana je odlicna, sveza, ukusna. Iz naseg ugla i ugla nasih gostiju mogu da pohvalim osoblje koje je jako profesionalno i brzo. Od nas sve pohvalee.

 2. Odlicna sala! Sve je organizovano da se opustite i uzivate. Sala poseduje svoj privatni parking. Obzirom da je sala sa velikim brojem mesta sve je jako lepo ukombinovano, od rasvete, klimatizacije, preglednog prostora. Hrana je jako ukusna, sveze servirana i raznovrsna.

 3. Savrseno! Pocev od velikog i organizovanog parkinga, pa do same unutrasnjosti sale sa velikim brojem mesta, jako lepom organizacijom. Odlicna usluga, sa veoma profesionalnim i ljubaznim osobljem.

 4. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 5. Sve mi se svidja, od celog prostora, do ambijenta, podijuma, savrsene dekoracije stolova, sa prelepim stolicama, romanticnim osvetljenje, efektima za ples i tortu.

 6. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom. Sala takodje poseduje i deciju igraonicu kako bi se i deca zabavila. Usluga jako profesionalna i ljubazna.

 7. Prelepo. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 8. Savrseno mesto za organizaciju vencanja.Unutrasnjost sale je prelepa, jako glamurozna, sa visokim plafonima. Sala poseduje svoju igraonicu. Organizacija je na vrhunskom nivou. Hrana je ukusna, raznovrsna, sveza. Osoblje jako profesionalno i stalno na usluzi. SVE PREPORUKE.

 9. Odlicna sala za organizacuju slavlja. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja. Konobari sa velikim iskustvom jako ljubazni.

 10. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sale je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno. Dekoracija i rasveta se odlicno uklapaju u ceo ambijent. Konobari stalno na usluzi, jako ljubazni i nasmejani. Sve preporuke.

 11. Jako lepa sala, sa prelepim unutrasnjim delom, prelepo dekoracijom do najsitnih detalja, odlicnom rasvetom. Profesionalnom uslugom.

 12. Sala poseduje privatni parkin. Unutrasnjost je jako lepo stilizovana, sa led rasvetom, odlicnom izolacijom, prelepom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo ambijent.

 13. Sala izgleda jako moderno sa prelepim visokim plafonima, takodje jako moderne dekoracije. Uz to konobari koji su veoma profesionalni, stalno na usluzi.

 14. Veoma lepo mesto sa privatnim parkingom, sa velikim brojem mesta. Ceo prostor je lepo stilizovan, prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere. Sve pohvale.

 15. Sve pohvale. Sala poseduje svoj privatni parking. Obzirom da je sala sa velikim brojem mesta sve je jako lepo ukombinovano sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom…

 16. Sala na odlicnoj lokaciji sa jako ljubaznom i efikasnom uslugom, takodje sala izgleda jako moderno i stilizovano sa prelepo dekorisanim stolovima.

 17. Prelepa sala, sa jako prijatnim i svetlim abijentom, odlicnom rasvetom. Sve preporuke.

 18. Sala poseduje veliki parking sa obezbedjenjem. Unutrasnjost izgleda jako moderno i luksuzno, sa prijatnim svetlim.

 19. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples, dekoracijom koja se prelepo uklapa u ceo prostor.

 20. Sve pohvale. Jako lepa sala, sa velikim brojem mesta. Odlicna usluga, jako prijatno osoblje.

 21. Sala sa privatnim parkingom, sa obezbedjenjem. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete…

 22. Sve pohvale za salu i organizaciju. Hrana je ukusna, raznovrsna, sveza.

 23. Sala sa velikim brojem mesta, odlicne preglednosti, velikim prostorom za igru, odlicne rasvete, kao i odlicnim efektima za prvi ples i tortu.

 24. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples, dekoracijom koja se prelepo uklapa u ceo prostor.

 25. Sve preporuke. Sto se tice same sale jako prostrana, sa velikim brojem mesta, odlicne organizacije. Osblje je jako profesinalno, brzo i efikasno.

 26. Prelepo mesto za organizaciju proslava. Sala poseduje privatni parking. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostor za igru jako velki, na centralnom delu sale.

 27. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom. Sala takodje poseduje i deciju igraonicu kako bi se i deca zabavila. Osoblje jako organizovano i ljubazno.

 28. Veoma organizovan komleks, sa privatnim parkingom, decijom igraonicom, kao i unutrasnjosti objekta, klimatizacija, ventilacija, akustika.

 29. Odlican kompleks, sa velikim brojem mesta, sjajne organizacije i vrhunske usluge.

 30. Jako lepa sala, prijatnog ambijenta, odlcne atmosfere. Konobari stalno na usluzi i vrlo ljubazni.

 31. Sve preporuke, jako lepa sala, sa prelepim stilom i odlicnom organizacijom. Hrana jako ukusn, sveza i lepo posluzena.

 32. Fenomenalno uredjeno i stilizovano mesto, jako velike preglednosti, odlicne usluge.

 33. Sve pohvale za organizaciju i konobare koji su jako profesionalni i ljubazni.

 34. Preporuka. Jako lepa sala, sa velikim brojem mesta, ljubaznim i profesionalnim osobljem.

 35. Odlicno mesto za organizaciju proslava, konobari su veoma profesionalni i ljubazni.

 36. Idealna sala za veca slavlja, odlicno uredjena i sa profesionalnim osobljem.

 37. Sve pohvale. Sala sa velikim brojem mesta, prelepo dekorisanim stolovima, odlicne usluge i hrane.

 38. Ceo komleks poseduje veliki i organizovan parking. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, podijuma za igru.

 39. Bili smo na proslavi vencanja i nasi utisci su jako pozitivni. Ceo objekat je jako lep, sa privatnim parkingom. Sala je jako lepa, sa prelepom led rasvetom, visokim plafonima, svetlih boja. Hrana ukusna, sveza i raznovrsna. Sve pohvale i za osoblje, koje jako profesionalno i usluzno.

 40. Sala izgleda jako moderno sa prelepim visokim plafonima, takodje jako moderne dekoracije. Uz to konobari koji su veoma profesionalni, stalno na usluzi.

 41. Sala sa jako dobrom organizacijom, timom koji je jako profesionala. Hrana preukusna, prelepo servirana.

 42. Bili smo na proslavi vencanja u ovoj sali, mogu slobodno da kazem jako veliki profesionalizam i iskustvo koje se odmah vidi.

 43. Sala sa privatnim parkingom. Prelepo sredjena, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom, akustikom. Osoblje jako efikasno, stalno na usluzi.

 44. Ukoliko zelite savrseno vencanje iz snova, ovo je idealno mesto.. Savremen ambijent, savrseno osoblje. Svaka pohvala i preporuka od mene.

 45. Jako lepa sala za proslavu vencanja. Sala poseduje privatni parkin. Unutrasnjost je jako lepo stilizovana, sa led rasvetom, odlicnom izolacijom, prelepom dekoracijom. Sto se hrane tice jako je ukusna, sveza i lepo posluzena. Osoblje je jako iskusno i veoma prijatno. Sve pohvale pod mene.

 46. Ceo komleks poseduje veliki i organizovan parking. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, podijuma za igru, odlicnom klimatizacijom. Usluga je jako efikasna i brza. Sve preporuke.

 47. Moderan i luksuzan prostor, sa prijatnim osvetljenjem. Hrana jako ukusna, prelepo posluzena, dekorisana.

 48. Idealna sala za veca slavlja, odlicno uredjena i sa profesionalnim osobljem.

 49. Velika sala sa jako dobrom organizacijom, ljubaznim osobljem.

 50. Sve pohvale. Jako lepa sala, sa velikim brojem mesta. Odlicna usluga, jako prijatno osoblje.

 51. Mesto sa jako dobrom organizcijom kao prostora tako i zaposlenih. Sve preporuke.

 52. Savrseno! Pocev od velikog i organizovanog parkinga, pa do same unutrasnjosti sale sa velikim brojem mesta, jako lepom organizacijom. Odlicna usluga, sa veoma profesionalnim i ljubaznim osobljem.

 53. Sve pohvale za osoblje sale koje je stalno nasmejano i pozitivno.

 54. Jako lepa sala, sa privatnim parkingom. Unutrasnjost je jako lepa, sa dolicnom rasvetom, klimatizacijom. Konobari su jako brzi, stalno su tu oko vas.

 55. Prelepo sala, sa jako prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom. Osoblje je jako profesionalno i stalno na usluzi, veoma prijatno..

 56. Sala sa prelepim i modernim stilom, svetlih i neznih tonova, odolicne led rasvete, klimatizacije. Hrana jako ukusna i raznovrsna.

 57. Veliki i organizovani parking. Sala sa velikim brojem mesta, visok plafon, odlicna klimatizacija, rasveta. Osoblje jako iskusno i brzo.

 58. Sala poseduje veliki parking sa obezbedjenjem. Unutrasnjost izgleda jako moderno i luksuzno. Usluga je profesionalna i brza.

 59. Sve pohvale za ceo prostor i organizaciju. Hrana je jako uksna, sveze servirana.

 60. Sve preporuke. Sala sa privatnim parkingom. Prelepo sredjena, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom, akustikom.

 61. Odlicna sala za proslavu vencanja, sa velikim brojem mesta, prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere.

 62. Sjajno mesto za proslavu vencanja, sa odlicnom organizacijom, prelepim delom za ples uz savrseno osvetljenje i dekoraciju koja se uklapa uz sve to. Veoma brza i efikasna usluga.

 63. Sve pohvale prelep prostor sa odlicnom izolacijom, klimatizacijom, ventilacijom i akustikom. Usluga veoma ljubazn.

 64. Prelepo. Sala izgleda jako stilizovano i moderno, odlicne dokoracije koja se uklapa u ceo prostor. Hrana je raznovrsna veliki izbor, kako domace tradicionalne kuhinje

 65. Sjajno mesto sa odlicnom uslugom i ljubaznim osbljem, jednostavno mesto za sve pohvale.

 66. Prelepo! Sala sa privatnim parkingom, velikog broja mesta, jako lepe organizacije, sa prelepim unutrasnjim ambijentom, dekoracijom neznih boja koja se savrseno uklapa u ceo prostor. Usluga je jako prefesionalna, efikasna i brza.

 67. Prelepo sala, sa jako prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom.

 68. Sve pohvale, odlicna sala sa savrsenom organizacijom i ljubaznom uslugom.

 69. Bili smo na proslavi vencanja i odusevljeni smo prostorom kao i organizacijom sale. Sala sa privatnim parkingom, sa obezbedjenjem. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete… Osoblje sale je jako ljubazno, brzo i stalno na usluzi.

 70. Odlicna atmosfera i prijatan ambijent.Usluga je jako prefesionalna, efikasna i brza.

 71. Sve pohvale. Prelepa sala, sa jako prijatnim i svetlim abijentom, odlicnom rasvetom, velikim prostorom za igru. Hrana jako ukusna, raznovrsna sa velikim izborom jela.

 72. Sala sa privatnim parkingom, odlicne organizacije. Unutrasnji deo sale je jako veliki, sa velikim brojem mesta. Sama sala je prelepo uredjena i uskladjena do najsitnih detalja. Sve pohvale.

 73. Sala sa odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom. Sa prelepim delom za organizaciju gradjanskog vencanja.

 74. Izuzetno mesto, jako veliki objekat sa odlicnom organizacijom. Konobari jako brzi i efikasni koji jednostavnoi ne dozvoljavaju da Vam casa bude prazna. Veoma bogata i raznovrstan mene.

 75. Sve pohvale.Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija. Konobari jako ljubazni i nasmejani.

 76. Sala jako velika i prostrana prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom. Hrana jako ukusna i raznovrsna. Sve pohvale od mene.

 77. Prelepa sala, odlicne organizacije, prelepe rasvete, sa odlicnim efektima za prvi ples i tortu. Sve pohvale za konobar koji su jako profesionalni i efikasni.

 78. Ceo prostor je lepo stilizovan, prijatnog ambijenta. Odlicna hrana, jako ukusna i sveza. Konobari jako profesionalni i ljubazni. Sve pohvale.

 79. Sve pohvale, jako velika sala sa odlicnom organizacijom i prijatnim ambijentom. Hrana ukusna, raznovrsna i sveza.

 80. Prelepo, sala sa jako lepim ambijentom, prelepom led rasvetom neznih bija, jako lepom dekoracijom sa prelepim cvetnim arazmanom koji se savrseno uklapa u ceo prostaor. Hrana sveza, jako lepo servirana i ukusna.

 81. Sve preporuke, sala poseduje privatni parking. Sto se tice same sale jako prostrana, sa velikim brojem mesta, odlicne organizacije. Osblje je jako profesinalno, brzo i efikasno.

 82. Odlicna mesto za organizaciju velikih proslava. Odlicna atmosfera i prijatan ambijent. Konobari jako profesionalni i efikasni. Sve preporuke.

 83. Sala sa prelepim i modernim stilom, svetlih i neznih tonova, odolicne led rasvete. Hrana jako ukusna i sveza. Sve preporuke.

 84. Lepa i prijatna atmosfera udruzena sa ljubaznim osobljem.

 85. Luksuzno i moderno opremljen prostor, sa odlicnom rasvetom, jako lepom dekoracijom. Osoblje jako profesionalno i brzo. Sve preporuke od mene.

 86. Fenomenalno, jako veliki prostor sa odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 87. Sjajna sala za svadbeno veselje. Sala sa velikim brojem mesta, jako dobre organizacije, prijatnog ambijenta. Hrana raznovrsna, ukusna, jako lepo servirana.

 88. Sve preporuke. Veliki i organizovan komleks sa prvatnim parkingom, decijom igraonicom i sjajnom uslugom.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Svečana Sala NERA Palace

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja