Svečana Sala NERA Palace

Info

O nama

WEDDING kompleks NERA u okviru kog se nalaze svečane sale „NERA“, „GRAND NERA“, „VIP NERA“, „PALACE“ i „ACOUSTIC“, nalazi se na svega 6 km od Savezne skupštine, što samu poziciju čini idealnom.

Kada momenat koji krasi ljubavni život dvoje ljudi dođe do momenta da izgovore sudbonosno DA, mi smo tu da Vam pomognemo da Vaši snovi postanu stvarnost.

Realizujući scenario Vaše ljubavne priče u našoj sali PALACE, osećaćete se kao na dvoru, jer bajkovitost naše svečane sale udahnuće Vašem venčanju duh balskih dvorana gde su se odigravali luksuzni balovi.

Dozvolite nam da budemo „dobra vila“ Vaše bajke i ispunimo Vaše snove……a naše slike neka probude Vašu maštu….PALACE….

Mi Vam omogućavamo da Vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost objekta zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA BEOGRAD

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

40 Komentara

 1. Jako lepa sala za proslavu vencanja. Sala poseduje privatni parkin. Unutrasnjost je jako lepo stilizovana, sa led rasvetom, odlicnom izolacijom, prelepom dekoracijom. Sto se hrane tice jako je ukusna, sveza i lepo posluzena. Osoblje je jako iskusno i veoma prijatno. Sve pohvale pod mene.

 2. Ceo komleks poseduje veliki i organizovan parking. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, podijuma za igru, odlicnom klimatizacijom. Usluga je jako efikasna i brza. Sve preporuke.

 3. Bili smo na proslavi vencanja i nasi utisci su jako pozitivni. Ceo objekat je jako lep, sa privatnim parkingom. Sala je jako lepa, sa prelepom led rasvetom, visokim plafonima, svetlih boja. Hrana ukusna, sveza i raznovrsna. Sve pohvale i za osoblje, koje jako profesionalno i usluzno.

 4. Savrseno! Pocev od velikog i organizovanog parkinga, pa do same unutrasnjosti sale sa velikim brojem mesta, jako lepom organizacijom. Odlicna usluga, sa veoma profesionalnim i ljubaznim osobljem.

 5. Jako lepa sala, sa privatnim parkingom. Unutrasnjost je jako lepa, sa dolicnom rasvetom, klimatizacijom. Konobari su jako brzi, stalno su tu oko vas.

 6. Prelepo sala, sa jako prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom. Osoblje je jako profesionalno i stalno na usluzi, veoma prijatno..

 7. Sala sa prelepim i modernim stilom, svetlih i neznih tonova, odolicne led rasvete, klimatizacije. Hrana jako ukusna i raznovrsna.

 8. Veliki i organizovani parking. Sala sa velikim brojem mesta, visok plafon, odlicna klimatizacija, rasveta. Osoblje jako iskusno i brzo.

 9. Sala poseduje veliki parking sa obezbedjenjem. Unutrasnjost izgleda jako moderno i luksuzno. Usluga je profesionalna i brza.

 10. Sve pohvale za ceo prostor i organizaciju. Hrana je jako uksna, sveze servirana.

 11. Sve preporuke, velika i organizovana sala.

 12. Sve preporuke. Sala sa privatnim parkingom. Prelepo sredjena, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom, akustikom.

 13. Odlicna sala za proslavu vencanja, sa velikim brojem mesta, prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere.

 14. Sjajno mesto za proslavu vencanja, sa odlicnom organizacijom, prelepim delom za ples uz savrseno osvetljenje i dekoraciju koja se uklapa uz sve to. Veoma brza i efikasna usluga.

 15. Prelepo. Sala izgleda jako stilizovano i moderno, odlicne dokoracije koja se uklapa u ceo prostor. Hrana je raznovrsna veliki izbor, kako domace tradicionalne kuhinje

 16. Prelepo! Sala sa privatnim parkingom, velikog broja mesta, jako lepe organizacije, sa prelepim unutrasnjim ambijentom, dekoracijom neznih boja koja se savrseno uklapa u ceo prostor. Usluga je jako prefesionalna, efikasna i brza.

 17. Odlicna sala! Sve je organizovano da se opustite i uzivate. Sala poseduje svoj privatni parking. Obzirom da je sala sa velikim brojem mesta sve je jako lepo ukombinovano, od rasvete, klimatizacije, preglednog prostora. Hrana je jako ukusna, sveze servirana i raznovrsna.

 18. Bili smo na proslavi vencanja i odusevljeni smo prostorom kao i organizacijom sale. Sala sa privatnim parkingom, sa obezbedjenjem. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete… Osoblje sale je jako ljubazno, brzo i stalno na usluzi.

 19. Odlicna atmosfera i prijatan ambijent.Usluga je jako prefesionalna, efikasna i brza.

 20. Sve pohvale. Prelepa sala, sa jako prijatnim i svetlim abijentom, odlicnom rasvetom, velikim prostorom za igru. Hrana jako ukusna, raznovrsna sa velikim izborom jela.

 21. Sala sa privatnim parkingom, odlicne organizacije. Unutrasnji deo sale je jako veliki, sa velikim brojem mesta. Sama sala je prelepo uredjena i uskladjena do najsitnih detalja. Sve pohvale.

 22. Izuzetno mesto, jako veliki objekat sa odlicnom organizacijom. Konobari jako brzi i efikasni koji jednostavnoi ne dozvoljavaju da Vam casa bude prazna. Veoma bogata i raznovrstan mene.

 23. Sve pohvale.Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija. Konobari jako ljubazni i nasmejani.

 24. Sve preporuke, prelep ambijent, jako dobra i brza usluga.

 25. Sala jako velika i prostrana prijatnim ambijentom i odlicnom atmosferom. Hrana jako ukusna i raznovrsna. Sve pohvale od mene.

 26. Sve pohvale za organizaciju i uslugu.

 27. Prelepa sala, odlicne organizacije, prelepe rasvete, sa odlicnim efektima za prvi ples i tortu. Sve pohvale za konobar koji su jako profesionalni i efikasni.

 28. Ceo prostor je lepo stilizovan, prijatnog ambijenta. Odlicna hrana, jako ukusna i sveza. Konobari jako profesionalni i ljubazni. Sve pohvale.

 29. Sve pohvale, jako velika sala sa odlicnom organizacijom i prijatnim ambijentom. Hrana ukusna, raznovrsna i sveza.

 30. Prelepo, sala sa jako lepim ambijentom, prelepom led rasvetom neznih bija, jako lepom dekoracijom sa prelepim cvetnim arazmanom koji se savrseno uklapa u ceo prostaor. Hrana sveza, jako lepo servirana i ukusna.

 31. Sve preporuke, sala poseduje privatni parking. Sto se tice same sale jako prostrana, sa velikim brojem mesta, odlicne organizacije. Osblje je jako profesinalno, brzo i efikasno.

 32. Odlicna mesto za organizaciju velikih proslava. Odlicna atmosfera i prijatan ambijent. Konobari jako profesionalni i efikasni. Sve preporuke.

 33. Sala sa prelepim i modernim stilom, svetlih i neznih tonova, odolicne led rasvete. Hrana jako ukusna i sveza. Sve preporuke.

 34. Lepa i prijatna atmosfera udruzena sa ljubaznim osobljem.

 35. Luksuzno i moderno opremljen prostor, sa odlicnom rasvetom, jako lepom dekoracijom. Osoblje jako profesionalno i brzo. Sve preporuke od mene.

 36. Fenomenalno, jako veliki prostor sa odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 37. Sjajna sala za svadbeno veselje. Sala sa velikim brojem mesta, jako dobre organizacije, prijatnog ambijenta. Hrana raznovrsna, ukusna, jako lepo servirana.

 38. Sve pohvale! Profesionalna usluga, jako dobra hrana.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Svečana Sala NERA Palace

  Željeni datum venčanja *


   Željeni datum venčanja *