Svečana Sala NERA Vip

Info

O nama

WEDDING kompleks NERA u okviru kog se nalaze svečane sale „NERA“, „GRAND NERA“, „VIP NERA“, „PALACE“ i „ACOUSTIC“, nalazi se na svega 6 km od Savezne skupštine, što samu poziciju čini idealnom.

NERA VIP | Mala sala za manje svadbe i sve druge vrste proslava.

– – –

Kada momenat koji krasi ljubavni život dvoje ljudi dođe do momenta da izgovore sudbonosno DA, mi smo tu da Vam pomognemo da Vaši snovi postanu stvarnost.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA BEOGRAD

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

49 Komentara

 1. Odlicna sala, sa jako dobrom organizacijom. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sala je jako lepo stilizovana, sa odlicnom klimatizacijom, rasvetom, ventilacijom i uz sve to prelepo dekorisana.

 2. Sala je odlicno stilizovana i uredjena, sa veoma lepim osvetljenjem, odlicnom klimatizacijom i ventilacijom.Usluga je profesionalna, sa veoma iskusnim i ljubaznim konobarima.

 3. Jako lep kompleks, sala poseduje privatni parking sa velikim brojem mesta. Sama unutrasnjost je prelepa, sa odlicnim osvetljenjem, klimatizacijom, jako lepom dekoracijom koja se savrseno uklapa u ceo ambijent.

 4. Prostor jako lepo uredjen i stilizovan, sa odlicnom rasvetom i dekoracijom koja se uklapa u ceo ambijenti.

 5. Odlicna sala za manje proslave, Odlicne organizacije i brze usluge.

 6. Sjajna sala pogodna za manje proslave, odlicno stilizovana, dekorativna, sa sjajnom rasvetom.

 7. Odlicna organizacija. Prostor jako lepo uredjen i stilizovan, sa odlicnom rasvetom i dekoracijom koja se uklapa u ceo ambijenti.

 8. Hrana je jako ukusna, dekorativna, raznovrsna. Usluga profeionalna i brza.

 9. Sve pohvale, odlicna sala ukoliko zelite manju svadbenu proslavu. Organizacija je jako profesionalna. Hrana odlicnog kvaliteta, sveze servitrana.

 10. Savrseno mesto za organizaciju vencanja.Unutrasnjost sale je prelepa, jako glamurozna, sa visokim plafonima. Organizacija je jako profesionalna. Hrana je ukusna, raznovrsna, sveza. Pohvale i za osoblje koje je stalno na usluzi.

 11. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sale je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno. Dekoracija i rasveta se odlicno uklapaju u ceo ambijent. Konobari stalno na usluzi, jako ljubazni i nasmejani. Sve preporuke.

 12. Sala je odlicno organizovana, sala sa dosta prostora, sa odlicnom preglednoscu. Hrana jako ukusna, sveze servirana.

 13. Sve pohvale, sala je jako velika, sa odlicnom rasvetom, akustikom, klimatizacijom. Usluga jako ljubazna.

 14. Sve preporuke! Sjajna sala pogodna za manje proslave, odlicno stilizovana, dekorativna, sa sjajnom rasvetom. Hrana je jako ukusna, sveze servirana.

 15. Ceo prostor je jako prijatnog ambijenta, sa odlicnom atmosferom.

 16. Prelepa sala, jako lepo organizovana, sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom. Osoblje jako profesionalno i efikasno.

 17. Sve pohvale, sala sa odlicnom organizacijom i jako brzom uslugom.

 18. Sala sa privatnim parkingom. Organizovanom i brzom uslugom. Sve pohvale.

 19. Prelepa sala idealna za proslavu manjih slavlja. Ceo prostor je prelepo uredjen, sa odlicnom uslugom i organizacijom.

 20. Prelepo mesto! Sala je prelepo osvetljena, odlicne organizacije prostora, sa odlicnom ventilacijom. Brza i ljubazna usluga.

 21. Sve preporuke! Sjajna sala , odlicno stilizovana, dekorativna, sa sjajnom rasvetom, odlicnom klimatizacijom i ventilacijom. Hrana je jako ukusna, sveze servirana.

 22. Sve pohvale. Sala sa veoma dobrom organizacijom, kako prostora tako i celog osoblja.

 23. Sve preporuke, jako lepa sala za organizaciju manjih proslava.

 24. Veoma lepa sala za proslavu manjih slavlja. Sala jako lepo uredjena, sa odlicnim stilom i prelepom dekoracijom. Hrana jako ukusna, sveza prelepo servirana. Sve pohvale.

 25. Sve pohvale! Odlicna organizacija. Prostor jako lepo uredjen i stilizovan, sa odlicnom rasvetom i dekoracijom koja se uklapa u ceo ambijenti. Pohvale i za osoblje, koje jako prijatno i profesionalno.

 26. Prelepa sala, organizacija je jako profesionalna i brza.

 27. Prelepa sala za manji broj gostiju. Sala sa privatnim parkingom. Jako lepo organizovanim prostoro, pregledna. Veoma ukusna hrana, sveza i prelepo posluzena. Konobari jako profesionalni i efikasni.

 28. Jako lepo organizovan prostor, odlicne preglednosti, klimatizacije, akustike. Vrhunska i brza usluga.

 29. Prelepo organizovan prostor, jako lepo stilizovan i dekorisan. Svetlih i prijatnih boja. Sve povale i za osoblje, jako brzo i efikasno.

 30. Savrseno. Prelep prostor, prijatnog i toplaog ambijenta, odlicne organizacije i vrhunske usluge.

 31. Fenomenalno mesto, jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere pogodnao za pravljenje manjih slavlja. Usluga na vrhuskom nivou.

 32. Prelepo mesto! Sala je prelepo osvetljena, odlicne organizacije prostora, sa odlicnom ventilacijom. Veoma profesionalan i efikasan tim. Hrana preukusna.

 33. Sve pohvale, od organizacije do vrhunske usluge. Hrana odlicnog kvaliteta, jako ukusna i sveza.

 34. Sve preporuke. Sala je odlicna za proslavu manjih slavlja. Sala poseduje privatni parking, odlicno uredjen prostor sa prelepom dekoracijom. Hrana jako ukusna i prelepo servirana.

 35. Prelepo osvetljenje, jako lepo uredjen prostor, odlicna organizacija i brza usluga. Sve preporuke.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Svečana Sala NERA Vip

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja