Svečana Sala NERA

Info

O nama

WEDDING kompleks NERA u okviru kog se nalaze svečane sale „NERA“, „GRAND NERA“, „VIP NERA“, „PALACE“ i „ACOUSTIC“, nalazi se na svega 6 km od Savezne skupštine, što samu poziciju čini idealnom.

Mi Vam omogućavamo da Vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost naših objekata zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice.

Svečane sale Nera arhitektonski su idealno rešene bez ijednog unutrašnjeg stuba. Kompletan prostor je klimatizovan, idealne akustičnosti na šta smo posebno obratili pažnju kao i niz drugih sitnica kako bi Vam pružili najbolje. Takođe naglašavamo da je kompletan prostor osvetljen LED rasvetom.

Zbog Vašeg nezaboravnog dana, mi smo se specijalizovali za sve Vaše zelje, od menija preko dekoracije do fotografije. Naši iskusni kuvari i poslastičari probudiće Vase čulo ukusa na najpozitivniji način, dok će naš stručni dekoraterski tim u dogovoru sa Vašim željama, učiniti da Vaša bajka postane stvarnost, zabeležena na najprofesionalniji način umetničkim okom naših kamermana i fotografa.

Veliki (privatni) parking prostor, obezbeđen fizičko-tehničkim obezbeđenjem, omogućava vam da opušteni provedete vreme kod nas.

Svečane sale Nera u okviru svog kompleksa poseduju i bazen. Provedite svoje prvo jutro u zajedničkom životu, uz nezaboravni ambijent kafe i doručak pored bazena.

Kompleks Nera poseduje takođe i igraonicu koju gosti mogu koristiti za svoju decu. Jedan deo igraonice je na otvorenom, a drugi deo igraonice je u zatvorenom prostoru. Igraonica je opremljena raznim toboganima, kućicama, zaštitnim mrežama i strunjačama za skakanje i gomilom igračaka za Vašu decu.

Posebno ističemo da svaka sala poseduje svoj mladenački apartman, koji će Vam pružiti mogućnost da u toku dana sebi priuštite trenutke odmora, kao i nezaboravnu prvu bračnu noć!

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA BEOGRAD

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

100 Komentara

 1. Organizovali smo vencanje u kompleksu Nera i prezadovoljni smo. Sala je prelepa, savrseno stilizovana, pregledna, akusticna, sa prelepom dekoracijom oslicnom rasvetom… Sto se tice organizacije vencanja, posebnu zahvalnost za ceo tim od fotografa i dekoratera koji su ispunili sve nase zelje, pa do kuvara i ostalog osoblja. Ceo komleks poseduje privatni parking sa svojim obezbedjenjem tako da nema potrebe da se brineti ni za sta. Od nas sve preporuke.

 2. Sve pohvale. Bili smo na proslavi vencanja i malo je reci da smo zadovoljni. Od samog parkinga koji je jako veliki sa svojim obezbedjenje, pa do sale koja iako je jako velika ima odlicnu preglednost, pogled na mladenacki sto, prostor za igru, kao i odlicne osvetljenosti, klimatizacije, akusticnosti.. I sto mi se posebno svidelo je decija igraonica, gde su se i nasi klinci super zabavili.

 3. Ako planirate veliko vencanje, ovo je idealno mesto za veliki broj gostiju. Sala poseduje privatni parking. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom. Sala takodje poseduje i deciju igraonicu kako bi se i deca zabavila. Ceo tim je jako profesionalan i organizovan. Od mene sve pohvale

 4. Prelepo mesto za organizaciju proslava. Sala poseduje privatni parking. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom. Sala takodje poseduje i deciju igraonicu kako bi se i deca zabavila. Ceo tim je jako profesionalan i organizovan.

 5. Sve pohvale, odlican komleks. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost jako lepo stilizovana i organizovana, sa dosta mesta. Sala takodje poseduje deciju igraonicu. Takodje sve pohvale za konobare koji su jako ljubazni i profesionalni.

 6. Jako lepa sala za proslavu vencanja. Sala poseduje privatni parkin. Unutrasnjost je jako lepo stilizovana, sa led rasvetom, odlicnom izolacijom, prelepom dekoracijom. Sto se hrane tice jako je ukusna, sveza i lepo posluzena. Osoblje je jako iskusno i veoma prijatno. Sve pohvale pod mene.

 7. Sve preporuke, odlicna sala. Sama unutrasnjost je prelepa, sa odlicnim osvetljenjem, klimatizacijom, jako lepom dekoracijom koja se savrseno uklapa u ceo ambijent. Osoblje jako ljubazno.

 8. Sala poseduje privatni parkig sa obezbedjenjem. Unutrasnjost je odlicno stilizovana i uklopljena do najsitnih detalja.Hrana je raznovrsna, sa velikim izborom domace tradicionalne i savremene kuhinje.

 9. Sala poseduje veliki kapacitet za prijem gostiju, ceo prostor je jako lepo i ravnomerno osvetljen, odlicne klimatizacije, akustike.

 10. Prelepo. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 11. Jako lepa sala, prijatnog ambijenta, odlcne atmosfere. Konobari stalno na usluzi i vrlo ljubazni.

 12. Sve pohvale jako lep prostor za organizaciju vencanja. Sala sa velikim brojem mesta, sjane usluge.

 13. Sjajna sala, velikog prostora, sa velikom decijom igraonicom za malisane. Ceo prostor je jako prijatan i prelepo dekorisan. Sve pohvale.

 14. Veliki komplek na odlicnoj lokaciji sa privatnim parkingom, decijom igraonicom. Sala sa prelepim osvetljenjem, jako dobrom klimatizacijom, ventilacijom..

 15. Velika sala, sa privatnim parkingom. Unutrasnjost odlicno stilizovana sa visokim plafonima, jako dobre rasvete, klimatizacije, ventilacije..

 16. Sala je jako velika i prima dosta gostiju. Ceo objekat je jako lepo stilizovan i dekorisan. Konobari jako ljubazni.

 17. Sve preporuke! Sala je velikog kapaciteta, sa odlicnim osvetljenjem, prijatnom rasvetom, odlicnom klimatizacijom.

 18. Sala je prelepa, savrseno stilizovana, pregledna, akusticna, sa prelepom dekoracijom oslicnom rasvetom..

 19. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom.

 20. Sve preporuke. Prelepa sala, sa velikim brojem mesta. Sto se tice organizacije vencanja, posebnu zahvalnost za ceo tim od fotografa i dekoratera koji su ispunili sve nase zelje, pa do kuvara i ostalog osoblja.

 21. Divno i organizovano mesto. Sala sa velikim brojem mesta, sa privatnim parkingom, decijom igraonicom.

 22. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Sala izgleda jako stilizovano i moderno, odlicne dokoracije koja se uklapa u ceo prostor.

 23. Idealno mesto za vece proslave sa sjajnom i ljubaznom uslugom.

 24. Sve pohvale, sala je jako velika, sa odlicnom rasvetom, akustikom, klimatizacijom. Usluga jako ljubazna.

 25. Jako lep kompleks, sala poseduje privatni parking sa velikim brojem mesta. Sama unutrasnjost je prelepa, sa odlicnim osvetljenjem, klimatizacijom, jako lepom dekoracijom koja se savrseno uklapa u ceo ambijent.

 26. Prelepo. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 27. Prelepo. Ceo komleks ima svoj privatni parking. Obzirom da je sala jako velika sve je odlicno ukombinovano, od odlicne rasvete, klimatizacije, preglednosti.

 28. Sve preporuke, jako lepa sala, sa prelepim stilom i odlicnom organizacijom. Hrana jako ukusn, sveza i lepo posluzena.

 29. Bili smo na proslavi vencanja u ovoj sali, mogu slobodno da kazem jako veliki profesionalizam i iskustvo koje se odmah vidi.

 30. Sve pohvale, sala sa velikim brojem mesta. Odlicne organizacije, sa privatnim parkingom, decijom igraonicom.

 31. Sve pohvale od mene! Posebno mi se svidja usluga koja je jako efikasna i stalno je tu za vas. Za mene idealno mesto za vencanje.

 32. Odlicno mesto za organizaciju proslava, konobari su veoma profesionalni i ljubazni.

 33. Sve pohvale od mene. Usluga je jako profesionalna i brza, stalno su tu za vas. Hrana raznovrsna, sveze servirana i prelepo dekorisana.

 34. Odlicna sala, sa odlicnim ambijentom i prijatnom atmosferom.

 35. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, podijuma za igru.

 36. Sve pohvale za organizaciju. Hrana je jako ukusna, raznovrsna, sa raznim poslasticama. Ceo tim je jako profesionalan, nasmejan. Sve pohvale

 37. Sala sa privatnim parkingom. Organizovanom i brzom uslugom. Sve pohvale.

 38. Sve pohvale. Sala je odlicno stilizovana i uredjena, sa veoma lepim osvetljenjem, odlicnom klimatizacijom i ventilacijom.

 39. Pohvale! Sala sa ogromnim parkingom, velikim brojem mesta, sa odlicnom organizacijom celog prostora, kao i osoblja.

 40. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom.

 41. Jako lep kompleks, sala poseduje privatni parking sa velikim brojem mesta. Sama unutrasnjost je prelepa, sa odlicnim osvetljenjem, klimatizacijom, jako lepom dekoracijom koja se savrseno uklapa u ceo ambijent. Usluga je jako profesionačlna i ljubazna. Sve pohvale.

 42. Sve preporuke, sala sa velikim brojem mesta, jako dobre organizacije i vrhunske usluge.

 43. Savrseno mesto za organizaciju vencanja.Unutrasnjost sale je prelepa, jako glamurozna, sa visokim plafonima. Sala poseduje svoju igraonicu, tako da je i malisanima zabavno. Organizacija je jako profesionalna. Hrana je ukusna, raznovrsna, sveza. Pohvale i za osoblje koje je stalno na usluzi.

 44. Ceo prostor je jako prijatnog ambijenta, sa odlicnom atmosferom. Meni je veoma raznovrstan, a sve je jako ukusno.

 45. Sve je organizovano da se opustite i uzivate. Sala poseduje svoj privatni parking. Obzirom da je sala sa velikim brojem mesta sve je jako lepo ukombinovano, od rasvete, klimatizacije, preglednog prostora.

 46. Sala na odlicnoj lokaciji sa velikim parkingom. Sala sa velikim brojem mesta jako dobre organizacije i preglednosti.

 47. Ceo komleks ima svoj privatni parking. Obzirom da je sala jako velika sve je odlicno ukombinovano, od odlicne rasvete, klimatizacije, preglednosti. Usluga je jako ljubazna i brza. Sve preporuke.

 48. Sve preporuke! Sjajna sala sa jako velikim prostorom, odlicno stilizovana, dekorativna, sa sjajnom rasvetom. Hrana je jako ukusna, sveze servirana.

 49. Jako velika sala sa odlicnom organizacijom, klimatizacijom, rasvetom. Ceo prostor je jako lepo stilizovan, sa prelepom dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo ambijent, jako prijatnom atmosferom. Od mene sve pohvale.

 50. Pohvale! Sala sa ogromnim parkingom, velikim brojem mesta, sa odlicnom organizacijom celog prostora, kao i osoblja koje je stalno na usluzi.

 51. Bili smo na svadbi i dolicno smo se proveli. Sjajna sala, velikog prostora, sa velikom decijom igraonicom za malisane. Usluga je profesionalna.

 52. Sala poseduje privatni parkig sa obezbedjenjem. Unutrasnjost je odlicno stilizovana i uklopljena do najsitnih detalja.Hrana je raznovrsna, sa velikim izborom domace tradicionalne i savremene kuhinje.

 53. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom. Sala takodje poseduje i deciju igraonicu kako bi se i deca zabavila. Od mene sve pohvale.

 54. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu, prelepo uklopljenom dekoracijom. Hrana jako ukusna, sveza.

 55. Ceo komleks poseduje veliki i organizovan parking. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, podijuma za igru, odlicnom klimatizacijom. Usluga je jako efikasna i brza.

 56. Odlicna sala! Sve je organizovano da se opustite i uzivate. Ceo komleks ima svoj privatni parking. Obzirom da je sala jako velika sve je odlicno ukombinovano, od odlicne rasvete, klimatizacije, preglednosti.. Kompleks ima i svoju privatnu igraonicu, tako da ne morate da brinete da li je Vasim malisanima zabavno. Hrana je jako ukusna, raznovrsna, sveza. Pohvale i za osoblje koje je stalno na usluzi.

 57. Hrana je jako ukusna, dekorativna, raznovrsna. Usluga profeionalna i brza.

 58. Odlican prostor, jako velika sala sa kapacitetom za veliki broj gostiju, a da pri tome svi imaju poseban ugodjaj. Hrana je jako ukusna, raznovrsna, sa raznim poslasticama. Ceo tim je jako profesionalan, nasmejan. Sve pohvale!

 59. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Sala izgleda jako stilizovano i moderno, odlicne dokoracije koja se uklapa u ceo prostor. Hrana je raznovrsna veliki izbor, kako domace tradicionalne kuhinje, tako i savremene, sa preukusnim poslasticama.

 60. Sve preporuke! Sala je velikog kapaciteta, sa odlicnim osvetljenjem, prijatnom rasvetom, odlicnom klimatizacijom. Sala sa privatnim parkingom. Organizovanom i brzom uslugom.

 61. Ako planirate veliko vencanje, ovo je idealno mesto za Vas. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom. Sala takodje poseduje i deciju igraonicu kako bi se i deca zabavila. Ceo tim je jako profesionalan i organizovan. Od mene sve pohvale.

 62. Sala poseduje veliki kapacitet za prijem gostiju, ceo prostor je jako lepo i ravnomerno osvetljen, odlicne klimatizacije, akustik. Sve pohvale na organizaciji.

 63. Sjajno! Ceo komleks poseduje veliki i organizovan parking. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, podijuma za igru. Konobari su vrlo iskusni i oslicno rade svoj posao. Hrana preukusna.

 64. Sve preporuke, jako lepa sala, sa prelepim stilom i odlicnom organizacijom. Hrana jako ukusn, sveza i lepo posluzena.

 65. Jako velika sala sa odlicnom organizacijom, klimatizacijom, rasvetom. Ceo prostor je jako lepo stilizovan, sa prelepom dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo ambijent. Hrana je preukusna, odlicnog kvaliteta, sveza. Posebne pohvale za fotografa sale koji pravi odlicne fotografije.

 66. Sve preporuke! Sala je velikog kapaciteta, sa odlicnim osvetljenjem, prijatnom rasvetom, odlicnom klimatizacijom. Sala poseduje privatni parkig sa obezbedjenjem. Hrana je raznovrsna, sa velikim izborom domace tradicionalne i savremene kuhinje.

 67. Odlicna sala, sa odlicnim ambijentom i prijatnom atmosferom.. Usluga je jako ljubazna i efikasna. Hrana preukusna, raznovrsna.

 68. Organizovali smo vencanje u sali Nera i prezadovoljni smo. Sala je jako velika i prima dota gostiju. Ceo objekat je jako lepo stilizovan i dekoracija koju su nam predlozili se odlicno uklopila u ceo ambijent. Pohvale i za ceo tim, jako su ljubazni i puni saveta. Kao mladenci smo imali sjajan apartman, sa savrsenom uslugom. Od nas sve pohvale.

 69. Sve preporuke! Sjajna sala sa jako velikim prostorom, odlicno stilizovana, dekorativna, sa sjajnom rasvetom. Sala poseduje svoj privatan parking. Sto se hrane tice jako ukusna i dekorativna.

 70. Velika sala, jako dobre organizacije, odlicne osvetljenosti, sjajne akustike, dobre klimatizacije. Ceo prostor je jako prijatnog ambijenta, sa odlicnom atmosferom. Meni je veoma raznovrstan, a sve je jako ukusno.

 71. Sve preporuke! Ako zelite veliko slavlje idealno mesto za to je ovo mesto. Sala poseduje veliki kapacitet za prijem gostiju, ceo prostor je jako lepo i ravnomerno osvetljen, odlicne klimatizacije, akustike… Hrana je jako ukusna, dekorativna, raznovrsna.

 72. Pohvale! Sala sa ogromnim parkingom, velikim brojem mesta, sa odlicnom organizacijom celog prostora, kao i osoblja. Hrana je jako ukusna i sveza.

 73. Prelepa sala za velike proslave jako dobre organizacije i odlicne usluge.

 74. Bili smo na svadbi i dolicno smo se proveli. Sjajna sala, velikog prostora, sa velikom decijom igraonicom za malisane. Ceo prostor je jako prijatan i prelepo dekorisan. Sve pohvale.

 75. Jako lepa sala, prijatnog ambijenta, odlcne atmosfere. Konobari stalno na usluzi i vrlo ljubazni.

 76. Jako veliki i organizovan kompleks sa odlicnom uslugom i organizacijom.

 77. Sve pohvale, jako lepa sala prijatnog ambijenta. Odlicna hrana i sjajna usluga.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Svečana Sala NERA

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja