Svečana Sala TEA

Info

O nama

Naša priča

Svečana sala Tea je priča započeta u želji da vam ponudimo kvalitetnu i pristupačnu uslugu. Vodili smo računa o svakom segmentu, kako bismo zadovoljili sve vaše zahteve. Svako novo venčanje ili slavlje za nas je predstavljalo priliku da dodatno upotpunimo našu uslugu i ispratimo trendove i želje mladenaca. Danas možemo reći da smo pokrili sve detalje koji jedno slavlje ostavljaju u lepom sećanju i nadamo se da ćemo imati prilike i vama da ulepšamo bitan dan u životu.

Naš cilj

Cilj nam je da izađete srećni i zadovoljni uslugom koju ste imali u našoj svečanoj sali i da našu saradnju nastavimo kod budućih proslava u vašem životu. Želimo da pored vas i svaki vaš gost zadovoljan ode kući, jer znamo da samo na taj način možemo ostaviti pozitivan utisak na vas. Trudićemo se i nadalje da svečana sala Tea, ostane prva asocijacija za svaki bitan dan u vašem životu.

Šta Vam možemo ponuditi

Svečana sala Tea svojim kapacitetom do 200 gostiju, omogućava organizaciju svih vrsta događaja. 100 parking mesta, igraonica u sklopu sale za venčanje, potpuno opremljena sala sa osvetljenjem i efektima. Bez obzira na vrstu slavlja koje planirate, svečana sala Tea je pravi izbor za vas. Sve ovo smo upakovali sa povoljnom cenom menija već od 24€, kako bismo vam omogućili kvalitetnu uslugu po pristupačnoj ceni.

Mi smo tim posvećenih ljudi, koji za vas kreiraju nezaboravna venčanja, proslave i dečije rođendane.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

35 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Marija
2 godine pre

Sve preporuke, jako lepa sala, sa prelepim stilom i odlicnom organizacijom. Hrana jako ukusn, sveza i lepo posluzena.

Jelena
2 godine pre

Prelepo mesto. Sjajan prostor, sa prelepom dekoracijom, odlicnom klimatizacijom i rasvetom. Ljubazno i profesionalno osoblje.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Svečana Sala TEA

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja