Svečana Sala TEA

Info

O nama

Naša priča

Svečana sala Tea je priča započeta u želji da vam ponudimo kvalitetnu i pristupačnu uslugu. Vodili smo računa o svakom segmentu, kako bismo zadovoljili sve vaše zahteve. Svako novo venčanje ili slavlje za nas je predstavljalo priliku da dodatno upotpunimo našu uslugu i ispratimo trendove i želje mladenaca. Danas možemo reći da smo pokrili sve detalje koji jedno slavlje ostavljaju u lepom sećanju i nadamo se da ćemo imati prilike i vama da ulepšamo bitan dan u životu.

Naš cilj

Cilj nam je da izađete srećni i zadovoljni uslugom koju ste imali u našoj svečanoj sali i da našu saradnju nastavimo kod budućih proslava u vašem životu. Želimo da pored vas i svaki vaš gost zadovoljan ode kući, jer znamo da samo na taj način možemo ostaviti pozitivan utisak na vas. Trudićemo se i nadalje da svečana sala Tea, ostane prva asocijacija za svaki bitan dan u vašem životu.

Šta Vam možemo ponuditi

Svečana sala Tea svojim kapacitetom do 200 gostiju, omogućava organizaciju svih vrsta događaja. 100 parking mesta, igraonica u sklopu sale za venčanje, potpuno opremljena sala sa osvetljenjem i efektima. Bez obzira na vrstu slavlja koje planirate, svečana sala Tea je pravi izbor za vas. Sve ovo smo upakovali sa povoljnom cenom menija već od 24€, kako bismo vam omogućili kvalitetnu uslugu po pristupačnoj ceni.

Mi smo tim posvećenih ljudi, koji za vas kreiraju nezaboravna venčanja, proslave i dečije rođendane.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

35 Komentara

 1. Jako lepa sala za proslavu vencanja. Sala poseduje privatni parkin. Unutrasnjost je jako lepo stilizovana, sa led rasvetom, odlicnom izolacijom, prelepom dekoracijom. Sto se hrane tice jako je ukusna, sveza i lepo posluzena.

 2. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 3. Sala izgleda jako moderno sa prelepim visokim plafonima, takodje jako moderne dekoracije. Uz to konobari koji su veoma profesionalni, stalno na usluzi.

 4. Savrsena sala sa jako lepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom. Unutrasnjost sale sa velikim brojem mesta, jako lepog stila i odlicne dekoracije. Konobari jako profesionalni, stalno na usluzi.

 5. Sala na odlicnoj lokaciji sa jako ljubaznom i efikasnom uslugom, takodje sala izgleda jako moderno i stilizovano sa prelepo dekorisanim stolovima i prijatnom rasvetom.

 6. Sala na odlicnoj lokaciji sa jako ljubaznom i efikasnom uslugom, takodje sala izgleda jako moderno i stilizovano sa prelepo dekorisanim stolovima i prijatnom rasvetom.

 7. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples, dekoracijom koja se prelepo uklapa u ceo prostor.

 8. Sala sa velikim brojem mesta, veoma lepo organizovanim unutrasnjim pooorostorom, divnom dekoracijom.

 9. Veliki, pregledan i svetao prostora sa visokim plafonima, jako lepom rasvetom. Sve pohvale za tim konobara koji su jako ljubazni i brzi.

 10. Sala sa parkingom. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete…

 11. Sve mi se svidja, od celog prostora, do ambijenta, podijuma, savrsene dekoracije stolova, sa prelepim stolicama, romanticnim osvetljenje, efektima za ples i tortu

 12. Savrseno mesto za organizaciju vencanja.Unutrasnjost sale je prelepa, jako glamurozna, sa visokim plafonima. Organizacija je jako profesionalna. Hrana je ukusna, raznovrsna, sveza. Pohvale i za osoblje koje je stalno na usluzi.

 13. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sale je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno.

 14. Jako lepa sala, prijatnog ambijenta, odlcne atmosfere. Konobari stalno na usluzi i vrlo ljubazni.

 15. Odlicno mesto za organizaciju proslava, konobari su veoma profesionalni i ljubazni.

 16. Sve preporuke. Sala je odlicno uredjena, sa prijatnim osvetljenjem, jako lepom dekoracijom. Osoblje je jako ljubazno i brzo.

 17. Odlicna sala sa velikim brojem mesta. Sala sa jako lepom rasvetom, odlicnom klimatizacijom i akustikom.

 18. Idealna sala za veca slavlja, odlicno uredjena i sa profesionalnim osobljem.

 19. Sala sa privatnim parkingom, odlicnom organizacijom. Unutrasnjost sale sa jako prijatnim bojama, osvetljenjem. Dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo ambijent.

 20. Ukoliko zelite savrseno vencanje iz snova, ovo je idealno mesto.. Savremen ambijent, savrseno osoblje. Svaka pohvala i preporuka od mene.

 21. Lepa i stilizovana sala, sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja.

 22. Prelepo mesto sa jako lepom rasvetom, dekoracijom..Odlicna uskuga.

 23. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples. Hrana je preukusna i prelepo dekorisana.

 24. Prelepo stilizovana i uredjena sala, sa jako ljubaznim i nasmejanim osobljem.

 25. Sala je prelepa, savrseno stilizovana, pregledna, akusticna, sa prelepom dekoracijom oslicnom rasvetom..

 26. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom.

 27. Divno mesto. Sala jako autenticna, prijatnog osvetljenja, sa jako lepom dekoracijom stolova. Hrana veoma ukusna, toplo posluzena.

 28. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples, dekoracijom koja se prelepo uklapa u ceo prostor.. Hrana je preukusna i prelepo dekorisana.

 29. Sve pohvale, prelepo uredjena sala sa odlicnom hranom i ljubaznom uslugom.

 30. Sala poseduje svoj privatni parking. Obzirom da je sala sa velikim brojem mesta sve je jako lepo ukombinovano sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom…

 31. Sve pohvale, odlicno mesto sa jako brzom i ljubaznom uslugom.

 32. Prelepo mesto. Sjajan prostor, sa prelepom dekoracijom, odlicnom klimatizacijom i rasvetom. Ljubazno i profesionalno osoblje.

 33. Sve preporuke, jako lepa sala, sa prelepim stilom i odlicnom organizacijom. Hrana jako ukusn, sveza i lepo posluzena.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Svečana Sala TEA

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja