Vila ANĐELA

O nama

Vila Anđela može da ugosti do 1000 osoba povodom nastupa, a za venčanja 800-850 osoba što govori o veličini i glamuru iste. Prostor je multifunkcionalan, lako se transformiše u tri velelepne sale za svadbe. Potpuno je prilagodljiv Vašim željama i zahtevima. Idealan za događaje koji će se pamtiti!

Vila Andjela je u potpunosti opremljena najprefinjenijim sistemom grejanja, kao i ventilacijom koja će konstantno održavati savršenu atmosferu. Na gostima je jedino da se prepuste grandioznom ambijentu i uživaju. Sve ostalo je na profesionalnom osoblju koje je zaduženo za Vaše uživanje.

Posedujemo privatan parking koji je konstantno pod nadzorom, kako kamera, tako i čuvara, što znači da nećete imati nikakve brige oko svog prevoza.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

75 Komentara

 1. Sve pohvale! Veliki i organizovan parking, prelepi mladenacki apartman. Jako lep mladenacki sto, kao i deo za gradjansko vencanje, prelep dekoracija, rasveta.. Sto se tice osoblja, jako profesionalni i ljubazni, stalno na raspolaganji. Veliki izbor hrane, preukusne i dekorativne.

 2. Prelep restoran, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja. Unutrasnjost restorana jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima. Ceo tim obavlja odlicno svoj posao, vidi se jako veliko uskustvo u radu.

 3. Sve pohvale, jako veliki restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnjost restorana koja je prelepo uredjena i dekorisana, sa jako lepim rasporedom stolova, prelepog mladenackog stola. Usluga jako ljubazna i efikasna.

 4. Restoran sa prijatnim ambijentom, autentican. Usluga resyorana je veoma organizovana i ljubazna.

 5. Restoran sa savrsenom organizacijom, prelepim ambijentom, savrsenim osvetljenjem i efektima za prvi ples i tortu. Prostor je pregledan i poseduje ogroman deo za ples. Osoblje je profesionalno i odlicno obavlja svoj posao. Sto se tice hrane veliki izbor domacih je jela.

 6. Veliki i organizovan restoran. Ceo prostor je prelepo uredjen i jako moderan, sa prelepom dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo prostor. Osoblje je veoma profesionalno i ljubazno. Sve pohvale.

 7. Lep i stilizovan restoran, sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja. Odlicnim i ljubaznim timom

 8. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Restoran je odlicno stilizovan, akusticn, klimatizovan, prijatno osvetljen, jako velike preglednosti. Ceo prostor je prelepo dekorisan, sa neznim i romanticnim bojama.

 9. Restoran sa velikim brojem mesta, odlicne organizacije. Ceo unutrasnji prostor izgleda jako moderno i luksuzno. Konobari koji su jako ljubazni, brzi i nasmejani stalno na usluzi. Hrana sveza, toplo servirana. Sve preporuke.

 10. Sve pohvale, jako veliki i organiziovan restoran sa vrhunskom uslugom.

 11. Sve pohvale, veliki i organizovan restoran. Unutrasnjost koja izgleda jako moderno i stilizvano, sa jako lepom derkoracijom.

 12. Sve pohvale, restoran idealan za veliki broj gostiju. Prostor koji je odlicno organizovan, prelepo stilizovan sa jako lepom dekoracijom, kako mladenackog stola tako i ostalih. Veliki prostor za igru. Usluga je jako ljubazna i brza.

 13. Restoran je na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkigom. Ceo prostor je jako lepo uredjen, moderan, sa prelepom dekoracijom.

 14. Prelepo organizovan prostor, sa odlicnim rasporedom stolova, velike preglednosti, velikog dela za igru. Odlicna hrana i vrhunska usluga. Sve preporuke.

 15. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom.

 16. Restoran na odlicnoj lokaciji, sa velikim brojem mesta. Unutrasnjost jako lepo uredjena, pregledan, odlicne klimatizacije, ventilacije, akustike. Sve pohvale.

 17. Prelep restoran. Ceo unutrasnji prostor je prelepo uredjen, sa jako prijatnim ambijentom. Usluga osoblja je jako brza i efikasna.

 18. Prelep restoran, sa jako prijatnim ambijentom, ljubaznim i profesionalnim osobljem, super hranom.

 19. Restoran sa prelepim dizajnom i velikim prostorom. Osoblje je jako profesionalno i stalno na usluzi. Sve pohvale.

 20. Restoran sa prelepim delom za gradjansko vencanje, odlicnom i uskladjenom dekoracijom. Hrana raznovrsna, sveze servirana.

 21. Restoran je jako veliki, sa odlicnom preglednoscu, prelepo uklopljenom dekoracijom. Hrana jako ukusna, sveza.

 22. Sve preporuke od mene. Restoran sa odlicnom organizacijom. Usluga konobara je jako brza i efikasna.

 23. Fenomenalno mesto. Nalazi se na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkingom. Restoran je veliki i jako prijatnog ambijenta. Vrhunska usluga, odlicna hrana.

 24. Veliki i organizovan restoran, sa velikim brojem mesta jako ljubaznom uslugom.

 25. Sve pohvale za organizaciju prostora. Unutrasnjost prostora je jako lepo stilizovana i uredjena.

 26. Sve pohvale.Prostor je pregledan i poseduje ogroman deo za ples. Osoblje je profesionalno i odlicno obavlja svoj posao.

 27. Sve pohvale, prelep restoran na odlicnom mestu sa privatnim parkingom. Odlicna organizacija i vrhunska usluga.

 28. Ukoliko zelite vencanje iz snova ovo je idalno mesto! Savrsen ambijent, savrseno osoblje kao i sam menadzer! Svaka preporuka.

 29. Prelepo mesto, sa velikim brojem mesta, veom dobre organizacije i ljubazne usluge.

 30. Restoran je jako veliki, sa odlicnom preglednoscu, jako lepog rasporeda stolova, velikim delom za igru. Sve pohvale.

 31. Sve preporuke, prelep restoran prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere.

 32. Sve pohvale, jako lepa sala prijatnog ambijenta, velikim parkingom. Usluga konobara koja je jako efikasna i profesionalna.

 33. Mesto na odlicnoj lokaciji. Veoma organizovano, sa konobarima koji odlicno obavljaju svoj posao.

 34. Divan restoran i odlicna organizacija. Konobari jako posveceni gostima, ljubazni. Sve pohvale od mene.

 35. Sve pohvale, veliki restoran sa brzom i ljubaznom uslugom.

 36. Jako lep ambijent, sa prelpom dekoracijum i unutrasnjim uredjenjem. Prelep deo za vencanje. Usluga je jako profesionalna i brza.

 37. Sve pohavle, idealno mesto za proslavu vencanja. Unutrasnji prostor koji je prelepo dekorisan i stilizovan. Sa odlicnom uslugom.

 38. Restoran sa odlicnom hranom, brzom i efikasnom uslugo. Sve preporuke

 39. Lep i stilizovan restoran, sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja. Odlicnim i ljubaznim timom. Sve preporuke.

 40. Sve pohvale! Jako lepo organizovan i uredjen prostor, sa velikim parkingom. Osoblje je jako ljubazno kao i menadjer koji je imao sjajne ideje i preporuke.

 41. Ukoliko zelite savrseno vencanje iz snova, ovo je idealno mesto.. Savremen ambijent, savrseno osoblje. Svaka pohvala i preporuka od mene.

 42. Jako lepo uredjen prostor, sa prijatnim osvetljenjem odlicnom klimatizacijom. Usluga konobara je jajko profesionalna

 43. Unutrasnjost restorana je jako autenticna, sa prelepim stilom jako lepom dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo prostor. Usluga konobara je jako efikasna i brza.

 44. Prelepo organizovan prostor. sa veoma ljubaznim osobljem.

 45. Savrsen mesto za organizaciju vencanja. Restoran sa velikim brojem mesta I jako dobrom organizacijom.

 46. Restoran sa odlicnom organizacijom, jako modernim, stilizovanim i svetlim prostorom. Efikasno i nasmejano osoblje, od hostes do konobara.

 47. Veliki i prelepo uredjen prostor. Organizacija je jako profesionalna, od samog vencanja do citavog osoblja.

 48. Idealno mesto za organizaciju vencanja, jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere.

 49. Prostor uredjen sa ukusom, sa velikim prostorom za gradjansko vencanje. Fini i ljubazni konobari, kao i citavo osoblje.

 50. Profesionalnost i usluznost na vrhunskom nivou. Sve je odlicno organizovano.

 51. Sve preporuke, veliki i organizovan restoran sa sjajnom uslugom.

 52. Odlican ambijent, prelepo uredjen i stilizovan prostor, sa jako ljubaznom uslugom. Sve pohvale.

 53. Sve preporuke, jako lep restoran sa velikim brojem mesta.

 54. Sve pohvale, restoran koji izgleda jako glamurozno sa sjajnom dekoracijom i prijatnom rasvetom.

 55. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom. Osoblje je jako profesionalno.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Vila ANĐELA

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja