DIAMOND GARDEN Event Centar

Info

O nama

Diamond Garden je jedinstveno mesto za uživanje i dobar provod – bilo da treba da ga koncipirate u ulozi domaćina ili doživite kao gost. Želite čaroban ambijent za venčanje iz snova, ili svečanu atmosferu za poseban događaj, ili jednostavno elegantan prostor za važnu konferenciju, prezentaciju, promociju ili sličan korporativni događaj? Ovaj skriveni kutak predstavlja pravi dragulj svedenog luksuza, koji je, zahvaljujući savremenoj arhitekturi i organizaciji prostora, sa bazenom, restoranom i velikim otvorenim prostorom, moguće urediti i prilagoditi skoro svakoj vašoj zamisli. U Diamond Garden ste dobrodošli i kada nemate velike planove i ne organizujete specijalne događaje. Svejedno da li planirate zajednički život ili vam je potreban kratak predah, ugovarate posao ili želite tek jedan savršen vikend, na 10 minuta vožnje od Trga ili Vuka, Diamond Garden je pravo mesto – za savršen početak.

Jedinstveno mesto za uživanje i dobar provod – bilo da treba da ga koncipirate u ulozi domaćina ili doživite kao gost. Zaboravite na klasična venčanja i zabave, doživite nešto posebno, moderno i luksuzno.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA | Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

92 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Nina
4 meseci pre

Hvala vam, Diamond Garden Event Centar, na predivnom venčanju koje ćemo zauvek pamtiti! Savršeno iskustvo od početka do kraja.

Goran
4 meseci pre

Naša svadba u Diamond Garden Event Centru bila je izvanredna! Osoblje je bilo ljubazno, hrana ukusna, a ambijent predivan.

Info
Pošaljite upit

ZATRAŽITE INFO I PONUDU | DIAMOND GARDEN Event Centar

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja