EPIC River Centar | Open Concept

Info

O nama

Naše malo mesto gde Vaši veliki snovi postaju stvarnost
GOVORIMO JEZIKOM LJUBAVI

I dok moj brat svojim konceptom kvaliteta krči put i postavlja visoke standarde u industriji, odgovarajući na zahteve velikih venčanja i svetkovina, odlučno ga prateći, ja sam izabrao da sa jednakom ambicioznošču i kvalitetom odgovorim i najizazovnijim zahtevima venčanja gde broj gostiju ne prelazi 140 zvanica.

JEDINSTVENA VENČANJA

Ja sam jedna romantična, otvorena duša, Open Concept, te sa svoje dve, ka Dunavu okrenute terase, vašem slavlju dajem notu holivudske bajke. Obučen u cveće i zelenilo, sa četiri stabla koja prolaze kroz krov jedne od mojih terasa, lepotom i atmosferom otapam srca svakog ko mi se pridruži. Za one koji bi da u bračne vode zaista zaplove, na jednoj od mojih terasa se nalazi uređeni prilaz za čamce koji vam stoji na raspolaganju.

KOMPLETNA ORGANIZACIJA VENČANJA

Da vaš dan stvarno bude vaš, bezbrižan i osmesima okupan, ja vam nudim i besplatne usluge planiranja venčanja, takozvani wedding planning. Kako se moj stariji brat, Epic Event Centar na tržištu izdvojio kao neko ko pruža vrhunsku uslugu uz kvalitet i luksuzni servis, ja sam učeći od najboljeg okupio svoj tim talentovanih i predanih profesionalaca za svaki segment vašeg venčanja. Tim entuzijasta koji zaista vole ono što rade i veruju u kvalitet pružene usluge.

STARDUST EVENT DEKORACIJA

U rukama nadarene Maje Kostadinović sve vaše želje i zamisli postaju stvarnost. Ako želite tematsko venčanje, Maja će vašu temu utkati u svaki kutak mog prostora. Venčanje na plaži? Nikakav problem. Budite sigurni da će te čuti huk talasa i osestiti vrelinu peska pod nožnim prstima. Maja Kostadinović svojim talentom i originalnošću vašem danu daje jedinstvenost. Cvetni aranžmani, dekoracija, svećnjaci, vaze, i svaki ukras priča baš vašu priču.

PS PHOTO WEDDING

Profesionalni fotografi koje nećete primetiti ali oni će sigurno uvek na oku imati vas. Budite sigurni da će se svi vaši nezaboravni mometi naći u zumu naših fotografa. Da svi vaši gosti mogu bezbrižno da uživaju ne jureći fotoaparate i telefone, tu su moji profesionalci, s oštrim okom i gipkim skokom.

Neki od mojih talenata koje vam stavljam na raspolaganje:

*Kompletna organizacija

*Doživite svoje venčanje iz bajke na otvorenom

*Ketering – Gozba za sva čula od namirnica vrhunskog kvaliteta pripremljena u kuhinji Epic Event Centra.

*Organizacija svi vrsta proslava, rođendana i krštenja – Događaj koji se dugo pamti

*Proslave firmi – Da vaši zaposleni znaju koliko ih cenite

*Dekoracija – Da vaše veselje obavije sjaj zvezane prašine, organizacija vatrometa i vrhunske outdoor i indoor pirotehnike

*Wedding planning – U rukama našeg vrhunskog wedding plannera Nikole Jankovića, stignite najkraćim putem do cilja. Svi naši provereni partneri su Vam na raspolaganju.

Organizacija transfera i Transporta, photo/video usluge, limo servis, kompletan hosting za zvanice iz inostranstva, booking hotela, smeštaja i apartmana, i sve dodatne usluge koje možete zamisliti.

Booking bendova, Party bendova, estradnih i pop izvođača iz regiona, dj-eva, KUD-ova, horova, tamburaških i starogradskih orkestara.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA BEOGRAD

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

26 Komentara

 1. Sve pohvale, divana sala na jako lepoj lokaciji sa odlicnim pogledom. Sala sa odlicnom organizacijom jako lepo uredjena i stilizovana sa prelepim delom za gradjansko vencanje. Osoblje veoma ljubazno i nasmejano.

 2. Bili smo na vencanju i odlicno smo se preoveli. Prelepa sala, na odlicnoj lokaciji sa prelepim pogledom na Dunav. Vencanje je bilo na otvorenom, terasa je prelepo stilizovana, sa pogledom na reku uz odlicnu dekoraciju koja izgleda kao iz bajke.

 3. Sve pohvale. Pre svega mesto sa prelepom terasom koja pruza pogled na Dunav i Beograd, sa odlicnom organizacijom, prelepim delom za gradjansko vencanje. Odlicna iljubazna usluga.

 4. Preporuka, sala sa divnim pogledom na Dunav. Sala sa velikim i jako lepim delom za vencanje na otvorenom uz sjajnu uslugu i odlicnu organizaciju.

 5. Sjajna usluga i hrana. Jako lepa sala , sa prelepom tersaom odlicnim za vencanje na otvorenom uz odlicnu atmosferu i prelep pogled na Dunav.

 6. Jako neoobicna i autenticna sala sa prelepo uredjenim prostoromi. Takodje jako lepimo osvetljenjem i predivnim pogledom na Dunav. Sve pohvale od mene.

 7. Sala sa prelepim pogledom na reku, prelepim unutrasnjim ambijentom, jako lepom i stilizovanom dekoracijom. Jako velike pohvale i za osoblje restorana, koje je jako ljubazno i profesionalno.

 8. Prelepo. Terasa sa prelepim pogledom na Dunav, ceo prostor je jako autentican sa jako prijatnom atmosferom.

 9. Prelepa sala sa jako lepim pogledom na Dunav. Jako prijatno osoblje i odlicna hrana.

 10. Sasvim drugacije, sa prelepom terasom, divnim pogledom, sve je jako profesionalno i organizovano,pocev od konobara pa do fotografa i slikanja.

 11. Predivno mesto, sa sjajnim pogledom. Osoblje za svaku pohvalu.

 12. Sjajna sala, sa divnim pogledom, jako ljubaznim osobljem i odlicnom hranom.

 13. Mesto sa jako lepim pogledom, ljubaznim i nasmejanim osobljem i odlicnom hranom.

 14. Jako lepo mesto ukoliko zelite vencanje na otvorenom Ljubazno i nasmejano osoblje.

 15. Mesto sa prelepom terasom koja pruza pogled na Dunav i Beograd, sa odlicnom organizacijom, prelepim delom za gradjansko vencanje.

 16. Ceo prostor je prelepo stilizovan i dekorisan, jako prijatnog ambijenta.

 17. Terasa sa prelepim pogledom na Dunav, ceo prostor je jako autentican sa jako prijatnom atmosferom

 18. Sve preporuke od mene, mesto sa odlicnom uslugom i jako dobrom organizacijom.

 19. Nestvarno mesto sa sjanim pogledom na Dunav posebno u vecernjim casovima.

 20. Prelepa sala, jako lepo uredjena i stilizovana, prijatnog ambijenta.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | EPIC River Centar | Open Concept

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja