Restoran FILMSKI GRAD

Info

O nama

Restoran Filmski Grad je smešten u srcu najlepšeg dela Čukarice (Košutnjak), nedaleko od centra grada, ali je ipak sklonjen od gradske vreve. Sastoji se od dve velike sale i prelepe bašte u kojima se organizuju razne proslave i svečanosti. Sa iskustvom od preko 45 godina, restoran Filmski Grad je zaista redak biser u ugostiteljstvu Beograda.

Dobar glas se daleko čuje a to je upravo zbog sledećih stvari:

 • kvalitetna hrana i usluga
 • ljubazno osoblje
 • pristupačne cene
 • ukusna hrana
 • topla atmosfera
 • prirodno okruženje

Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, dekor, tehničku opremu i da zajedno učinimo Vaš događaj nezaboravnim.

Kapacitet sale Filmski Grad je 230 mesta koja su idealno raspoređena sa velikim podijumom za igru a sve je adekvatno klimatizovano. Restoran poseduje i letnju baštu sa sedećim mestima i koktel barskim stolovima, okružena prirodnim zelenilom Košutnjačke šume sa kombinacijom grčke arhitekture, koja daje posebne čari vašem venčanju u prirodi. Bašta je kapaciteta do 120 osoba, sa letnjim šankom za koji postoji mogućnost iznajmljivanja i barmena za sve vrste događaja.

Za naše goste koji organizuju bilo koju vrstu eventa se može organizovati izbor muzičkog programa svih vrsta žanrova koji su po njihovoj želji. Izbor pevača, pevačica kao i samog sastava benda zavisiće od njihovih želja. Takođe, restoran nudi pored pomenutih trubača, i tamburaše, akustičare ili dj-a.

Uprava restorana organizuje kompletno vođjenje bilo kog dogadjaja, i samu organizaciju celokupnog događaja od početka do kraja,  ukoliko naši gosti to žele.

 • Veliki izbor vaučera koji će olakšati odabir za Vaš event (venčanice, burme, pozivnice, frizura, muška odela, torte svih vrsta, šminka, prevoz, cvetni aranžmani, baloni i dekoracija, suvi led, konfete, vatromet za unutrašnji prostor, kao i vatromet za spoljašnji prostor, i sve ono što je potrebno da Vaš događaj bude kompletan).

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

98 Komentara

 1. Sve pohvale za restoran pravila sam svadbu i sinu pznolwstvo prezadovpljna. Svaka cast organizatorima. I sve sto budem pravila pravicu u restoran Filmski Grad. Prelep je

 2. Sve pohvale, jako lep restoran sa odlicnom organizacijom. Restoran na jako lepom mestu, sa velikim parkingom. Unutrasnjost restorana jako prijatnog ambijenta, sa odlicnim osvtljenjem i jako lepom dekoracijom. Takodje restoran ima prele deo za vencanje na otvorenom, okurezni prelepom prirodom. Usluga je jako profesionalna i ljubazna.

 3. Prelep restoran, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja. Restoran sa velikom letnjom bastom koja je jako lepa leti i za odrzavanje gradjanskog vencanja. Konobari veoma profesionalni i ljubazni. Sve pohvale.

 4. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Restoran je odlicno stilizovan, akusticn, klimatizovan, prijatno osvetljen, jako velike preglednosti. Ceo prostor je prelepo dekorisan, sa neznim i romanticnim bojama. Letnja basta koja je prelepa i idealna za odrazavanje ceremonije gradjanskog vencanja, okruzeni prelepom prirodom i zelenilom. Usluga je odlicna, jako profesionalno osoblje. Sve preporuke!

 5. Restoran sa savrsenom organizacijom, prelepim ambijentom, savrsenim osvetljenje, klimatizacijom, akustikom i ventilacijom. Prostor je pregledan i poseduje ogroman deo za ples.

 6. Predivan restoran. Nalazi se na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkingom. Restoran je veliki i jako prijatnog ambijenta.

 7. Veliki rstoran sa sjajnom uslugom i ljubaznim konobarima.

 8. Restoran na jako lepom mestu, sa velikim parkingom i ja prelepom dekoracijom.

 9. Prelep restoran, sa jako velikim brojem mesta, odlicno organizovan i uredjen po poslednjim standardima. Sve pohvale.

 10. Jako lep restoran sa prelepom bastom za organizaciju samog vencanja, pa do unutrasnjosti koja je jako autenticna, neznih tonova sa prelepim cvetnim arazmanom. Sve pohvale i na uslugu koja je jako efikasna.

 11. Jako lepo uredjen prostor, sa prijatnim osvetljenjem odlicnom klimatizacijom. Usluga konobara je jajko profesionalna.

 12. Sve preporuke! Restoran sa velikim brojem mesta,sa jako prijatnim osvetljenjem koje se odlicno uklapa uz dekoraciju i uredjenjem prostora. Mladenacki sto je prelepo dekorisan i stilizovan sa pogledom na goste. Ceo tim je profesionalan i obavlja savrseno svoj posao, od menadzera, pa do konobara, kuvara.. Veliki izbor hrane, kako domace tradicionalne,tako i savremene kuhinje.

 13. Prelep restoran. Restoran sa velikom letnjom bastom koja je odlicna za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom. Jako ljubaznim osobljem i konobarima. Sve pohvale.

 14. Visok plafon, elegancija, dobra ventilacija, ukusna hrana i predivno osoblje.

 15. Restoran jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, podijuma za igru, odlicnom klimatizacijom.

 16. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Restoran je odlicno stilizovan, akusticn, klimatizovan, prijatno osvetljen, jako velike preglednosti.

 17. Veliki restoran odlicne preglednosti, dobre organizacije. Basta koja je idealna za odrzavanje ceremoneije gradjanskog vencanja, prelepo dekorisana.

 18. Restoran sa velikim parkingom, odlicnom organizacijom, sa jako ljubaznim konobarima i super klopom. Savrseno mesto za vencanje.

 19. Veliki i organizovan restoran sa sjajnom uslugom i ljubaznim osobljem. Restoran koji se nalazi na odlicnoj lokaciju u prelepom Kosutnjaku.

 20. Prelep restoran na odlicnoj lokaciji, sa jako lepim delom za odrzavanje vencanja na otvorenom. Sve preporuke.

 21. Restoran sa velikim parkingom, odlicnom organizacijom, sa jako ljubaznim konobarima i super klopom. Savrseno mesto za vencanje.

 22. Veliki prostor, sa velikim parkingom i super organizacijom, jako prijatnog ambijaenta i odlicne atmosfere.

 23. Bila sam kao gost u ovom restoranu, mogu da kazem da je restoran sa odlicnom organizacijom i jako ljubaznom uslugom, sve pohvale.

 24. Preporuke, odlican restoran sa jako dobrom i brzom uslugom.

 25. Prelepo mesto za organizaciju vencanja, okruzeni prelepim zelenilom.

 26. Predivno mesto, sa jako lepom organizacijom prostora, velikim delom za ples, jako lepom dekoracijom i super uslugom.

 27. Deo za vencanje je jako lep, kao i ceo restoran, sa prelepim ambijentom. Usluga je jako ljubazna i profesionalna.

 28. Odlicno mesto za organizaciju proslava, konobari su veoma profesionalni i ljubazni.

 29. Preporuka svima koji planiraju vencanje, restoran sa odlicnom organizacijom.

 30. Jako lep restoran. Odlicna preglednost, veliki podijum za igru i odrzavanje gradjanskog vencanja, uz odlicno osvetljenje i prelepu dekoraciju.

 31. Mesto na prelepoj lokaciji, jako lepo stilizovano i uredjeno. Prijatnog ambijenta.

 32. Restoran je jako autentican, sa jako lepim delom za vencanje na otvorenom.

 33. Predivan restoran sa velikim brojem mesta, sjajnom organizacijom i uslugom.

 34. Restoran je jako autentican, sa jako lepim delom za vencanje na otvorenom.

 35. Prelep restoran, na odlicnom mestu, sa odlicnom organizacijom kako prostora tako i osoblja. Restoran sa velikom letnjom bastom koja je odlicna za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom. Unutrasnjost restorana jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima. Ceo tim obavlja odlicno svoj posao, vidi se jako veliko uskustvo u radu.

 36. Predivno mesto. Restoran je prelep, sa velikim brojem mesta, jako velike preglednosti, sa velikim delom za igru. Basta koja je idealna za odrzavanje ceremoneije gradjanskog vencanja, prelepo dekorisana. Sve pohvale za osoblje, koje obavlja odlicno svoj posao.

 37. Prelep restoran sa odlicnom uslugom i hranom. Sve pohvale.

 38. Sve pohval. Idealn restoran za proslavu vencanja, sa prelepim unutrasnjim delom koji je odlicno stilizovan, pregledn, sa prijatnom rasvetom, jako lepim efektima za prvi ples i tortu. Velika basta, sa jako lepim mestima za slikanje.

 39. Prelep restoran, sa jako velikim brojem mesta, odlicno organizovan i uredjen po poslednjim standardima. Posebno mi se svidela ceremonija gradjanskog vencanja u prelepoj basti. Pohvale i za uslugu kao i za hranu.

 40. Sve pohvale, prelep restoran na odlicnom mestu sa privatnim parkingom. Odlicna organizacija i vrhunska usluga.

 41. Restoran sa prelepim dizajnom i velikim prostorom. Osoblje je jako profesionalno i stalno na usluzi. Sve pohvale.

 42. Savrseno mesto, jako dobra organizacija. Restoran poseduje prelepu terasu za vencanje na otvorenom uz prelepo okruzenje. Odlicna usluga.

 43. Restoran je na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkigom. Ceo prostor je jako lepo uredjen, moderan, sa prelepom dekoracijom.

 44. Topla preporuka za sve koji planiraju vencanje. Odlicna usluga, jako dobra hrana.

 45. Sve pohvale, jako lep restoran prijatnog ambijenta, sa prelepom bastom, velikim parkingom. Usluga konobara koja je jako efikasna i profesionalna.

 46. Odlicno mesto za organizaciju vencanja, sa jako lepom letnjom bastom prelepom za vencanje u letnjim danima. Odlicna usluga.

 47. Prelep restoran, sa jako prijatnim ambijentom, ljubaznim i profesionalnim osobljem, super hranom.

 48. Sve pohvale, odlicno mesto, odlicna usluga. Hrana raznovrsn,sveza i preukusna.

 49. Sjajno mesto za organizaciju vencanja, jako dobra usluga, odlicna hrana.

 50. Prelepo mesto, sa prelepom dekoracijom i ambijentom. Veoma usluzan i profesionalan tim koji ce vas ispratiti od pocetka do kraja.

 51. Prezadovoljni smo organizacijom svadbe, menadzerom, osobljem. Sve je ispalo i bolje od planiranog.

 52. Restoran sa prelepim ambijentom,velikim i prostranim parkingom, ljubaznim osobljem, ukusnom hranom. Sve pohvale.

 53. Restoran je prelep, sa jako lepom dekoracijom, ukusnom hranom, prelepim dezertima i velikim izborom pica. Tim ja super organizovan i ljubazan.

 54. Restoran je prelep, sa jako lepom dekoracijom i profesionalnim osobljem, ukusnom hranom. Pohvale.

 55. Sve pohvale za restoran, vencanje na otvorenom je kao iz bajke sa prelepom i dekoracijom, ljubaznim osobljem i velikim izborom hrane i pica.

 56. Restoran je kao iz bajke,sa velikim izborom pica i ukusnom hranom,kao i jako profesionalnim osobljem i menadzerom.

 57. Restoran je jako lep, sa odlicnim osvetljnjem, ventilacijom i ogromnim parkingom. Topla preporuka!

 58. Topla preporuka za sve koji planiraju da im vencanje izgleda kao iz bajke.

 59. Restoran je na lepom mestu, hrana i pice su odlicni. Posebne pohvale za ljubazno osoblje.

 60. Jako lep restoran, sa prelepom bastom i jako lepom organizacijom vencanja na otvorenom.

 61. Sve pohvale. Sve je jako lepo organizovano i sa velikim prostorom.

 62. Svadba je bila prelepa! Menadzer je veoma strucan i tu je da pomogne i da da predlog oko svega sto mladenci zanima. Pohvale za sve

 63. Topla preporuka. Restoran je prelep kao i mladenacki apartman, sa velikim izborom pica, jako ukusnom hranom i velikim izborom dezerta. Osoblje radi svoj posao profesionalno i efikasno.

 64. Sve pohvale, jako lep prostor sa ljubaznim osobljem i ukusnom hranom.

 65. Odlicna lokacija, sa velikim parkingom i prelepim prostorom za vencanje. Ambijent je jako lep. Sve pohvale.

 66. Jedno od najlepsih mesta, sa velikim parkingom i fenomenalnom hranom.

 67. Restoran sa prelepim dizajnom i velikim prostorom. Jako profesionalno i ljubazno osoblje. Sve pohvale!

 68. Ambijent je veoma prijatan, usluga je fantasticna, brza i profesionalna. S ve ja jako lepo organizovano.

 69. Restoran je prelep, sa velikim parkingom. Jako dobrom klimatizacijomi. Sve je jako profesionalno organizovano i pre svega osoblje je jako ljubazno.

 70. Izuzetno prijatno mesto. Ventilacija i ozvucenje je odlicno, kao i usluga konobara. Hrana ja ukusna i obimna. Sve pohvale!

 71. Sve pohvale, veliki i jako lepo uredjen prostor. Osoblje zadovoljava sve standarde, svi su jako ljubazni i prijatni.

 72. Sjajna usluga, nezaboravno vencanje uz sjajan bend po preporuci restorana. Sve pohvale za menadzera koji je pun predloga i ideja.

 73. Ljubazno osoblje. Sa ukuskom sredjeno mesto, ima svoj parking i jako dobra organizacija.

 74. Restoran je odlican za organizaciju vencanja i samo gradjansko vencanje izgleda kao iz bajke. Sve je jako lepo sredjeno i ukomponovano. Osoblje je jako profesionalno.

 75. Sve pohvale. Restoran ima prelep prostor i sjajnu dekoraciju. Osoblje je jako ljubazno, menadzer je profesionalan i pun ideja i saveta. Veliki izbor hrane i pica koje sami mozete da birate.

 76. Savrseno! Visok plafon, elegancija, dobra ventilacija, ukusna hrana i predivno osoblje. Topla preporuka.

 77. Divan ambijent, profesionalno osoblje i jako ukusna hrana.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran FILMSKI GRAD

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja