Restoran NACIONALNA KLASA

Info

O nama

Restoran Nacionalna klasa vam nudi mogućnost kompletne organizacije vaše proslave. Kakav god tip svadbene proslave da je u pitanju, mi vam stojimo na potpunom raspolaganju. Preuzimamo potpunu odgovornost koju nosi organizacija slavlja, kako bismo vam osigurali besprekoran provod i bezbrižno uživanje u vašim svečanim trenucima.

Počevši od same dekoracije, pobrinućemo se da sve bude u skladu sa vašim željama i zamislima. Obezbedićemo sve neophodne i podrazumevane ukrase, cveće i balone svih dimenzija i boja koje zatražite, konfete, različite specijalne ukrase za stolove i stolice.

Što se tiče menija, pred vama je širok izbor. Imaćete apsolutnu slobodu da izaberete meni koji vam najviše odgovara, a ako je potrebno, mogu se uneti različite modifikacije. Preuzimamo sve aktivnosti vezane za aranžiranje vašeg svadbenog menija počevši od predjela pa sve do svadbene torte.

Naravno, muzika je nezaobilazni činilac ovakvih prilika. Nacionalna klasa je tokom godina sarađivala sa velikim brojem afirmisanih muzičkih sastava i izvođača, tako da vam u tom pogledu možemo obezbediti najkvalitetniji muzički program.

Kad god je u pitanju nekakvo veselje i zabava, postoje trenuci koje želite da sačuvate od zaborava.

Danas svako od nas ima mogućnost da ovekoveči neki trenutak, ali u slučaju da želite profesionalni pristup, obezbedićemo kvalitetne fotografe i snimatelje koji će sve bitne trenutke vešto zabeležiti i tako vam omogućiti da iznova proživljavate radosne momente.

Restoran Nacionalna klasa vam je na usluzi prilikom organizacije venčanja, ali i drugih proslava ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

34 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sara
2 godine pre

Sve preporuke, odlicno mesto. Hrana jako ukusna, usluga profesionalna i brza.

Ivana
2 godine pre

Sjano mesto, super smo se proveli. Sve pohvale za hranu, kao i za profesionalne konobare.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran NACIONALNA KLASA

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja