Svadbeni Saloni ANĐELINA & JAVOR

Info

O nama

Sale Za Svadbe Beograd Svadbeni Salon Javor i Andjelina

Ako želite da organizujete venčanje iz snova onda ste na pravom mestu. Naše sale za svadbe će zadovoljiti i najzahtevnije klijente. Profesionalno osoblje, ljubazni i iskusni konobari su nešto na šta se sale za svadbe beograd ponose.

Bogata gastronomska ponuda tradicionalne i internacionalne kuhinje nas čini posebnim. Sale za svadbe su u mogućnosti da organizujemu sve vrste svečanosti kao sto su venčanja, rodjendani, krštenja, kokteli i sve ostale vrste promocija. Kapactite koji možemo obezbediti je 500 gostiju, a u koktel varijanti čak i do 800 zvanica.
Naš stručni tim može organizovati kompletan dogadjaj umesto vas, počevši od fotografa, kamermana, poslastičara pa sve do šminkera i dekoratera, garantujući Vam zadovoljstvo I uslugu vrednu pamćenja. Naš svaki dogadjaj je jedinstven i unikatan, Vaše je samo da kažete DA a na nama je sve ostalo.

Dobro došli, Vaše Sale Za Svadbe Beograd.

SVADBENI SALON JAVOR

Sa trista mesta za sedenje, tradicionalno široki stolovi, prostor za igru, podijum za muziku i profesionalna usluga, čini ovaj svadbeni salon konfornijim od drugih. Svadbeni salon „Javor“ Vam može ponuditi sve vrste specijaliteta nacionalne kuhinje. Hrana, piće i ostale namirnice obezbeđuju naše dugogodišnje mreže dobavljača koji su postigli visok nivo kvaliteta, pa su se tako izborili za mesto na Vašoj trpezi.

SALA ZA SVADBE ANĐELINA

Prateci svetske trendove u Sali Andjelina dominira sedam kristalnih lustera precnika 2m. Mogucnost organizacije svecanosti velicina od 150 do 500 mesta gde se u svakoj varijanti ima osecaj savrseno iskoriscenog prostora. Prostor i usluge nase sale mozete iskoristiti za proslave: vencanja, rodjendana, krstenja,koktela, raznih vrsta promocija, modnih revija…

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA | Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

79 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Julija
3 dani pre

Korporativna proslava u Sali Javor bila je fantastična. Prostor je elegantan i savršeno prilagođen za naše potrebe

Sandra
3 dani pre

 Krštenje našeg sina u Sali Javor bilo je predivno iskustvo. Hvala vam na sjajnoj organizaciji i pažljivom osoblju.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Svadbeni Saloni ANĐELINA & JAVOR

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja