EPIC Event Centar | Open Concept

Info

O nama

Romantika na obali Dunava

Zatvorena svečana sala nalazi se u sklopu EPIC event centra i nudi mogućnost da primi oko 250 ljudi. Ona je takođe na raspolaganju našim mladencima. Mislili smo i na Vaše klince i klinceze. Za njih možemo da organizujemo zabavu u zasebnom prostoru našeg Epic event centra.

Venčanje na otvorenom na obali Dunava

Okružen bogatom prirodom, zelenilom, raskošnim drvećem, šumom reke i blagim povetarcem. Na samo nekoliko minuta od grada, a izdvojen od gradske vreve, Epic centar nudi jedinstvenu scenografiju za organizaciju Vašeg venčanja na otvorenom, takozvani Open concept događaj.

Venčanja na krovnoj terasi opremljenoj providnim tiffany stolicama, mobil cocktail bar-om, pokretnom pergolom od 750m2, i automatizovanim pokretnim prozorima, pagodom za venčanja i slikanje, back wall-om za slikanje na prijemu zvanica, rashladnim ventilatorima sa raspršivačima vode, velikim glavnim barom, led ekranom i binom za bend, profesionalnom pokretnom rasvetom poslednje generacije sa light i led designerom koji brinu o osnovnoj rasveti za vreme protokola i venčanja i dinamičnoj rasveti za vreme, prvog plesa, bidermajera , servisa torte i samog party-a, omogućiće Vašim zvanicama da uz pogled na Dunav i Beograd prisustvuju venčanju iz snova. Blagi povetarac i drveće , zelenilo i nežni šum reke, ističu ovaj open concept u idealnu lokaciju koja je udaljena 10 minuta od centra grada. Terasa se može koristiti i u prelaznim periodima , tj. u proleće i jesen jer se pri potpunom zatvaranju ne gubi ništa od pogleda i šarma prirode koja okružuje Epic Event Center. Scensko dekorativni elementi pojačaće utisak gala venčanja u prirodi koji priželjkujete.

Venčanja na terasi

Terasa EPIC event centra može da ugosti 450 gostiju u banket setu sedenja. Izdvojeni deo terase ima višestruku namenu u zavisnosti od tipa venčanja.

Ukoliko imate građansko venčanje, terasu ćemo preurediti kao za pozornicu na kojoj ćete izgovoriti vaše sudbonsono DA.

Za scenografiju i dekoraciju agencija White će zajedno sa Vama da stvori čaroliju o kojoj ste maštali. Ukusne i svetske kreacije hrane šefa kuhinje doprineće tome da gosti danima posle venčanja prepričavaju ukuse.

Oštro i nežno oko našeg fotografa zabeležiće fotografije na krovu Beograda uz zalazak sunca, koje će Vas uvek podsećati na jedan od najlepših dana u Vašem životu.

Romantična, lepršava i ljubavna atmosfera koju smo kreirali za Vas, i sa Vama, biće nezaboravan dan koji proslavlja Vašu ljubav.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

115 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Slavica
2 godine pre

Prelepa sala sa jako lepim pogledom na Dunav. Jako prijatno osoblje i odlicna hrana.

Nikolina
2 godine pre

Sala prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | EPIC Event Centar | Open Concept

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja