FAENA Event Centar

Info

O nama

Dobrodošli u Faena Event Hall – gde se elegancija susreće sa nezaboravnim proslavama!

U  Faeni, posvećeni smo pretvaranju Vaših posebnih trenutaka u izuzetna sećanja. Naše putovanje je počelo sa vizijom da stvorimo mesto koje odiše sofisticiranošću i šarmom, slično renomiranim event centrima svetske klase, koje će postaviti nove standarde kada je reč o eleganciji i organizaciji same svečanosti.

Smešten na slikovitoj Adi Ciganliji, nadomak novog stambenog kompleksa Beograd na Vodi i užeg centra Beograda, naš prostor besprekorno spaja prirodne lepote okruženja sa elegancijom enterijera. Zamislite da kažete „Da“ okruženi bujnim zelenilom i mirnim pejzažima, stvarajući magičan ambijent koje će zauvek ostati urezan u Vašim sećanjima.

Zakoračite u svet u kome svaki detalj odražava prefinjen ukus i raskoš. Faena Event Hall je pažljivo dizajniran event prostor, kapaciteta od 120 do 300 zvanica, tako da ponudi atmosferu neuporedive elegancije. Naša posvećenost sofisticiranosti osigurava da Vaši događaji budu obavijeni izvanrednim ambijentom.

Puno ulažemo u stvaranje vrhunskog kulinarskog tima, sa ciljem da Faena postane sinonim za kulinarsko majstorstvo. Naši domaći kuvari su posvećeni pružanju neuporedivog gastronomskog iskustva. Od izvrsnih svadbenih banketa do korporativnih gala proslava, svako jelo je svedočanstvo naše posvećenosti kulinarskoj izvrsnosti.

DODATNE POGODNOSTI
U Faena Event Hall-u shvatamo da je udobnost ključna kada je u pitanju organizovanje nezaboravnih događaja. Zato smo obezbedili jasno obeležen asfaltirani parking kapaciteta do 90 vozila, osiguravajući da Vaši gosti budu bezbrižni, ali i da imaju mogućnost da lako dođu i odu.
Parking je dobro osvetljen i kompletno pokriven video nadzorom, dok dodatnu sigurnost pružaju portiri koji obilaze parking sve dok traje proslava Vaše svečanosti.

Savršena LOKACIJA
Smešten u mirnom okruženju Ade Ciganlije, naš objekat nudi miran beg u prirodu bez kompromisa po pitanju pristupačnosti same lokacije. Naša pogodna lokacija osigurava da vaši gosti mogu da uživaju u prirodnim lepotama okoline ali i da lako stignu do samog odredišta.

Idealan PROSTOR
Zakoračite u našu salu i pronaći ćete prostor koji postiže savršenu ravnotežu između intimnosti i komfora. Sa fleksibilnim kapacitetom od 120 do 300 zvanica, Faena Event Hall je idealna za razne prilike, od intimnijih okupljanja do grandioznih proslava, bilo da planirate romantično venčanje ili korporativnu gala svečanost

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Parking:

Da

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

102 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Minja
4 meseci pre

Svadba u Faena Event Centru je bila nezaboravna! Hvala vam na predivnom iskustvu.

Branka
4 meseci pre

Faena Event Centar je idealno mesto za korporativne proslave. Sve je bilo izvanredno organizovano.

Info
Pošaljite upit

ZATRAŽITE INFO I PONUDU | FAENA Event Centar

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja