Event Centar LOVE HOUSE

O nama

OSLOBOĐENI TERMINI:

21.05.2023; 28.05.2023; 01.07.2023; 08.07.2023;

ZA TERMINE U MAJU 10% POPUSTA!

Love House Event Hall predstavlja moderan, sveden i funkcionalan restoran za svadbe i ostale svečanosti. Neutralni materijali i tonovi pružaju Vam slobodu da prostor dekorišete i brendirate prema Vašim potrebama, kako bi atmosfera Vašeg venčanja ili druge svečanosti bila na svetskom nivou. U sklopu event centra nalazi se veliki parking za 200 vozila, ulazni hol sa garderobom, sala kapaciteta za 400 zvanica sa velikim šankom, privatni apartmani i servisne prostorije. Posebnu pažnju posvetili smo arhitekturi i klimatizaciji, visina plafona je 6 metara i bez stubova, tako da je temperatura u sali uvek optimalna i prijatna, a vazduh nezadimljen. Kratko rečeno, prostor je idealan za svadbe, venčanja, rođendane i sve ostale proslave koje ćete godinama čuvati u lepom sećanju.

Savršena organizacija svečanosti u dosta zavisi od izbora prostora, ali najviše od osoblja koje će pripremiti prostor i hranu, dočekati i poslužiti Vaše goste. Slobodno možemo raći da, kako izgledom tako i profesionalnošću, naše osoblje zadovoljava sve standarde svetskog ugostiteljstva. Hostese su tu da dočekaju Vaše goste i pruže im sve neophodne informacije. Portiri i obezbeđenje su zaduženi da besplatan parking sa 200 mesta bude siguran tokom trajanja proslave. Kompletno osoblje radi samo sa jednim ciljem, da se Vaši gosti osećaju prijatno i bezbrižno kako bi maksimalno uživali u Vašoj proslavi.

Pažljivo smo izabrali pet opcija posluženja za Vas i Vaše zvanice, koje čine dve varijante buffet menija (“švedski sto”) ili set meni posluženje u tri opcije. Jedina razlika je što buffet meni uključuje sva ponuđena jela iz menija, dok za set meni birate neke od ponuđenih opcija. Posebno napominjemo da je stručno kuvarsko osoblje našeg restorana za svadbe edukovano za pripremu makrobiotičkih, vegetarijanskih i veganskih specijaliteta. Svi naši meniji su podložni promenama u skladu sa Vašim željama, dijetetskim navikama i verskim ubedjenjima.

Ideja nam je da postanemo sinonim za glamurozna i moderna venčanja i proslave u centru Beograda. Zato smo naš restoran za svadbe smestili na obodu Zvezdarske šume, u centru grada. Tačnije, na 5-10 minuta vožnje sa bilo koje polazne tačke iz užeg centra grada i Novog Beograda.

Kao ozbiljan restoran za svadbe, venčanjima naših klijenata smo posvećeni u potpunosti. Od prvog trenutka, dostupan Vam je menadžer event centra specijalizovan za svadbe. Zadatak mu je priprema i organizacija posluženja i dekoracije Vašeg venčanja i garant je da će sve proći bez ikakvih problema. Pored organizacije osoblja, prati mladence kroz pojedinačne korake tokom čitavog planiranja. Takođe, menadžer je uvek uz Vas na dan venčanja kao Vaša „desna ruka“. Zajedno sa iskusnim timom profesionalaca za svadbene proslave pobrinućemo se da Vaša svadba bude savršena.

Uživajte u ljubavi i svom najlepšem danu, pripreme i organizaciju prepustite nama.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ZVEZDARA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

132 Komentara

 1. Divana sala za sve vrste proslava, unutrasnjost restorana jako prijatnog ambijenta.

 2. Sala sa jako lepom rasvetom, odlicnom klimatizacijom i akustikom.

 3. Prelep restoran, jako autentican sa veoma prijatnim ambijentom.

 4. Idealno mesto za sve vrste proslava sa sjajnom uslugom i odlicnom organizacijum.

 5. Love House Tim je nadmasio sva nasa ocekivanja. Prezadovoljni smo celom organizacijom vencanja, kao i posvecenosti menadzera i celog tima. Restoran je sam po sebi autentican, sa prelepim i posebnim stilom, bilo koju dekoraciju da odaberete odlicno ce se uklopiti u ceo prostor. Hrana je jako raznovrsna i preukusna, bilo koji meni da odaberete necete se pokajati. Hvala na nezaboravnom danu

 6. Prelep restoran na odlicnoj lokaciji. Jako prijatnog ambijenta, koji izgleda jako luksuzno i glamurozno sa odlicnom nesvakidasnjom dekoracijom, neznih tonova i prijatnih boja, odlicne osvetljenosti, kao i klimatizacije i akustike. Osoblje je jako profesionalno i stalno je nausluzi. Sto se hrane tice veliki izbor jela, sa takodje jako bogatim sveckim stolom koji izgleda vrhunski. Od mene sve preporuke.

 7. Ako zelite da Vam vencanje izgleda kao na filmu ovo je to mesto. Restoran je jako poseban, autentican, sa prelepim stilom, savrsenom dekoracijom, kako cvetnom, tako escajga, osvetljenja, mladenackog stola..Mesto gde cete se osecati jako prijatno i zadovoljno. Restoran sa odlicnom uslugom, profesionalnim timom koji je stalno na usluzi. Veliki izbor raznovrsnih, preukusnih jela.

 8. Idealno mesto za sve vrste slavlja. Jedan od najlepsih restorana sa odlicnom uslugom i sjajnom organizacijom. Restoran je prelepo stilizovan, sa prijatnim osvetljenjem, jako lepim efektima. Dekoracija stolova kao i celog prostora izgleda jako glamurozno, sa neznim tonovima reze boje.

 9. Sve pohvale. Jedan od najlepsih restorana za proslave, sa prelepim osvetljnjem i modernim stilom. Hrana vrhunskog kvaliteta, sveza..

 10. Prelepo uredjen i stilizovan restoran sa velikim brojem mesta. Unutrasnjost jako prijatnog osvetljenja i neznih tonova sa jako lepom dekoracijom koja se prelepo uklapa uz ambijent. Usluga je veoma ljubazna i efikasna.

 11. Restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnjost restorana je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno. Dekoracija i rasveta se odlicno uklapaju u ceo ambijent.

 12. Sjajno mesto. Ceo prostor izgleda jako luksuzno i glamurozno, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom. Usluga restorana je jako profesionalna i ljubazna. Veliki izbor jela, prelepo dekorisanih i ukusnih. Sve preporuke.

 13. Prelepo. Sam restoran izgleda jako modernio i stilizovano, od najmanjih detalja. Dekoracija restorana je bila posebna, sa prelepim tonovima crne i zlatne boje koja se odlicno uklopila u ceo prostor. Sto se usluge tice jako ljubazno i iskusno osoblje.

 14. Predivno mesto! Restoran je jako autentican, sa prelepo stilizovanim i uredjenim prostorom. Konobari stalno na usluzi, jako ljubazni i profesionalni. Hrana sveza, jako ukusna. Sve preporuke.

 15. Idealno mesto za sve vrste proslava sa sjajnom uslugom i jako dobrom organizacijom.

 16. Restoran izgleda jako moderno i glamurozno, sa prelepim stilom i jako lepom dekoracijom stolova i celog prostora. Hrana jako ukusna i prelepo dekorisana.

 17. Prelepo organizovan prostor, sa odlicnim rasporedom stolova, velike preglednosti, velikog dela za igru. Odlicna hrana i vrhunska usluga.

 18. Izuzetno lepo uredjena restoran, sa jako dosta prostora. Osoblje je veoma profesionalno. Sve pohvale.

 19. Savrseno mesto za organizaciju vencanja. Restoran izgleda jako moderno i glamurozno, sa prelepim stilom i jako lepom dekoracijom stolova i celog prostora. Usluga je jako ljubazna, stalno su na usluzi… Sve pohvale.

 20. Restoran na jako dobroj lokaciji. Unutrasnjim ambijentom koji izgleda jako luksuzno i stilizovano. Osoblje jako organizovano stalno na usluzi.

 21. Proslavljali smo vencanje u ovom restoranu i mogu samo da kazem da smo odusevljeni. Organizacija je jako profesionalna, sa jako ljubaznim timom od konobara, menadzera.. Prostor je prelep, sa velikim delom za igru kao i prelepom dekoracijom sa zlatnim tonovima.Hrana sveza, jako ukusna.

 22. Autentican i prelepo stilizovan prostor, sa prijatnim osvetljenjem i jako lepom dekoracijom. Konobari veoma profesionalni i ljubazni.

 23. Sve preporuke. Restoran sa velikim brojem mesta, jako organizovan i uredjen po poslednjim standardima.

 24. Prelep restoran sa velikim brojem mesta. Sto se tice organizacije vencanja sve je proteklo odlicno. Velike pohvale od nas.

 25. Restoran sa odlicnom uslugom, profesionalnim timom koji je stalno na usluzi. Veliki izbor raznovrsnih, preukusnih jela. Prostor prelepo stilizovan i jako moderan.

 26. Sve preporuke, sjajno mesto za proslavu vencanja. Restoran sa odlicnom uslugom.

 27. Restoran koji izgleda jako drugacije, sa prelepom dekoracijom i bojama koje se odlicno uklapaju u ceo ambijent. Hrana sveze servirana, jako lepo dekorisanim svedskim stolom.

 28. Sve pohvale za organizaciju vencanja, kao i za odlicnu uslugu.

 29. Idealno mesto za vencanje .Restoran koja je jako autenticna sa odlicnom organizacijo,sa prelepim delom za ples okruzenim prelepo dekorisanim stolovima. Sto se tice osoblja jako profesionalno i iskusno.

 30. Sam restoran izgleda jako modernio i stilizovano, od najmanjih detalja pa do onih vecih.

 31. Savrseno. Restoran na jako lepom mestu, sa privatnim parkingom. Velikog kapaciteta sa velikim brojem mesta,odlicnog ambijenta… Sto se usluge tice sve je jako profesionalno i efikasno.

 32. Sve pohvale! Svaki detalj je savreno uklopljen uz ceo prostor. Hrana jako ukusna i pri tome dekorisana, sa velikim izborom pica.

 33. Prelepo uredjen prostor, jako lep za sve vrste proslava.

 34. Odlican ambijent i prijatna atmosfera. Usluga restorana je odlicna i efikasna, hrana je jako ukusna. Preporuka!

 35. Sve preporuke za restoran. Mesto jako prijatnog ambijenta.

 36. Sam restoran izgleda jako modernio. Usluga je jako profesionalna i ljubazna. Sve pohvale.

 37. Sve pohvale. Restoran sa odlicnom organizacijom. Unutrasnjost restorana jako lepo stilizovan i dekorisana. Konobari kao i ceo tim jako ljubazni.

 38. Ukoliko zelite savrseno vencanje iz snova, ovo je idealno mesto.. Savremen ambijent, savrseno osoblje. Svaka pohvala i preporuka od mene.

 39. Ceo prostor izgleda jako luksuzno i glamurozno, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom. Usluga restorana je jako profesionalna i ljubazna.

 40. Restoran koji je jako autentican, sa odlicnom uslugom i ljubaznim osobljem.

 41. Usluga je jako ljubazna, stalno su na usluzi… Sve pohvale.

 42. Usluga je jako ljubazna, stalno su na usluzi… Sve pohvale.

 43. Restoran sa odlicnom uslugom, profesionalnim timom koji je stalno na usluzi. Veliki izbor raznovrsnih, preukusnih jela.

 44. Fenomenalan restoran, odlicna usluga i hrana. Sve preporuke.

 45. Sve preporuke. Restoran koji se nalazi na odlicnoj lokaciji, sa velikim brojem mesta. Ureden, jako lepe dekoracije, rasvete..

 46. Sve preporuke, prelepo dekorisan i stilizovan prostor, sa jako ljubaznim konobarima.

 47. Prelepo organizovan i stilizovan restoran sa ljubaznim konobarima.

 48. Sjajno mesto. Ceo prostor je odlicno organizovan, pregledan, prelepo osvetljen.

 49. Jako prijatno mesto, sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom.

 50. Savrseno i autenticno mesto sa odlicnom uslugom i organizacijom. Konobari koji su jako ljubazni stalno na usluzi.

 51. Oduselvljena sam ovim mestom. Jako autenticno, sa prelepim stilom i odlicnom dekoracijom, neznih tonova.

 52. Prostor koji izgleda glamurozno i luksuzno.Uz odlinuhraui ljuaznu uslugu.

 53. Prelep restoran sa velikim brojem mesta. Sto se tice organizacije vencanja sve je proteklo odlicno. Pohvale za konobare i ceo tim koji je ispunio sve nase zahteve.

 54. Preporuka, sjajan restoran, na odlicnoj lokaciji, sa odlicnom uslugom.

 55. Sjajno mesto, usluga je jako ljubazna. Prostor prelepo uredjen, sa jako lepim osvetljenjem.

 56. Izuzetno lepo uredjena restoran, sa jako dosta prostora. Osoblje je veoma profesionalno. Sve pohvale.

 57. Restoran sa privatnim parkingom. Unutrasnjost restorana je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno.

 58. Sve preporuke, prelepo mesto sa odlicnom organizacijom.

 59. Sjajno mesto, usluga je jako ljubazna. Prostor prelepo uredjen, sa jako lepim osvetljenjem.

 60. Usluga je jako ljubazna, stalno su na usluzi… Sve pohvale.

 61. Restoran sa odlicnom uslugom, profesionalnim timom koji je stalno na usluzi.

 62. Oduselvljena sam ovim mestom. Jako autenticno, sa prelepim stilom i odlicnom dekoracijom, neznih tonova. Osoblje je jako profesionalno i ljubazno, stalno na usluzi. Odlicna hrana kao i veliki izbor pica.

 63. Izuzetno lepo uredjena restoran, sa jako dosta prostora. Osoblje je veoma profesionalno. Sve pohvale.

 64. Sve pohvale, jako lep restoran sa prelepom dekoracijom, jako lepim osvetljnjem, odlicnom uslugom.

 65. Sve preporuke. Restoran je jako autentican, sa prelepim stilom, jako lepom dekoracijom i prijatnim osvetljenjem. Usluga restorana je jako profesionalna i efikasna.

 66. Sve preporuke, odlican restoran, sjajna organizacija i brza usluga.

 67. Sve pohvale, jako lep restoran sa odlicnom organizacijom.

 68. Restoran sa prelepim stilom, jako lepom dekoracijom i osvetljenjem. Hrana je jako ukusna i sveza. Sve preporuke.

 69. Restoran je na odlicnoj lokaciji. Ceo prostor je jako lepo uredjen, moderan, sa prelepom dekoracijom.

 70. Prelep restoran, sa odlicnom organizacijom i jako prijatnim ambijentom.

 71. Mesto sa jako lepim i autenticnim stilom, sa jako lepim osvetljenjem, ceo prostor je jako prijatan i odlicno organizovan.

 72. Sve pohvale, prelepo mesto sa odlicnom organizacijom i prelepim stilom.

 73. Prelep restoran na odlicnoj lokaciji. Jako prijatnog ambijenta, odlicna usluga kao i hrana.

 74. Mesto koje se razlikuje od ostalih. Sam restoran izgleda jako modernio. Usluga je jako profesionalna i ljubazna. Sve pohvale.

 75. Divno mesto, sa odlicnom uslugom i vrhunskom hranom. Unutrasnjost jako prijatnog ambijenta, sa prelepom dekoracijom. Sve pohvale!

 76. Sve preporuke. Lep prostor prijatnog ambijenta, odlicne atmosfere, odlicne hrane i dobre usluge.

 77. Sjajno mesto. Ceo prostor je odlicno organizovan, pregledan, prelepo osvetljen, prijatnog ambijenta.

 78. Sjajan restoran, sa prelepim i glamuroznim ambijentom, odlicnom organizacijom. Jako ljubazno osoblje.

 79. Od mene sve preporuke. Bili smo na proslavi vencanja i odusevljeni smo. Mesto koje se razlikuje od ostalih. Sam restoran izgleda jako modernio i stilizovano, od najmanjih detalja pa do onih vecih. Dekoracija restorana je bila posebna, sa prelepim tonovima crne i zlatne boje koja se odlicno uklopila u ceo prostor. Sto se usluge tice jako profesionalno i iskusno osoblje. Svecki sto je takodje izgledao jako lepo i dekorativno, a hrana je jako ukusna.

 80. Sjajan restoran, sa prelepim i glamuroznim ambijentom, odlicnom organizacijom, klimatizacijom, prelepom dekoracijom, sjajnom uslugom, preukusnom hranom. Sve pohvale od mene.

 81. Ceo prostor je uredjen sa stilom sve izgleda jako glamurozno.. Pohvale i za osoblje restorana koje je stalno na usluzi, nasmejano i veoma profesionalna.

 82. Prelep restoran na par minuta od centra grada. Ceo restoran je prelepo uredjen sa velikom preglednoscu, velikim prostorom za ples i odrzavanje ceremonije gradjanskog vencanja, sa izuzetnom dekoracijom koja moze da se kombinuje u vise boja.. Osoblje restorana je na visini zadatka, stalno na usluzi.

 83. Divno mesto, sa odlicnom uslugom i vrhunskom hranom. Unutrasnjost jako prijatnog ambijenta, sa prelepom dekoracijom. Sve pohvale!

 84. Sve pohvale! Restoran sa odlicnom organizacijom, vrhunskom uslugom i odlicnom hranom. Super smo se proveli.

 85. Even Center Love House je nadmasio sva nasa ocekivanja, prelep prostor, sa jako lepom organizacijom, dekoracijom koja se savrseno uklapa, sa savrsenim detaljima. Usluga je jako profesionalna I efikasna. Sve pohvale !

 86. Sve pohvale! Prelepo mesto za organizacijom vencanja. Ceo prostor je uredjen sa stilom sve izgleda jako glamurozno.. Pohvale i za osoblje restorana koje je stalno na usluzi, nasmejano i veoma profesionalna.

 87. Sve preporuke. Lep prostor prijatnog ambijenta, odlicne hrane i dobre usluge.

 88. Najlepse mesto za proslavu vencanja, jako veliki prostor koji je prelepo organizovan, akustican, klimatizovan sa prelepom osvetljenjem, neznih tonova, prelepo dekorisanog mladenackog stola kao I celog prostora. Odlicna usluga. Sve pohvale!

 89. Restoran na jako lepom mestu, sa privatnim parkingom. Velikog kapaciteta sa velikim brojem mesta,odlicnog ambijenta

 90. Mesto sa jako lepim i autenticnim stilom, sa jako lepim osvetljenjem, ceo prostor je jako prijatan i odlicno organizovan

 91. Preporuke. Jako lep restoran, velikog prostora, sa dobrom organizacijom Kako prostora tako i celog tima. Odlicne hrane, sa velikim izborom jela.

 92. Prvi put sam bila u ovom restoranu na proslavi vencanja i mogu samo da kazem da sam odusevljena, kako celim prostorom koji je jako autentican i poseban, do usluge koja je jako profesionalna.

 93. Sve preporuke! Restoran uredjen sa velikim stilom, svaki detalj se savrseno uklapa u ceo prostor, cvetna dekoracija koja je prelepa, kao i nezni tonovi koji cine da ceo prostor izgleda jako romanticno. Svecki sto sa raznovrsnim domacim specijalitetima kao i savremene kuhinje.

 94. Sjajno mesto. Ceo prostor je odlicno organizovan, pregledan, prelepo osvetljen, prijatnog ambijenta. Odlicna hrana, kao i veliki izbor raznovrsnog pica.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Event Centar LOVE HOUSE

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja