Event Centar LOVE HOUSE

Info

O nama

SLOBODAN TERMIN 08.06.2024 – POPUST 10% ZA OVAJ TERMIN!

Love House Event Hall predstavlja moderan, sveden i funkcionalan restoran za svadbe i ostale svečanosti. Neutralni materijali i tonovi pružaju Vam slobodu da prostor dekorišete i brendirate prema Vašim potrebama, kako bi atmosfera Vašeg venčanja ili druge svečanosti bila na svetskom nivou. U sklopu event centra nalazi se veliki parking za 200 vozila, ulazni hol sa garderobom, sala kapaciteta za 400 zvanica sa velikim šankom, privatni apartmani i servisne prostorije. Posebnu pažnju posvetili smo arhitekturi i klimatizaciji, visina plafona je 6 metara i bez stubova, tako da je temperatura u sali uvek optimalna i prijatna, a vazduh nezadimljen. Kratko rečeno, prostor je idealan za svadbe, venčanja, rođendane i sve ostale proslave koje ćete godinama čuvati u lepom sećanju.

Savršena organizacija svečanosti u dosta zavisi od izbora prostora, ali najviše od osoblja koje će pripremiti prostor i hranu, dočekati i poslužiti Vaše goste. Slobodno možemo raći da, kako izgledom tako i profesionalnošću, naše osoblje zadovoljava sve standarde svetskog ugostiteljstva. Hostese su tu da dočekaju Vaše goste i pruže im sve neophodne informacije. Portiri i obezbeđenje su zaduženi da besplatan parking sa 200 mesta bude siguran tokom trajanja proslave. Kompletno osoblje radi samo sa jednim ciljem, da se Vaši gosti osećaju prijatno i bezbrižno kako bi maksimalno uživali u Vašoj proslavi.

Pažljivo smo izabrali pet opcija posluženja za Vas i Vaše zvanice, koje čine dve varijante buffet menija (“švedski sto”) ili set meni posluženje u tri opcije. Jedina razlika je što buffet meni uključuje sva ponuđena jela iz menija, dok za set meni birate neke od ponuđenih opcija. Posebno napominjemo da je stručno kuvarsko osoblje našeg restorana za svadbe edukovano za pripremu makrobiotičkih, vegetarijanskih i veganskih specijaliteta. Svi naši meniji su podložni promenama u skladu sa Vašim željama, dijetetskim navikama i verskim ubedjenjima.

Ideja nam je da postanemo sinonim za glamurozna i moderna venčanja i proslave u centru Beograda. Zato smo naš restoran za svadbe smestili na obodu Zvezdarske šume, u centru grada. Tačnije, na 5-10 minuta vožnje sa bilo koje polazne tačke iz užeg centra grada i Novog Beograda.

Kao ozbiljan restoran za svadbe, venčanjima naših klijenata smo posvećeni u potpunosti. Od prvog trenutka, dostupan Vam je menadžer event centra specijalizovan za svadbe. Zadatak mu je priprema i organizacija posluženja i dekoracije Vašeg venčanja i garant je da će sve proći bez ikakvih problema. Pored organizacije osoblja, prati mladence kroz pojedinačne korake tokom čitavog planiranja. Takođe, menadžer je uvek uz Vas na dan venčanja kao Vaša „desna ruka“. Zajedno sa iskusnim timom profesionalaca za svadbene proslave pobrinućemo se da Vaša svadba bude savršena.

Uživajte u ljubavi i svom najlepšem danu, pripreme i organizaciju prepustite nama.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ZVEZDARA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

132 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Biljana
2 godine pre

Preporuka, jako lepo mesto.

Teodora
2 godine pre

Divana sala za sve vrste proslava, unutrasnjost restorana jako prijatnog ambijenta.

Info
Pošaljite upit

ZATRAŽITE INFO I PONUDU | Event Centar LOVE HOUSE

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja