PERLA Event Hall

Info

O nama

OSLOBOĐENI TERMINI:

23.04; 30.04; 06.05; 11.06.2023;

ZA NAVEDENE TERMINE 10% POPUSTA!

VELIKA SVEČANA SALA

Enterijer je ukrašen mermernim podovima, beli ukrasni kamen se odlično uklapa sa pastelnim bojama zidova i kompletnom dekoracijom. Moderna LED ambijentalna rasveta, centralni klima i ventilacioni sistemi, velika sala predstavlja biserno jasan izbor za sve Vaše proslave.

MALA SVEČANA SALA

Idealna za manje proslave kao što su: dečiji rođendani, krštenja, kokteli, banketi i druge svečanosti. Enterijer je pastelnih tonova u kombinaciji sa drvetom, ukrašen dekorativnom led rasvetom i umetničkim slikama. Sala je povezana sa baštom i predstavlja pravu oazu u letnjem periodu.

PARKING

Veliki parking u sklopu event centra je ograđen i obezbeđen rampom, kompletno asfaltiran i detaljno obeležen. Parking nadgledaju čuvari i kompletno je pokriven modernim video nadzorom.

APARTMAN

Zakupom sale u našem event centru dobijate na korišćenje i moderno opremljen apartman kako bi ste u njemu mogli da se na miru osvežite, presvučete ili odložite poklone.

RECEPCIJA

Vaše goste će na ulazu dočekati moderno opremljena recepcija. Za odložene stvari gost će dobiti svoj broj i biti upisan u knjigu, ne postoji mogućnost da privatne stvari vaših gostiju nestanu u toku proslave.

OSOBLJE

Kako bi smo Vašu proslavu učinili zaista glamuroznom naše osoblje će se pobrinuti da svi gosti budu srdačno dočekani i pružiće im sve neophodne informacije vezane za proslavu.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Peporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

135 Komentara

 1. Sve tople preporuke za Perla Event Hall! Moj suprug i ja smo krajem aprila u Perli organizovali naše venčanje i samo imamo reči hvale za sve, od prostora koji je prelep, hrane koja je bila preukusna i koje je bilo i previše, usluge koja je bila besprekorna. Kompletna usluga je za čistu desetku, a iste komentare smo dobili i od naših gostiju.

 2. Menadzer, konobari i celokupna usluga zasluzuju jako visoku ocenu.
  Hrane je bilo previse, pice uvek rashladjeno.
  Svaki dogovor je ispostovan.
  Sve preporuke.

 3. Jako lepo mesto za proslavu vencanja, sa prelepom terasom za vencanje na otvorenom.

 4. Sve pohvale, odlicna organizacija i vrhunska usluga.

 5. Jako lepa sala za proslavu vencanja. Sala poseduje privatni parkin. Unutrasnjost je jako lepo stilizovana, sa led rasvetom, odlicnom izolacijom, prelepom dekoracijom. Sto se hrane tice jako je ukusna, sveza i lepo posluzena.

 6. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana, prelepo stilizovana, sa prijatnim bojama i odlicnom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo prostor.

 7. Sala izgleda jako moderno sa prelepim visokim plafonima, takodje jako moderne dekoracije. Uz to konobari koji su veoma profesionalni, stalno na usluzi.

 8. Savrsena sala sa jako lepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja na otvorenom. Unutrasnjost sale sa velikim brojem mesta, jako lepog stila i odlicne dekoracije. Konobari jako profesionalni, stalno na usluzi.

 9. Sala na odlicnoj lokaciji sa jako ljubaznom i efikasnom uslugom, takodje sala izgleda jako moderno i stilizovano sa prelepo dekorisanim stolovima i prijatnom rasvetom.

 10. Sala sa velikim brojem mesta, odlicno organizovana. Unutrasnjost sale jako lepog rasporeda, odlicne klimatizacije i ventilacije. Sve pohvale za osoblje sale, veoma profesionalno.

 11. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples, dekoracijom koja se prelepo uklapa u ceo prostor.

 12. Sala sa velikim brojem mesta, veoma lepo organizovanim unutrasnjim pooorostorom, divnom dekoracijom.

 13. Veliki, pregledan i svetao prostora sa visokim plafonima, jako lepom rasvetom. Sve pohvale za tim konobara koji su jako ljubazni i brzi.

 14. Sve pohvale. Sala sa prelepim dizajnom i velikim prostorom. Osoblje je jako profesionalno i stalno na usluzi.

 15. Sala sa parkingom. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete…

 16. Sve mi se svidja, od celog prostora, do ambijenta, podijuma, savrsene dekoracije stolova, sa prelepim stolicama, romanticnim osvetljenje, efektima za ples i tortu

 17. Savrseno mesto za organizaciju vencanja.Unutrasnjost sale je prelepa, jako glamurozna, sa visokim plafonima. Organizacija je jako profesionalna. Hrana je ukusna, raznovrsna, sveza. Pohvale i za osoblje koje je stalno na usluzi.

 18. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sale je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno.

 19. Savrseno mesto za organizaciju vencanja. Sala poseduje privatni parking sa velikim brojem mesta. Prelepo uredjena sala, sa prelepom rasvetom, osvetljenjem, dekoracijum…Osoblje je jako ljubazno i brzo. Sto se hrane tice odlicno servirana, ukusna i sveze servirana.

 20. Sve preporuke. Sala sa velikim brojem mesta, jako dobre organizacije i vrhunske usluge. Unutrasnjost sale jako lepo stilizovana i prelepo dekorisana. Konobari jako ljubazni i nasmejani.

 21. Odlicno mesto za organizaciju proslava, konobari su veoma profesionalni i ljubazni.

 22. Jako lepa sala, prijatnog ambijenta, odlcne atmosfere. Konobari stalno na usluzi i vrlo ljubazni.

 23. Sve preporuke. Sala je odlicno uredjena, sa prijatnim osvetljenjem, jako lepom dekoracijom. Osoblje je jako ljubazno i brzo.

 24. Prelepa sala sa velikim parkingom. Sala sa jako prijatnim ambijentom. Sa prelepim delom za organizaciju vencanja na otvorenom. Hrana je preukusna, prelepo servirana. Sve preporuke.

 25. Odlicna sala sa velikim brojem mesta. Sala sa jako lepom rasvetom, odlicnom klimatizacijom i akustikom.

 26. Idealna sala za veca slavlja, odlicno uredjena i sa profesionalnim osobljem.

 27. Organizovali smo vencanje u sali Perla i nasi utisci, kao i nasih gostiju su jako pozitivni. Sala sa odlicnom organizacijom i veoma brzom uslugom. Kao mladenci smo imali prelep apartman. I naravno velike pohvale za menadzera koji nam je bio stalno na usluzi.

 28. Sala sa privatnim parkingom, odlicnom organizacijom. Unutrasnjost sale sa jako prijatnim bojama, osvetljenjem. Dekoracijom koja se odlicno uklapa u ceo ambijent.

 29. Ukoliko zelite savrseno vencanje iz snova, ovo je idealno mesto.. Savremen ambijent, savrseno osoblje. Svaka pohvala i preporuka od mene.

 30. Lepa i stilizovana sala, sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja.

 31. Sve pohvale! Sala sa jako dobrom organizacijom. Veoma profesionalna i brza usluga, stalno na usluzi.

 32. Sala sa privatnim parkingom. Unutrasnjost sale je prelepo stilizovana, ceo prostor izgleda jako moderno. Usluga jako ljubazna i profesionalan.

 33. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples. Hrana je preukusna i prelepo dekorisana.

 34. Prelepo mesto sa jako lepom rasvetom, dekoracijom..Odlicna uskuga.

 35. Divana sala za sve vrste proslava, unutrasnjost restorana jako prijatnog ambijenta.

 36. Prelepo stilizovana i uredjena sala, sa jako ljubaznim i nasmejanim osobljem.

 37. Sve preporuke. Obzirom da je sala jako velika sve je odlicno ukombinovano, od odlicne rasvete, klimatizacije, preglednosti. Usluga je jako ljubazna i brza.

 38. Sala je prelepa, savrseno stilizovana, pregledna, akusticna, sa prelepom dekoracijom oslicnom rasvetom..

 39. Odlicno mesto za organizaciju vencanja, sa prelepim delom za vencanje na otvorenom. Usluga je jako ljubazna.

 40. Prelepa sala, sa odlicnom organizacijom i prelepom dekoracijom.

 41. Sala je jako velika, sa odlicnom preglednoscu,prostorom za igru, klimatizacijom i prijatnom rasvetom.

 42. Sala sa prelepim stilom, jako lepom dekoracijom i osvetljenjem. Hrana je jako ukusna i sveza. Sve preporuke.

 43. Divno mesto. Sala jako autenticna, prijatnog osvetljenja, sa jako lepom dekoracijom stolova. Hrana veoma ukusna, toplo posluzena.

 44. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples, dekoracijom koja se prelepo uklapa u ceo prostor.. Hrana je preukusna i prelepo dekorisana.

 45. Veliki i organizovani parking. Sala sa velikim brojem mesta, visok plafon, odlicna klimatizacija, rasveta. Osoblje jako iskusno i brzo.

 46. Prelepa sala sa velikim parkingom. Sala sa odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom. Sa prelepim delom za organizaciju vencanja na otvorenom. Hrana je preukusna, prelepo servirana. Sve preporuke.

 47. Sve izgleda jako lepo sredjeno, sa preglednim mestima i velikim delom za ples, dekoracijom koja se prelepo uklapa u ceo prostor.. Hrana je preukusna i prelepo dekorisana.

 48. Idealno mesto za vencanje. Sa velikim parkingom, prelepim izborom dekoracije, velikim i svetlim prostorom.

 49. Jako lepo mesto. Sala sa privatnim parkingom, prelepom delom za vencanje na otvorenom sa jako lepom prirodom.

 50. Preporuka, sala sa privatnim parkingom odlicnom hranom i brzom uslugom.

 51. Sve pohvale, prelepo uredjena sala sa odlicnom hranom i ljubaznom uslugom.

 52. Sve pohvale. Odlicno mesto za organizaciju vencanja, sa prelepim delom za vencanje na otvorenom.

 53. Jako lep prostor, od dvorista do unutrasnje sale koja je jako lepo dekorisana i stilizovana. Konobari su jako ljubazni, stalno su na usluzi.

 54. Sala poseduje svoj privatni parking. Obzirom da je sala sa velikim brojem mesta sve je jako lepo ukombinovano sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom…

 55. Prelepo mesto za organizaciju vencanja, sa jako lepim delom za vencanje na otvorenom.

 56. Sve pohvale, odlicno mesto sa jako brzom i ljubaznom uslugom.

 57. Predivno mesto.Sala je prelep, sa velikim brojem mesta, jako velike preglednosti, sa velikim delom za igru. Basta koja je idealna za odrzavanje ceremoneije gradjanskog vencanja, prelepo dekorisana. Sve pohvale za osoblje, koje obavlja odlicno svoj posao.

 58. Bili smo na proslavi vencanja u ovoj sali, mogu slobodno da kazem jako veliki profesionalizam i iskustvo koje se odmah vidi.

 59. Prelepo mesto. Sjajan prostor, sa prelepom dekoracijom, odlicnom klimatizacijom i rasvetom. Ljubazno i profesionalno osoblje.

 60. Sve preporuke. Sala je odlicno uredjena, sa prijatnim osvetljenjem, jako lepom dekoracijom. Osoblje je jako ljubazno i brzo. Hrana preukusna, sveze posluzena.

 61. Savrseno organizovan prostor, prelepo stilizovan, sa jako prijatnom atmosferom. Hrana vrhunskog kvaliteta.

 62. Sve preporuke, jako lepa sala, sa prelepim stilom i odlicnom organizacijom. Hrana jako ukusn, sveza i lepo posluzena.

 63. Cist luksuz! Spoljni deo koji je idealan za vencanje na otvorenom okruzeni prelepom prirodom, jako lepom organizacijom i dekoracijom. Unutrasnjost sale sa odlicnim osvetljenjem, jako lepom dekoracijom i odlicnom akustikom. Konobari jako ljubazni i brzi.

 64. Prelepo mesto za organizaciju vencanja, sa prelepo dekorisanim prostorom, jako prijatnim osvetljenjem.

 65. Prelepo! Sala idealan za odrzavanje vencanja, sa jako lepo stilizovanim prostorom, odlicnom organizacijom.

 66. Odlican prostor, sa jako lepim pogledom, prelepim stilom. Usluga je jako ljubazna i profesionalna.

 67. Restoran na odlicnoj lokaciji, sa privatnim parkingom. Prostor za odrzavanje vencanja je jako lepo uredjen, sa prelepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja.

 68. Prelepoa sala, sa odlicnim osvetljenjem, jako dobrom ventilacijom i klimatizacijom.

 69. Prelepo organizovan prostor, sa odlicnim rasporedom stolova, velike preglednosti, velikog dela za igru. Odlicna hrana i vrhunska usluga. Sve preporuke.

 70. Odlicno mesto za organizaciju vencanja, sa prelepim delom za vencanje na otvorenom.

 71. Prelepo mesto, sa jako dobrom organizacijom. Usluga je jako brza i efikasna.

 72. Odlicna organizacija, jako dobra usluga i prijatan ambijent.

 73. Jako lepa sala sa odlicnom organizacijom i brzom uslugom. Sve pohvale.

 74. Sve pohvale, sala je prelepo stilizovana, sa prijatnim osvetljenjem, odlicnom akustikom.

 75. Sve pohvale! Prelepa sala sa odlicnom organizacijom i jako ljubaznom uslugom.

 76. Sala idealan za odrzavanje vencanja, sa jako lepo stilizovanim prostorom, odlicnom organizacijom.

 77. Sve pohvale veliki i organizovan kompleks. Sala sa odlicnom uslugom jako ljubaznim osobljem.

 78. Prelepo mesto za proslavu vencanja. Sala izgleda jako moderno i prelepo stilizovano. Usluga je veoma brza i profesionalna.

 79. Sve pohvale, jako lepa sala prijatnog ambijenta, sa prelepom bastom, velikim parkingom. Usluga konobara koja je jako efikasna i profesionalna.

 80. Sala jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere, sa velikim prostorom za odrzavanje gradjanskog vencanja, odlicne usluge i vrhunske hrane. Sve pohvale.

 81. Sala sa prelepim dizajnom i velikim prostorom. Osoblje je jako profesionalno i stalno na usluzi. Sve pohvale.

 82. Prelepo mesto, sa jako dobrom organizacijom. Usluga je jako brza i efikasna.

 83. Sve pohvale, odlicna sala sa velikim prostorom i jako lepim delom za vencanje na otvorenom.

 84. Preporuka, prelepa sala. Konobari jako ljubazni i nasmejani. Hrana preukusna, jako lepo dekorisana i sveza.

 85. Sve pohvale! Svaki detalj je savreno uklopljen uz ceo prostor. Hrana jako ukusna i pri tome dekorisana, sa velikim izborom pica.

 86. Sala sa parkingom. Unutrasnja organizacija je odlicna, prelepog stila , prelepa dekoracija, jako lepe led rasvete…

 87. Idealno mesto za organziaciju vencanja, sa jako ljubaznim oslobljem.

 88. Prelepo, sala sa odlicnom uslugom. Ceo prostor je jako autentican sa prijatnom atmosferom.

 89. Restoran sa prelepim delom za gradjansko vencanje, odlicnom i uskladjenom dekoracijom. Konobari stalno na usluzi.

 90. Idealno mesto za vencanje .Sala koja je jako autenticna sa odlicnom organizacijo,sa prelepim delom za ples okruzenim prelepo dekorisanim stolovima. Sto se tice osoblja jako profesionalno i iskusno.

 91. Sala sa jako velikim brojem mesta, odlicne organizacije. Sa jako lepim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja.

 92. Sve pohvale, jako lepa sala sa odlicnom uslugom. Ceo unutrasnji prostor je jako lepo stilizovan sa prelepim osvetljenjem, dekoracijom.

 93. Unutrasnjost sale jako prijatna, sa odlicnim ambijentom, osvetljenjem, efektima. Ceo tim obavlja odlicno svoj posao. Sve preporuke.

 94. Fantastican prostor,sala uredjena sa velikim stilom, sve izgleda jako moderno. Osoblje savrseno radi svoj posao uz osmeh!

 95. Sve pohvale! Jako lepo organizovan i uredjen prostor, sa velikim parkingom. Osoblje je jako ljubazno.

 96. Sala sa odlicnom klimatizacijom, ventilacijom, akustikom takodje jako prijatnim osvetljenjem…Sve pohvale.

 97. Sve je odlicno organizovano, od parkinga do samogo ulaza u objekat, sa odlicnim delom za gradjansko vencanje na otvorenom. Sve pohvale.

 98. Preporuka. Prelepa sala, sa odlicnom uslugom, jako lepim ambijentom.

 99. Lepa i stilizovana sala sa odlicnom uslugom i organizacijom.

 100. Odlicna sala, sa jako dobrom organizacijom i dobrom uslugom. Sve pohvale.

 101. Lepa i stilizovana sala, sa velikim delom za odrzavanje gradjanskog vencanja. Odlicnom uslugom, jako ljubaznim konobarima.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | PERLA Event Hall

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja