Event Centar KOPERNIKUS 610

Info

O nama

Event Centar Kopernikus 6 10 je lociran na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na ušću reke Save i Dunava, sa ukupnom površion preko 2000m2, i predstavlja savršen izbor za organizovanje svih vrsta svečanosti, venčanja, koktela, prijema, skupova, seminara i proslava za ukupno 1500 osoba.

Pored prelepog i modernog dizajna, Kopernikus 6 10 Event Centar ima fenomenalan pogled na Kalemegdansku tvrđavu. Najmodernija oprema, rasveta i ozvučenje, doprinose da svaki događaj u ovom prostoru bude najbolji.

Event Centar Kopernikus 6 10 sačinjen je od 2 zatvorena prostora, svaki površine 750m2, i Terase od 600m2.

Svaki segment je dizajniran da funkcioniše zasebno, tako da je moguće organizovati 3 različita događaja u isto vreme, što je jedinstveno za ovaj prostor.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

65 Komentara

 1. Sve pohvale! Restoran na odlicnoj lokaciji. Prelepom terasom koja gleda Kalemegdan prelepo stilizovanom i modernom, koja je savrsena ako zelite vencanje na otvorenom. Unutrasnjost restorana takodje savrsenog izgleda i neznih boja, sa savrsenom dekoracijom koja se prelepo uklapa uz ceo ambijent. Osoblje restorana jako ljubazno i usluzno.. Hrana preukusna i raznovrsna, od raznih predjela, salata, glavnih jela, poslastica, vocnih stolaova.

 2. Ako zelite da Vam vencanje izgleda kao na filmu ovo je to mesto. Restoran je jako poseban, autentican, sa prelepim stilom, savrsenom dekoracijom. Mesto gde cete se osecati jako prijatno i zadovoljno. Restoran sa odlicnom uslugom, profesionalnim timom koji je stalno na usluzi. Veliki izbor raznovrsnih, preukusnih jela.

 3. Jako lep restoran,na prelepoj lokaciji, sa jako lepim pogledom na Kalemegdan. Restoran je prelepo stilizovan, sa jako lepom dekoracijom koja se odlicno uklapa uz ceo ambijent. Usluga je jako ljubazna, stalno na usluzi. Hrana preukusna, savrseno servirana. Sve pohvale.

 4. Idelano mesto za proslave u letnjim danima. Restoran sa prelepim pogledom na Kalemegdan, sa jako lepom i stilizovanom terasom, prelepo dekorisanom.

 5. Bili smo na proslavi vencanja i mogu da kazem da je ovo mesto moj favorit, divan pogled na Kalemegdan.

 6. Sve pohvale. Pre svega mesto sa prelepom terasom koja pruza pogled na Kalemegdan i Beograd, sa odlicnom organizacijom, prelepim delom za gradjansko vencanje. Odlicna iljubazna usluga.

 7. Sve preporuke, jako lepa sala sa pogledom. Odlicna organizacija, ljubazno i prijatno osoblje, vrhunska kuhinja.

 8. Sjajna sala, sa divnim pogledom, jako ljubaznim osobljem i odlicnom hranom.

 9. Prelepa sala sa jako lepom terasom koja gleda na Kalemegdan. Jako prijatno osoblje i odlicna hrana. Sve pohvale.

 10. Sala poseduje privatni parking sa velikim brojem mesta. Prelepo uredjena sala, sa prelepom rasvetom, osvetljenjem, dekoracijum i jako lepim pogledom na reku…

 11. Odlica sala sa jako ukusnom hranom, prijatnim ambijentom odlicnom uslugom.

 12. Jako lepo mesto ukoliko zelite vencanje na otvorenom Ljubazno i nasmejano osoblje.

 13. Sjajno mesto, sa prelepim pogledom, savrsenom dekoracijom i vrhunskom uslugom.

 14. Prelepo mesto. Restoran na odlicnoj lokaciji u Beogradu sa prelepim pogledom na Kalemegdan, reku kao i stari deo Beograda. Restoran izgleda jako autenticno i glamurozno sa prelepom dekoracijom. Usluga je jako profesionalna i ljubazna sa velikim iskustvom. Sve pohvale.

 15. Mesto sa jako lepim pogledom, ljubaznim i nasmejanim osobljem i odlicnom hranom.

 16. Prelepo uredjen i stilizovan restoran sa velikim brojem mesta. Unutrasnjost jako prijatnog osvetljenja i neznih tonova sa jako lepom dekoracijom koja se prelepo uklapa uz ambijent. Usluga je veoma ljubazna i efikasna.

 17. Prelepa sala, sa jako lepim pogledom, odlicnom organizacijom i vrhunskom uslugom.

 18. Predivan pogled na Beograd. Prostor sa jako lepom terasom. Ceo prostor je odlicno organizovan.

 19. Sjajno mesto. Ceo prostor izgleda jako luksuzno i glamurozno, sa odlicnom rasvetom, klimatizacijom. Usluga restorana je jako profesionalna i ljubazna. Veliki izbor jela, prelepo dekorisanih i ukusnih. Sve preporuke.

 20. Predivno mesto! Restoran je jako autentican, sa prelepo stilizovanim i uredjenim prostorom. Konobari stalno na usluzi, jako ljubazni i profesionalni. Hrana sveza, jako ukusna. Sve preporuke.

 21. Sve izgleda jako romanticn sa savrseno odradjenom dekoracijom i savrsenim rasporedom. Prelepim pogledom i sjajnom uslugom. Sve pohvale.

 22. Prelepa sala, na jako dobrom mestu. Ceo kompleks je odlicno organizovan, od velikog parkinga do unutrasnjh delova.

 23. Predivno mesto! Restoran je jako autentican, sa prelepo stilizovanim i uredjenim prostorom. Takodje restoran sa najlepsom terasom i divnim pogledom. Sve pohvale.

 24. Prelep restoran sa velikim brojem mesta. Sto se tice organizacije vencanja sve je proteklo odlicno. Velike pohvale od nas.

 25. Savrseno! Mesto sa prelepim pogledom, jako ljubaznim osobljem. Prelep deo za gradjansko vencanje uz savrsen ambijent i dekoraciju.Sve pohvale!

 26. Sve preporuke, sjajno mesto za proslavu vencanja. Restoran sa odlicnom uslugom.

 27. Sjajno mesto za vencanje, sve je uredjeno sa stilom i prijatnim osvetljenjem. Sa ukusnom i takodje dekorativnom hranom.

 28. Prelepo mesto, sa jako profesionalnim osobljem. Super smo se proveli!

 29. Sam restoran izgleda jako modernio i stilizovano, od najmanjih detalja pa do onih vecih.

 30. Odlican ambijent, fenomenalno osoblje! Sve izgleda stilizovano i uskladjeno.

 31. Vrhunska lokacija, hrana vrlo ukusna, a konobari fini i posveceni.

 32. Sve pohvale! Svaki detalj je savreno uklopljen uz ceo prostor. Hrana jako ukusna i pri tome dekorisana, sa velikim izborom pica.

 33. Sve pohvale, sve je jako lepo sredjeno, uz sjajnu klopu i veliki izbor pica!

 34. Sve pohvale. Restoran sa odlicnom organizacijom. Unutrasnjost restorana jako lepo stilizovan i dekorisana. Konobari kao i ceo tim jako ljubazni.

 35. Dibvno mesto za sve vrste proslava, sa jako lepom tersaom za organizaciju gradjanskog vencanja.

 36. Sjajno mesto. Ceo prostor je odlicno organizovan, pregledan, prelepo osvetljen.

 37. Restoran sa najlepsim pogledom, jako prijatnom atmosferom i odlicnom organizacijom.

 38. Odlicna organizacija, jako ljubazno oslioblje i preukusna hrana.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Event Centar KOPERNIKUS 610

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja