IMPERIUM Hall

Info

O nama

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava, atmosfera koja pleni radošću i tim koji će učiniti ovaj dan nezaboravnim su samo neki od razloga da Vaše venčanje organizujete u sali Imperium Hall-a.

Prelepa sala u prirodnom ambijentu kapaciteta je od 180 pa do 400 zvanica.

Venčanje je jedan od važnijih dana u životu za svaku porodicu, zbog toga nam je posebna čast raditi ovakve vrste proslava. Naš tim u Imperium Hall-u za Vas će sprovesti kompletnu organizaciju svadbe  uz bogatu ponudu hrane i pića. Specijalna LED rasveta, gratis apartman za mladence, kutak za slikanje, besplatan parking i vrhunska usluga su još jedan razlog da venčanje organizujete u najromantičnijoj sali u gradu!

Ukoliko Vam je potreban i muzički bend, suvi led, vatromet, koktel majstor, dekoracija balonima, zakup limuzine, naš tim će učiniti sve da vaše želje postanu stvarnost!  Prostrana sala sa fantastičnim pogledom na reku, detalji koji oduzimaju dah, obezbeđen parking za sve Vaše goste i raskošna priroda koja sve to okružuje, jasan su razlog da vaše najbitnije DA izgovorite kod nas.

Spremni smo da saslušamo sve Vaše želje i da upotrebimo naše dugogodišnje iskustvo kako bismo ih sve ispunili. Odlučite se za naš restoran za svadbe i pružite sebi i vama bliskima nezaboravne trenutke na jednom od najlepših mesta na samoj obali Dunava.

Posetite nas i proverite zašto su mnogi mladenci izabrali da im baš mi organizujemo jedan od najvažnijih dana u životu!

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

42 Komentara

 1. Jako lepo mesto na Dunavu. Prelepa sala, velikog kapaciteta, sa prelepim ambijentom i sjajnom dekoracijom. Sto se tice usluge sve pohvale. Hrana jako ukusna, sveze servirana.

 2. Prelepo mesto za organizaciju vencanja. Slaa je jako prostrana i pregledna, sa autenticnim ambijentom. Uslauga je odlicna, kao i ljubaznost konobara. Sve preporuke.

 3. Sjajno mesto. Sala sa prelepim stilom, sve izgleda jako glamurozno i moderno. Prostor je prelepo dekorisan, sa odlicnom rasvetom i efektima. Hrana preukusna, sveza i jako lepo dekorisana.

 4. Velika sala, sa jako ljubaznim i nasmejanim osobljem. Hrana odlicna. Sve pohvale.

 5. Prelepo mesto. Sjajan prostor, sa prelepom dekoracijom, odlicnom klimatizacijom i rasvetom. Ljubazno i profesionalno osoblje.

 6. Sve preporuke. Sala je jako lepa na odlicnom mestu, sa jako dobrom uslugom i i odlicnom hranom.

 7. Prelepo mesto sa pogledom na Dunav, sa odlicnom uslugom i prelepim ambijentom.

 8. Velika sala, sa odlicnom uslugom, jako dobrom hranom. Od mene sve pohvale.

 9. Odlican prostor, sa jako lepim pogledom, prelepim stilom. Usluga je jako ljubazna i profesionalna.

 10. Savrsen pogled, prelep prostor, odlicna usluga. Sve preporuke.

 11. Bila sam na proslavi vencanja i mogu samo da pohvalim ovo mesto, odlicna organizacija, sjajan ambijent i vrhunska usluga.

 12. Odlican ambijent, prijatna atmosfera. Sala je jako lepo dekorisana sa prelepim detaljima. Odlicna usluga kao i hrana.

 13. Sve pohvale, sjajno mesto za organizaciju vencanja.

 14. Vrhunska usluga, jako dobra hrana. Sve preporuke.

 15. Mesto na sjajnom mestu, sa prelepim ambijentom, jako ljubaznom i prijatnom uslugom. Sve preporuke.

 16. Jako dobra hrana, sveze servirana, sa odlicnom i brzom uslugom. Sala sa odlicnim ambijentom.

 17. Prelepo mesto, odlicna usluga.

 18. Odlicna i brza usluga. Jako dobra organizacija, prelepo dekorisan prostor.

 19. Sala sa odlicnim ambijentom, jako lepo organizovanim prostorom.

 20. Sve pohvale. Odlicno mesto sa jako ljubaznom i brzom uslugom, odlicnom hranom.

 21. Mesto sa prelepim pogledom na Dunav, jako prijarnim i luksuznim ambijentom, jako velikim prostorom za igru. Osoblje odlicno obavlja svoj posao, jako su iskusni i usluzni. Od mene sve preporuke!

 22. Sve pohvale! Bili smo na vencanju i odusevljeni smo. Sve je savrseno uklopljeno,od samog mesta sa pogledom, do savrsenog unutrasnjeg prostora, dekoracije, enterijera, sve izgleda jako romanticno. Sto se osoblja tice jako su profesionalni i ljubazni, hrana preukusna.

 23. Sjajno! Sa prelepim pogledom na Dunav, prelepim ambijentom, jako velikim prostorom, sjajno mesto za vencanje! Velika profesionalnost konobara i ljubaznost, sto se hrane tici sve izgleda jako dekorativno, a pri tome i ukusno je.

 24. Cist luksuz. Prelep pogled, sa savrseno uklopljenim ambijentom i prostorom, uz to i dekoracija koja cin da prostor izgleda romanticno. Jako ljubazno i nasmejano osoblje.

 25. Prelepa sala sa prelepim pogledom, malo je reci da sam odusevljen!

 26. Predivan objekat, ljubazni domacini, odlicna hrana, ljubazno osoblje. Carobni pogled na Dunav.

 27. Savrsen i moderan ambijent, savrsena usluga, osoblje vrlo ljubazno. Preporuka

 28. Vencanje je bilo prelepo. Mesto sa prelepim pogledom na Dunav, velikim i luksuznim mladenackim apartmanom. Sto se prostora tice sve je jako lepo uklopljeno, sa jako preglednim mladenackim stolom. Dekoracija je bila i bolja nego sto smo zamislili. Sve pohvale i za osoblje koji su bili jako profesionalni i ljubazni, sa odlicnim savetima.

 29. Izuzetno mesto! Profesionalno osoblje, hrana preukusna.

 30. Sve pohvale. Prelepo smo se proveli.

 31. Prelepo! Sa savrsenim prostorom, koji izgleda jako romanticno, a pri tome i luksuzno. Odlicna organizacija, od samog pocetka vencanja do torte i prelepog vatrometa iznad Dunava.

 32. Sve preporuke! Sve izgleda prelepo i veoma organizovano. Uhodan tim, koji je non stop oko vas, sve pohvale.

 33. Mesto sa prelepim pogledom na Dunav, savrsenim ambijentom..Sto se hrane tici sve je jako ukusno, pice raznovrsno sa velikim izborom savrsenih koktela.

 34. Sve preporuke za najlepse mesto u gradu.

 35. Sve kao iz bajke, od pogleda na Dunav do unutrasnjeg ambijenta, prijatne osvetljenosti, dekoracije koja se uklapa uz prostor.

 36. Odlicno mesto, prelepo smo se proveli. Sve izgleda jako luksuzno.. Hrana je preukusna.

 37. Idealno mesto za vencanje. Sve pohvale!

 38. Sve preporuke! Sve izgleda jako romanticno od pogleda do unutrasnjeg ambijenta, dekoracije, vatrometa, osvetljenja.. Uz to i savrsena hrana i veliki izbor koktela i pica.

 39. Od mene sve preporuke. Prelep pogled na Dunav, jako lep ambijent, profesionalno osoblje.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | IMPERIUM Hall

  Željeni datum venčanja *


   Željeni datum venčanja *