IMPERIUM Hall

Info

O nama

Romantičan i ušuškan ambijent na samoj obali Dunava, atmosfera koja pleni radošću i tim koji će učiniti ovaj dan nezaboravnim su samo neki od razloga da Vaše venčanje organizujete u sali Imperium Hall-a.

Prelepa sala u prirodnom ambijentu kapaciteta je od 180 pa do 400 zvanica.

Venčanje je jedan od važnijih dana u životu za svaku porodicu, zbog toga nam je posebna čast raditi ovakve vrste proslava. Naš tim u Imperium Hall-u za Vas će sprovesti kompletnu organizaciju svadbe  uz bogatu ponudu hrane i pića. Specijalna LED rasveta, gratis apartman za mladence, kutak za slikanje, besplatan parking i vrhunska usluga su još jedan razlog da venčanje organizujete u najromantičnijoj sali u gradu!

Ukoliko Vam je potreban i muzički bend, suvi led, vatromet, koktel majstor, dekoracija balonima, zakup limuzine, naš tim će učiniti sve da vaše želje postanu stvarnost!  Prostrana sala sa fantastičnim pogledom na reku, detalji koji oduzimaju dah, obezbeđen parking za sve Vaše goste i raskošna priroda koja sve to okružuje, jasan su razlog da vaše najbitnije DA izgovorite kod nas.

Spremni smo da saslušamo sve Vaše želje i da upotrebimo naše dugogodišnje iskustvo kako bismo ih sve ispunili. Odlučite se za naš restoran za svadbe i pružite sebi i vama bliskima nezaboravne trenutke na jednom od najlepših mesta na samoj obali Dunava.

Posetite nas i proverite zašto su mnogi mladenci izabrali da im baš mi organizujemo jedan od najvažnijih dana u životu!

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

PALILULA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Da

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

121 Komentari
Najnovije
Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Marko
2 godine pre

Preporuka.

Ceca
2 godine pre

Predivno mesto na Dunavu.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | IMPERIUM Hall

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja