Restoran JEZERO BY AZZARO

Info

O nama

Sigurno ste barem jednom gledajući holivudsku romantičnu komediju poželeli da Vaše venčanje bude baš takvo?!
Mlada obučena u belu venčanicu korača ka čoveku svog života da mu se preda na večnu ljubav, dok gosti šapatom komentarišu njen zaljubljeni osmeh…

Upravo ovakvo venčanje možete organizovati u restoranu Jezero by Azzaro. Spoj tradicije duge preko 30 godina i savremenog ambijenta i usluge, učiniće da vaše venčanje bude kao sa filma. U prirodnoj oazi nedaleko od centra grada, uz samu obalu jezera započnite novo poglavlje svog života. Recite sudbonsno DA pod vedrim nebom i u aleji zelenila započnite zajednički život. Istog momenta biće zasadjeno drvo vaše ljubavi koje će vas u najtežim trenutcima podsećati koliko je vaša veza jaka, bez obzira na oluje koje će proći. Proslavu početka vašeg zajedničkog života nastavićemo u modernizovanoj sali tradicionalnog srpskog restorana u kom će se o zvanicama brinuti vrhunska usluga, a izbor hrane i pića zadovoljiće i one najizbirljivije. Za najsladji deo večeri naš tim će se pobrinuti za nezaboravan vatromet pod vedrim noćnim nebom, koji će svoj odsjaj imati u površini jezera.

Recite DA i neka vaše venčanje, bolje nego na filmu, počne!

Restoran Jezero by Azzaro je jedan specifičan restoran za svadbe i druge eksluzivne proslave. Za razliku od  drugih restorana za svadbe nalazimo se u centru Beograda. Jedinstveno je to što smo okruženi mirom i zelenilom predivnog jezera Ade Ciganlije. Vaša svadba i venčanje će postati deo te atmosfere. Nedaleko od samog restorana u namenskom parku sa rajskim vratima možete zasaditi svoje drvo života, čime ćete večno postati deo ovog zelenog mozaika.

Sam restoran nema klasičan oblik uobičajene sale za svadbe. Prostor je veoma interesantan sa dodatnim izlazom na terasu koja gleda na samo jezero. Glavna sala velikog kapaciteta pruža bezbroj kreativnih mogućnosti i aranžmana. Veliki podijum pružiće priliku svima da budu deo lude atmosfere, bilo da je u pitanju valcer, rok, džez ili narodno kolo.

Naše višegodišnje iskustvo izgradile su mnoge uspešno realizovane proslave, svadbe, poslovni događaji i venčanja. Najbolji promoteri su nam dosadašnji parovi a preporuke jedan od najboljih načina da se i sa vama upoznamo. Dobro došli!

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ČUKARICA, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

49 Komentara

 1. Bili smo oduševljeni organizacijom našeg vjenčanja u restoranu Jezero! Sve je bilo savršeno! Osoblje je bilo izuzetno i učinili su sve da se osjećamo posebno. Hrana je bila ukusna, a prostor je bio uređen prekrasno. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže savršeno mjesto za vjenčanje.

 2. Restoran Jezero stvarno zna kako organizirati vjenčanje! Svi gosti su se zabavljali, a mi smo se osjećali kao da smo u sigurnim rukama. Osoblje je bilo vrlo profesionalno i sve su riješili bez stresa. Hrana je bila nevjerojatna i ne mogu dovoljno pohvaliti ovaj restoran!

 3. Najbolji restoran za vjenčanja! Hrana je bila ukusna, a osoblje je bilo izuzetno ljubazno. Sve je bilo organizirano na savršen način, a ambijent je bio prekrasan. Restoran Jezero je stvarno mjesto koje bih preporučio svakome tko traži idealno mjesto za vjenčanje.

 4. Hvala vam na prekrasnom vjenčanju u restoranu Jezero! Sve je bilo toliko jednostavno i bez stresa! Hrana je bila nevjerojatna, a ambijent je bio prekrasan. Sve preporuke za ovaj restoran!

 5. Restoran Jezero je savršen izbor za vjenčanja! Osoblje je bilo vrlo profesionalno i sve je bilo organizirano na savršen način. Hrana je bila vrhunska, a prostor je bio uređen s velikom pažnjom.

 6. Sve je bilo savršeno na našem vjenčanju u restoranu Jezero! Osoblje je bilo izuzetno ljubazno i uvijek spremno pomoći.

 7. Restoran Jezero je predivno mjesto za vjenčanja! Sve je bilo savršeno organizirano, a hrana je bila ukusna. Osoblje je bilo vrlo ljubazno i učinilo je sve da se osjećamo posebno. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže savršeno mjesto za vjenčanje.

 8. Restoran Jezero je stvarno mjesto iz snova za vjenčanja! Osoblje je bilo izuzetno. Hrana je bila ukusna, a ambijent je bio prekrasan. Hvala vam

 9. Hvala vam na nezaboravnom vjenčanju u restoranu Jezero!

 10. Ne mogu dovoljno pohvaliti organizaciju vjenčanja u restoranu Jezero! Sve je bilo savršeno, a osoblje je bilo izuzetno ljubazno.

 11. Restoran Jezero je prekrasan prostor za vjenčanja! Sve je bilo savršeno organizirano, a hrana je bila ukusna. Osoblje je bilo vrlo ljubazno i učinilo je sve da se osjećamo ugodno. Hvala vam što ste naš poseban dan učinili nezaboravnim!

 12. Sve je bilo savršeno organizirano, a osoblje je bilo vrlo profesionalno. Hrana je bila nevjerojatna i svi su gosti bili oduševljeni.

 13. Ne mogu dovoljno pohvaliti organizaciju vjenčanja u restoranu Jezero! Osoblje je bilo izuzetno profesionalno i sve je bilo organizirano na savršen način. Hrana je bila nevjerojatna.

 14. Hvala vam na prekrasnom vjenčanju u restoranu Jezero! Osoblje je bilo vrlo ljubazno. Hrana je bila izvrsna i svi su gosti bili oduševljeni. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže savršeno mjesto za vjenčanje.

 15. Restoran Jezero je prekrasan prostor za vjenčanja! Sve je bilo savršeno organizirano, a osoblje je bilo vrlo profesionalno. Hrana je bila nevjerojatna, a ambijent je bio prekrasan. Hvala vam što ste nam pružili nezaboravan dan!

 16. Preporučujem ovaj restoran svima koji traže savršeno mjesto za vjenčanje.

 17. Restoran Azzaroje stvarno mjesto iz snova za vjenčanja! Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno, a hrana je bila izvrsna. Prostor je bio savršeno uređen i sve je bilo organizirano na najbolji mogući način.

 18. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže idealno mjesto za vjenčanje.

 19. Ambijent je bio prekrasan, a prostor je bio savršeno uređen.

 20. Hvala vam na savršeno organiziranom vjenčanju u restoranu Jezero!

 21. Restoran Jezero je prekrasno mjesto za vjenčanja! Osoblje je bilo vrlo profesionalno i sve je bilo savršeno organizirano. Hrana je bila nevjerojatna, a ambijent je bio prekrasan. Hvala vam što ste nam pružili nezaboravan dan!

 22. Restoran Jezero je stvarno prekrasan prostor za vjenčanja! Osoblje je bilo vrlo profesionalno i ljubazno.

 23. Restoran Jezero je mjesto iz snova za vjenčanja! Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno, a hrana je bila nevjerojatna. Ambijent je bio prekrasan, a prostor je bio savršeno uređen za naše vjenčanje. Hvala vam što ste nam pružili nezaboravan dan!

 24. Prostor je bio savršeno uređen i ambijent je bio prekrasan. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže idealno mjesto za vjenčanje.

 25. Restoran Jezero je stvarno prekrasan prostor za vjenčanja! Osoblje je bilo vrlo profesionalno i učinilo je sve da se osjećamo ugodno. Hrana je bila nevjerojatna, a prostor je bio savršeno uređen za naše vjenčanje. Hvala vam na nezaboravnom danu!

 26. Restoran Jezero je bio idealan prostor za naše vjenčanje! Sve pohvale

 27. Ambijent je bio prekrasan, a prostor je bio savršeno uređen za naše vjenčanje. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže savršeno mjesto za vjenčanje.

 28. Restoran Jezero je bio prekrasan izbor za naše vjenčanje! Osoblje je bilo vrlo profesionalno i učinilo je sve da se osjećamo ugodno. Hrana je bila nevjerojatna, a prostor je bio savršeno uređen

 29. Hrana je bila nevjerojatna, a prostor je bio savršeno uređen. Hvala vam na nezaboravnom danu!

 30. Hrana je bila fantastična, a prostor je bio prekrasno uređen. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže savršeno mjesto za vjenčanje.

 31. Restoran Jezero je bio izvrsno mjesto za naše vjenčanje! Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno, a hrana je bila nevjerojatna. Prostor je bio prekrasno uređen i stvorio je predivan ambijent.

 32. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže savršeno mjesto za vjenčanje.

 33. Osoblje je bilo izuzetno ljubazno i pružilo nam je nezaboravno iskustvo. Hrana je bila izvrsna, a ambijent je bio prekrasan. Preporučujem ovaj restoran svima koji traže idealno mjesto za vjenčanje.

 34. Ambijent je bio prekrasan, a prostor je bio savršeno uređen za našu svadbenu proslavu. Hvala vam na prekrasnom danu!

 35. Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno, a hrana je bila fantastična. Ambijent je bio prekrasan i stvorio je savršenu atmosferu za naš poseban dan. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže prekrasan prostor za vjenčanje.

 36. Restoran Jezero je bio prekrasan prostor za naše vjenčanje! Osoblje je bilo vrlo susretljivo i pružilo nam je nezaboravno iskustvo. Hrana je bila izvrsna, a ambijent je bio prekrasan. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže savršeno mjesto za vjenčanje.

 37. Osoblje je bilo izuzetno ljubazno i učinilo je sve da se osjećamo ugodno. Hrana je bila izvrsna, a ambijent je bio prekrasan. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže prekrasan prostor za vjenčanje.

 38. Ambijent je bio prekrasan i stvorio je predivnu atmosferu. Hvala vam na prekrasnom danu!

 39. Ambijent je bio prekrasan i stvorio je savršenu atmosferu za naš poseban dan. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže prekrasan prostor za vjenčanje.

 40. Ambijent je bio prekrasan i stvorio je savršenu atmosferu za naš poseban dan. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže prekrasan prostor za vjenčanje.

 41. Restoran Jezero je bio savršeno mjesto za naše vjenčanje! Osoblje je bilo vrlo ljubazno , a hrana je bila izvrsna. Ambijent je bio prekrasan i stvorio je predivnu atmosferu. Hvala vam na prekrasnom danu!

 42. Osoblje je bilo izuzetno ljubazno i učinilo je sve da se osjećamo ugodno. Hrana je bila vrhunska, a ambijent je bio prekrasan. Preporučujemo ovaj restoran svima koji traže prekrasan prostor za vjenčanje.

 43. Bili smo oduševljeni organizacijom našeg vjenčanja u restoranu Jezero! Sve je bilo savršeno!

 44. Najbolji restoran za vjenčanja! Hrana je bila ukusna, a osoblje je bilo izuzetno ljubazno.

 45. Restoran Jezero stvarno zna kako organizirati vjenčanje! Svi gosti su se zabavljali!

 46. Hvala vam na prekrasnom vjenčanju u restoranu Jezero! Sve je bilo toliko jednostavno i bez stresa!

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran JEZERO BY AZZARO

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja