Restoran GARDOŠ BY AZZARO

O nama

Ako želite da se o Vašoj svadbi priča kao o svadbama poznatih, onda je Gardoš pravo mesto za Vas jer u isto vreme možete osetiti luksuz prostora i istoriju našeg divnog grada. Prostrana, moderno uređena bašta kao i terasa na krovu samog restorana, odakle se pruža magičan pogled na Gardoš kulu, reku i ceo grad savršena je lokacija za organizovanje Vaših proslava na otvorenom. Zamislite svadbu ili koktel dobrodošlice na krovu restorana uz vaše omiljene melodije i premium zalogaje. Možete nazdraviti Vašem idealnom početku zajedničkog života i nama prepustite da organizujemo Vašu svečanost iz snova.

Gardoš predstavlja spoj tradicije, umetničkog dizajna,prirode i modernog.Restoran je protkan azurnim bojama sa visokim prozorima koji ostavljaju utisak restorana na otvorenom. Ovaj jedinstven prostor koji se nalazu u samom srcu Zemuna, pored Milenijumske kule, sa fenomenalnim pogledom na reku je idealan prostor za ekskluzivne svadbe. Ako želite da se o Vašoj svadbi priča kao o svadbama poznatih, onda je Gardoš pravo mesto za Vas.
Umetnost odabira i pripremanja najkvalitetnijih jela koja će se naći na stolu vaših dragih gostiju, kao i Vas su naš poseban ponos. Po receptima kulinarskih virtuoza, svaka porcija je upravo ono što će da učini Vaše venčanje posebnim. U ponudi su vam četri ekskluzivna menija sa pažljivo biranim jelima, prilagođena svačijem ukusu. Svakom jelu se posvećuje posebna pažnja. Reč loša hrana za nas ne postoji, za nas je nepoznanica. Naš uigrani tim kuvara sa master chefom na čelu za Vašu proslavu od jela će napraviti prava umeća. Kombinacija najboljih pića i jela koja se nalaze u ponudi oduševiće sve prisutne.

Vaše prelepe trenutke koje želite da podelite sa prijateljima i porodicom obiležite na predivnoj lokaciji u centru Zemuna na najekskluzivnijoj lokaciji u Srbiji. Sa kapacitetom od 220 mesta , restoran je idealan za svadbene proslave koje ćete godinama čuvati u lepom sećanju. Možemo sa sigurnošću reći da je ovaj restoran lider u organizaciji venčanja u Srbiji.

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

ZEMUN, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

58 Komentara

 1. Veoma luksuzan restoran, ljubazno osoblje nalazi se odma pored Milenijumske kule ili kule Gardoš.Mogu vam reći da opravdava mesto u vrhu top 5 lux restorana za svadbe.Ko želi luksuz ovo je pravo mesto za vas! Topla preporuka.

 2. Bilo nam je predivno iskustvo organizovati naše venčanje u restoranu Gardoš! Sve je bilo izvrsno pripremljeno, od hrane i pića do dekoracija i osoblja.

 3. Restoran Gardoš nam je pružio nezaboravan dan. Sve je bilo savršeno, a posebno bih pohvalila predivan ambijent i ukusnu hranu.

 4. Toplo preporučujemo restoran Gardoš za organizovanje venčanja. Osoblje je bilo izuzetno ljubazno i profesionalno, hrana odlična, a prostorije su nam pružile predivan ambijent.

 5. Naše venčanje u restoranu Gardoš bilo je apsolutno predivno. Hrana je bila ukusna, a osoblje nas je tretiralo kao prave kraljeve i kraljice.

 6. Hvala restoranu Gardoš na izvrsnom venčanju! Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno, a hrana i piće su bili izuzetni.

 7. Restoran Gardoš je savršeno mesto za organizovanje venčanja. Osoblje je bilo ljubazno i profesionalno, a hrana i piće izvanredni.

 8. Ne mogu dovoljno da se zahvalim restoranu Gardoš za predivno iskustvo koje su nam priredili na našem venčanju. Sve je bilo izvrsno pripremljeno i savršeno izvedeno.

 9. Hvala restoranu Gardoš na predivnom venčanju! Hrana i piće su bili izuzetni, a osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno.

 10. Hvala restoranu Gardoš na izvrsnom venčanju! Sve je bilo savršeno pripremljeno, a osoblje je bilo izuzetno ljubazno i profesionalno.

 11. Organizovanje venčanja u restoranu Gardoš bila je odlična odluka. Sve je bilo savršeno, od hrane i pića do ambijenta i osoblja.

 12. Restoran Gardoš je predivno mesto za organizovanje venčanja. Hrana je bila ukusna, a osoblje izuzetno ljubazno i profesionalno.

 13. Naše venčanje u restoranu Gardoš bilo je izvrsno iskustvo. Hrana i piće su bili izuzetni, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 14. Hvala restoranu Gardoš na predivnom venčanju! Sve je bilo savršeno pripremljeno, a osoblje vrlo ljubazno i profesionalno.

 15. Restoran Gardoš nam je pružio nezaboravan dan na našem venčanju. Hrana i piće su bili izuzetni, a osoblje je bilo vrlo ljubazno.

 16. Restoran Gardoš nam je pružio nezaboravno iskustvo na našem venčanju. Ambijent je bio predivan, hrana ukusna, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 17. Organizovanje venčanja u restoranu Gardoš bilo je fantastično iskustvo. Hrana je bila ukusna, a osoblje vrlo ljubazno i profesionalno.

 18. Restoran Gardoš je predivno mesto za organizovanje venčanja. Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno, a hrana i piće su bili izuzetni.

 19. Naše venčanje u restoranu Gardoš bilo je savršeno iskustvo. Sve je bilo izvrsno pripremljeno, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 20. Restoran Gardoš nam je pružio nezaboravno iskustvo na našem venčanju. Hrana je bila ukusna, a ambijent predivan.

 21. Restoran Gardoš je predivno mesto za organizovanje venčanja. Sve je bilo savršeno pripremljeno, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 22. Restoran Gardoš nam je pružio predivan dan na našem venčanju. Sve je bilo savršeno pripremljeno, a ambijent predivan.

 23. Naše venčanje u restoranu Gardoš bilo je nezaboravno iskustvo. Hrana i piće su bili izuzetni, a osoblje vrlo ljubazno i profesionalno.

 24. Organizovanje venčanja u restoranu Gardoš bilo je fantastično iskustvo. Hrana je bila ukusna, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 25. Restoran Gardoš je predivno mesto za organizovanje venčanja. Hrana i piće su bili izuzetni, a osoblje vrlo ljubazno i profesionalno.

 26. Hvala restoranu Gardoš na nezaboravnom venčanju! Sve je bilo izvrsno pripremljeno, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 27. Restoran Gardoš nam je pružio fantastično iskustvo na našem venčanju. Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno, a hrana i piće su bili izuzetni.

 28. Organizovanje venčanja u restoranu Gardoš bilo je predivno iskustvo. Sve je bilo savršeno pripremljeno, a ambijent predivan.

 29. Naše venčanje u restoranu Gardoš bilo je nezaboravno iskustvo. Sve je bilo savršeno pripremljeno, a osoblje vrlo ljubazno i profesionalno.

 30. Restoran Gardoš nam je pružio izvrsno venčanje. Hrana i piće su bili fantastični, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 31. Organizovanje venčanja u restoranu Gardoš bilo je nevjerojatno iskustvo. Sve je bilo izvrsno pripremljeno, a ambijent predivan.

 32. Restoran Gardoš je predivno mjesto za organiziranje vjenčanja. Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno, a hrana i piće su bili izvrsni.

 33. Hvala restoranu Gardoš na savršenom vjenčanju! Sve je bilo izvrsno pripremljeno, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 34. Naše vjenčanje u restoranu Gardoš bilo je predivno iskustvo. Hrana i piće su bili izuzetni, a ambijent predivan.

 35. Organiziranje vjenčanja u restoranu Gardoš bilo je fantastično iskustvo. Hrana i piće su bili ukusni, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 36. Restoran Gardoš je predivno mjesto za organiziranje vjenčanja. Hrana i piće su bili ukusni, a ambijent predivan.

 37. Naše vjenčanje u restoranu Gardoš bilo je izvrsno iskustvo. Sve je bilo savršeno pripremljeno, a osoblje vrlo ljubazno i profesionalno.

 38. Restoran Gardoš nam je pružio fantastično vjenčanje. Hrana i piće su bili izvrsni, a ambijent predivan.

 39. Hvala restoranu Gardoš na nezaboravnom vjenčanju! Osoblje je bilo vrlo ljubazno i profesionalno, a hrana i piće su bili fantastični.

 40. Organiziranje vjenčanja u restoranu Gardoš bilo je predivno iskustvo. Hrana i piće su bili izuzetni, a ambijent predivan.

 41. Restoran Gardoš je predivno mjesto za organiziranje vjenčanja. Sve je bilo savršeno pripremljeno, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 42. Restoran Gardoš nam je pružio izvrsno vjenčanje. Sve je bilo savršeno pripremljeno, a ambijent predivan.

 43. Organiziranje vjenčanja u restoranu Gardoš bilo je nevjerojatno iskustvo. Hrana i piće su bili fantastični, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 44. Naše vjenčanje u restoranu Gardoš bilo je nezaboravno iskustvo. Hrana i piće su bili izvrsni, a ambijent predivan.

 45. Restoran Gardoš nam je pružio predivno vjenčanje. Sve je bilo savršeno pripremljeno, a osoblje vrlo ljubazno i susretljivo.

 46. Restoran Gardoš je predivno mjesto za organiziranje vjenčanja. Osoblje je bilo vrlo ljubazno i susretljivo, a hrana i piće su bili fantastični.

 47. Organiziranje vjenčanja u restoranu Gardoš bilo je izvrsno iskustvo. Hrana i piće su bili izuzetni, a ambijent predivan.

 48. Predivno iskustvo organizovanja venčanja u restoranu Gardoš. Hrana, dekoracija i ambijent su bili savršeni.

 49. Restoran Gardoš je savršeno mesto za venčanja. Hrana je bila ukusna, a atmosfera nezaboravna.

 50. Hvala restoranu Gardoš na sjajnoj usluzi i prelepoj dekoraciji za naše venčanje. Sve je bilo savršeno!

 51. Venčanje u restoranu Gardoš je bilo neverovatno iskustvo. Hrana je bila odlična, a atmosfera je bila savršena.

 52. Restoran Gardoš je savršen izbor za venčanje. Naše iskustvo je bilo nezaboravno i ne bi smo mogli biti srećniji.

 53. Hrana u restoranu Gardoš je bila izvrsna. Naši gosti su se oduševili i svi su se dobro zabavili.

 54. Restoran Gardoš je savršeno mesto za venčanja. Naše iskustvo je bilo nezaboravno i sve je bilo savršeno.

 55. Zahvaljujemo se restoranu Gardoš na predivnom venčanju. Hrana i usluga su bili savršeni!

 56. Restoran Gardoš je izvrsna lokacija za venčanja. Naše iskustvo je bilo nezaboravno, a hrana je bila ukusna.

 57. Ne bismo mogli biti srećniji sa izborom restorana Gardoš za naše venčanje. Hrana, ambijent i usluga su bili izvrsni.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Restoran GARDOŠ BY AZZARO

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja