Event Centar Gabbiano Exclusive

Info

O nama

Želite da Vaše venčanje bude intimno, raskošno, uvek posebno!

Elegantan i moderan ambijent restorana, bašte ili banket sale sa veličanstvenim pogledom na reku, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće nezaboravan boravak gostima, a Vašoj svadbi i proslavi dati epitet ‘’nestvarne’’ i ‘’za pamćenje’’. Mogućnost organizovanja svadbenih i drugih svečanosti svih veličina od 80 pa do 250 osoba, gde ćete u bilo kojoj varijanti imati osećaj savršeno iskorišćenog prostora. Prostor je klimatizovan, akustičan tako da je svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom. Prelepa bašta daje još jednu mogućnost, a to je venčanje na otvorenom.

Pustite mašti na volju!

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Da

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Preporuka

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Ne

Beograd:

Komentari:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

86 Komentara

 1. Sve preporuke! Idealno mesto ukoliko zelite da proslavite vencanje sa dragim ljudima i da svi budu jako zadovoljni. Restoran sa prelepim pogledom na Dunav, prelepim unutrasnjim ambijentom, jako lepom i stilizovanom dekoracijom. Jako velike pohvale i za osoblje restorana, koje je jako ljubazno i profesionalno. Hrana je odlicna, sveze servirana i prelepo dekorisana.

 2. Savrseno! Restoran na odlicnoj lokaciji. Savrsena bastasa sa pogledom na reku, prelepo organizovanom i stilizovanom, odlicno mesto ako zelite vencanje na otvorenom. Osoblje restorana je jako profesionalno i stalno na usluzi. Hrana restorana je jako ukusna, a pri tome i dekorativna. Sve preporuke!

 3. Bila sam na proslavi vencanja i odusevljena sam. Mesto sa divnim pogledom na Dunav, prelepim unutrasnjim ambijentom, koji je jako stilizovan i autentican. Uz to i prelpom dekoracijom koja se uklapa u ceo prostor. Usluga je jako profesionalna i brza. Od mene sve pohvale!

 4. Sjajan restoran, sa pogledom na Dunav, velikom i prostranom terasom, koja je idealna za letnje dane i vencanje na otvorenom. Uz odlicnu hranu kao domacih i stranih jela, odlicne dekoracije i ukusa.

 5. Restoran sa prelepom terasom koja gleda na Dunav jako lepo stilizovanom i modernom, koja je idealna za vencanje na otvorenom. Unutrasnjost restorana prelepih i neznih boja, sa savrsenom dekoracijom. Osoblje restorana jako ljubazno i usluzno.

 6. Jako lep restoran, idealan ako zelite vencanje na otvorenom, sa prelepom bastom koja gleda na Dunav uz odlicnu organizaciju prostora, jako lepu dekoraciju koja se odlicno uklapa uz ceo ambijent.

 7. Restoran na samom Dunavu sa prelepim pogledom na reku i grad. Prelepo uredjenom i stilizovanom terasom, sa dekoracijom koja se savrseno uklapa u ceo prostor. Ljubazni i nasmejani konobari stalno na usluzi. Sve preporuke.

 8. Divno mesta. Restoran na samom Dunavu sa odlicnom organizacijom i uslugom.

 9. Mesto sa prelepim pogledom na Dunav, jako prijarnim i luksuznim ambijentom, jako velikim prostorom za igru. Osoblje odlicno obavlja svoj posao, jako su iskusni i usluzni. Od mene sve preporuke!

 10. Odlican restoran sa prelepom bastom koja gleda na Dunav, odlicnom hranom i ljubaznim osobljem. Sve preporuke.

 11. Jedan od najlepsih restorana za proslavu vencanja, sve izgleda drugacije i sa stilom, ceo prostor je jako autentican sa prelepom dekoracijom kako terase tako i celog restorana.

 12. Sve preporuke, prelep restoran, sa odlicnom organizacijom. Restoran ima prelep pogled na Dunav. Konobari su veoma ljubazni i nasmejano.

 13. Sjajna usluga i hrana. Jako lep restoran, sa prelepim bastom odlicnim za vencanje na otvorenom uz odlicnu atmosferu i prelep pogled na Dunav.

 14. Sve pohvale, prelep restoran, prelep pogled, jako prijatan ambijent.

 15. Restoran sa prelepim pogledom na Dunav, prelepim unutrasnjim ambijentom, jako lepom i stilizovanom dekoracijom.

 16. Sve pohvale, prelep restoran sa jako lepim pogledom na Dunav kao i velikom terasom za vencanje na otvorenom.

 17. Prelepo mesto, na odlicnoj lokaciji sa jako ljubaznim osobljem. Hrana sveza, prelepo servirana.

 18. Odlican restoran sa prelepom bastom koja gleda na Dunav, odlicnom hranom i ljubaznim osobljem. Sve preporuke.

 19. Prelep restoran, sa prelepim pogledom na Dunav. Ceo prostor je prelepo stilizovan i dekorisan, jako prijatnog ambijenta. Osoblje veoma profesionalno.

 20. Restoran sa pogledom na dunav, jako lepo stilizovani uredjen. Usluga je i vise nego profesionalna.

 21. Sjajno mesto, sa jako lepim pogledom i odlicnom organizacijom.

 22. Prelepo, sve izgleda jako lepo stilizovana i dekorisano, prelepa terasa sa jako lepim pogledom.

 23. Prelep restoran na Dunavu. Prijatan ambijent, cisto uredno.

 24. Idealno mesto za odrzavanje vencanja, sa prelepim pogledom odlicnim ambijentom.

 25. Sve pohvale. Restoran sa pogledom na Dunav jako prijatnog ambijenta i odlicne atmosfere.

 26. Odlican restoran sa prelepom bastom koja gleda na Dunav, odlicnom hranom i ljubaznim osobljem.

 27. Prelep pogled na Dunav, sa jako prijatnim i kulturnim osobljem. Veliki izbor domace tradicionalne kuhinje, kao i savremene.

 28. Odlicna organizacija, ljubazno i prijatno osoblje, vrhunska kuhinja.

 29. Sve pohvale, prelepo mesto. Sa jako dobrom uslugom i odlicnom hranom.

 30. Prelep restoran sa jako lepim pogledom, prelepom terasom za organizaciju vencanja na otvorenom. Restoran sa jako dobrom uslgom.

 31. Mesto na prelepoj lokaciji, jako lepo stilizovano i uredjeno. Prijatnog ambijenta.

 32. Prelep restoran na samom Dunavu, odlicna hrana, prijatan ambijent, odlicna atmosfera.

 33. Jako lep restoran, sa prelepim bastom odlicnim za vencanje na otvorenom uz odlicnu atmosferu i prelep pogled na Dunav.

 34. Savrsen mesto za organizaciju vencanja. Restoran sa velikim brojem mesta I jako dobrom organizacijom.

 35. Sve preporuke, odlican restoran sa jako lepim pogledom na Dunav i prelepom terasom za vencanje na otvorenom. Hrana je jako ukusna i prelepo dekorisana.

 36. Profesionalan odnos prema svim gostima. Jedan od najlepsih restorana za proslavu vencanja, sve izgleda drugacije i sa stilom, ceo prostor je jako autentican sa prelepom dekoracijom kako terase tako i celog restorana.Organizacija je jako prfesionalna, sa odlicnom uslugom konobara.

 37. Prelep restoran na samom setalistu. Usluga koja je jako ljubazna i efikasna.

 38. Sve pohvale, veliki i organizovan restoran sa odlicnom uslugom.

 39. Odlican ambijent i prijatna atmosfera. Usluga restorana je odlicna i efikasna, hrana je jako ukusna. Preporuka!

 40. Prelep restoran na samom setalistu. Usluga koja je jako ljubazna i efikasna. Sve pohvale.

 41. Prelep pogled na Dunav, sa jako prijatnim i kulturnim osobljem. Veliki izbor domace tradicionalne kuhinje, kao i savremene. Idealno mesto za proslavu vencanja.

 42. Prelep restoran sa jako lepim pogledom, prelepom terasom za organizaciju vencanja na otvorenom. Usluga je odlicna, jako brza i ljubazna.

 43. Odlicno mesto sa prelpim pogledom, odlicnom hranom i ljubaznim osobljem.

 44. Restoran sa prelepim pogledom na reku, prelepim unutrasnjim ambijentom, jako lepom i stilizovanom dekoracijom. Konobari su jako ljubazni i stalno na usluzi.

 45. Prelep restoran, sa jako lepim pogledom na reku. Organizacija je odlicna kao i konobari koji odlicno obavljaju svoj posao.

 46. Odlicna organizacija, ljubazno i prijatno osoblje, vrhunska kuhinja.

 47. Sve pohvale! Svaki detalj je savreno uklopljen uz ceo prostor. Hrana jako ukusna i pri tome dekorisana, sa velikim izborom pica.

 48. Jako lepo mesto, od prelepog pogleda na Dunav, do savrseno uredjenog prostora sa prijatnim ambijentom, prelepom dekoracijom, odlicnom hranom. Sve pohvale

 49. Restoran na prelepoj lokaciji, sa prelepim pogledom na reku. Odlicna organizacija i ljubazna usluga.

 50. Restoran sa prelepim pogledom na Dunav, odlicnom uslugom i vrhunskom hranom.

 51. Prelepo, sve pohvale jako lep restoran odlicne organizacije.

 52. Odlican ambijent i prijatna atmosfera. Usluga restorana je odlicna i efikasna, hrana je jako ukusna. Preporuka!

 53. Odlican restoran sa jako ljubaznim osobljem, odlicnom hranom .

 54. Sve preporuke! Mi smo odusevljeni kao i nasi gosti. Restoran na prelepoj lokaciji, sa prelepim pogledom na reku. Ako odaberete lux varijantu, dobijate voznju gliserom po reci i ulazak kao iz bajke. Sam balkon je prelep, sa prelepim pogledom, jako lepo stilizovan i moderan, sa jako lepom dekoracijom koja prostor cini jako romanticnim. Osoblje je stalno na usluzi, jako su prijatni i ljubazni. Hrana je odlicna, bilo koji meni da odaberete necete se pokajati.

 55. Restoran na odlicnoj lokaciji, sa pogledom na reku i grad. Sala restorana je odlicno organizovana, sa velikim staklenim prozorima iza kojih se pruza prelep pogled, sala sa dosta prostora, sa odlicnom preglednoscu. Balkon restorana takodje sa prelepim pogledom i idealan za ceremoniju gradjanskog vencanja ili samog vencanja na otvorenom. Ceo tim restorana je jako iskusan i prijatan. Sve pohvale!

 56. Prelep restoran, sa jako velikim kapacitetom odlicnom lokacijom, prelepim pogledom. Hrana jako raznovrsna i ukusna.

 57. Sjajan restoran sa pogledom na reku. Balkonom koji je idealan za proslavu vencanja na otvorenom, sa prelepim ambijentom i odlicnom atmosferom. Hrana jako ukusna i raznovrsna. Preporuka.

 58. Savrseno mesto ako zelite vencanje kao iz bajke. Prelepo stilizovanog balkona sa prelepim pogledom, jako lepim ambijentom. Osoblje jako profesionalno. Hrana preukusna, kako domaca tako i savremena kuhinja.

 59. Divan prostor, pogled na Dunav. Sjajna usluga i hrana. Sve preporuke!

 60. Odlucili smo da nase vencanje odrzano u restoranu Gabbiano. Dopao nam se prostor na otvorenom, Dunav, zelenilo, pogled na Veliko ratno ostrvo i hrana koja je odlicna. Celo vencanje je proslo i bolje nego sto smo ocekivali. Uz veliku zahvalnost za menadzera i osoblje. Sve preporuke.

 61. Divan restoran za letnje proslave, sa prelepim pogledom, odlicnom uslugom i hranom.

 62. Savrseno mesto za vasu proslavu vencanja na samom Dunavu, sa pogledom na Veliko ratno ostrvo i grad. Odlican ambijent i prijatna atmosfera. Usluga restorana je odlicna i efikasna, hrana je jako ukusna. Preporuka!

 63. Sve preporuke, jako lep restoran na samom Dunavu. Odlicna organizacija, ljubazno i prijatno osoblje, vrhunska kuhinja.

 64. Sjajna usluga i hrana. Jako lep restoran, sa prelepim bastom odlicnim za vencanje na otvorenom uz odlicnu atmosferu i prelep pogled na Dunav.

 65. Sve pohvale! Odlican restoran sa jako ukusnom hranom, prijatnim ambijentom odlicnom uslugom.

 66. Bili smo na vencanju i odlicno smo se preoveli. Prelep restoran, na odlicnoj lokaciji sa prelepim pogledom na Dunav. Vencanje je bilo na otvorenom, basta je prelepo stilizovana, sa pogledom na reku uz odlicnu dekoraciju koja izgleda kao iz bajke. Usluga je jako profesionalna i na usluzi. Sve preporukee!

 67. Prelep restoran na samom Dunavu, odlicna hrana, prijatan ambijent, odlicna atmosfera. Sve pohvale.

 68. Jako lep restoran, idealan ako zelite vencanje na otvorenom, sa prelepom bastom koja gleda na Dunav uz odlicnu organizaciju prostora, jako lepu dekoraciju koja se odlicno uklapa uz ceo ambijent. Hran je jako ukusna i raznovrsna.

 69. Odlican restoran sa prelepom bastom koja gleda na Dunav, odlicnom hranom i ljubaznim osobljem. Sve preporuke.

Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | Event Centar Gabbiano Exclusive

  Željeni datum venčanja


   Željeni datum venčanja