KONZULAT EVENTS

Info

O nama

Novi koncept KONZULAT EVENTS CENTRA u potpunosti je kreiran da ponudi drugačiji doživljaj i iskustvo boravka na svakom događaju i za sve goste.

Tim za organizaciju događaja sa preko 15 godina iskustva, najviši gastronomski standardi i nesvakidašnji ambijent uz najlepši pogled na Kalemegdan, garantuju širok opseg mogućnosti za profesionalnu i pouzdanu organizaciju najrazličitijih događaja.

U Konzulatu možete napraviti nesvakidašnju svadbu, sa potpuno neuobičajenim rasporedom sedenja, kombinacijom otvorenog i zatvorenog dela prostora, a sve uz asistenciju i vođenje profesionalnih organizatora događaja, koji će vas od prvog kontakta usmeriti i pomoći vam da organizujete venčanje u svom stilu. 

Na raspolaganju vam je koordinator događaja, pouzdane hostese, profesionalni barmeni i konobari sa dugogodišnjim iskustvom rada u najprestižnijim objektima u Beogradu i vrhunska gastronomska ponuda, kojoj ne odolevaju ni najzahtevniji gurmani.

Pun kapacitet restorana je čak 200 mesta, a prostor je takav da se lako može prilagoditi i mnogo manjoj grupi ljudi bilo da organizujete poslovne proslave ili slavite svoj rođendan ili važne datume vaših najdražih.

Veliko iskustvo u ugostiteljstvu i organizaciji različitih vrsta događaja koje poseduje tim koji sada vodi računa o svemu u Kozulatu, ostaviće vam kao jedinu obavezu da se opustite i uživate sa svojim gostima. 

Preuzmite cenovnike

Dodatne informacije:

Opština:

NOVI BEOGRAD, Beograd

Muzika:

Preporuka

Dekoracija:

Preporuka

Popusti za mladence:

Da

Parking:

Da

Fotograf:

Bez uslovljavanja

Trajanje svadbe:

Po dogovoru

Mladenački apartman:

Da

Beograd:

Komentari:

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
[wpsites_comment_form]
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Info
Pošaljite upit

PROVERITE RASPOLOŽIVOST TERMINA
ZAKAŽITE SASTANAK | KONZULAT EVENTS

    Željeni datum venčanja


      Željeni datum venčanja